کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
*** اعلام ابطال نتایج قرعه كشي اول لاتاری ۲۰۱۲ ***
سلام دوستان
واقعا میدونم برنده ها الان چه حالی دارند من خودم از برنده ها نیستم ولی اگه جای اونها بودم میمردم خیلی سخته واقعا سخته به خصوص اینهایی که سال های زیادی شرکت کردند و این تنها را ه رفتنش بوده و امسال قبول شدند واقعا خدا صبرتون بده من امسال پس از 13 ,14 سال دوباره انتخاب نشدم واقعا به حال خودم گریه کردم و آرزو کردم یا این لاتاری از سر من بیرون بره یا کلا جمع بشه باز هم از صمیم قلب آرزو میکنم اینهای که واقعا میخواهند برند برنده بشند
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
تشکر کنندگان: mehran61
(2011-05-14 ساعت 14:21)hamid2006zaman نوشته:  از دوستان کدامیک فرمها رو فرستاده بود؟چون میخوام آمار تعداد نفراتی که فرمها رو فرستادم دستم بیاد.ببینم چند نفر مثل من فرستادن و بعد نتیجه باطل شد

من 9 مي فرستادم و 11 مي به دستشون رسيد.
شماره کیس: 2012AS0006XXX
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 9 mayShy
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
سلام، منم فرم ها رو فرستادم. تو امضا تاريخ ها هست
شماره کیس:‌ 2012AS000146XX
کنسل شدن نتایج قرعه کشی:May/2011/13
تشکر کنندگان:
اخه حالا که سوتی داده صداشو در نمیاورد هم ما برده بودیم هم خودش ضایع نمیشدCool

تشکر کنندگان: Sooshians ، Amir Caran
(2011-05-14 ساعت 14:22)saeed53 نوشته:  Big Grin
(2011-05-14 ساعت 13:47)ms_au نوشته:  دوستان من مي گم يه نامه اي بزنيم همه كه بگيم با اين كارشون كلي ضرر از نظر روحي و مالي و غيره وارد كردن .اين كشور با اين ادعا بايد پاسخگو باشه.خواهش مي كنم اونايي كه وكيل دارن يه كمكي بكنن.دست به دست هم بديم.شايد كه نتيجه اي داد.

بابا این با مزه بازیا رو در نیارین زشته بخدا
ما یک سال بعد از برنده شده درلاتری و کلی هزینه یه خانواده و 100 تا پارتی اخرش بدون ویزا برگشتیم روحی مالی جسمی هر جور اسیبی هم که فکر کنی دیدیم ولی کی اصلا جوابتو میده فقط یه نامه به این مضمون ببخشید که نشد که بشه لطفا بازم شرکت کنین Big Grin

دليلشو متوجه نشدين؟كار دولتي داشتين يا سوء سابقه؟
تشکر کنندگان: آیلا
Question 
مي دونستم اشتباهه!من به شانسم اطمينان دارم.2ماه بعدم معلوم ميشه!
اميد يعني همه چي!!!اين دومين باريه كه از وقتي نتايج معلوم شده اميدوار ميشم.يه بار conformation numberamoاشتباه وارد كرده بودم بعد متوجه شدم و گفتم قبول نشدنم اشتباه بوده 100%قبولم و دفعات ديگر درست وارد كردم و ديدم قبول نشدم بزور قبول داشتم ميكردم كه خدا اينطور مصلحت دونسته و با خدا در گير بودم،امروز هم كه اينو ديدم باز به خدا توكل ميكنم و ميسپارم دست خودش!
خيلي اميد وارم!!!
خدايا شكرت
Big Grin
نويسنده كتاب آرمان شهر من
تشکر کنندگان: sorena ، leaden_boy ، Farshid22
(2011-05-14 ساعت 13:58)vahiho22 نوشته:  سلام بچه ها

من امروز متوجه شدم لاتاری باطل شده

کلی خوشحال شدم امید وارم این دفعه قبول شم

shari جان من یه سر نخ بهت میدم پی گیری کن ببین به نتیجه می رسی یا نه

ببین اگه با کامپیوتر خودت تو خونه چک کردی و اگر با IE چک کردی و اگر گزینه Auto complete در IE فعال بوده یهنی اینکه confirmation number شما روی کامپیوترتون تو یکی از فایل های مربوط به IE ذخیره شده

