موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من در ويرجينيا هستم و قصد آمدن به سياتل را دارم، چند تا سوال داشتم، از نظر بافت شهري ويرجينيا شبيه شهرهاي شمال ايرانه و اون شهريت شهرهاي بزرگ را نداره، آيا سياتل و بلويو هم به اين شكل هستند يا خير؟
دوم اينكه آيا اونجا بدون كرديت خوب و كوساينر امكان اجاره خانه وجود داره به طور مثال با دپازيت بيشتر ؟ و اگر اين امكان وجود داره ميخواستم خواهش كنم اسم چند مجتمع در بلويو و كركلند كه شرايط ما را قبول ميكنند معرفي كنيد.
و سوال سوم اينكه در ويرجينيا پيدا كردن كارهاي فروشگاهي به طور مثال صندوقدار فروشگاههاي بزرگ تقريبا راحت است آيا پيدا كردن اين نوع كارها در آنجا هم به اين شكل است؟
و سوال آخر اينكه درصد بالايي از مهاجرين را در ويرجينيا مكزيكي ها و هنديها تشكيل ميدهند آيا اونجا هم بدين شكل است؟
ممنون از همه شما
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
همخانه در ایالت واشنگتن
سلام بر همهٔ دوستان
یک اتاق از یک واحد آپارتمان دو خوابه واقع در شهر ردموند موجود است، مبلغ اجاره برای یک نفر 600$ . قرار داد اولیه به مدت ۲ یا ۳ ماه میباشد که در صورت توافق تمدید خواهد شد
در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی پاسخگو هستم.
با سپاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من 33 سالمه ویزامو گرفتم همسرم هم همینطور...نوامبر عازم امریکا هستیم.پورتلند رو انتخاب کردیم ولی بین پورتلند و سیاتل مردد هستیم برای مهاجر تازه وارد (البته مشکل زبان نداریم ) شروع از کدامش بهتره؟
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
2015-06-29 ساعت 20:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-29 ساعت 21:14 توسط reza.aa.)
مدیر لطفا پیام رو حذف کن
خودم که نتونستم
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
آقاي امير مهاجر ميتونم ازتون خواهش كنم كه فايل اكسل مقايسه شهرها رو ارسال كنيد برأي من كه بتونم راحت بررسي كنم
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی اینجا نیست که همخونه بخواد ؟لطفا شرایط برای من بفرستید
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
محله مناسب برای زندگی در سیاتل کجاست برای کسی که در تهران محله زعفرانیه زندگی میکرده و برای کسی دیگه که محله آریاشهر زندگی میکرده؟
ممنون
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، سياتل هم اين چند روز خيلي گرم شده؟ اونجا هم شرجيه؟
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
آقاي مهاجر خيلي از لطفتون ممنونم.خواستم اينجا اعلام كنم كه خيلي سريع پاسخ گفتيد و در نهايت محبت فايل رو ارسال كرديد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا