کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
(2011-01-21 ساعت 11:43)ali.sh نوشته:  
(2011-01-20 ساعت 22:40)saman33 نوشته:  
(2011-01-20 ساعت 22:22)satusa نوشته:  
(2011-01-20 ساعت 20:34)baharehz نوشته:  سلام دوستان. تاییدیه حساب بانکی باید به دلار باشه حتما؟؟
خواهر من تو بانک پاسارگاد پول گذاشته بوده حالا که رفته تاییدیه بگیره به ریال دادند تاییدیه رو ولی به انگلیسیه. در اصل رئیس بانک واسه باز کردن حساب اشتباه راهنمایی کرده. حالا میگه با این حساب نمیشه تاییدیه به دلار داد. شما تاییدیه هاتون به دلاره؟
لطفا راهنمایی کنید. مرسی.
نامه بانک هولوگرام و اینا داره، مبلغ رو به ریال زده و انگلیسیه.

ضمنا من مدارک رو با همون تاییدیه پست کردم .برای اینکه دیر نشه. لطفا سریعتر راهنمایی بفرمایید. لازمه برم پولو تو یه حساب دیگه بذارم تاییدیه به دلار بگیرم و دوباره پست کنم. یا موقع مصاحبه طرف با خودش ببره کافیه؟

من از پاسارگاد گرفتم و موقع دادن درخواست بهش گفتم نرخ برابری ریال به دلار رو بنویسه. توی گواهی هم که صادر شده نوشته مبلغ .... ریال معادل .... دلار آمریکا. البته دو روز معطلم کرد و گفت که خودشون باید بفرستند مرکزی.
به نظرم برای اینکه خیالتون راحت باشه، خودتون به شعبه بین الملل (فکر کنم میرداماد هست) مراجعه کنید و یه دونه جدیدش رو با مشخص کردن نرخ برابری دلار بگیرید. نیازی نیست حساب رو عوض کنید.
احتمالا رئیس عوضی متوجه شده. باید بهش می گفتید تاییده به ریال می خواهید فقط نرخ برابری دلار توش ذکر بشه.
آفیسرای سفارت اکثرا دیگه حدودشو می دونن. لازم نیست دوباره بگیری. به نظرم من یه پرینت جدا از نرخ دلار به ریال توی همون تاریخ از سایت بانک مرکزی بگیرید و روز مصاحبه بهشون بگید.
این چیزی نیست که بخوان شما رو اذیت کنن...
سلام دوستان.
یک سوالی برام پیش اومد:توی فرمی که من گرفتم هم نرخ رو به ریال نوشتند ولی نوشته که هر دلار چند ریال هست.این قابل قبول هست؟؟
از شما ها کسی بوده که گواهیش اینطوری صادر شده باشه؟
تمام بحث بالا سر این بود که فرم باید نرخ تبدیل ریال به دلار توش نوشته شده باشه. پس قابل قبوله دیگه.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: ali.sh ، saman33 ، hooman421 ، satusa ، lorecance ، najibi ، hojat_nj
سلام دوستان گل

دوستان اصلا" نگران هیچ چیز نباشید چرا؟
چون من از بانک ملت گواهی فارسی بدون نرخ دلار گرفتم که قبل مصاحبه هم خیلی ذهن منو مشغول کرده بود....خلاصه
روز مصاحبه اصل و ترجمه گواهی بانک را به مبلغ 40 تا برای 2نفر بردم و افسر مربوطه نگاهی کرد و بهم گفت :" حدودا" بر مبنای دلار امریکا چقدر میشه ؟"منم سر انگشتی گفتم و ایشون تشکر کرد و قبول هم کرد.البته گفت فکر می کنی کافی است ؟ منم گفتم آره جیگر تازه 2 تا سند ملک هم اینجا دارم که سری تکون داد و گفت دمت گرمTongue

(آخری از خودم بود)کلا" نگران نباشید ببینید
همه قبولید مگر خلافش ثابت شهBig Grin

ریلکس باشیدSmile
موفقیت از آن تک تک مهاجر سرائیان است.قسم می خورم

امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
سلام دوستان
من هم از بانک تجارت گواهی 25 میلیونی و تراز حساب 6 ماهه به ریال گرفتم و به همان ریال هم ترجمه شد. الان نگرانم نکنه یه وقت گیر بدن بگن چرا به ریاله؟
تشکر کنندگان: maaref
(2011-01-24 ساعت 12:12)hooman421 نوشته:  سلام دوستان
من هم از بانک تجارت گواهی 25 میلیونی و تراز حساب 6 ماهه به ریال گرفتم و به همان ریال هم ترجمه شد. الان نگرانم نکنه یه وقت گیر بدن بگن چرا به ریاله؟

دوست عزیز،
ما هم گواهی حساب تجارت داشتیم.که برای گرفتنش این کارو کردیم:

1- شعبه ای که حساب داشتیم رفتیم و گواهی حساب گرفتیم.
2- رفتیم به امور بین الملل بانک تجارت و اون گواهی رو مهر کردن.
3- دارالترجمه و ترجمه گواهی.

