کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
*** اعلام ابطال نتایج قرعه كشي اول لاتاری ۲۰۱۲ ***
دوستان من با كمك دوستمون aerospc شماره هامون رو پيدا كردم . بي نهايت ممنونم وواقعا نمي دونم چه جوري تشكر كنم دوست عزيز دقيقا 2 رو زدم تمام شماره هايي كه زده بودم نشون داد درست 6 تا شماره است مال خودم همسرم برادرم و 3 تا از دوستانم ولي به هر حال حالا مي تونم چك كنم . هر كس برگه اش رو پاره كرده اينجا امتحان كنه مي تونه شمارش رو پيدا كنه به اميد موفقيت دوباره در 15 جولاي از ته دل دعا مي كنم دوست عزيز برنده بشي چون معلوم بسيار انسان خير خواهي هستين باز هم هزاران بار ممنون
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان: baran2020 ، farnaz82 ، aerospc ، sorena ، mehran61
(2011-05-14 ساعت 14:21)hamid2006zaman نوشته:  از دوستان کدامیک فرمها رو فرستاده بود؟چون میخوام آمار تعداد نفراتی که فرمها رو فرستادم دستم بیاد.ببینم چند نفر مثل من فرستادن و بعد نتیجه باطل شد

من 10می فرستادم
تشکر کنندگان:
درود بر دوستان
دوستان من بنده اين حق رو به شما ميدم ( كساني كه قبول شده بودند ) كه كلي ناراحت باشيد .
اما اشتباه هميشه وجود داره اگه وجود نداشت همه چيز در اين دنيا به خوبي پيش ميرفت ...
صرف نظر از اينكه آمريكا كشوري برتر در دنياست دليل نيست كه اشتباه نكنه.....Big Grin
حالا منظور از اشتباه ايجاد تغيراتي در مورد مهاجرت و پذيرش افراد يا در كل سياستي به اجرا خواهند گذاشت ( در چه مورد من نميدونم ) فكر نكنكم غل و غش بازي باشه . يا دروغ يا سركاري. موضوع به نسبت خيلي مشكوك تر به نظر ميرسه كه نتايج لاتاري باطل بشه ( آخه به چه دليل ... مگه حمله 11 سپتامبر شده )Big Grin
اما من هم شاكي ميشم كه چرا لاتاري افرادي را به عنوان برنده قبول ميكنه از سرتاسر دنيا و بعد ميگه نتايج باطله ( البته من قبول نشده بودم )
وقتي بيشتر به فكر مي رويم به اين موضوع ميرسيم كه حتما سياستي در كار هست يا شايد هم واقعا اشتباهاتي پيش اومده .... البته از نظر برخي افراد ، كه آمريكا كشور برتر دنياست از اين اشتباهات براش بعيده ...
من هم همينطور فكر ميكنم .
نتيجه : برنده ها و غير برنده ها هنوز اميدوار باشند . اميدشون رو از دست ندن شايد كساني كه قبول شدن دوباره اسمشون دربياد .( خدا رو چه ديدي )
موفق و پيروز باشيد .
تشکر کنندگان: y1766 ، Amir Caran ، sorena ، ابی22
(2011-05-14 ساعت 15:15)mina_s نوشته:  سلام بچه ها ، اینقدر ها هم به امریکا و عملکردش بد بین نباشین ، در اینکه اشتباه شده هیچ شکی نیست ، وقتی تو همین سایت مهاجرسرا چندین زوج و خواهرو برادر میگن با هم قبول شدن آیا طبیعیه ؟ زوجی که خواه نا خواه با برنده شدن همسرش رو میبره هر دو اسمشون در بیاد، آیا این به نفعشون نیست ! پس چرا بیان بگن عادلانه نبوده؟ خدا میدونه شاید روی همون برنده ها اصلاح صورت بدن، اصلا قصد ندارم از امریکا و سایت هاش دفاع کنم چون برای خودم اتفاقی افتاد که اگر میخواستم به حرف سایت گوش کنم به مصاحبه نمیرسیدم!!!! یک هفته مونده بود به مصاحبه سایت آنکارا تاریخ مصاحبه رو انداخت یک ماه بعد در صورتی که من فردا صبحش بلیط هواپیما داشتم و فقط شانس آوردم که رفتم!! چون ۳ روز بعد دوباره تاریخ ها مثل قبل شد ، به امید خدا همه چی درست میشه .....

