کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اطلاعیه مهم در رابطه با ایمیل شدن Confirmation Number توسط وزارت امور خارجه
یواش یواش دارم گیج میشم ها ! یکی به من بگه چکار کنم!!!!!!!! چرا آیه یأس میخونید؟ من کانفریمم را گم کردم!چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
تشکر کنندگان:
(2011-06-09 ساعت 13:24)mh_hshk نوشته:  یواش یواش دارم گیج میشم ها ! یکی به من بگه چکار کنم!!!!!!!! چرا آیه یأس میخونید؟ من کانفریمم را گم کردم!چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تنها راهش اينه كه خودت يه ايميل بزن كي سي سي بگو واست بفرستن البته شايد....Rolleyes
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان:
(2011-06-09 ساعت 13:29)JOOOJOOO نوشته:  
(2011-06-09 ساعت 13:24)mh_hshk نوشته:  یواش یواش دارم گیج میشم ها ! یکی به من بگه چکار کنم!!!!!!!! چرا آیه یأس میخونید؟ من کانفریمم را گم کردم!چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تنها راهش اينه كه خودت يه ايميل بزن كي سي سي بگو واست بفرستن البته شايد....Rolleyes
زدم! میگه برای DV2013..........
هرچی زنگ هم میزنم جواب نمیدن!
تشکر کنندگان:

شما اگر ثبت نامتون تایید شده باشه براتون حتما ایمیل میاد .. راهی به جز صبر کردن تا رسیدن میل ندارین .. زنگ زدن و اینا هم دردی دوا نمی کنه ..
Pir shodim vali bozorg na
تشکر کنندگان: mh_hshk
(2011-06-09 ساعت 15:08)cky نوشته:  

شما اگر ثبت نامتون تایید شده باشه براتون حتما ایمیل میاد .. راهی به جز صبر کردن تا رسیدن میل ندارین .. زنگ زدن و اینا هم دردی دوا نمی کنه ..

از راه های بازیابی کانفیرم نامبر ، که دوستان توضیح دادن شاید بتونید کانفیرم رو بدست بیارید ....میتونید امتحان کنید ...حتماً...
تا حالا امتحان کردید ؟ ؟ ؟
راه های باز آوری (Recovery) کانفرمیشن نامبر های از دست رفته :
تو این تایپیک ببینید میشه کاری کرد .
از این راهها امتحان کنید شاید موفق شدین .....
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
تشکر کنندگان: farzad-it

حتمني تو كار نيست چون واسه بعضي از برنده ها سري قبل ايميل نيومده.
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان:
(2011-06-09 ساعت 15:37)ابی22 نوشته:  

از راه های بازیابی کانفیرم نامبر ، که دوستان توضیح دادن شاید بتونید کانفیرم رو بدست بیارید ....میتونید امتحان کنید ...حتماً...
تا حالا امتحان کردید ؟ ؟ ؟
راه های باز آوری (Recovery) کانفرمیشن نامبر های از دست رفته :
تو این تایپیک ببینید میشه کاری کرد .
از این راهها امتحان کنید شاید موفق شدین .....

برای دفعه قبل همه این مراحل را طی کردم،همه راه ها را رفتم و به در بسته خوردم
تشکر کنندگان:
سلام
ببخشید که این تایپک رو اینجا می نویسم.
میخواستم بدونم تاریخ ثبت نام تو لاتاری کی هست؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-09 ساعت 19:35)spat_12 نوشته:  سلام
ببخشید که این تایپک رو اینجا می نویسم.
میخواستم بدونم تاریخ ثبت نام تو لاتاری کی هست؟

درود دوست گرامی .
شما میتونید تو مهر ماه 90 الی آبان ماه به سایت http://dvlottery.state.gov/ مراجعه کنید و اونجا ثبت نام کنید . دوست گرامی توجه داشته باشید که فقط و فقط به این سایت مراجعه کنید ... ثبت نام هم به صورت رایگان و بدون هزینه است ......
شما میتونید در صفحه اصلی سایت مهاجرسرا تایپیک قرعه کشی گرین کارت رو به دقت مطالعه کنید تا به اطلاعات کافی برسید .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
تشکر کنندگان: frozen mind ، mh_hshk
دوستان بهترین روش نگهداری شماره کامفرمیشن همون ایمیل کردن شماره برای خودتونه.

تشکر کنندگان: nastaran86 ، Classic ، Nightsky007
چه کاريه ايميل کردن.
صفحه اي که شماره کانفرمیشن داخلش هست را باز کنيد.کليد ptrscr (بالاي کليد هاي 4جهت بالاي دکمه ي insert )را يک بار فشار دهيد.
بريد داخل paint و paste را بزنيد با پسوند jpg ، داخل کامپيوتر save کنيد و ببريد بقاليه سر کوچتون print کنه.TongueTongueTongueTongue
والسلامBig GrinBig GrinBig Grin
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: feryfrt
من نمیدونم چرا اینقدر شایعه پراکنی میکنید میدونم که قضیه حساس هستش ولی این مسئله که برای همه ایمیل میاد و نمیدونم........ نمیدونم با چه نییتی گفته میشه ماشا ا.. همه میگن ایرانیها باهوشن بابا اگه قرار بر ارسال ایمیلی بود خیلی واضح تو خود سایت ثبت نام گفته میشد و این مسئله عکس هم که موقع ثبت نام فوتو ولیدیتور اگه قبول کرده دیگه حله ... دیگه این حساست ها واسه چیه؟ من که بدون تعصب بگم از ایرانی بودن خودم بدم اومده و خسته شدم.

تشکر کنندگان: mh_hshk ، h18762000
(2011-06-10 ساعت 18:12)orood نوشته:  من نمیدونم چرا اینقدر شایعه پراکنی میکنید میدونم که قضیه حساس هستش ولی این مسئله که برای همه ایمیل میاد و نمیدونم........ نمیدونم با چه نییتی گفته میشه ماشا ا.. همه میگن ایرانیها باهوشن بابا اگه قرار بر ارسال ایمیلی بود خیلی واضح تو خود سایت ثبت نام گفته میشد و این مسئله عکس هم که موقع ثبت نام فوتو ولیدیتور اگه قبول کرده دیگه حله ... دیگه این حساست ها واسه چیه؟ من که بدون تعصب بگم از ایرانی بودن خودم بدم اومده و خسته شدم.

دوست گرامی شما چرا اینقدر گله مند هستید بابت این موضوع .
ممکنه برخی افراد اطلاعی نداشته باشند .
شما بهتره در این مورد کمی راهنمایی کنید .
به نظرتون اینجوری بهتر نیست . چه اشکالی داره .!!!!!SadSadSadSad
[font=Arial]گذشتن از سختی های پیش رو ، چندان سخت تر از آن چه پشت سر گذاشته ایم نخواهد بود . ارد بزرگ[/font]
تشکر کنندگان: nastaran86 ، ebiss ، mh_hshk ، amir287 ، petross ، ابی22 ، h18762000
برای هرنفری که شرکت کرده چقدر شانس برنده شدن هست؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-11 ساعت 00:39)mahdi1 نوشته:  برای هرنفری که شرکت کرده چقدر شانس برنده شدن هست؟

حدودا 0.5% هست يعني 1 نفر در 200 نفرRolleyes
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان: ابی22 ، farhad_vakili ، soniarazmi ، Classic

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان