موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-02 ساعت 15:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-07 ساعت 19:22 توسط حاجی واشنگتن.)
با سلام
سوالی داشتم که اگر راهنماییم کنید ممنون می شم. نامزد من گرین کارتی هست ولی به دلیل تحصیل و بعد از آن سربازی به مدت حدود 5 سال وارد آمریکا نشده. حالا کسی اطلاع داره که با وکیل گرفتن احتمال داره که کارش درست بشه و گرین کارتشو مصادره نکنند و اینکه آیا تو سفارت، مشخص میشه یا نه؟(یعنی همان جا گرین کارتشو می گیرند یا بعد از ورود به آمریکا و تشیکل دادگاه مشخص می کنن که دیپورت مشه یا نه؟)
ممنونم . همگی موفق باشید
موضوعها: 3
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هیچ کارش نمیکنند.مطمئن باش.اوضاع اونور خراب هست و گیر هم نمیدند.من 1 سال بیرون بودم و کاری هم بهم نداشتند.دوستم هم همینطور.خیلی خیلی گیر بدند یک تعهد میگیرند و تمام.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-03 ساعت 03:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-03 ساعت 10:07 توسط laili.)
نمیشه دقیقا گفت که میگیرن یا نه چون همونطوری که توی این تاپیک http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3707 دیدید گرین کارت این دوستمون رو گرفتند ..
نامزد شما حالا چرا میخواهد از الان وکیل بگیره؟ برن آمریکا اگه نفهمیدن و نگرفتن که خب هیچی ولی اگه گرین کارتش رو گرفتند بعدش وکیل بگیره ..
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
گرین کارد مادر من رو هم 2 سال پیش باطل کردن البته ایشان 7 سال استفاده نفرموده بود !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخهاتون،پس در کل می شه امیدوار بود. ولی انگار یک قانون جدیدی گذاشتن، تو uscis خوندیم مثل این که نمیشه با این گرین کارت وارد شد و باید دوباره از سفارت ویزا گرفت. شما اطلاعی در این مورد دارید یا چیزی شنیدن؟؟
باز هم از همگی ممنونم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-04 ساعت 22:03)mah-gh نوشته: ممنون از پاسخهاتون،پس در کل می شه امیدوار بود. ولی انگار یک قانون جدیدی گذاشتن، تو uscis خوندیم مثل این که نمیشه با این گرین کارت وارد شد و باید دوباره از سفارت ویزا گرفت. شما اطلاعی در این مورد دارید یا چیزی شنیدن؟؟
باز هم از همگی ممنونم
بله ظاهرا اینطور هست چون من هم از چند نفر شنیدم ولی اگر خودتون استعلام کنید مطمئن تر هست
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی کسی نمیتونه کمکم کنه بچه ها خواهش می کنم کمکم کنید
موضوعها: 3
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
مخلص همه بابا ها که هر چی می شه میگن عجله نکن جوون ! اما خودشون دلشون قدر گنجشکه! وایسین بچه های اینور بیدار شن جواب می د ن .3تا تاپیک جدید نمی خواد به خدا! من بیدارما اما چیزی حالیم نیست!
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2011-05-21 ساعت 01:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-21 ساعت 01:24 توسط rs232.)
من هم در جاهای دیگر توضیح داده ام که به هر حال شما چیزی را از دست نمی دهید و کاری با شما ندارند. فوقش این است که در بدترین حالت ممکن شما را بر می گردانند که خیلی بعید می دانم چون من هنوز ندیده ام کسی را با گرین کارت باطل شده دیپورت کنند. اگر مامور قانع شد که شما را راه می دهد و مشکلی پیش نمی آید و اگر هم قانع نشد گرین کارت شما را می گیرد و شما را به امریکا راه می دهد و بعدا باید وکیل بگیرید و به دادگاه بروید و بگویید که چرا نتوانسته اید در این مدت به امریکا بروید. من در مجموع به قضیه شما خوش بین هستم ولی بعید می دانم که با این احوالات راحت بتوانید پاسپورت امریکایی بگیرید چون جدیدا سخت گیری می کنند و باید مدت اخیر را در آنجا زندگی کرده باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
این مورد برای مادر من پیش امده و ایشان 10 سال مراجعه نداشت و 2 سال پیش با پیگیری که انجام شد اقامت ایشان به حال معلق pend اعلام شد و گفتند که برای هر گونه اقدام برای بازیابی اون باید به سفارتهای انکارا یا ابوظبی مراجعه شود. البته ایشان فعلا قیدش را زده است.
به هر شکل این کار همانطور که در بالا گفته شده از دست وکیل مهاجرت ساخته است.
موفق باشید