موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز
من دیروز رسیدم سیاتل. شهر فوق العاده زیبا و تمیزیه. خیلی عالیه.
دیشب رفتم وال مارت یه سری خنزر پنزر اولیه گرفتم. خونه هم جای فوق العاده قشنگیه. امروزم می رم دنبال همین کارای اولیه. در بدو وروود بیشترین چیزی که خیلی کمکم کرد این بود که خونه رو از قبل گرفته بودم. چون هم تو فرودگاه آدرس خودمو دادم. هم یکی از چمدونام گفتن فردا میاد ازم آدرس خواستن بازم آدرس خونه خودمو دادم. و اینکه از فرودگاه مستقیم اومدم خونه با اون خستگی. خوب اینا خیلی مهمه. فکر کنید دیروز ادرس نداشتم واسه چمدونم تلفنم که نداشتم. دردسرم زیاد میشد.
حالا از جزئیاتش میگم واستون. سوالی داشتین بپرسین. دیروز کلی تو سیاتل با مایشن تو همه حله ها چرخیدیم.
Ballard, lynnwood, seattle, kenmore, aurora, puget sound, ...
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 19:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 19:25 توسط ehsansh.)
واسه من گرفتن خط تلفن تو روز دوم معنی و مفهوم جالبی داشت. من خط و گوشیم رو از شرکت sprint گرفتم. sprint یعنی با حداکثر سرعت دویدن ، معمولا به دونده هایی که از استارت خیلی با سرعت شروع می کنن می گن sprint runner.
دیروز at&t یه دیل داشت که اگه دیروز باهشون قرارداد دو ساله می بستی گوشی black berry z10 رو میداد 1 دلار.
اما من رفتم bellevue همین جوری چشم خورد به sprint رفتم تو. یه دختر خیلی خوش برخورد بود اون بهم این آفر رو داد
1- قرارداد دوساله - ماهی 70 دلار- همه چی unlimited- با گوشی iphone 5 به قیمت 199 دلار
2- pre-paid ماهیانه - ماهی 70 دلار - همه چی unlimited - با گوشی iphone 4 به قیمت 199 دلار
قیمتشون یکی بود فقط فرقشون تو قرارداد دوساله و ماهیانه بود. من دومی رو انتخاب کردم چون اینجوری اگه بخوام می تونم از یک جا دیگه بگیرم. اگه دیل بهتری باشه.
بهد گفت اگه iphone 4 رو این دیلمون اومد می تونی بیای گوشیتو عوض کنی.
فقط پاسمو نگاه کرد و آدرس دادم و خط و گوشی رو گرفتم.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 21:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 23:13 توسط نوروز.)
مهتاب جان سفرنامه ات خوندم نوشته بودی یه سری وسیله 170 کیلو بار برده بودی لطفا راهنمایی کن ماچه چیزی می توانیم ببریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه تشک برد
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
امروز یه تور مجانی با اتوبوس های سیاتل دور کل شهر رو زدم با 2.25 دلار. عجب جاییه این richmond beach و greenwood
حالا داستانی داره این اتوبوس های سیاتل که شاید اگه بیاین اینجا یه هفته طول بکشه سر در بیارین به زودی واستون تعریف می کنم.
و خدا پدر استیو جابز رو بیامرزه که اگه این iphone نبود اصلا نیمشد از خونه بیرون بیاین. چون رو گوگل به دقیقه ساعت حرکت و مسیر حرکت و خط ای اتوبوس هایی که باید بگیرین و جاهایی که اتوبوس باید عوض کنید رو به راحتی بهتون میگه . یعنی اگه آیفونتون خاموش شه خود شهردار سیاتل هم بیاد نمی تونه بگه از چه میری چه جوری برین.
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا