2011-05-22 ساعت 17:31
از راهنماییهای شما متشکرم راستش این نامه آدرس دفترش رو تایلند نوشته اما من از پاسخهای شما دوستان قانع شدم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اطلاعیه مهم در رابطه با ایمیل شدن Confirmation Number توسط وزارت امور خارجه
|
2011-05-22 ساعت 17:31
از راهنماییهای شما متشکرم راستش این نامه آدرس دفترش رو تایلند نوشته اما من از پاسخهای شما دوستان قانع شدم
تشکر کنندگان: maxsoulfly
2011-05-22 ساعت 18:41
(2011-05-21 ساعت 15:37)shari نوشته: دوستان من متن ايميل رو گذاشتم تو مترجم گوگل دقيقا اشاره كرده افرادي كه هفته اول مي چك كردن مي تونن شمارشون رو ببينن خواهر من هم چون شماره اش رو نداشته چك نكرده و براش ايميل نيومده فكر كنم حرف اون دوستمون كه مي گه براي كساني كه تو اون زمان چك كردن مي ياد درست باشه در واقع منطقي چون اونايي كه چك كردن ممكن برگه شون رو دور انداخته باشن براي بقيه كه اين مشكل پيش نمي ياد براي شما هم مي زارم ببينين با عقل جور در می یاد
2011-05-22 ساعت 19:16
باسلام
من برای خودم و 3نفر دیگه ثبته نام کردم و ایمیل برای خودم و 2 نفر دیگه 5شنبه اومد ولی از اون یکی هنور خبری نیست هممونم روز اول ثبته نام کردیم به نظرتون چرا نمیاد؟ فکر کنم اون یکی عکسش را تایید نکرده باشند
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
سلام دوستان
من برای 3 نفر در تاریخهای 14 اکتبر 20 اکتبر و 1 نوامبر ثبت نام کردم که واسه هر سه تا ایمیل اومد ولی به فاصله 2 روز .شماره هام دقیقا همونا بودن. در ضمن من هر 3 تا رو همون هفته اول چک کرده بودم. شرمنده که جای ماهها رو اشتباهی تایپ کردم.ممنون از توجه و دقت دوستان.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013
2011-05-22 ساعت 22:22
سلام
من روز اول چک کرده بودم ایمیل واسم اومده بوده ولی اشتباهی پاکش کرده بودم . وقتی تاپیک رو دیدم رفتم از Trash میلم پیداش کردم
بازنده بودن توی خون منه !
یکی از دوستان لطف کنه بگه ایمیل حاوی Confirmation Number با چه موضوعی براشون اومده تا باکس ایمیل های دیلیت شده رو بشه راحت تر گشت. سپاس.
فعل و انفعال ، جزر و مد جریان ، آزمون و خطا ، تغییر ......> این است ریتم زندگی.
2011-05-23 ساعت 00:20
(2011-05-22 ساعت 23:56)artemis21 نوشته: یکی از دوستان لطف کنه بگه ایمیل حاوی Confirmation Number با چه موضوعی براشون اومده تا باکس ایمیل های دیلیت شده رو بشه راحت تر گشت. سپاس. دوست عزیز ایملی که میاد با این عنوان هست: no-reply@state.gov میتونه تو ایمیلات در قسمت سرچ کپیش کنی تا راحت تر پیدا بشه! موفق باشید.
CR1
تشکر کنندگان: artemis21
چرا بعضی از دوستان اینقدر آیه یأس میخونن! بابا دندون رو جیگر بزارید، به خدا به ما هم استرس وارد میکنید. اینجانب متاسفانه کانفریمم را گم کردم،تا الآن که برام ایمیل نیومده،منتظرم! ایشالا که برای همه شرکت کننده ها میفرستن. اینقدر خودتون را با ما عذاب ندید!!!!!!!!!!!!!
با تشکر از بچه های عزیز که این وقت را در اختیار من گذاشتن!
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
2011-05-23 ساعت 09:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-23 ساعت 09:37 توسط farhad_vakili.)