اگه شرایط بالا درست باشه دنبال اون فایل بگرد حتماً confirmaton number تو اون هست

البته اگر window یا IE را پاک و دوباره نصب نکرده باشی

در این مورد تحقیق کن
مرسي دوست عزيز همه ي شرايطي كه گفتين بود ولي من نمي دونم كدوم فايهارو بايد نگاه كنم اگه ميشه دقيق تر منو راهنمايي كنيد با تشكر
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان:
اگه اشتباه بزرگم باشه که هست شما هم جای ما بودی هم امیدوار میشدی و الان دل شکسته چون هیچ دلیلی نداشت که ما اولش باور نکنیم بردیم
اگه به تو میگفتن لاتری برنده شدی خوشحال میشدی یا میگفتی این یه اشتباه بزرگه؟؟؟؟!!!!!
تشکر کنندگان: sorena
(2011-05-14 ساعت 14:43)nama نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 14:22)saeed53 نوشته:  Big Grin
(2011-05-14 ساعت 13:47)ms_au نوشته:  دوستان من مي گم يه نامه اي بزنيم همه كه بگيم با اين كارشون كلي ضرر از نظر روحي و مالي و غيره وارد كردن .اين كشور با اين ادعا بايد پاسخگو باشه.خواهش مي كنم اونايي كه وكيل دارن يه كمكي بكنن.دست به دست هم بديم.شايد كه نتيجه اي داد.

بابا این با مزه بازیا رو در نیارین زشته بخدا
ما یک سال بعد از برنده شده درلاتری و کلی هزینه یه خانواده و 100 تا پارتی اخرش بدون ویزا برگشتیم روحی مالی جسمی هر جور اسیبی هم که فکر کنی دیدیم ولی کی اصلا جوابتو میده فقط یه نامه به این مضمون ببخشید که نشد که بشه لطفا بازم شرکت کنین Big Grin

دليلشو متوجه نشدين؟كار دولتي داشتين يا سوء سابقه؟

هیچی عزیز فقط 2 مورد قتل تو پروندم بود
بابا یه تیپا زدن گفتن برین به سلامت ویزا تموم شده مثل نقل نذری تاپیک کلیر 2010 رو بخونین متوجه میشن که دیگه ناراحت نباشین و امیدوار باشین
تشکر کنندگان: khabaloo ، satusa ، sami123 ، JOOOJOOO ، aerospc ، frozen mind ، sheri333 ، Homer ، sorena ، Farshid22 ، abbas_dinari
(2011-05-14 ساعت 14:28)aerospc نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 12:45)shari نوشته:  اگه اين سايت چك كردن باز بود مي تونستم شماره ام رو پيدا كنم چرا كه چون چند با ر چك كرده بودم اونجا هست ولي كلا هنگ و هيچ كاري نمي شه كرد حتي مال 2011 رو هم نمي زاره چك كني . اميدوارم يه راهي نشون بده ما كه خيلي ناراحتيم شمارمون رو نداريم اميدوارم تا 15 جولاي يه راه حلي پيدا بشه

عجله کن، حافظه این فرم ها هر چند وقت ریست میشه
ببین این به کارتون میاد:
http://replay.web.archive.org/2010052706...check.aspx
دوست عزيز بايد بيشتر منو راهنمايي كني نمي دونم اينجا بايد چكار كنم ممنون مي شم اگه كمك كنين شماره ام رو پيدا كنم . بابا اينجا پر از متخصص بود كجايين دوستتون احتياج به كمك داره
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان:
اخه من نمیفهمم اجرای عدالت یعنی چی؟اینا با این اشتباهشون اخر بی عدالتی رو کردن دیگه چه عدالتی اجرا کنن؟50000 نفر رو 2 هفته سر کار گذاشتن کمه؟عدالته؟

تشکر کنندگان:
(2011-05-14 ساعت 13:49)gt111 نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 13:41)nama نوشته:  اصلا به برنده ها چه ارتباطي داره كه خودشون اشتباه كردن.خيليها آبروشون ميره و مضحكه دوستان و آشنايان ميشن.اينو كي ميخواد جواب بده؟!!!به همين راحتي ببخشيد ايراد فني داشتيم كه نشد حرف!اگر منطق داشتن ميگفتن كسانيكه اساميشون به عنوان برنده بوده همچنان برنده هستند و براي جبران اشتباه خودشون ظرفيت پذيرش امسالشونو بصورت استثنا بالاتر ميردن.
اين هم منطقي تر بود هم حق كسي ضايع نميشد.حالا مائيمو نگاههاي به ظاهر ناراحت و در دل خوشحال اطرافيان.

با شما موافقم اگر واقعا ادعای عدالت و حق خوری و... میکنند باید جواب گوی اون 100 هزار نفری که سر کار گذاشتن باشن
قابل توحه دوستانی که میکن اینها خیلی شهامت دارن و عادلن و...
خواهشن یه متن در مورد این کار آماده کنید همه بدیم بهشون شاید فرجی شد.میگم اینها که این کار غیر منطقی رو کردن شاید اون کارم کنند دیگه هیچی ازشون بعیدد نیست دوستان

ایجاد اکانتهای متعدد خلاف قانون مهاجرسراست.
Frozen Mind

من توی یک سایت خوندم 22000 نفر از تعداد 100000 نفر افراد پذیرفته شده موفق شده بودند قبولیشان را چک کنند. ای کاش همراه با 50000 نفر جدید افرادی که تاکنون متوجه قبولی خود شده بودند را هم قبول می کردند تا ضربه روحی نخورند.
تشکر کنندگان: Amir Caran ، khabaloo
سلام بچه ها ، اینقدر ها هم به امریکا و عملکردش بد بین نباشین ، در اینکه اشتباه شده هیچ شکی نیست ، وقتی تو همین سایت مهاجرسرا چندین زوج و خواهرو برادر میگن با هم قبول شدن آیا طبیعیه ؟ زوجی که خواه نا خواه با برنده شدن همسرش رو میبره هر دو اسمشون در بیاد، آیا این به نفعشون نیست ! پس چرا بیان بگن عادلانه نبوده؟ خدا میدونه شاید روی همون برنده ها اصلاح صورت بدن، اصلا قصد ندارم از امریکا و سایت هاش دفاع کنم چون برای خودم اتفاقی افتاد که اگر میخواستم به حرف سایت گوش کنم به مصاحبه نمیرسیدم!!!! یک هفته مونده بود به مصاحبه سایت آنکارا تاریخ مصاحبه رو انداخت یک ماه بعد در صورتی که من فردا صبحش بلیط هواپیما داشتم و فقط شانس آوردم که رفتم!! چون ۳ روز بعد دوباره تاریخ ها مثل قبل شد ، به امید خدا همه چی درست میشه .....
تشکر کنندگان: آیلا ، nastaran86 ، y1766 ، sorena ، sheri333 ، h18762000
(2011-05-14 ساعت 13:03)gt222 نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 08:29)اریو نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 07:27)rayan.s نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 07:01)اریو نوشته:  سلام
من در جنوب کالیفرنیا زندگی می کنم اینجا بر خلاف ایران بسیاری از کارها
با نظر جمعی انجام میشه.
من هم به kcc ایمیل دادم و از اونها خواستم که امسال 200000 برنده اعلام
کنند.این هایی که قبول شدند رو نگه دارند و 100000 دیگه اعلام کنند به دلیل
اینکه این مشکل از جانب اونها بوده.
یکی دیگر از دوستانم ایمیل داد که انهایی که نامه برنده شدنشان را دارند
را قبول کنید و برای بقیه باز قرعه کشی کنید.
من سعی می کنم اینجا از دوستانم بخواهم که با ایمیل ها و راه کارهای
مختلف با kcc تماس بگیریم.
به نظر من این راه ممکن هست که موثر بشه و ایده ایی به اونها بده.
اگر مدیریت سایت موافق باشند میتونیم یک ایمیل درست کنیم و به صورت
کمپین برای kcc ارسال کنیم. با راه کار های متفاوت.
سپاس
دوست گرامی؛ قانون اصلی مهاجرت از طریق لاتاری اینه که حداکثر برای 50000هزار نفر مجاز به صدور ویزا هستند. پس نه نامه شما نه نامه تمام برندگان نمی تونه تاثیر داشته باشه.من هرگز دوست نداشتم جای عزیزان برنده اولیه لاتاری امسال باشم ولی باید چه بخوان چه نخوان این عزیزان این واقعیت تلخ را بپذیرند و امیدوار به آینده باشند چون تلخی امید واهی صدبار از حقیقت بدتر است.
ایا شما از تمامی قوانین امریکا اگاهی دارید؟
من ندارم و به همین خاطر یک راه کار پیشنهاد دادم.اصلا حرفی از امید چه به صورت واهی چه حقیقی نزدم. اگر کسی که وکیل در امریکا هست و سایت ما رو میبینه ممنون میشم نظر خودش رو بده.
من قطعا دوشنبه با یک وکیل مهاجرت تماس خواهم گرفت و راه کار های قانونی را جویا می شوم.

