موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-11 ساعت 23:11)orood نوشته: درود بر دوستان عزیز .ببینید دوستان به عقلتون مراجعه کنید و زیادی هم هیجان زده نشید و به شایعات دامن نزنید!! توی خود سایت http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ اصلا حرفی در مورد اینکه ایمیلی میزنیم نکرده و نمیدونم این دوستانی که میگن براشون ایمیل اومده منظورشون چی هست . شایداز این ایمیل های تقلبی باشه در هر صورت انجا امریکاست نه اداره ثبت احوال ایران . و بر اساس قانون و حساب و کتاب است پس لطف کنید شایعه پراکنی نکنید
منظورت از ايميل اگه اونايي باشه كه ميگن قبول شدي پول بريز اره تقلبيه ولي اونايي كه كانفيرميشن نامبرو ايميل ميكنه تقلبي نيست.
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-11 ساعت 23:11)orood نوشته: درود بر دوستان عزیز .ببینید دوستان به عقلتون مراجعه کنید و زیادی هم هیجان زده نشید و به شایعات دامن نزنید!! توی خود سایت http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ اصلا حرفی در مورد اینکه ایمیلی میزنیم نکرده و نمیدونم این دوستانی که میگن براشون ایمیل اومده منظورشون چی هست . شایداز این ایمیل های تقلبی باشه در هر صورت انجا امریکاست نه اداره ثبت احوال ایران . و بر اساس قانون و حساب و کتاب است پس لطف کنید شایعه پراکنی نکنید
سلام دوست عزيز به نظر مي ياد چون شما تازه عضو شدين از اخبار اطلاعي ندارين بعد از ابطال نتايج لاتاري 2012 آمريكا براي كساني كه ثبت نام كردن ايميل فرستاد و شماره هاشون رو اعلام كرد به دليل اينكه خيلي از افراد از جمله خود بند ايميل زده بوديم و گفتيم برگه هامون رو دور انداختيم . البته براي عده كمي اين ايميل نيومده ولي براي اكثر افراد اومده شما هم اگه جز شركت كنندگان هستين ايميل هاي تاريخ 19 تا 25 جون رو در ايميلتون چك كنيد شايد براي شما هم اومده باشه
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببین عزیز اگه من تازه اومدم تو سایت دلیل نمیشه که از این چیزا سر در نیارم این سایت که مرجع قانونی نیست!! از طرفی من از سال 1365 که با نامه و پاکت های مخصوص میل هوایی میفرستادن تو این کارم و اگه از چیزی سر در نیارم اینو دیگه تجربه کردم که اینا هر کاری رو که بخوان بکنن تو سایت اعلام میکنن . ضمنا این که نتایج ابطال شد که خبر قدیمی شده ربطی به این شایعات که میگید برای همه ایمل زدن نداره . برای هیچ کسی میل نیومده و اگه کسی اعلام کنه براش ایمیل اومده احتمالا اشتباه میکنه .
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-13 ساعت 01:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-13 ساعت 01:14 توسط mh_hshk.)
(2011-06-12 ساعت 23:43)orood نوشته: ببین عزیز اگه من تازه اومدم تو سایت دلیل نمیشه که از این چیزا سر در نیارم این سایت که مرجع قانونی نیست!! از طرفی من از سال 1365 که با نامه و پاکت های مخصوص میل هوایی میفرستادن تو این کارم و اگه از چیزی سر در نیارم اینو دیگه تجربه کردم که اینا هر کاری رو که بخوان بکنن تو سایت اعلام میکنن . ضمنا این که نتایج ابطال شد که خبر قدیمی شده ربطی به این شایعات که میگید برای همه ایمل زدن نداره . برای هیچ کسی میل نیومده و اگه کسی اعلام کنه براش ایمیل اومده احتمالا اشتباه میکنه .
دوست عزیز به نظر شما چند نفر اشتباه می کنند؟
1نفر! 2 نفر! 5نفر! 10 نفر!20نفر!100 نفر! چند نفر؟
هرکسی که نظرش مخالف شما بود اشتباه میکنه؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-14 ساعت 00:11)orood نوشته: من نمیدونم این همه توضیح و تفسیر لینک دادن و مسخره بازی در آوردن چه معنی میده این سایت برای تبادل نظر هست نه ابراز عصبانیت !! توضیحات آقای sami123 رو بخون حتی به مرکزی که نامه ها میرفته اشاره دقیق کردن . حالا اون موقع شما نبودید دلیل نمشه که برنامه لاتاری هم نبوده باشه !!حالا با پیشرفت علم کارها با وب انجام میشه .در ضمن آویزه گوشت بکن که همه در ابراز نظر شون ازادن تو کامنت قبلی هم من گفتم اگه کسی میلی به دستش رسیده احتمالا اشتباه میکنه و حرف خودم رو مثل شما به کرسی ننشوندم!!
نهایتا اینکه برید سرچ کنید تو برنامه های صدای آمریکا و وکیلی که توی اون ایام میومد و گام به گام همه چی رو توضیح میداد. از سایز پاکت نامه ها تا اینکه باید گوشه پاکت نوشته بشه IRAN ,و… بااین اطلاعات کمت و زود جوش اوردنت معلومه که خیلی جونی البته حق داری تو ایران داری زندگی میکنی و تحمل انتقاد آزاد رو نداری هوس امریکا رفتن هم داری
به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام
درود دوستان .....
من به نوبه خود از بابت اظهار نظرم در مورد لاتاری سالها قبل از دوست گرامی و همه ی دوستان معذرت میخوام .
اگر پستی فرستادیم از روی بی اطلاعی بوده حتما !!!!!!!!!
به هر حال پوزش میطلبم و ببخشید ....
موفق باشید همگی ....
( ( البته پستی که اینجا میفرستم مربوط به این تایپیک نیست )) مدیران گرامی ببخشید ..
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیزم چرا اینقدر عصبانی میشید؟؟؟؟؟؟ چیزی نشده که!!!! ما میایم اینجا که تبادل اطلاعات کنیم و از همدیگه آرامش بگیریم امسالم که با این وضعیت ابطال نتایج و قرعه کشی مجدد استرس دو چندان شد پس بیایید آرامش خودمون رو حفظ کنیم و به کسی توهین نکنیم....منم شنیدم که سالهای قبل هم این قرعه کشی بوده و وقتی بعضی از دوستان خودشون میگن شرکت کردن خوب معلوم میشه که بوده دیگه!!!!! اما orood عزیز ما اشتباه نکردیم و از کی سی سی برامون ایمیلی اومد که توش لینکی ارائه شده بود که وقتی روش کلیک میکردیم کانفرمیشن نامبرمون رو نمایش میداد برای من و تک تک اعضای خونوادم که ثبت نام کرده بودن این ایمیل اومد و اگه بخوایم منطقی فکر کنیم میبینیم که هیچ منبع دیگه ای نمیتونسته شماره های ما رو داشته باشه...این اقدام هم به این خاطر بوده که بعد از ابطال نتایج خیلیها صداشون در اومد که ما برگه های ثبت ناممون رو دور انداختیم یا شماره ها رو گم کردیم و اونها هم به این روش خواستن کمکی به شرکت کننده ها بکنن که مثلا حق کسی ضایع نشه اما این وسط برای یه عده هم این ایمیل نیومد و تو این سایت هم در نهایت نتونستیم به نتیجه برسیم که چرا اینطور شد؟ دوست عزیزم شاید شما هم از اون دسته باشید که ایمیل رو نگرفتید اما بهر حال طبق گفته خودشون شماره های ثبت نام از بین نرفته و میتونید 24 تیر چک کنید مثل بقیه!! میبخشید که طولانی نوشتم...بیایید با هم مهربونتر باشیم!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مارتین هستم،آرزو می کنم ایام به کام باشه
راستش منهم ايميلی در ارتباط با اعلام کانفرمیشن نامبر دریافت نکردم در حالیکه یکی از دوستام براش ارسال شده،دروغ نگم این قضیه یه کم اذیتم می کنه شاید چون جوابی براش پیدا نکردم . تا حدی از درستی سیستمشون مطمئنم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-14 ساعت 14:15)مارتین نوشته: سلام مارتین هستم،آرزو می کنم ایام به کام باشه
راستش منهم ايميلی در ارتباط با اعلام کانفرمیشن نامبر دریافت نکردم در حالیکه یکی از دوستام براش ارسال شده،دروغ نگم این قضیه یه کم اذیتم می کنه شاید چون جوابی براش پیدا نکردم . تا حدی از درستی سیستمشون مطمئنم.
دوست گرامی نگران نباشید . برای ما هم ایمیلی در این رابطه نیامده....
اولش ما هم نگران بودیم .
اگه کانفیرم نامبرتو داری با همون چک کنید .
موفق باشید .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!