(2011-05-22 ساعت 19:44)mooj نوشته: سلام دوستان ثبت نام تا 3 نوامبر بود شما چجوری 14 و 20 نوامبر ثبت نام کردین!!!!؟؟ شروع ثبت نام هم از 5 اکتبر بود یعنی شما قبل از شروع ثبت نام، ثبت نام کردین!!!؟ جالبه!!! If you submitted a qualified entry from October 5, 2010 to November 3, 2010, your entry remains with us تشکر کنندگان: nastaran86 ، mooj ، mh_hshk
2011-05-23 ساعت 11:03
(2011-05-19 ساعت 11:08)traveler_man نوشته: من هنوز هیچ ایمیلی دریافت نکردم .درود دوست عزیز من برای شش نفر ثبت نام کردم از روز اول تا یک روز به پایان ثبت نام ؟ برای خدم یک روز به پایان بود ؟ برای همه ای میل آمده است ؟؟؟؟ آیا از ای میلی که در ثبت نام داده اید کامل و درست نوشتید ؟ هنگام ثبت نام پرینت یا کپی برداشتید ؟ اگر دارید چک کنید ؟ شاید اشتباه ای میل را نوشتید؟ بدرود
2011-05-23 ساعت 12:18
باسلام
ایمیل برای سه نفر از ما اومد ولی برای یکی دیگه از ما هنوز نیامده من فکر می کنم این حدس و گمان ها را باید بزاریم کنار چونکه فکر می کنم سایت وزارت خارجه امریکا تا چند روز دیگه یه بیانیه ای چیزی بده و در باره این ایمیل ها توضیح بده پس نگران نباشید
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
2011-05-23 ساعت 12:38
(2011-05-23 ساعت 09:33)farhad_vakili نوشته:(2011-05-22 ساعت 19:44)mooj نوشته: سلام دوستان شرمنده که جای ماهها رو اشتباهی تایپ کردم.ممنون از توجه و دقت دوستان.اصلاح شد.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013 تشکر کنندگان: farhad_vakili ، nastaran86
2011-05-23 ساعت 13:36
من و همسرم روزهای اول ثبت نام کردیم و تقریبا در آخرین روزها برای دوستم و همسرش ثبت نام کردم هر چهار نفر با یک ایمیل از شانس بدم کانفرمیشن نامبر خودم و همسرم گم شد در تاریخ 19 مای دوتا ایمیل برام اومد که یکیش مربوط میشد به کانفرمیشن دوستم و دیگری مربوط به خانمش و تغییری هم نکرده بود.
حالا خودم و همسرم باید دعا کنیم شاید برای منکه کانفرمیشنم رو گم کردم ایمیل بیاد. یه سوال ممکنه برای کسی ایمیل درقسمت spam رفته باشه من فکر میکنم اگه اونجا رفته باشه حتما بدون توجه دیلیت کرده باشم.
دوستان قاطی نکنید. این فقط یک نظریه هست. اگر دقت کنید تعداد کسانی که براشون ایمیل نیومده خیلی کمه کی میگه 3 یا 4 میلیون به نظر میاد تعداد کسانی که براشون ایمیل نیومده خیلی کمه.
انشا که اینطوری نیست ولی خوب برای من نیومده اگه نتیجه مثبت بود که حرف اون رفیقمون درسته وگرنه که خیر. ولی بالاخره کسانی که براشون ایمیل نیموده نباید اصلا نگران باشند شایدم حزوه برنده ها باشن (البته اگه شماره شناسایی خودشونو گم نکرده باشن.) در ضمن اون دوستمون که میگه انرژی منفی ،باید بگم برای شما انرژی منفیه برای من که ایمیل برام نیومده مثله redbull .
2011-05-23 ساعت 16:30
(2011-05-23 ساعت 15:35)byasini نوشته: دوستان قاطی نکنید. این فقط یک نظریه هست. اگر دقت کنید تعداد کسانی که براشون ایمیل نیومده خیلی کمه کی میگه 3 یا 4 میلیون به نظر میاد تعداد کسانی که براشون ایمیل نیومده خیلی...در جواب این دوستمون خواستم بگم که امکان داره ندانسته ایمیل رو پاک کرده باشیم. بنده هم فکر میکردم که واسم ارسال نشده.. اما وقتی دیروز یکی از دوستان سابجکت ایمیل ارسالی رو گفتن no-reply@state.gov) بنده یادم اومدم که پاکش کردم بدون اینکه بازش کنم. معمولا ایمیلهای هاتمیلم رو با گوشی چک میکنم و فقط روزانه چند ایمیلی که به طور مشخص هر روز برام ارسال میشه رو باز میکنم. به نظر من بد نیست به باکس اسپم و ذهنتون هم رجوع کنید .
فعل و انفعال ، جزر و مد جریان ، آزمون و خطا ، تغییر ......> این است ریتم زندگی.
تشکر کنندگان: frozen mind ، maxsoulfly ، mashusa ، Nightsky007 ، Haghighat ، nastaran86
|