حرف شما منطقيه،ولي ميتونن اين جفتها را تبديل به يك جفت بكنن و تعداد باقيمانده ويزا رو مجددا با قرعه كشي اختصاص به بقيه افراد بدن ولي نه اينكه كسانيكه پذيرفته شدن و الان بيشتر از دو هفتس كه در تدارك هستند و سمت و سوي فكريشون كاملا عوض شده به يكباره نااميد شن در حاليكه تا ديروز دنبال تكميل فرم و ارسال اونو پيدا كردن اسپانسر و ... بودن.
اين اصلا عادلانه نيست.
عدل زماني بود كه برنده شدگان قبل بودند برنده شدگان جديد هم به اونها اضافه ميشدند.در هر صورت آب يخي بود كه ريختن رو ما.ببينيم تا بعد چي ميشه
تشکر کنندگان: ابراهيم22 ، Amir Caran ، sorena
من فكر ميكنم كه ديگه بحث فايده نداره هر چي بايد بگيم گفتيم به نظر من بريم همون تاپيك شمارش معكوس.
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان: ابراهيم22 ، farnaz82
(2011-05-14 ساعت 15:47)JOOOJOOO نوشته:  من فكر ميكنم كه ديگه بحث فايده نداره هر چي بايد بگيم گفتيم به نظر من بريم همون تاپيك شمارش معكوس.
تنها فايدش آروم كردن خودمونه.
تشکر کنندگان:
به نظر منم شمارش معكوس رو دوباره راه بندازيم دوستان خدارو چه ديدين شايد اين بار برنده شديم انشاله منم كه شماره هام رو پيدا كردم خيلي خوشحالم و اميدوار به اميد موفقيت همه دوستان
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان: ابراهيم22 ، artemis21
(2011-05-14 ساعت 15:53)nama نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 15:47)JOOOJOOO نوشته:  من فكر ميكنم كه ديگه بحث فايده نداره هر چي بايد بگيم گفتيم به نظر من بريم همون تاپيك شمارش معكوس.
تنها فايدش آروم كردن خودمونه.

ديگه داريم از حال ميريم
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان:
من دارم روي يه متن كار مي كنم.حتما تنظيم مي كنم و مي دم تا همه بزنيم.
شماره کیس: 2012AS0006XXX
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 9 mayShy
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: mr.usa ، Amir Caran
اي بابا دوباره شمارش معكوس ( البته بد نمي گين ) شمارش معكوس خوبه ولي كو تا 15 جولاي يعني 24 تير .....
بابا من تا اون موقع از كالج آمريكا پذيرش رو گرفتم اگه لاتاري هم قبول بشم ( رويايي ) ديگه چي ميشه .CoolBig Grin
من كه رفتم وسابلم رو جمع كنم كه به زودي بايد برم دبي و بعد پرواززززززززززززززززززززززززززززززززززز .......TongueCool
از دبي به مهاجرسرا سر خواهم زد .
انشالله اسمتون در بياد همه ي افرادي كه برنامه ريزي كردن واسه زندگيشون در آينده .
موفق و سربلند باشيد .
مديران محترم دستتون درد نكنه . به اميد خدا موفق باشيد .
بدرووووووووووووووووود...
تشکر کنندگان: REZA1390 ، farnaz82 ، sorena ، ابی22 ، h18762000 ، abbas_dinari
سلام. با همه عزیزانی که از برنده ها بودن میخوام که ناراحت نباشند. حتما خیری توش بوده. منم با دوستان موافقم بریم شمارش معکوسو راه بندازیمWink
تشکر کنندگان: REZA1390 ، sorena
دوستان عزیزی که قبول شدن احتمالاً قبولیشون دوباره اعلام میشه بخاطر اینکه امریکاییا عدالتو اجرا میکنن فرقی هم نمی کنه از چه ملتی باشی،به هر حال اونای که قبول شدن این چن روزو خوشحالی کردن و خیلی هم برنامه ریختن واسش.
روبهکان خروس را خانه به دوش کرداند.
تشکر کنندگان: sorena
ما كه مدارك فرستاديم يعني بايد برگشت بدن ديگه؟شايدم بريزن دور.
شماره کیس: 2012AS0006XXX
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 9 mayShy
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
من 4ساله لاتاری ثبت نام ميکنم و قبول نشدم هيچ وقت اينقدر ناراحت نشدم که کامنتهای دوستای گلم رو که خوندم,جيگرم سوخت.من از ته دلم ميخوام که اسمه دوستای ايرانيم دوباره در بياد و همگی باز لباتون خندون شه
خدایا حال نداریم به راه راست هدایت شویم...خودت راه راست را به سوی ما کج بفرما...!!!

Tongue
تشکر کنندگان: mr.usa ، khabaloo ، REZA1390 ، حامد ، sorena ، h18762000
(2011-05-14 ساعت 16:26)malekan نوشته:  دوستان عزیزی که قبول شدن احتمالاً قبولیشون دوباره اعلام میشه بخاطر اینکه امریکاییا عدالتو اجرا میکنن فرقی هم نمی کنه از چه ملتی باشی،به هر حال اونای که قبول شدن این چن روزو خوشحالی کردن و خیلی هم برنامه ریختن واسش.

دوست عزيز در سايت به صراحت و چندين بار عنوان شده كه نتايج اعم از قبولي و يا عدم قبولي ملغي و ابطال گرديده است و كسانيكه برنده شده اند هيچ تفاوتي با سايرين ندارند و قرعه كشي از ابتدا و مجددا صورت خواهد پذيرفت.
اي كاش قبل از اخذ اين تصميم توسط مراجع قانوني و ذيربط آمريكا،احساسات افراد نيز مورد توجه قرار ميگرفت تا اينطوري همه چيز 180 درجه تغيير نكنه.
واقعا پذيرش اين موضوع سخته!!!!
بازهم ميگم اين عدالت نيست
تشکر کنندگان: ابراهيم22 ، REZA1390

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان