موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
یه چیز جالبی که شاید واسه بچه هایی که اینجان عادی باشه ولی واسه کسایی که هنوز نیومدن جالب باشه اینه که شما تو سیاتل میرسی به چهار راه. خوب تا اینجاش که مثل همین ایرانه.
ماشین ها عین چی دارن میرن و میان، خوب اینم که مثل ایرانه.
می خوای از چهار راه رد شی
تو ایران چند حالت اتفاق می افته :
1- یا میای رد شی مزنن قاچت می کنن.
2- یا اصن نمی زارن رد شی.
3- یا چراغ راهنمایی خرابه.
4- یا می پری وسط خودت راه میگیری.
5- یا پلیس میاد واسه خودش چراغ رو انگولک میکنه ماشینا میرن تو میری معلوم نیست کی به کیه.
6- یا چراغ رو یه عددی گیر میکنه آدم ها ماشین ها هم اون وسط به هم گیر می کنن.
7- ...
تو سیاتل:
یه دکمه روی تیر چراغ راهنمایی هست که هر وقط رسیدی به تقاطع اون رو فشار میدی. چند ثانیه بعد به مدت 20 ثانیه سبز میشه مایشنا وای میسن تو رد میشی. وقتی هم رد میشی همه از تو ماشین واست لبخند می زنن.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 08:23)ehsansh نوشته: امروز یه تور مجانی با اتوبوس های سیاتل دور کل شهر رو زدم با 2.25 دلار. عجب جاییه این richmond beach و greenwood
حالا داستانی داره این اتوبوس های سیاتل که شاید اگه بیاین اینجا یه هفته طول بکشه سر در بیارین به زودی واستون تعریف می کنم.
و خدا پدر استیو جابز رو بیامرزه که اگه این iphone نبود اصلا نیمشد از خونه بیرون بیاین. چون رو گوگل به دقیقه ساعت حرکت و مسیر حرکت و خط ای اتوبوس هایی که باید بگیرین و جاهایی که اتوبوس باید عوض کنید رو به راحتی بهتون میگه . یعنی اگه آیفونتون خاموش شه خود شهردار سیاتل هم بیاد نمی تونه بگه از چه میری چه جوری برین.
احسان جان همه جا رو نرو دیگه چند روز صبر کن باهم بریم دیگه
اگه بری دوباره با ما میای؟
انتظاری میکشم که نگو میخوام هرچه زودتر بیام و این بهشت رو ببینم.
راستی کرایه تاکسی اونجا زیاده؟
به فکر خونه باش نزدیک خودت برا ما
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 18:20)apoornaki نوشته: (2013-08-25 ساعت 08:30)ehsansh نوشته: یه دکمه روی تیر چراغ راهنمایی هست که هر وقط رسیدی به تقاطع اون رو فشار میدی. چند ثانیه بعد به مدت 20 ثانیه سبز میشه مایشنا وای میسن تو رد میشی.
در توضیح فرمایشات احسان عزیز بگم که، اکثر تقاطع های شهر سیاتل مثل ایران روی تیر چراغ دکمه نداره،
ولی برعکس ایران سنسنوری داره که وقتی عابر پیاده رو میبینه که وایساده، بعد از چند ثانیه چراغ عابر سبز میشه.
همچنین موقع منتظر موندن برای سبز شدن چراغ از همون تیر چراغ پشت سر هم صدا میاد که Wait..Wait و بعد از سبز شدن اگه کسی متوجه چراغ نباشه همون صدا میگه Go ..Go
ضمنا GoodWill همون تاناکورای خودمونه ولی غیر از لباس، وسایل الکترونیکی و کتاب و ظروف آشپزخانه و... هم داره
من که در اکثر جاهایی که تو سیاتل گشتم تیرهای چراغ راهنمایی دکمه عابر داشتند و بعضی از چهارراه های خلوت و کم تردد بدون کلید عابر بودند،حالا بعضی ها مکانیکی و قدیمیه و بعضی ها هم حرف میزنند و زبون دارند
حالا جالبتر از اون ردموند و کمپ مایکروسافته، توی چهارراه های بزرگ دوربین هوشمند هم کار گذاشتند، وقتی تعداد عابرین پیاده زیاد میشه مدت زمان چراغ سبز عابر رو بیشتر می کنه یا دوباره سریعا سبزش می کنه (جای همه دوستان تو کمپ مایکروسافت خالی،عجب جایی ساخته این آقای بیل گیتس! موقعی که با همکاران جدید میریم برای نهار و بعدش هم یه گردش کوتاه توی کمپ انگار که رفتی برای تعطیلات آخر هفته توی مراکز خرید و مراکز بازی های کامپیوتری گردش کنی، امیدوارم قسمت عزیزانی که در سیاتل هستند یا قراره اینجا بیان هم بشه )
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 19:23)ehsansh نوشته: واسه من گرفتن خط تلفن تو روز دوم معنی و مفهوم جالبی داشت. من خط و گوشیم رو از شرکت sprint گرفتم. sprint یعنی با حداکثر سرعت دویدن ، معمولا به دونده هایی که از استارت خیلی با سرعت شروع می کنن می گن sprint runner.
دیروز at&t یه دیل داشت که اگه دیروز باهشون قرارداد دو ساله می بستی گوشی black berry z10 رو میداد 1 دلار.
اما من رفتم bellevue همین جوری چشم خورد به sprint رفتم تو. یه دختر خیلی خوش برخورد بود اون بهم این آفر رو داد
1- قرارداد دوساله - ماهی 70 دلار- همه چی unlimited- با گوشی iphone 5 به قیمت 199 دلار
2- pre-paid ماهیانه - ماهی 70 دلار - همه چی unlimited - با گوشی iphone 4 به قیمت 199 دلار
قیمتشون یکی بود فقط فرقشون تو قرارداد دوساله و ماهیانه بود. من دومی رو انتخاب کردم چون اینجوری اگه بخوام می تونم از یک جا دیگه بگیرم. اگه دیل بهتری باشه.
بهد گفت اگه iphone 4 رو این دیلمون اومد می تونی بیای گوشیتو عوض کنی.
فقط پاسمو نگاه کرد و آدرس دادم و خط و گوشی رو گرفتم.
به تائید فرمایش احسان گرامی، در حال حاضر T-Mobile هم گوشی Nokia Lumina 925 رو با قیمت 0 دلار با قرار داد دوساله ماهی 70 دلار به شما میده (مکالمه،پیامک و اینترنت نامحدود) که اگر بخواهید خود گوشی تنها رو مراکز خرید بخرید حدود 500 دلار قیمتشه، اما متاسفانه وقتی که من رفتم برای خودم و همسرم بگیرم شماره سوشال منو توی سیستم تشخیص نمی داد که با تماس تلفنی بامرکز T-Mobile مشخص شد من واجد شرایط نیستم چون از ورود من به سیاتل 3 ماهی می گذره و می بایستی حداقل یکسال از تاریخ صدور کردیت کارتم گذشته باشه
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
shoreline,bellevueشهرستانهای اطراف سیاتل هستن یا اسم محله های سیاتله؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.