انجام این کار هیچ ضرری نداره دوستان خواهش میکنم یه متن درستکنید و همه بفرستیم . خدارو چه دیدید اینا که این کارو کردند شاید اونم عملی کنند و
امید به هممون برگزده
اگر حرف از قانونه پس امریکا حق نداره همچین اشتباه فاحشی کنه و این همه ادم رو بذازه سر کار واقعا برای این کشور زشته همچین اشتباهی به نظر منم باید رسیدگی کنن کم چیزی نیست که با معذرت خواهی تموم شه از شما دوست عزیز هم که پیگیر هستی خیلی ممنونم ما هم ایمیل به KCC دادیم
تشکر کنندگان:
(2011-05-14 ساعت 15:17)آیلا نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 13:03)gt222 نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 08:29)اریو نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 07:27)rayan.s نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 07:01)اریو نوشته:  سلام
من در جنوب کالیفرنیا زندگی می کنم اینجا بر خلاف ایران بسیاری از کارها
با نظر جمعی انجام میشه.
من هم به kcc ایمیل دادم و از اونها خواستم که امسال 200000 برنده اعلام
کنند.این هایی که قبول شدند رو نگه دارند و 100000 دیگه اعلام کنند به دلیل
اینکه این مشکل از جانب اونها بوده.
یکی دیگر از دوستانم ایمیل داد که انهایی که نامه برنده شدنشان را دارند
را قبول کنید و برای بقیه باز قرعه کشی کنید.
من سعی می کنم اینجا از دوستانم بخواهم که با ایمیل ها و راه کارهای
مختلف با kcc تماس بگیریم.
به نظر من این راه ممکن هست که موثر بشه و ایده ایی به اونها بده.
اگر مدیریت سایت موافق باشند میتونیم یک ایمیل درست کنیم و به صورت
کمپین برای kcc ارسال کنیم. با راه کار های متفاوت.
سپاس
دوست گرامی؛ قانون اصلی مهاجرت از طریق لاتاری اینه که حداکثر برای 50000هزار نفر مجاز به صدور ویزا هستند. پس نه نامه شما نه نامه تمام برندگان نمی تونه تاثیر داشته باشه.من هرگز دوست نداشتم جای عزیزان برنده اولیه لاتاری امسال باشم ولی باید چه بخوان چه نخوان این عزیزان این واقعیت تلخ را بپذیرند و امیدوار به آینده باشند چون تلخی امید واهی صدبار از حقیقت بدتر است.
ایا شما از تمامی قوانین امریکا اگاهی دارید؟
من ندارم و به همین خاطر یک راه کار پیشنهاد دادم.اصلا حرفی از امید چه به صورت واهی چه حقیقی نزدم. اگر کسی که وکیل در امریکا هست و سایت ما رو میبینه ممنون میشم نظر خودش رو بده.
من قطعا دوشنبه با یک وکیل مهاجرت تماس خواهم گرفت و راه کار های قانونی را جویا می شوم.

انجام این کار هیچ ضرری نداره دوستان خواهش میکنم یه متن درستکنید و همه بفرستیم . خدارو چه دیدید اینا که این کارو کردند شاید اونم عملی کنند و
امید به هممون برگزده
اگر حرف از قانونه پس امریکا حق نداره همچین اشتباه فاحشی کنه و این همه ادم رو بذازه سر کار واقعا برای این کشور زشته همچین اشتباهی به نظر منم باید رسیدگی کنن کم چیزی نیست که با معذرت خواهی تموم شه از شما دوست عزیز هم که پیگیر هستی خیلی ممنونم ما هم ایمیل به KCC دادیم

من موافقم و حتما ايميل خواهم زد.با وكلا مشورت كنين دوستان.
شماره کیس: 2012AS0006XXX
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 9 mayShy
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان