موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر در بانک اقتصاد نوین حساب داشته باشید میتونید از هر کدوم از شعبه های ارزی (و یا ارزی-ریالی) تقاضای موجودی حساب به انگلیسی کنید و همان روز گزارش موجودی رو با مهر انگلیسی شعبه تحویل بگیرید.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، من هم از بانک اقتصاد نوین گرفتم، در عرض کمتر از 5 دقیقه گواهی صادر شد، تاییدیه از هیچ جایی هم نگرفتم. در ضمن پول رو هم 1 ساعت قبلش ریخته بودم.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
البته من این سوال را توی تاپیک ( اگه عنوان رو اشتباه نکرده باشم ) سوالات مطرح شده پرسیدم و متاسفانه هنوز جوابی نگرفتم .
من اسپانسر ندارم و میتونم نامه ی تمکن مالی از بانک با مثلا" 24 - 23 هزار دلار بگیرم که البته برای یه نفر خوبه . اما ما 4 نفریم .البته سند یه ملک هم داریم که حدود 100 میلیون میارزه . فکر میکنید این که ستد ملک را ترجمه کنیم به همراه این نامه ببریم کافیه ؟ کسی از دوستان هست که شرایط ما را داشته و تونسته ویزا بگیره ؟
اگه قرار باشه به سند اکتفا کنیم باید ترجمه ی سند را ببریم یا اینکه حتما" کارشناسی قیمت بشه بعد اون را ترجمه کرد .؟
واخر اینکه برای کارشناسی قیمت کجا مراجعه کنیم ؟
اگه از شما عزیزان کسی موردی مشابه من داره که حالا موفق یا خدای ناکرده ناموفق بوده ممنون میشم از همین جا یا پیام خصوصی به من اطلاع بده .
با سپاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمام دوستان مهاجرسرا
من 31 مارچ در آنكارا مصاحبه داشتم و براي اسپانسر فقط يك پرينت ترجمه حساب به مبلغ حدود 23 هزار دلار داشتم. آفيسر گفت واسه سه نفر بايد حداقل 30 هزار دلار توي حسابت باشه با توجه به تعرفه خودشون واسه سال 2009 - 2010 كه جلوش بود. و گفت كه موقع گرفتن ويزا بايد اونو تحويل بدي. من فقط براي 24 ساعت حسابمو شارژ كردم و بعد از گرفتن آخرين صورت حساب يعني 24 ساعت بعدش كل پول رو ا زحسابم برداشتم وچون بانك ملي بود خودش ترجمه كرده بود و معادل دلاريش رو قيد كرده بود. همين كفايت ميكنه و خودتونو عذاب ندين. البته منم به صفوف منظم منتظران پيوستم.
موفق باشيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-02 ساعت 15:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-02 ساعت 20:26 توسط sara_217us.)
سلام
کیس من 1_CRهست من این 18 صفحه رو خوندم تا جایی که من دیدم همه کیس لاتاری بودن ولی گفتم شاید اینجا بتونن منو کمک کنن
وقت سفارت من 14june هست و اسپانسرم برگه هاشو ناقص فرستاده در نتیجه میخوام بیخیال اسپانسرم بشم. سوالم اینه که آیا میتونم مثل کیس شماها گواهی بانکی و ترجمه سند خونه ببرم؟و سند خونه به نام من باشه بهتر یا همسرم که petitioner من هست؟
با تشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام لطفا قبل از ارسال برگه تمکن مالی که از بانک گرفته اید انرا به دقت بخوانید بانک پارسیان علی رغم اینکه 3 کارمند ان برگه من را با دقت خوانده بودند و ویرایش کردند در نهایت 1 سال گردش مالی را اشتباها تاریخی زده بودند که 1 روز گردش می شد ! که خودم متوجه شدم و رفتم گفتم از خیر گردش گذشتم و فقط حساب را بدهند خوب دقت کنید حتی معذرت هم نخواستند!