موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باید بگم من سه بار هست که به ک سی سی ایمیل زدم و بهشون میگم که من قبل از تاریخ زمان چک کردن کانفرمیشن نامبر رو گم کردم باز هر بار بهم ایمیل میدند که اگر شما چک کردین براتون اتوماتیک جواب میاد انگار اصلا ایمیل ها رو نمی خونند و جواب یکسان اتوماتیک میاد
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-27 ساعت 08:45)mmhmmt نوشته: باید بگم من سه بار هست که به ک سی سی ایمیل زدم و بهشون میگم که من قبل از تاریخ زمان چک کردن کانفرمیشن نامبر رو گم کردم باز هر بار بهم ایمیل میدند که اگر شما چک کردین براتون اتوماتیک جواب میاد انگار اصلا ایمیل ها رو نمی خونند و جواب یکسان اتوماتیک میاد
من دقيقا همين فكرو مي كنم چون موقعي كه سايت بسته شد تا روز قبل اينكه اعلام كنند نتايج باطله هر كي ايميل ميزد ميگفت كيس نامبرو رو تمام صفحات بنويسيد...براي برنده ها مشكلي پيش نمياد و از اين حرف ها...مثل اينكه دوباره بايد صبر كرد.
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-27 ساعت 13:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-27 ساعت 13:11 توسط masi.)
فکر کنم روند ارسال ایمل متوقف شده دیگه . مال ما که سایتم رو چک کردیم نیومد .
جالب اینه که از روزی که سایتو چک کردم هیچ پست اسپمم نیومده که بگم تو اونا بوده .
عجب روزگاری شده .
آنان که گذشته را بیاد نمی آورند محکوم به تکرار آنند
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
برای من وهمسرم هم تا امروز ایمیل نیومده .دارم کم کم نگران میشم نکنه عکسمان ایراد داشته یا ممکنه برای همه ارسال نکنند.؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-27 ساعت 14:41)vahidansari نوشته: برای من وهمسرم هم تا امروز ایمیل نیومده .دارم کم کم نگران میشم نکنه عکسمان ایراد داشته یا ممکنه برای همه ارسال نکنند.؟
ارسال ايميل ها قطع شده و مثل اينكه ديگه نمياد..واسه منم نيومد
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز ميتونم يه سوال بپرسم.. مرسي که اجازه دادين!
من تو قرعه کشي برنده نشدم همونطورم که ديدم باطل شد
من شماره ثبت نام يا همون کانفيرميشن نامبرم رو دارم ولي نميدونم باطل شده يا نه چون اون لينک اعلام نتايج رو الان به خاطر مشکلات سايت نيست.
و اين ايميلي هم که از همين وزارت امريکا اومده يه لينک داره واسه بازيابي کانفيرميشن نامبر، سوالم اينه که بعد از باطل شدن نتايج کانفيرميشن نامبرها حذف يا عوش نميشه؟ که اين لينک رو دادن يا اين لينک صرفا براي کساني هست که شمارشون گم شده يا فراموش کردن. قربون شما حامد. ممنون اگه فرصت کنين جواب بفرستين
با توجه به این پیغامی که شما اینجا دادین که براتون ایمیل اومده و واسه منم اومده
و همونطور مه میدونین کلمه destroyed به معنی نابود شده یا از بین رفته است آیا ممکنه کانفیرمیشن نامبر نابود شده باشه اگه آره از کجا میشه فهمید لینی که دیگه توی سایت لاتاری گرین کارد نیست.
If you lost or destroyed your confirmation number
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-27 ساعت 17:58)persianboy87 نوشته: سلام دوست عزيز ميتونم يه سوال بپرسم.. مرسي که اجازه دادين!
من تو قرعه کشي برنده نشدم همونطورم که ديدم باطل شد
من شماره ثبت نام يا همون کانفيرميشن نامبرم رو دارم ولي نميدونم باطل شده يا نه چون اون لينک اعلام نتايج رو الان به خاطر مشکلات سايت نيست.
و اين ايميلي هم که از همين وزارت امريکا اومده يه لينک داره واسه بازيابي کانفيرميشن نامبر، سوالم اينه که بعد از باطل شدن نتايج کانفيرميشن نامبرها حذف يا عوش نميشه؟ که اين لينک رو دادن يا اين لينک صرفا براي کساني هست که شمارشون گم شده يا فراموش کردن. قربون شما حامد. ممنون اگه فرصت کنين جواب بفرستين
با توجه به این پیغامی که شما اینجا دادین که براتون ایمیل اومده و واسه منم اومده
و همونطور مه میدونین کلمه destroyed به معنی نابود شده یا از بین رفته است آیا ممکنه کانفیرمیشن نامبر نابود شده باشه اگه آره از کجا میشه فهمید لینی که دیگه توی سایت لاتاری گرین کارد نیست.
If you lost or destroyed your confirmation number
صرفا براي کساني هست که شمارشون گم شده يا فراموش کردن و اين شماره كه ايميل كردن با قبلي هيچ فرقي نداره.
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با اینکه من کانفیر میشن رو دارم ولی اینکه ایمل نیومده
من تو استرس فرو برده .
آنان که گذشته را بیاد نمی آورند محکوم به تکرار آنند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-26 ساعت 19:04)aloneirboy نوشته: (2011-05-26 ساعت 18:12)uxmal09 نوشته: شاید واستون خنده دار باشه ولی می دونید من چطوری شماره مو نگه داشتم؟ با موبایل از صفحه کامپیوتر عکس گرفتم!
دوست من برای کسی که میخواد از ایران این حرف زشته. روی کیبوردت دکمه ای هست به اسم پرینت اسکرین که کارش عکس برداری از صفحه کامپیوتره.
دوست عزيز اين كليد كه گفتين علامتش چي چون من چيزي رو صفحه پيدا نكردم . اينم خودش يه نوع يادگيري من تا حالا اينو نمي دونستم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-28 ساعت 08:44)byasini نوشته: (2011-05-28 ساعت 08:00)shari نوشته: (2011-05-26 ساعت 19:04)aloneirboy نوشته: (2011-05-26 ساعت 18:12)uxmal09 نوشته: شاید واستون خنده دار باشه ولی می دونید من چطوری شماره مو نگه داشتم؟ با موبایل از صفحه کامپیوتر عکس گرفتم!
دوست من برای کسی که میخواد از ایران این حرف زشته. روی کیبوردت دکمه ای هست به اسم پرینت اسکرین که کارش عکس برداری از صفحه کامپیوتره.
دوست عزيز اين كليد كه گفتين علامتش چي چون من چيزي رو صفحه پيدا نكردم . اينم خودش يه نوع يادگيري من تا حالا اينو نمي دونستم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
prtsc یا print screen که معمولا کنار دکمه pause هست . یک کپی از صفحه در کلیپ بورد میزاره . می تونی توی فتوشاپ و یا paint ، که paste اش کنی.
موفق باشی
تاپيك داره منحرف ميشه اصلا بحث راجع به يه چيز ديگه بود...
فكر كنم تاپيگ قفل بشه بهتره ...بريم تو همون شمارش معكوس.
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
براي اينكه بريم سر اصل مطلب بايد بگم يك ماه و 17 روز ديگه صبر داشته باشين
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct