موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
[font=Arial]درود بر دوستان مهاجرسرایی .
ببخشید .:
اگر مطلبی در مورد این تایپک دارید بفرستید ، در غیر اینصورت مطالب نامربوط را در این قسمت قرار ندهید تا از قفل شدن تایپیک جلوگیری شود .
....
تایپیک شمارش معکوس در حال حاضر بهترین جا برای بیان مطالب است . ( کمک ، راهنمایی ، حرف دل و ............)
با عرض معذرت از مدیران گرامی ) خیلی خیلی ببخشید . [/font]
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان انقدر فكر حذف و خرابي عكس و اين چيزهارو نكنيد انشاله همه تو قرعه كشي شركت داده مي شن . با اين حساب انگار اصلا فرستادن ايميل حساب كتابي نداشته چون خواهر من كه گم كرده بود براش ايميل نيومده ولي يكي ديگه كه گم كرده براش اومده يكي چك كرده ايميل براش ارسال شده براي يك نفر ديگه با همين شرايط ارسال نشده . پس كلا معلوم نيست بر چه اساسي ايميل فرستادن ولي فرستادن يا نفرستادن ايميل ملا ك شركت در قرعه كشي نيست . پس اميدوار باشيم و خوشحال از اينكه اونهايي كه شماره هاشون رو دور انداخته بودن تونستن اونارو بدست بيارن و انصافا اونايي كه قبلا گم كردن از جمله خواهر خود من مسئولش خودشونن و بعضيها خوش شانسي آوردن براشون ايميل شده . ديگه لطفا انقدر فكرهاي بد نكنيد و منتظر باشين
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای من هنوز ایمیلی نیامده ولی هنوز امیدوارم!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این سیستم های اونور زیاد رو حساب انجام نمیشه. یا جداقل حسابشو ما متوجه نمیشیم. باید صبر کرد.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-29 ساعت 15:46)Hero نوشته: (2011-05-29 ساعت 01:12)mazooya نوشته: سلام واسه من هنوز ایمیل نیومده یعنی من حذف شدم؟
واسه منم نیومده
بله شما حذف شدید و همه کسانی که ایمیل نرسیده بهشون حذف شدند و تا سال 2020 هم در قرعه کشی ها حق شرکت ندارن
D:
(شوخی )
ولي من تو يه فروم خارجي خوندم اونايي كه ايميل واسشون نيومده تا سال 4000 حق شركت ندارن در ضمن حكم تيرشون صادر شده و الان كه نشستن پايه كامپيوتر خونشون رو محاصره كردن و بهتره هر چه زودتر تسليم بشن.
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه زبان انگليسيشون خوبه لطفا اگه سايت لاتاري اطلاعيه جديدي داد بقيه رو هم در جريان بذارن
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز مهاجر سلام
براي منم ايميلي نيومده يعني ما هم اشتباه ثبت نام كرديم
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-03 ساعت 12:37)khatere_art نوشته: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تایپیک واسه اینه که :
کسانی که در لاتاری امسال ( 2012 ) شرکت کرده بودند و بعد از اینکه نتایج باطل شد از طرف وزارت امور خارجه آمریکا واسه بعضی ها ایمیل کانفیرم نامبرشون اومد یا همون ( نام کاربری ) . البته برای بعضی ها هم نیومد واصلا معلوم نشد واسه همه فرستادند یا نه !!!!!!!!!!
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز پنج شنبه یه خبری رو از euronews شنیدم که میگفت " وزارت امور خارجه امریکا اعلام کرده کنگره و سنا در حال تصویب یک قانون هستند که از این پس هر حمله سایبری به مراکز امریکا مصداق حمله نظامی بوده و ایالات متحده پاسخ آن را با حمله نظامی میدهد ، این قانون به خاطر حملات گسترده سایبری به مراکز دولتی و کامپیوترهای وزارتخانه های امریکا در طی ماههای اخیر اتخاذ میگردد ."
امیدوارم هیچ ارتباطی با کامپیوتر DV نداشته باشه.