موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .من به اتفاق همسر و پسر 2/5 سالمون داریم اقدام میکنیم واسه مهاجرت .البته بعد از تحقیقات سیاتل به نطرمون خیلی خوب اومد اما جزخداکسی رو اونجا نداریم و همش در نگرانی هستم که با یه بچه کوچولو چی میشه ؟ بدون راهنما و
وقتی وارد شیم بدون جا... چیکار باید کرد ؟
یه موضوع دیگه اینه که میخواستم خواهش کنم لطفا" کسایی که اونجا هستید یه حدود قیمتی به من بدید از مخارج. یعنی حدودا" واسه ما سه تا چقدر باید ماهیانه خرجی کنار گذاشت ؟
اجاره یه خونه 2 خوابه توو منطقه خوب حدودا" چنده ؟
و اگه بخواهیم یه خونه 3 خوابه در منطقه خوب بخریم حدودا" چنده ؟
هزینه متوسط خورد و خوراک وهزینه های جانبی واسه سه نفر ؟
چون میخواهم پسرم رو یه مهدکودک خوب بذارم پس همون حوالی هم باید خونه بگیریم...
پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
پیرو اقدمات لازم جهت بیشتر وارد اجتماع شدن و از امکانات عمومی استفاده کردن امروز رفتم کتابخونه kenmore که سر خیابونه عضو شدم. یه آی.دی خواست ازم که آدرسم روش باشه و گفت قرارداد اجاره خونه هم قبوله فقط واسه اینکه چون از کتاب خونه کتابینا میبری بیرون بالاخره دستشون به یه جا بند باشه. ولی من نبرده بودم با خودم همون پاسپورت رو دید اونم گفت فقط واسه اینکه اسپل اسمت رو چک کنم و کارت عضویت رو بهم داد که با اون تو کل کتابخونه های king county می شه رفت و از امکاناتش استفاده کرد.
روزی 90 دقیقه هم می تونی از اینترنت کتابخونه در 6 تا تایم 15 دقیقه ای استفاده کنی اونم به خاطر اینکه نخوابی رو اینترنت به بقیه هم برسه. بعد یه سوال کردم ازش در مورد کار و دوره گذروندن و اینا کلی اطلاعات داد و سورس معرفی کرد. و وقتی گفتم تازه اومدم تاکید کرد که به هیچ عنوان تردید نکن از اینکه هر وقت سوال داشتی بیای اینجا.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز سیاتلی
من از بچه های ۲۰۰۱۴ هستم و ۲۳ مهر مصاحبه دارم با تعریف های شما دوستان و تحقیقات خودمون تصمیم گرفتیم اگه خدا بخواد بیایم با شما عزیزان همشهری بشیم .
یه سوال از شما بزرگواران دارم از اونجایی که ما ۲ تا بچه کوچولو داریم که باید برن مدرسه.دنبال یه مدرسه ابتدایی با گرید بالا میگردم تو یه منطقهٔ خوب و امن اگه همفکری کنیدو جواب بدید. خیلی ممنون میشم و قطعا کمک زیادی بهم میشه تا بتونم منزلم رو هم همون حوالی اجاره کنم ممنون.
چرا کسی دوست نداره جواب ما تازه واردا رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-28 ساعت 20:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-28 ساعت 20:40 توسط abshar_wf.)
(2013-08-28 ساعت 12:43)soli asali نوشته: این دوستمون که عکس اپلود میکرد اینجا کجاس ؟؟؟ چرا دیگه از این کارهای خیر نمیکنه .. ؟!
بابا شوخی کردم ، عکس بزار اینجا شما !
شما کجا میخوای بری؟سیاتل؟چون تو تاپیک آستین هم هستی.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال