موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مي گم يه نامه اي بزنيم همه كه بگيم با اين كارشون كلي ضرر از نظر روحي و مالي و غيره وارد كردن .اين كشور با اين ادعا بايد پاسخگو باشه.خواهش مي كنم اونايي كه وكيل دارن يه كمكي بكنن.دست به دست هم بديم.شايد كه نتيجه اي داد.
شماره کیس: 2012AS0006XXX
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 9 may
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من امروز متوجه شدم لاتاری باطل شده
کلی خوشحال شدم امید وارم این دفعه قبول شم
shari جان من یه سر نخ بهت میدم پی گیری کن ببین به نتیجه می رسی یا نه
ببین اگه با کامپیوتر خودت تو خونه چک کردی و اگر با IE چک کردی و اگر گزینه Auto complete در IE فعال بوده یهنی اینکه confirmation number شما روی کامپیوترتون تو یکی از فایل های مربوط به IE ذخیره شده
اگه شرایط بالا درست باشه دنبال اون فایل بگرد حتماً confirmaton number تو اون هست
البته اگر window یا IE را پاک و دوباره نصب نکرده باشی
در این مورد تحقیق کن
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
اون كليپه كه تو سايته همون يارو ديويد و ميگم راجع به همين قضيه صحبت ميكنه؟؟؟اگه همين باشه ديگه امكان نداره تصميمشون برگرده يارو كه نمياد خودشو ضايع كنه.
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به فکر یک ایمیل باشیم همه جداگانه بفرستیم به کی سی سی که كلي ضرر روحي و مالي و غيره به ما رسیده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من میدونستم از این شانسا ندارم...آخه من؟؟؟ با کیس نامبر ۲ رقمی یهو با خواهرم اونم ۳ رقمی ...؟؟؟ مگه می شه؟؟؟ولی چه سوتی بدی داد امریکا!!!
آبروی ما رو که جلو همه برد.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
قربون خواهرم برم که دل شکسته شده....آخه فقط دل شکسته؟؟؟؟ولی خودمونیم آبروی امریکا رفت.
[/quote]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کدامیک فرمها رو فرستاده بود؟چون میخوام آمار تعداد نفراتی که فرمها رو فرستادم دستم بیاد.ببینم چند نفر مثل من فرستادن و بعد نتیجه باطل شد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببینید دوستان
من خودم از اینکه قبولیم باطل شد خیلی ناراحت نیستم اما از این ناراحتم که تو کل فامیل پیچیده که فلانی لاتاری قبول شده! این خیلی بده !
برا همه برنده ها سخته!
حالا تو این مدت کلی وقت گذاشتیم واسه پرکردن فرمها و هزینه پست شون و کلی برنامه ربزی و صحبت واسه اسپانسر و جستجو تو همه مسائل مهاجرت ...
اینا همه هزینه هست بخدا...