موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگه اين سايت چك كردن باز بود مي تونستم شماره ام رو پيدا كنم چرا كه چون چند با ر چك كرده بودم اونجا هست ولي كلا هنگ و هيچ كاري نمي شه كرد حتي مال 2011 رو هم نمي زاره چك كني . اميدوارم يه راهي نشون بده ما كه خيلي ناراحتيم شمارمون رو نداريم اميدوارم تا 15 جولاي يه راه حلي پيدا بشه
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
موضوعها: 2
رتبه:
14
2 تشکر در 0 ارسال
در این که هیچ اتفاق جدیدی نمیوفته شکی نیست
تصمیمی که گرفتن رو اجرا میکنن
خیلی از دوستانی هم که قبول اعلام شده بودن فکر نمیکنم دوباره قبول شن چون شانسه برنده شدن ۵ به ۱ شده بود برای اونایی که ۲-۳ روزه اول ثبت نام کرده بودن
یادمه همون روز اول به دوستم گفتم بابا من از این شانسا ندارم چشم زیاد آب نمیخوره اینا میخوان منو بالا ببرن بعد بکوبن زمین ههههه
امروز بهش زنگ زدم کلی خندیدیم به روزگار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم قبول دارم که در حقه کساییی که نبردن اجحاف شده ولی در حق ما برنده ها هم اجحاف شد با ابطالش امریکا باید یه فکری واسه اشتبتاهش کنه نه اینکه 50000نفر که مثل من بردن سر کار بذاره این اشتباه اونهاست جالبیش اینه که بعد از دو هفته هم فهمیدن!!!!!زود تر نفهمیدن چه گندی زدن!!!!ما فرم سری اولو واسه وکیلمون فرستادیم!!!!اینقدر ذوق داشتیم واینستادیم نامه بیاد از سایت پرینت گرفتیم پر کردیم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
از ته دل آرزو می کنم ایندفعه هم جزء برندگان باشید . خدایا این دوست ما رو که بعد از 3 سال قبول شده خوشحال اش کن . آمین
Case Number:2014AS0001xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ماها عادت به اجرای عدالت نداریم. وقتی میگن مشکلی پیش اومده و این عادلانه نیست که این اشکال فنی باعث شه برخی حتی بدون شرکت در قرعه کشی از دور خارج شوند... به نظر من باید پذیرفت. مطمئناْ زحمت اجرای دوبارهء این قرعه کشی برای آنها بیشتر خواهد بود و من نمیفهمم وقتی دوستان میگن مسائل پشت پرده یعنی چی؟!
ما جایی زندگی میکنیم که وقتی شخصی در بی عدالتی محض ثروت مردم رو بالا میکشه... وقتی قرار هست عدالت در موردش اجرا شه فکر میکنه مورد بی عدالتی محض قرار گرفته. برای اولین بار خوشحالم که برنده نشدم.
فعل و انفعال ، جزر و مد جریان ، آزمون و خطا ، تغییر ......> این است ریتم زندگی.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
درود به دوستان خوبم.
بعد از چند روز که بی خیال لاتاری و مهاجرسرا شده بودم دیروز اتفاقی به سایت لاتاری سر زدم و دیدم که نوشته نتایج باطله و قراره دوباره انجام بشه.
از طرفی واسه همه ی دوستانی که قبول شده بودند واقعا متاسفم و آرزو می کنم که دوباره مثل روز اول اسمشون در بیاد و خوشحال باشند .البته به همشون حق میدم که ناراحت باشند آخه لاتاری شانس بزرگی میخواد که اون هم بعد بگن نتایج باطله . اگر من بودم خیلی بیشتر از اینها ناراحت میشدم و حسرت میخوردم .
از طرفی دوباره امیدوار شدم مثل روز اول که میخواستن نتایج رو اعلام کنن . و ما هم پشت سرهم به مهاجرسرا میومدیم و دل تو دلمون نبود و پست های شمارش معکوس رو میخوندیم .
در مورد اینکه نتایج باطل شده هر شرکت کننده ای به نوعی اعتراض خودش رو بیان میکنه .کسی که قبول شده و کسی که دوباره امیدواره نوع اعتراضشون با هم فرق میکنه ....
ولی در این گیر ودار چه سیاستی بوده یا چه نوع مشکلی به وجود اومده به هیچ وجه ممکن قابل قضاوت نیست . و من به شخصه هیچ نوع نظری ندارم . ...... شاید مشکلی بوده ..... شاید سیاستی در کار باشه و .... شاید .......فعلا که معلوم نیست .
حالا شایدم بعد از اینکه دور دوم نتایج اعلام شد بیان بگن که فلان مشکل بوده یا بر اساس تغیرات به وجود آمده در مهاجرت و یا ......
دوستان باز هم مثل روز اول امیدوار باشید ....امیدتون به خدا باشه .انشالله که قبول بشید و اونطور که واسه زندگیتون برنامه ریزی کردید همونطور هم پیش بیاد .
تشکر ویژه ای دارم و سپاس فراوان از مدیریت سایت و همه همکاران که و اقعا در این زمینه همواره تلاش میکنند .
هر جای این کره خاکی هستید موفق و سربلند باشید ..
در پناه حق .
امیدتون به خدا......
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من داشتم مدارکم رو برای ویزای توریستی آماده می کردم حساب بانکی - سند مالکیت و ... که این خبر رو خوندم بعد از دیدن نتایج لاتاری از لحاظ روحی داغون بودم و چند روز مریض شدم ولی باهاش کنار اومدم . اتفاقی که افتاده اصلا سابقه نداشته برای هیچ کشوری و همه رو متحیر کرده . فعلا همه در شوک هستیم چه اونهایی که قبول شدن چه اونهایی که قبول نشدن .
امیدوارم همه شما عزیزان هر کجا که هستید فقط شاد باشید که خوشبختی واقعی یعنی همین .
Case Number:2014AS0001xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا به برنده ها چه ارتباطي داره كه خودشون اشتباه كردن.خيليها آبروشون ميره و مضحكه دوستان و آشنايان ميشن.اينو كي ميخواد جواب بده؟!!!به همين راحتي ببخشيد ايراد فني داشتيم كه نشد حرف!اگر منطق داشتن ميگفتن كسانيكه اساميشون به عنوان برنده بوده همچنان برنده هستند و براي جبران اشتباه خودشون ظرفيت پذيرش امسالشونو بصورت استثنا بالاتر ميردن.
اين هم منطقي تر بود هم حق كسي ضايع نميشد.حالا مائيمو نگاههاي به ظاهر ناراحت و در دل خوشحال اطرافيان.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه برنده شدين فكر نكنم برنده نشده ها شرايط بهتري نسبت به شما داشته باشن چرا كه عده زيادي از اونه ديگه شماره هاشون رو ندارن كه چك كنن بنابراين بازم وضع شماها در صورت داشتن برگه بهتر از ماست پس اميد داشته باشين چرا كه حد اقل مي تونيد دو باره چك كنيد و شايد بازم شانس بيارين . فعلا ما نمي دونيم بدون شماره چه جوري بايد مطلع بشيم از نتايج .
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct