موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
فکر نکنم اینقدر کامپیوترا بفهمن که وضعیت کسی که چک کرده رو زودتر ایمیل کنن ! یا براش برنامه خاصی نوشته باشن ! امکان نداره
چون فایدش چیه ؟
برا من ۱۹ May ایمیل اومد ساعت ۸ صبح برا خودم اومد که ثبت نامم ۱۱ octobr بوده برا رفیقم که ۱۰ روز بعد ثبت نام کردم
همون ۱۹ May ساعت ۱۲ بعد از ظهر اومد ! فکر نکنم ربطی داشته باشه
بچه ها خیلی ها شاید ایمیلاتون رو Delet میکنید حتماْ تو Trash رو چک کنید یا Spam یا ... چون اولش که اومد من داشتم پاکش میکردم
گفتم شاید ازین سایت سر کاری ها باشه !
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
واسه منم نیومده. البته من موقعی که نتیجه غلطا رو زده بودن چک نکردم.
Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve with PMA
PMA: Positive Mind Attitude
W.Clement Stone
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چرا برایه یه سری تغییر کرده یه سری نکرده ؟؟؟
دوستانی که تغییر داده شده کیا هستن ؟ فکر کنم اوناای که برنده شده بودن و تغییر دادن . من جزو برنده ها بودم شمارمو عوض کردند
نظر بدید لطفا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایمیل من هم به gmail ام دیروز رسید.
13 اکتبر ثبت نام کرده بودم و شمارش هم تغییری نکرده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امروز جمعه ایمیل ماهم رسید
آرزو می کنم که انشاالله خبر قبولی عزیزان مهاجرسرایی را در 25 تیر همگی درج کنیم آمین
روی هر پله که باشی خدا یه پله از تو بالاتره نه به خاطر اینکه خداست بلکه به خاطر اینکه دستتو بگیره ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
واسه من هنوز ای میل نیومده خیلی نگرانم درخواستم رد شده باشه .آیاکس دیگه ای هم هست که ای میل واسش نیومده ؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من برای هفت نفر با ایمیل خودم ثبت نام کرده بودم.دو روز طول کشید تا ایمیل های منو فرستادن. آخرین ایمیلش امروز اومد. همه ی ایمیل ها میرسه نگران نباشید.
Category: F2B
خداوندا، سرنوشت مرا خیر بنویس. تقدیری مبارک؛ تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-21 ساعت 01:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-21 ساعت 03:23 توسط matinam.)
(2011-05-20 ساعت 00:02)matinam نوشته: (2011-05-19 ساعت 19:10)matinam نوشته: سلام . من خودم از برندگان 2010 هستم که امسال برای 18 نفر بین 30 اکتبر و 2 نوامبر ثبت نام کردم که هیچکدام برنده نشده بودند . از این 18 نفر موقع ثبت نام برای 10 نفر ایمیل خودم را داده بودم . خلاصه اینکه من 4 تا ایمیل از kcc دریافت کردم که Confirmation number چهار نفر از آنها را برام فرستاده است . خبرهای تکمیلی متعاقبا اعلام می گردد
شد 6 تا
دیروز از صبح تا شب 7 تا اومد . امروز هنوز خبری نیست
من به یک نتیجه جالب رسیدم . آن 3 نفری که هنوز ایمیلشون نرسیده کسانی بودند که کدهای رهگیریشون گم شده بود و زمانی پیدا شد که سایت بسته شده بود و قبولی اینها رو چک نکرده بودم..................................یعنی چی ؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
براي من ، پدر ومادرم هم اومد.
18 اکتبر ثبت نام کرديه بوديم.
شماره ها هم هيچ فرقي نکرده.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
واسه من و همسرم هم چهارشنبه با اختلاف یکی دو ساعت اومد ، 2 نوامبر ثبت نام کرده بودم . اولین روز هم رفتم و چک کردم.