موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باران عزیز من مشکلی ندارم حتی چون زمان ثبت نام هاردم که ثبت نام چند نفر رو توش سیو کرده بوم خراب شد آرزو دارم که ای کاش ایمیلی برام بیاد . البته ایمیل های تقلبی که توش تقاظای پول میکنه برامون زیاد اومده در هر حال میخام بگم که من جسارتا خوره لاتاری از همون سال 1365 که گفتم با پست انجام میشد هستم . و شاید تا حالا چند تای از دورو بریام که از اون زمان تا حالا ثبت نام میکردن اسمشون در اومد و رفتن .. امیدوارم که اونای که از ته دل دوست دارن برن قبول بشن..
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان...
از این ایمیلهای تقلبی برای من هم اومده زیاد ...
چندتاش هم که تکراریه .
آقا فرهاد هم که توضیح دادن دیگه نیازی به توضیح من نیست ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید که اینجا مطرح میکنم مشکلم را، در تاپیک مربوط به kcc و ارسال نامه مطرح کردم کسی جوابم را نداد.
کدوم یک از دوستان زبانش خوبه و میتونه نامه نگاری رسمی کنه ؟
میخوام به kcc دوباره ایمیل بزنم و مشکلم را بگم.ممنون میشم اگر کسی در این کار به یاریم بشتابد
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-15 ساعت 10:14)uxmal09 نوشته: دوست عزیز خوشحال می شم کمک کنم. اگه مایل بودید متنی که می خواهید براشون بفرستید رو بنویسید تا ترجمه کنم براتون.
سلام
مرسی از لطف شما ولی نشد تو پیام خصوصی براتون ارسال کنم،ایمیل هم نمیشه.!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-15 ساعت 10:14)uxmal09 نوشته: دوست عزیز خوشحال می شم کمک کنم. اگه مایل بودید متنی که می خواهید براشون بفرستید رو بنویسید تا ترجمه کنم براتون.
سلام راستش منم کمک میخواستم ولی هم پیام خصوصی شما هم ایمیل تون خاموشه.!!!!
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-15 ساعت 12:42)uxmal09 نوشته: آره با عرض معذرت اون ها خاموشه. اگه مطلبی هست همین جا بنویسید در خدمت تون هستم.
چشم .
راستش من نمونه های مکاتبات بقیه ی بچه هارو کاملا دیدم ولی اون چیزی که دقیقا به درد من هم بخوره نبود. (با یه کم وسواس)
من الان بیشتر 1ماه هست پروندم کامل شده اولا میخوام بدونم مشکلی توی مدارک نبوده؟ دوم اینکه اگه تاریخ مصاحبم مشخص شده بهم بگن.
ممنونم از لطفتون
در ضمن به همون آدرس kcc بفرستم دیگه؟ من آنکارا مصاحبه دارم.
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-15 ساعت 13:07)uxmal09 نوشته: خب راستش من هنوز اینقدر راجع به مراحل کار اطلاع ندارم و نمی دونم پرونده کامل شده یعنی چی و اینکه به کجا بفرستید رو نمی دونم.
من فقط یه متن ساده بر اساس چیزی که گفتید نوشتم. قسمت های اول هم نام و کیس نامبر و تاریخ تولدتون رو پر کنید.
Name:
Case number:
Date of birth:
Dear Sirs
Please kindly be advised that my file has been completed for over a month now and I would like to know if there has been any problem in this regard or not. Also I would be grateful if you could advise my interview date, if determined.
Best Regards
Name
دستت درد نکنه رفیق همینم کار منو راه میندازه. مرسی که جواب دادی.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشيد مي خواستم بدونم اگه ايميل بعد از اين مدت براي من نيومده باشه مشكلي نيست؟
اخه بيشتر دوستان ميگن كه اين ايميل رو دريافت كردن؟
در ضمن اينو بگم كه من با ايميل خودم 2 تا داداش ديگم رو هم ثبت نام كردم ولي هنوز هيچ ايميلي دريافت نكردم
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
uxmal09عزیز
نامه ای که میخوام به kcc ارسال بشه با ابن مضمون که من به خاطر اشتباه در قرعه کشی سایت،کانفریم نامبرم را از بین بردم،ریختمش دور! برای دریافت دوباره کانفریم نامبر چکار کنم و چه اطلاعاتی را براشون ارسال کنم؟ روز و ساعت ثبت نام را هم دارم!
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خدا قوت
امکان دارد دلایل خود را نیز اعلام فرمائید. با تشکر