بدون هیچ مشکلی سفارت قبول کرد.

موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: hooman421 ، taraneh@mini ، rayan.s ، lorecance ، maaref ، najibi
(2011-01-24 ساعت 14:15)javidk نوشته:  
(2011-01-24 ساعت 12:12)hooman421 نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز،
ما هم گواهی حساب تجارت داشتیم.که برای گرفتنش این کارو کردیم:

1- شعبه ای که حساب داشتیم رفتیم و گواهی حساب گرفتیم.
2- رفتیم به امور بین الملل بانک تجارت و اون گواهی رو مهر کردن.
3- دارالترجمه و ترجمه گواهی.

بدون هیچ مشکلی سفارت قبول کرد.

موفق باشید.

سلام دوست عزیز
متشکرم از پاسختون
من از بانک گواهی گردش حساب و مانده گرفتم (در شهرستان)، دارالترجمه خودش فرستاد تهران تأیید کرد و ترجمه شد.
تشکر کنندگان: javidk ، taraneh@mini ، Farshid22 ، lorecance ، maaref ، najibi
سلام دوستان
ما ی خونه پیش خرید و یه مغازه ک هنوز سندش اماده نیست(سرقفلی داره و هنوز پولش به طور کامل پرداخت نشده) داریم
از کسی شنیدم ک بریم پیش یه وکلی دادگستری و اون برامون این ها رو بنویسه و بعد ترجمه کنیم .ایا کسی از طریق وکیل دادگستری این کار رو کرده؟؟
تشکر کنندگان: lorecance ، maaref
(2011-01-31 ساعت 10:52)mitr.p نوشته:  سلام دوستان
ما ی خونه پیش خرید و یه مغازه ک هنوز سندش اماده نیست(سرقفلی داره و هنوز پولش به طور کامل پرداخت نشده) داریم
از کسی شنیدم ک بریم پیش یه وکلی دادگستری و اون برامون این ها رو بنویسه و بعد ترجمه کنیم .ایا کسی از طریق وکیل دادگستری این کار رو کرده؟؟

mitr.p عزیز سلام.
دوست عزیز سعی کن همیشه هر مسـأله ای رو با راحت ترین راهش حل کنی.
تمام این داراییها رو دارید ولی:
1- نیازی نیست به آفیسر تفهیم کنید که این اموال رو دارید.
2- اینکه برید پیش وکیل دادگستری و اون بنویسه و ... دنگ و فنگ های خودشو داره.
خیلی راحت مثل ما یک گواهی حساب بگیرید و اونو ترجمه کنید.
ما یک گواهی 50 میلیونی از بانک تجارت و یک 15 میلیونی از بانک پارسیان گرفتیم و تو روز مصاحبه آفیسر در این مورد هیچی نگفت.
خیلی راحت و بی دردسر.

یادمون باشه که: همیشه راحت ترین راه، بی دردسر هستش.

موفق باشید.

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، armido ، mitr.p ، lorecance ، najibi
(2011-01-31 ساعت 12:03)javidk نوشته:  

mitr.p عزیز سلام.
ما یک گواهی 50 میلیونی از بانک تجارت و یک 15 میلیونی از بانک پارسیان گرفتیم و تو روز مصاحبه آفیسر در این مورد هیچی نگفت.
خیلی راحت و بی دردسر.

موفق باشید.
javidk عزیز درست میفرمایند حساب بانکی خیلی بهتر و راحت تره .ولی پیش میاد که یکی پول نقد تو دست و بالش نداشته باشه و نخواد به دیگران هم رو بندازه.
برای اطلاع دوستان عرض میکنم که کارشناس رسمی دادگستری آشنای ما برای فقط کارشناسی ملک 125 میلیونی ، حدود 125 هزار تومن گرفت . تازه این آشنا بود مثلا . فکر میکنم مزدشون 2 هزارم قیمت ملک هست. در ضمن این جور اسناد بدون مهر کانون وکلا هم اعتباری نداره(که اونم خودتون باید انجام بدید ، باید مجوز کارشناس هم همراهتون باشه و ببرید کانون وکلا تا اونجا مهر کنن).
کلا کارهایی که به وکلا و کارشناس مرتبط میکشه خرج و دنگ و فنگ زیاد داره.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: rayan.s ، mitr.p ، lorecance ، najibi
براي نامه از بانك كه گردش حساب مني خوان و فقط ميزان سرمايه موجود قابل قبوله؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: tamanna ، maaref
(2011-01-31 ساعت 12:42)armido نوشته:  
(2011-01-31 ساعت 12:03)javidk نوشته:  

mitr.p عزیز سلام.
خیلی راحت و بی دردسر.

