موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من 3 ماهی هست که در رشته مکانیک فارغ التحصیل شدم و در حال حاضر هم دارم دوره های تهویه مطبوع رو تو یه آموزشگاه معتبر زیر نظر وزارت علوم می گذرونم
زبانم در حد خوندن خوبه و می تونم به راحتی متن های انگلسیس رو بخونم و ترجمه کنم ولی نه می تونم حرف بزنم نه بنویسم(می خوام بگم سطح زبانم در این حده)
از طرفی دیگه از این زندگی کردن تو ایران خسته شدم
قبلا فک می رکدم تو ایران بمونم و چون مملکت خودمونه می تونم راه هایی رو پیدا کنم که پول قلمبه بزنم به جیب !!! اما نتونستم این کارو کنم ! و حالا مجبورم از صبح تا شب جون بکنم (به معنای واقعی)واسه چندرغاز پول مثلا 400 تومن در ماه ! چه کاریه ؟؟
تصمیم گرفتم مهاجرت کنم و سختی هاشو تحمل کنم که بعدش پیشرفت کنم نه این که تو ایران بمونم و این همه کار کنم آخرم امروز بهتر از فردام باشه...
سوال اینه که با وجود مدرک مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد تو تهران،معدل بالای 15.5 و گذروندن دوره تخصصی تهویه مطبوع(شامل طراحی Hvac،استخر سونا جکوزی،تاسیسات بیمارستانی،چیلرها،کریر و ...) می تونم مهاجرت به استرالیا داشته باشم ؟
با وضعیت گفته شده چقدر طول می کشه آیلتس بگیرم(با پشتکار زیاد)؟
ممنون میشم راهنمایی کنین که روی انتخاب مسیر زندگیم خیلی اهمیت داره
می خوام جایی باشم که با انجام کار بتونم زندگی خوبی داشته باشم،زندگی آروم،جایی باشم که بهم احترام بذارن،جایی که بتونم یه ماشین خوب سوار شم،جایی که مجبور نباشم برای خرید یه چیز ساده چندین سال پس انداز کنم،جایی که ...
راستی برای مشکل ازن،با کرم ضد آفتاب مشکل حل نمیشه ؟؟!
سپاس
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-09-24 ساعت 16:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-24 ساعت 16:52 توسط ParsTrader.)
(2012-09-24 ساعت 01:09)ehsan-inventor نوشته: سلام،من 3 ماهی هست که در رشته مکانیک فارغ التحصیل شدم و در حال حاضر هم دارم دوره های تهویه مطبوع رو تو یه آموزشگاه معتبر زیر نظر وزارت علوم می گذرونم
زبانم در حد خوندن خوبه و می تونم به راحتی متن های انگلسیس رو بخونم و ترجمه کنم ولی نه می تونم حرف بزنم نه بنویسم(می خوام بگم سطح زبانم در این حده)
قبلا فک می رکدم تو ایران بمونم و چون مملکت خودمونه می تونم راه هایی رو پیدا کنم که پول قلمبه بزنم به جیب !!! اما نتونستم این کارو کنم ! و حالا مجبورم از صبح تا شب جون بکنم (به معنای واقعی)واسه چندرغاز پول مثلا 400 تومن در ماه ! چه کاریه ؟؟
تصمیم گرفتم مهاجرت کنم و سختی هاشو تحمل کنم که بعدش پیشرفت کنم نه این که تو ایران بمونم و این همه کار کنم آخرم امروز بهتر از فردام باشه...
سوال اینه که با وجود مدرک مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد تو تهران،معدل بالای 15.5 و گذروندن دوره تخصصی تهویه مطبوع(شامل طراحی Hvac،استخر سونا جکوزی،تاسیسات بیمارستانی،چیلرها،کریر و ...) می تونم مهاجرت به استرالیا داشته باشم ؟
می خوام جایی باشم که با انجام کار بتونم زندگی خوبی داشته باشم،زندگی آروم،جایی باشم که بهم احترام بذارن،جایی که بتونم یه ماشین خوب سوار شم،جایی که مجبور نباشم برای خرید یه چیز ساده چندین سال پس انداز کنم،جایی که ...
سپاس
سلام
ابتدا باید ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید که با پشتکار زیاد حداقل یکسال طول میکشه
برای اینکه بدونی چه تخصصی در استرالیا بیشتر کاربرد دارد باید به این سایت مراجعه کنید و ببینید چه تخصص های در رابطه با مکانیک , انجا بیشتر می خواهند
با کرم ضد افتاب این مشکل حل میشه و جای نگرانی نیست .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-09-25 ساعت 17:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-25 ساعت 17:56 توسط ParsTrader.)
