کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
با سلام به همه بچه هاي گل مهاجرسرا
براي كساني كه اسپانسر ندارند در سفارت اگر حساب بانكي داشته باشيد همه چيز حله .........
ولي اينجا يه مقدار زيادي سخت خواهد گذشت من همش به اين فكر مي كردم كه اگر ما اينجا كسي رو نداشتيم چه به روزموم مي يومدددددددددددددددددددددد........
بعد از اينكه به سلامتي رسيدين به آمريكا اول از همه بايد يه جايي بريد كه بتونيد توش زندگي كنيد و چون سوشال سكيوريتي نامبر نداريد پس خونه هم نمي تونيد بگيريد بايد يه شخصي كه اعتبار داره ضامن شما بشه . در آمريكا البته در لس آنجلس كه ما هستيم (بقيه ايالتها رو من نمي دونم ) اگر ماشين نداشته باشيد هيچ كجا نمي تونيد بريد براي داشتن ماشين كه بتونيد رانندگي كنيد بايد با يه شخصي كه گواهينامه آمريكا داره تمرين رانندگي كنيد و براي امتحان با ماشين خودتون بريد رانندگي پس باز هم به يه كسي كه شما رو راهنمايي كنه احتياج داريد براي باز كردن حساب به يه شخصي احتياج داريد و براي نوشتن كلاس زبان و پيدا كردن كار و همه چي به يه شخصي احتياج داريد واقعا سخته اگر كسي نباشه من از فاميلم كه اون همه كار ما رو كرد پرسيدم اگر واقعا اينجا كسي رو نداشتيم بايد چي كار مي كرديم كه بهم گفت اينجا(لس آنجلس) يه كمپاني هست كه همه كارهاي شخصي كه مياد اينجا از روز اول تا موقعي كه نسبتا بتونه خودش كارهاشو بكنه هست كه من گفتم بد نيست به دوستاي مهاجرسرايي مون بگم كه اگر كسي رو تو آمريكا ندارن نگران نباشن
من حتما شماره تلفن و آدرس سايت اين كمپاني رو براتون مي گيرم و از طريق همين سايت بهتون خبر ميدم
حالا اگر سوالي كمكي خواستين من در خدمتتون هستم هر كاري از دستم بر بيادبا كمال ميل انجام مي دم ............موفق باشيد
تشکر کنندگان: javidk ، satusa ، alisarshar ، hooman421 ، hpsarvari ، yousef156 ، zohre61 ، mori ، mansoor ، tamanna ، lorecance ، maaref ، mohsen mirzaei ، najibi ، hojat_nj
(2011-02-08 ساعت 08:08)sani نوشته:  با سلام به همه بچه هاي گل مهاجرسرا
براي كساني كه اسپانسر ندارند در سفارت اگر حساب بانكي داشته باشيد همه چيز حله .........
ولي اينجا يه مقدار زيادي سخت خواهد گذشت من همش به اين فكر مي كردم كه اگر ما اينجا كسي رو نداشتيم چه به روزموم مي يومدددددددددددددددددددددد........
بعد از اينكه به سلامتي رسيدين به آمريكا اول از همه بايد يه جايي بريد كه بتونيد توش زندگي كنيد و چون سوشال سكيوريتي نامبر نداريد پس خونه هم نمي تونيد بگيريد بايد يه شخصي كه اعتبار داره ضامن شما بشه . در آمريكا البته در لس آنجلس كه ما هستيم (بقيه ايالتها رو من نمي دونم ) اگر ماشين نداشته باشيد هيچ كجا نمي تونيد بريد براي داشتن ماشين كه بتونيد رانندگي كنيد بايد با يه شخصي كه گواهينامه آمريكا داره تمرين رانندگي كنيد و براي امتحان با ماشين خودتون بريد رانندگي پس باز هم به يه كسي كه شما رو راهنمايي كنه احتياج داريد براي باز كردن حساب به يه شخصي احتياج داريد و براي نوشتن كلاس زبان و پيدا كردن كار و همه چي به يه شخصي احتياج داريد واقعا سخته اگر كسي نباشه من از فاميلم كه اون همه كار ما رو كرد پرسيدم اگر واقعا اينجا كسي رو نداشتيم بايد چي كار مي كرديم كه بهم گفت اينجا(لس آنجلس) يه كمپاني هست كه همه كارهاي شخصي كه مياد اينجا از روز اول تا موقعي كه نسبتا بتونه خودش كارهاشو بكنه هست كه من گفتم بد نيست به دوستاي مهاجرسرايي مون بگم كه اگر كسي رو تو آمريكا ندارن نگران نباشن
من حتما شماره تلفن و آدرس سايت اين كمپاني رو براتون مي گيرم و از طريق همين سايت بهتون خبر ميدم
حالا اگر سوالي كمكي خواستين من در خدمتتون هستم هر كاري از دستم بر بيادبا كمال ميل انجام مي دم ............موفق باشيد