موفق باشید.
javidk عزیز درست میفرمایند حساب بانکی خیلی بهتر و راحت تره .ولی پیش میاد که یکی پول نقد تو دست و بالش نداشته باشه و نخواد به دیگران هم رو بندازه.
برای اطلاع دوستان عرض میکنم که کارشناس رسمی دادگستری آشنای ما برای فقط کارشناسی ملک 125 میلیونی ، حدود 125 هزار تومن گرفت . تازه این آشنا بود مثلا . فکر میکنم مزدشون 2 هزارم قیمت ملک هست. در ضمن این جور اسناد بدون مهر کانون وکلا هم اعتباری نداره(که اونم خودتون باید انجام بدید ، باید مجوز کارشناس هم همراهتون باشه و ببرید کانون وکلا تا اونجا مهر کنن).
کلا کارهایی که به وکلا و کارشناس مرتبط میکشه خرج و دنگ و فنگ زیاد داره.

ممنون دوستان
بله میدونم.درواقع ما دو کار میخواهیم انجام بدیم:
1- یک وکالت بلاعزل داریم برای خونه.ک اون هم باید ارزش گزاری بشه که حدودا 200 هزار تومنی میشه.ایا کسی بوده که ملک بدون ارزش گذاری شده رو برده باشند و قبول کرده باشه؟؟

2-
(2011-02-01 ساعت 12:25)mitr.p نوشته:  [quote='armido' pid='95208' dateline='1296461578']
[quote='javidk' pid='95200' dateline='1296459221']
[quote='mitr.p' pid='95193' dateline='1296454960']
ممنون دوستان
بله میدونم.درواقع ما دو کار میخواهیم انجام بدیم:
1- یک وکالت بلاعزل داریم برای خونه.ک اون هم باید ارزش گزاری بشه که حدودا 200 هزار تومنی میشه.ایا کسی بوده که ملک بدون ارزش گذاری شده رو برده باشند و قبول کرده باشه؟؟

2-
میترا جان سلام.
اولاً شماره 2 چی بود؟
دوماً آره تو سفرنامه بچه ها بود کسی که بدون ارزش گزاری برد و قبول کردند.

موفق باشید.

BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: armido ، rayan.s ، mitr.p ، frozen mind ، maaref ، najibi
پس حتما لازم نیست اسپانسر داشته باشیم اگه یه حساب بانکی با موجودی خوب یا ملک و املاک داشته باشیم کفایت میکنه.
I have a dream
حالا!!!
(2011-02-01 ساعت 15:25)Iman-gta نوشته:  پس حتما لازم نیست اسپانسر داشته باشیم اگه یه حساب بانکی با موجودی خوب یا ملک و املاک داشته باشیم کفایت میکنه.
آره دوست عزیز. موجودی خوب هم به معنی زیاد بودن نیست. چون ممکن واسه اون از شما دلیل بخوان. به ازای هر نفر معادل 15 تا 20 هزار دلار کافیه
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: taraneh@mini ، rayan.s ، frozen mind ، lorecance ، maaref ، najibi
(2011-02-03 ساعت 09:55)alisarshar نوشته:  من 3دانگ از مغازه به ناممه ولي چون سرقفليه بصورت بنچاق هستش بايد اونو بدم ترجمه؟

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
سلام دوستان
ما اسپانسر نداشتیم و یک گواهی تمکن مالی به میزان حدود 34 میلیون معادل 32 هزار دلار برای دو نفر که حساب به نام برنده اصلی بود فرستادیم و البته سند ملکی هم ترجمه کردیم (2 جلد سند مربوط به یک آپارتمان بدون هیچگونه ارزشگذاری) و به همراه گواهی بانک به عنوان مدارک مالی ارائه کردیم.
روز مصاحبه آفیسر پرسید این سند ها مربوط به چه خانه ای است و چند طبقه است؟ ما هم گفتیم فقط یک واحد آپارتمان است. پرسید آیا مال خودتان است یا پدر و مادر؟ ما هم گفتیم متعلق به خودمان است.
بعد گفت که گردش مالی برای حسابتون همراه دارید؟ من هم با بی تفاوتی گفتم الان همراه ندارم ولی اگر لازم دارید بعدا می تونم تهیه کنم و بفرستم که دیگه چیزی نگفت.

موفق باشید
تشکر کنندگان: rayan.s ، armido ، javidk ، AmericanHamid ، lorecance ، maaref ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان