موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ما برنده لاتاری 2013 هستیم، مدتی در Los Angeles و Washington DC اقامت داشتیم ولی با توجه به اینکه کار مناسبی در این مدت پیدا نکردیم به ایران بازگشتیم، تا 10 روز دیگر می بایست به امریکا بازگردیم و این بار میخواهیم به سیاتل بیائیم. از آمار سایتهای مختلف اینطور بنظر میرسه که احتمال اشتغال ما در ایالت واشنگتن خیلی بیشتره اما مسئله اصلی ما اجاره کردن خانه در این ایالت است که بنظر میرسه بسیار مشکل باشه. نگرانی ما فقط اینه که وقتی بیایم اونجا به خاطر اینکه هنوز کردیت نداریم هیچکس بهمون خونه اجاره نده. از دوستانی که الان ساکن سیاتل یا شهرهای دیگر ایالت واشنگتن هستند درخواست داریم که اگر محلی را برای اجاره کردن سراغ دارن به ما معرفی کنن تا بتونیم با آدرس مشخص وارد واشنگتن بشیم.
از همه شما ممنون
با آرزوی روزهای خوب و شاد برای شما
همیشه موفق باشید
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
حامد جان شما چند وقت دیگه میخواید برید سیاتل؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بابت تاخیرم عذرخواهی میکنم البته آقا شهاب کاملا درست میگه، اگه شما استودیو مستقل میخواید هزینتون بیشتر میشه البته باید بگم تجربه شخصیم میگه آدم چیزی رو که بخواد بدست میاره. شهرهای ردموند، بلویو، کرکلند، سممیش، مرسرآیلند و تا حدودی باسل جزو شهرهای خوب و گرون هستن و به نسبت مکانهای امنتر زیباتر و راحتتری برای زندگی و کار هستن اگه واقعا نمیتونید یا نمیخواید بیشتر هزینه کنید دنبال جاهای دیگه و دورتر از سیاتل باشید چون هرچقدر از سیاتل دور بشید ارزونتره اینجاhttp://seattle.craigslist.org/search/est/hhh?hasPic=1 و اینجاhttp://www.zillow.com رو هم ببینید من هم دنبال گزینه مناسبتون میگردم اگه پیدا شد بهتون خبر میدم شک نکنید که پیدا میشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقای شهاب و آقای فرشاد عزیز، ممنون از راهنمایی ها
از دیروز که شما گفتید "احتمالا مشکل کردیت ندارم" ، شروع کردم به پیغام دادن به بعضی از آگهی های درج شده در Craigslist، البته هنوز جوابمو کسی نداده ولی امیدوارم.
کماکان مشکل اصلی عدم امکان پرداخت Application fee و اجاره ماه اول و Deposit از ایران است. معنی این محدودیتها اینه که من دو راه بیشتر ندارم یا اینکه در بدو ورود ابتدا چند روزی در هتل اقامت کنم تا بتونم جایی را اجاره کنم و یا اینکه کسی را پیدا کنم که بخواهد آپارتمانی را Share کند.
ما باید ماکسیمم تا تاریخ May 22 در سیاتل باشیم. لطفا اگر کسی را می شناسید که تمایل دارد آپارتمان خود را Share کند ما را در جریان بگذارید. در اینصورت ما میتوانیم پس از برقراری ارتباط با ایشان و توافقات اولیه، مبلغ اجاره دو ماه را قبل از حرکت به حساب ایشان در ایران واریز کنیم و یا در بدو ورود پرداخت کنیم.
از شما خیلی ممنونم
امیدوارم شاد و موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یک آپارتمان دو خوابه در ردموند سراغ دارم، اجاره حدود ۱۳۰۰ دلار هست، اگر خواستین برای هماهنگی شمارتون رو مسیج کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم، از همتون ممنونم که وقت گذاشتید و برای ما نوشتید.
میدونم که یک روز همدیگر رو میبینیم
حضوری از شما تشکر میکنم
شهاب جان، شهلا خانم، سینا جان و آقا فرشاد عزیز
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ما هم چند هفته است كه در به در دنبال يه آپارتمان مناسبيم. كه هم به محل كار من نزديك باشه هم به مدرسه ي دخترم.آقا سينا ميشه بگيد كجاي ردموند همچين قيمتي ميشه يافت؟! ممنونم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
یکی از دلایلی که این شهر و ایالت رو انتخاب کردم ، مهر تایید امیر مهاجر عزیز هست که واقعا از همه نظر سنجیده و کارشناسی شده حرف میزنه .
کاش مهتاب هم میومد بعد از این مدت ببینیم چیکار میکنه و در چه حالی هستن.