موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
من تاریخ 30نوامبر مصاحبه داشتم که فقط مشکل اسپانسر از لحاظ مالی ضعیف بود که به من وهمسر گفت که شما یا 1اسپانسر دیگه جور کنید یا اینکه 15000$توی حساب بانکی تان داشته باشید ولی نفهمیدم که برای هرنفر 15000$ یا برای دونفر هست؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-02 ساعت 21:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-02 ساعت 21:23 توسط rayan.s.)
(2010-12-02 ساعت 19:04)farhadparviz نوشته: سلام به دوستان
من تاریخ 30نوامبر مصاحبه داشتم که فقط مشکل اسپانسر از لحاظ مالی ضعیف بود که به من وهمسر گفت که شما یا 1اسپانسر دیگه جور کنید یا اینکه 15000$توی حساب بانکی تان داشته باشید ولی نفهمیدم که برای هرنفر 15000$ یا برای دونفر هست؟؟
طبق تجربه تو حساب بانکی هر نفر 15-20 میلیون باید باشه. موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
تاریخ برگ تمکن مالی که گرفتم 7 dec هست و تاریخ مصاحبه 4 jan هست مشکلی نداره؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-08 ساعت 20:36)saeedproo نوشته: دوستان عزیزم من چه طوری باید بگم بابا این سفیر های امریکایی باحال تر از این حرف ها هستند .من خودم اسپانسر نداشتم . فقط و فقط برای یک نفر که خودم باشم 7 هزار دلار پول گذاشتم البته با ترس و لرز . بعد رفتم اونجا طرف خیلی رله عمل کرد .خیلی خوشم اومد . 4 تا سوال پرسید و تمام .هیچی هم درباره اسپانسر و پول و چیزایه دیگه نپرسید . نیاز به گردش حساب هم نداره فقط هرچه قدر پول میخواید 4 یا 5 روز بزارید تو حسابتون بعد ش تمام.
خیلی خودتون رو اذیت نکنید .
دوست عزیز؛ فرمایش شما متین ولی دوستانی به خاطر اینکه پول تو حسابشون کمتر از 15000 دلار بوده کسر مدارک خوردن. شما ویزاتون را گرفتید؟
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من که 20 ساله هستم و دانشجو...اگر 30 میلیون داخل حسابم باشه شک بر انگیز نمیشه که از کجا اومده؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-09 ساعت 00:43)shiva_h نوشته: دوستان من که 20 ساله هستم و دانشجو...اگر 30 میلیون داخل حسابم باشه شک بر انگیز نمیشه که از کجا اومده؟
اصلا" به این موارد توجه نمی کنند. مهم اینه اگه پرسید راستش رو بگی که مثلا" بابام بهم پول داده . موفق باشید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-09 ساعت 00:47)rayan.s نوشته: (2011-01-09 ساعت 00:43)shiva_h نوشته: دوستان من که 20 ساله هستم و دانشجو...اگر 30 میلیون داخل حسابم باشه شک بر انگیز نمیشه که از کجا اومده؟
اصلا" به این موارد توجه نمی کنند. مهم اینه اگه پرسید راستش رو بگی که مثلا" بابام بهم پول داده . موفق باشید
مرسی رایان عزیز و این مقدار کافیه؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-09 ساعت 00:54)shiva_h نوشته: (2011-01-09 ساعت 00:47)rayan.s نوشته: (2011-01-09 ساعت 00:43)shiva_h نوشته: دوستان من که 20 ساله هستم و دانشجو...اگر 30 میلیون داخل حسابم باشه شک بر انگیز نمیشه که از کجا اومده؟
مرسی رایان عزیز و این مقدار کافیه؟
از سرشونم زیادتر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز؛ فرمایش شما متین ولی دوستانی به خاطر اینکه پول تو حسابشون کمتر از 15000 دلار بوده کسر مدارک خوردن. شما ویزاتون را گرفتید؟
منم یه مورد جالب و نادر همین 3 روز قبل دیدم که حساب 40 میلیونی داشت. fbi check خورد. ولی افسره روز مصاحبه گفته بود که زمانی که برا ویزا میای یا اسپانسر پیدا کن یا 14 میلیون به حسابت اضاف کن. کلا حساب کتابش دست ما نیست!!! شاید هم اون 14 میلیونو می خواستن به اسم saeidpro رد کنن
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-10 ساعت 00:11)saeedproo نوشته: اقای saman33 عزیز
فکر نمی کنم به کسی به خاطره نداشتن اسپانسر گیر بدن . نمونش خودم چون سوالی از اسپانسر نپرسید . مگه همه اسپانسر دارن .
من fbi check نخوردم و 2 روز بعد گرفتم
بعدشم حساب تمکن مالی چه ربطی به fbi check داره . جالبه با یه حساب 40 میلیونی گفته 14 میلیونه دیگه اضافه کن ! مگه چند نفرن ؟
نه منم منظورم این نبود که به خاطر اسپانسر fbi خورد. ولی خوب منم تعجب کردم. مورد جالبی بود. من با شما کاملا موافقم. اینم گفتم که یه مورد خاص بود که برای یه نفر این قدر خواسته بودن...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من باید طی همین چند روز گواهی تمکن رو از بانک بگیرم.
حالا سوالم اینه که من که برنده اصلی هستم،آیا بهتره گواهی رو از بانکی بگیرم که خودم توش حساب دارم؟ یا می تونم از بانکی که من و همسرم مشترکا حساب داریم بگیرم؟ کدوم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-10 ساعت 00:38)ali.sh نوشته: سلام دوستان.من باید طی همین چند روز گواهی تمکن رو از بانک بگیرم.
حالا سوالم اینه که من که برنده اصلی هستم،آیا بهتره گواهی رو از بانکی بگیرم که خودم توش حساب دارم؟ یا می تونم از بانکی که من و همسرم مشترکا حساب داریم بگیرم؟ کدوم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز بهتره که از هر دو بگیرید و اگه می خواید حسابارو یکی کنید ترجیحا اونی که زودتر باز شده. زیادمهم نیست که حساب مشترک باشه یا نباشه.
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم اسپانسر نداریم و میخواهیم از طریق امول و پول اقدام کنیم
چند سوال داشتم:
1- همسرم پارسال ی اپارتمان پیش خرید کرده.نزدیک تموم شدنشه.اما تا روز مصاحبمون اماده نمیشه ک بخوایم سند بزنیم. اما هم برگه بنگاه رو داریم و هم اینکه یک برگه رسمی از دفتر اسناد ک ملکی رو خریداری کردیم . اما این برگه میتونه ارزشی داشته باشه؟؟
2- پدرشوهرم ی اپارتمان دره ک گفت به نام همسرم میزنه اما مخارجش زیاد میشه و ما میخواهیم هزینه ها رو کم کنیم . ایا میتونیم وکالت بلا عزل بگیریم ازش؟؟
ممنون