سلام دوست عزيز

با تشكر از شما كه اين خبر را داديد

ولي چرا هر جا كه اسمي از اسپانسر اومده اينو نوشتي ؟؟؟Wink

لطفا" فقط پوستهاتونو در يك جا بنويسيد.
اولا" : براي سنگين نشدن سايت
دوما" : ( با توجه به فرمايش دوست عزيزمون USER كه : از دوستان عزیز خواهش می کنم تا به نهضت «خودحذفی» پستهای بدون بار اطلاعاتی بپیوندند )

بازم ازتون ممنون
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: hooman421 ، frozen mind ، tamanna ، lorecance ، maaref ، najibi
با سلام به همه
میخواستم بدونم نامه تمکن مالی باید به چه صورتی باشه و چگونه باید گرفت
مرسی
تشکر کنندگان: tamanna
سلام به همه،
همسر من تا یکی دو هفته دیگه داره میاد پیش من سوئد و میخواد تو این مدت bank statement بگیره. از اونجا که مصاحبه ما احتمالا june یا july هستش، میخواستم بدونم که این bank statement چه مدت اعتبار داره و تا 4 یا 5 ماه دیگه هنوز معتبره یا نه...

شماره کیس: ***2011AS00024
تاریخ دریافت نامه قبولی:20 می 2010
کنسولگری:آنکارا تغییر به استکهلم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 ژوئن 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: آپریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 29 آپریل 2011
تاریخ مصاحبه: 7 ژوئن 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 جولای
تشکر کنندگان:
(2011-02-11 ساعت 19:06)hamidt نوشته:  با سلام به همه
میخواستم بدونم نامه تمکن مالی باید به چه صورتی باشه و چگونه باید گرفت
مرسی

دوست عزیز،
نامه تمکّن مالی، برگه ای هستش که نشون میده شما یک پول یا سپرده رو داری. مثلاً اون میتونه یک گواهی حساب تو یه بانک باشه و سپس شما از اون بانک گواهی میگیری که فلان قدر پول تو حسابت موجود هستش. اگه اون بانک خصوصی باشه مثل بانک پارسیان، برگه گواهی حساب نیازی به ترجمه رسمی نداره و همون برگه گواهی بانک به زبان انگلیسی کفایت می کنه ولی بانکهای دولتی باید برگه گواهی حسابت ترجمه رسمی بشه. مثل بانک تجارت، ملّی، صادرات و ...
خوب این واسه پول نقد بود.
یه موقع هست که شما اوراق بی نام داری و یا طلا و ... .
اونها رو از طریق مراجع زیر صلاح میتونی تبدیل به گواهی تمکن مالی بکنی.
(دفترخانه ها).
امیدوارم با توضیحاتی که دادم جواب سئوالتون رو گرفته باشید.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: armido ، final destination ، tamanna ، maaref ، najibi
(2010-05-18 ساعت 12:06)paradox1666 نوشته:  فکر می کنید با پرینت حساب 2 حساب بانکی اماراتی و 1 بانک انگلیسی در امارات با گردش مالی ماهی 20.000$ و بالانس 15.000 دلار در مجموع میشه افسر را قانع کرد؟

سلام
گردش مالی مهمه یا مانده ی حساب؟
من حسابی با گردش مالی نداشتم و فقط میتونم موقتی حسابی با مانده ی 40 میلیون (برای دو نفر) جور کنم ولی بعدش باید 20 میلیونش رو پس بدم!
آیا میشه روی این برای تاییدیه گرفتن از افسر سفارت، حساب کرد؟
لطفا اگر کسی تونسته با یک حساب با گردش پایین ولی مانده ی کافی(بالای 30 هزار دلار) برای یک ذوج تاییدیه افسر سفارت رو بگیره، اعلام کنه.
ممنون
تشکر کنندگان: maaref ، mml ، najibi
(2011-03-03 ساعت 14:15)pefa نوشته:  
(2010-05-18 ساعت 12:06)paradox1666 نوشته:  فکر می کنید با پرینت حساب 2 حساب بانکی اماراتی و 1 بانک انگلیسی در امارات با گردش مالی ماهی 20.000$ و بالانس 15.000 دلار در مجموع میشه افسر را قانع کرد؟

سلام
من حسابی با گردش مالی نداشتم و فقط میتونم موقتی حسابی با مانده ی 40 میلیون (برای دو نفر) جور کنم ولی بعدش باید 20 میلیونش رو پس بدم!
لطفا اگر کسی تونسته با یک حساب با گردش پایین ولی مانده ی کافی(بالای 30 هزار دلار) برای یک ذوج تاییدیه افسر سفارت رو بگیره، اعلام کنه.
ممنون

گردش نیازی نیست. مانده مهم است. 4 هزار تا برای دو نفر برای روز مصاحبه بسیار خوب است.
ما (زوج) با کمتر از 40 هزار تا ویزا گرفتیم.
تشکر کنندگان: لیلا ج ، mansoor ، pefa ، maaref ، najibi
سلام و سال نو مبارك
قول داده بودم آدرس كمپاني رو گير بيارم
آدرس سايت :www.30ruz.com
موفق باشيد

تشکر کنندگان: hooman421 ، maaref ، najibi ، Donkey chance
(2011-03-03 ساعت 15:06)User نوشته:  
(2011-03-03 ساعت 14:15)pefa نوشته:  [quote='paradox1666' pid='50226' dateline='1274168166']
فکر می کنید با پرینت حساب 2 حساب بانکی اماراتی و 1 بانک انگلیسی در امارات با گردش مالی ماهی 20.000$ و بالانس 15.000 دلار در مجموع میشه افسر را قانع کرد؟

سلام
ممنون

گردش نیازی نیست. مانده مهم است. 4 هزار تا برای دو نفر برای روز مصاحبه بسیار خوب است.
ما (زوج) با کمتر از 40 هزار تا ویزا گ

salam aziz man barandegan 2010 hastam alan ham atlantam .man ham mesle u bodam .man ham hamin karo kardam v raftam az bank parsian hesab baz kardam bad tarjomasho gereftam roze mosahebe bakhodam ke borde bodam moshkele vasam pish nayomad .omidvaram moshkele ham vasat pish nayad
تشکر کنندگان: لیلا ج ، tamanna ، mml ، samadi2050 ، REZA1390 ، آرتين ، ramin_ad
سلام دوستان.
یه سوالی داشتم.
می خواستم بدونم اگه یه JOB OFFER از یه شرکت تو آمریکا داشته باشم کار اسپانسر رو برام انجام میده؟ اگه قابل قبوله این آفر چه برای زن یا چه برای شوهر باشه فرقی نداره؟
اگه کسی تا به حال از این آپشن استفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان: maaref ، mml ، REZA1390 ، ramin_ad
آقا نوید آیا این شرکت برای ویزای کار هم اسپانسر میشود؟ چطور می‌شه از آنها جاب آفر گرفت؟
tnx
تشکر کنندگان: REZA1390 ، ramin_ad
سلام. سند زمین یا ماشین باید فقط به اسم نفر برنده باشه یا اگه متعلق به همسرش باشه هم میشه استفاده کرد؟ چه راهی برای این شرایط پیشنهاد میکنین؟
ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: mml ، REZA1390 ، ramin_ad
(2011-04-05 ساعت 12:08)NavidNavid نوشته:  سلام دوستان.
یه سوالی داشتم.
می خواستم بدونم اگه یه JOB OFFER از یه شرکت تو آمریکا داشته باشم کار اسپانسر رو برام انجام میده؟ اگه قابل قبوله این آفر چه برای زن یا چه برای شوهر باشه فرقی نداره؟
اگه کسی تا به حال از این آپشن استفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه.
به نقل از یکی از دوستان در صفحه"لاتاری از آغاز تا پایان" :
توضیحاتی در مورد اسپانسر :
قضیه از اینجاست که توی پاکت دوم به عنوان مدارکی که باید همراه خودتون ‏بیارید نوشته مدارک مالی خلاصش اینه که شما باید ثابت کنید که میتونید توی امریکا ‏زندگی کنید و مشکل مالی ندارید این به راههای
مختلفی قابل اثبات هست ‏
‏1- داشتن پول نقد توی بانک‏
‏2- داشتن یک دعوت نامه به کار به صورت رسمی ‏
‏3- داشتن مایملک، هر جا، دارای ارزش، قابل فروش‏
‏4- داشتن یک اسپانسر توی امریکا‏
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081 این لینکشه که میتونید خودتون مطالعه کنید
تشکر کنندگان: لیلا ج ، kamrani.navid ، REZA1390 ، ramin_ad
(2011-04-10 ساعت 15:16)Mahsa S نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز. لطفا پاسخ بدید که مبلغ موجودی در بانک برای 2 نفر حدودا چقدر باید باشه که آفیسر رو راضی کنیم؟ من برنده 2011 هستم و قراره با همسرم بریم و فقط نگران مبلغ موجودی در بانک هستیم. خواهش میکنم هر کس در این مورد اطلاعات کافی داره ما رو از این نگرانی نجات بده. ممنون.

سلام دوست عزیز
لطفا این گونه سوالات را در تاپیک مخصوص به خودش مطرح فرمایید.
اما پاسخ شما:
شما مشخص نکردید اسپانسر دارید یا خیر. به هر حال مبلغ مشخصی برای تایید از طرف آفیسر وجود ندارد، به نظر من شرایط دیگه هم موثره مثل سن و تحصیلات. اما طبق تجربه بقیه دوستان به ازای هر نفر حداقل 15 میلیون تومان کفایت میکند.
تشکر کنندگان: Linspire ، satusa ، mml ، tamanna ، آرتين ، najibi
ممنون از راهنمایی شما و معذرت به خاطر اینکه در تاپیک مربوطه سوال رو نپرسیدم.
باید اضافه کنم که ما اسپانسر نداریم و تا الان تونستیم 3 تا ملک ضمیمه مشخصاتمون بکنیم. هر دو دانشجو هستیم و میخوایم ریز نمرات ببریم.
با این اوصاف باز هم همون حداقل 15 ملیون کفایت میکنه؟
تشکر کنندگان: alirezagh ، tamanna ، maaref ، REZA1390 ، آرتين

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان