موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-18 ساعت 11:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-18 ساعت 11:16 توسط مير منصور.)
سلام .
آقا امير مهاجر رررررررررررر دوست داريم .
آفا در مورد كار برنامه نويسي گفتي . دانشگاه خوب مرتبط با برنامه نويسي هم دارد آيا ؟
- شهريه - طول دوره ؟
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
آقا امیر عزیز سلام
ضمن تشکر برای این همه وقتی که برای این تاپیک گذاشتید و تشکر از همه دوستان دیگه که من توی این سایت با اونها آشنا شدم. می خواستم بپرسم برای کار های شبکه ای کامپیوتر هم شغل خوبی پیدا میشه. لطفا راهنمایی کنید.
من حدود 20 سال سابقه کار دارم و حداقل 10 سال توی زمینه شبکه و ام ن ی ت اطلاعات ISMS فعالیت دارم.
ممنون
کیس نامبر: 2015AS1XXX | سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی| تعداد اعضای کیس: 3 نفر | مصاحبه: نیمه اول فوریه | AP: یک نفر | آپدیت ها: در سایت ابوظبی یک مورد در روز مصاحبه - در ceac یک مورد 12 روز بعد از مصاحبه , با نامه پیگیری22 Apr و 11 May - کلیر 12 May
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
چه خوبه امیر مهاجر دوباره اومده. باعث خوشحالی و دلگرمیه همه است.
من واقعا گیج شدم برا انتخاب شهر، باوجود اینکه مدت زیادی هم به سفرم نمانده. عده ای از دوستان میگن برو شهرهای درست حسابی و صدالبته گران، مثل همین سیاتل خودمان، یا شیکاگو و پورتلند؛ که زندگی با کیفیتی داشته باشی و حوصله ات سر نره و کار زود پیدا کنی با حقوق بالا، سریعم بری دانشگاه درست درمان، عده ای هم میگن از شهرهای کوچک شروع کن که هزینه ها پایینه و زندگی کم خرج، و بعد که جا افتادی و اوضاع دستت اومد مجددا درصورت نیاز جابجا شو. از اونجایی که بنده کسی در امریکا ندارم و نزدیکترین آشنام خواهرمه که اونم تو کلگری کاناداست واقعا موندم برم به شمال باحال، یا جنوب ارزون . البته در این جنگ بین شمال جنوب NC هم هست که خیلی ازش خوشم اومده.
با فرمایش امیرمهاجر عزیز درباره رابطه مستقیم مقصد و فرد کاملا موافقم ولی بنده هیچ پیش زمینه ذهنی از آمریکا ندارم جز مهاجرسرا (خودمونیم اکثر لاتاریا همینن)
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
برنامه ي بيمه ي ما اينجوري پيش نرفت!! وقتي توي سايت help plan finder رفتيم و مشخصات داديم ، فقط دخترم زير پوشش بيمه ي رايگان قرار گرفت . و من و همسرم ماهانه بسته به نوع بيمه اي كه انتخاب كرده ايم ، پول ميديم. حتي زنگ زديم و گفتيم بيكاريم، ولي قبول نكردند. و گفتند بايد پنج سال اينجا زندگي كرده باشيد تا رايگان بشه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
این درسته که میگن مینیمم سیاتل قراره بشه 15 دلار؟
آیا این مربوط به سیاتل هست یا کل ایالت واشینگتون ؟
اخه پورتلند چسبیده به ونکور هست و اگر ایالت واشینگتون دستمزدش بره بالا ما هم کار تو ونکور میگیریم با سی دقیقه رانندگی میایم اورگان یا کلا خونه را میبریم ونکور .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
چه جمعی امشب اومده مهاجرسرا ، انگار ۸۰ صفحه تاپیک سیاتل همه امشب جمع شدن اینجا
امیر خان و مهتاب عزیز و البته بانوی قصه گو که بیشتر در دست رس بودن
خلاصه هرکی از واسه سیاتل سوالی داره بپرسه که بهترین موقعیته
و اما سوال خودم تا دیر نشده
چطور میتونم بعد از گرفتن سوشیال یه کار پیدا کنم فقط نباید بیکار بشم چون پولم خیلی کمه ، از هر رشته ای یه چیزی و از هیچ نوع کاری ترسی ندارم که بخواد بهم بر بخوره ، از رستوران گرفته تا کار ساختمونی و البته رشته خودم که الکترونیکه و دانشم و تجربم هم بد نیست تو این ضمینه
فقط واسم این مهمه که یه کار پیدا کنم تا از جیب نخورم .
مرسی از همه دوستان سیاتلی
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با برگشتن امير مهاجر عزيز، الان فقط عمو سعيد را كم داريم. ممنون كه دوباره اطلاعات خوب و موثقتون را در اختيارمون ميگذارين.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن اینکه مالیات مواد غذایی (grocery) در همه جای آمریکا صفره.
[/quote]
امير جان ما در ويرجينيا ٢/٥ درصد ماليات مواد غذايي ميدهيم.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)