(2012-09-25 ساعت 17:20)ehsan-inventor نوشته: (2012-09-24 ساعت 16:17)ParsTrader نوشته: (2012-09-24 ساعت 01:09)ehsan-inventor نوشته: سلام،من 3 ماهی هست که در رشته مکانیک فارغ التحصیل شدم و در حال حاضر هم دارم دوره های تهویه مطبوع رو تو یه آموزشگاه معتبر زیر نظر وزارت علوم می گذرونم
سپاس
سلام
ابتدا باید ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید که با پشتکار زیاد حداقل یکسال طول میکشه
برای اینکه بدونی چه تخصصی در استرالیا بیشتر کاربرد دارد باید به این سایت مراجعه کنید و ببینید چه تخصص های در رابطه با مکانیک , انجا بیشتر می خواهند
با کرم ضد افتاب این مشکل حل میشه و جای نگرانی نیست .
با ارزوی موفقیت برای همه
ممنون دوست عزیز
سایت خوبی بود،دقیقا برای تخصص من هم کار هست،اونم با چه درآمد هایی !
من با یکی از دوستانم که به تازگی به استرالیا برای تحصیل رفته هم صحبت کردم می گفت مهاجرت و شهروند شدن در اونجا 2-3 سال طول میکشه
بهتره برای تحصیل بیای بعد همزمان این جاهم کار کنی(پاره وقت)
نظر شما چیه ؟
سلام
اقامت دائم با سیتیزن شدن فرق میکنه اقامت دائم بعد از 2 تا 3 سال می تونید بگیرید اما شهروند شدن شرایطش فرق میکنه که فعلا مورد بحث ما نیست .
برای دانشجویی رفتن بدون تعارف خداقل باید با این قیمت ارز بالای 200 میلیون تو حساب بانکی داشته باشید . کار پاره وقت هم فقط هزینه زندگی شما را تامین میکنه و هزینه دانشگاه که بالای 25000 دلار است را باید از جیب بدید .تازه همون کار پاره وقت هم چند ماه طول میکشه تا گیر بیارید .
تازه کاره پاره وقت هم به این راحتی نیست و برای دانشگاه هم حتما باید ایلتس 6.5 داشته باشید . در کل تنها را شما همون گرفتن ایلتس 7 در هر 4 قسمت هست . مگر اینکه پول زیادی داشته باشید که بخواهید هزینه دانشگاه را بدید .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه راهنمایی می خواستم
من 25 سالمه، مهندسی پلیمر دانشگاه آزاد خوندم
3 سال سابقه کار دارم تو رشته خودم
آیلتس ندارم
و خواهرم لیسانس برنامه ریزی شهری داره ار دانشگاه آزاد، 3 سال تو رشته خودش سابقه داره و 8 سال کارشناس فروش بوده ( جمعاً 11 سال)
36 ساله هست، آیلتس هم نداره
....
جفتمون شانس مهاجرت را داریم؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-07 ساعت 19:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-08 ساعت 06:12 توسط ParsTrader.)
(2012-10-07 ساعت 13:42)pro.life95 نوشته: سلام دوستان خسته نباشید من چنتا سایت راجع مهاجرت مطالعه کردم .
ولی بیشتر مهاجرت ها اطلاعاتی درباره استرالیا بودش .
من مدرک مهندسی بین المملی از مایکروسافت رو در زمینه برنامه نویسی وب دارم .
مدارک PHP , HTML , CSS , J QUERY , ASP.NET , PHOTOSHOP رو هم از موسسه کیش مهر تهران وابسته به TUV NORD المان با کیفیت ISO 9001:2000 رو دارم .
سنمم 18 سال هستش . سربازی هم به احتمال 50 درصد معاف هستم . شما فرض به این بگیرید که سربازی باید برم اصلا !
زبان انگلیسی هم بلد هستم ولی مدرک خاصی ازش ندارم .
من میتونم برای ویزای کاری استرالیا اقدام کنم؟
حدوده هزینه هاش چقدره ؟
چقدر شانس موفقیت دارم؟
به جز استرالیا با این مدرک هایی که دارم ایا تواناییش رو دارم که به مناطق دیگر جز استرالیا برم؟ مثل آمریکا و انگلیس و ... !!
ممنون میشم پاسخ بدید و بنده رو راهنمایی کنید .
سلام
در استرالیا این طور مدارک را به عنوان مدارک فنی حرفه ایی حساب می کنند.
برای استرالیا ونیوزلند حتما باید لیسانس دانشگاهی داشته باشید .
امریکا و انگلیس شرایطی سختتر دارند .
پیشنهادم اینه که حتما درس بخونید و لیسانس بگیرید و ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید .بدون مدرک زبان نمی شود مهاجرت کرد .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدرک شما را هم فنی حرفه ایی حساب می کنند و برای ایلتس گرفتن 7 در هر 4 باند حداقل باید 2 سال وقت بگذارید
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-20 ساعت 14:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-21 ساعت 16:12 توسط ParsTrader.)
با سلام به همه دوستان
چندتا سوال دارم
- من شرایط subclass 476 رو دارم :
1. به نظر شما اقدام بکنم ؟
2. شرایط تحصیل چجوریه ؟ میتونم فاند بگیرم ؟
3. شرایط کار چگونه است ؟
در کل شما توصیه میکنید برای اقدام کردن ؟!
تحصیلات من فوق لیسانس عمران گرایش مهندسی و مدیریت ساخت از دانشگاه امیرکبیر است . معدل بنده 16 و سابقه کار هم چند سالی در دو شرکت مسول پروژه بودم و در حال حاضر شرکت خودمو دارم ( شرکت عمرانی گرید 5 ) . زبانم در حد IELTS 6 general است .
قصد اصلی من ادامه تحصیل در مقطع دکترا است و پیدا کردن یک شغل مناسب .
سوال :
1. با این وضعیت، بنده میتونم در مقطع دکترا "فول فاند" بگیرم ؟
2. این subclass 476 ، به من 18 ماه ویزا میده ، سوال اینه که میتونم با این ویزا تقاضای مهاجرت کنم ؟ و کلا اگر جواب مثبته بعد از چه مدتی و با چه شرایطی میتونم "سیتیزن " استرالیا بشم ؟
3. شرایط کار چگونه است ؟با این تحصیلات ،من میتونم یک کار مناسب پیدا کنم ؟
4. اگر نتونم "فاند" بگیرم هزینه تحصیل برای دکترا چقد است ؟
5. من ابتدا برای تحصیل اقدام کنم یا برای کار ؟
و در آخر
6. با شرایط موجود بنده، به نظر شما برای رفتن به این کشور اقدام بکنم ؟
ببخشید سوالام طولانی شد .
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-21 ساعت 12:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-21 ساعت 16:19 توسط ParsTrader.)
(2012-10-21 ساعت 00:38)GUNNERS نوشته: با سلام به همه دوستان
چندتا سوال دارم
- من شرایط subclass 476 رو دارم :
1. به نظر شما اقدام بکنم ؟
2. شرایط تحصیل چجوریه ؟ میتونم فاند بگیرم ؟
3. شرایط کار چگونه است ؟
در کل شما توصیه میکنید برای اقدام کردن ؟!
تحصیلات من فوق لیسانس عمران گرایش مهندسی و مدیریت ساخت از دانشگاه امیرکبیر است . معدل بنده 16 و سابقه کار هم چند سالی در دو شرکت مسول پروژه بودم و در حال حاضر شرکت خودمو دارم ( شرکت عمرانی گرید 5 ) . زبانم در حد IELTS 6 general است .
قصد اصلی من ادامه تحصیل در مقطع دکترا است و پیدا کردن یک شغل مناسب .
سوال :
1. با این وضعیت، بنده میتونم در مقطع دکترا "فول فاند" بگیرم ؟
2. این subclass 476 ، به من 18 ماه ویزا میده ، سوال اینه که میتونم با این ویزا تقاضای مهاجرت کنم ؟ و کلا اگر جواب مثبته بعد از چه مدتی و با چه شرایطی میتونم "سیتیزن " استرالیا بشم ؟
3. شرایط کار چگونه است ؟با این تحصیلات ،من میتونم یک کار مناسب پیدا کنم ؟
4. اگر نتونم "فاند" بگیرم هزینه تحصیل برای دکترا چقد است ؟
5. من ابتدا برای تحصیل اقدام کنم یا برای کار ؟
و در آخر
6. با شرایط موجود بنده، به نظر شما برای رفتن به این کشور اقدام بکنم ؟
ببخشید سوالام طولانی شد .
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
1- برای گرفتن فاند و ... به سایت اپلای ابرود مراجعه کنید .ولی بدون داشتن مقاله مناسب احتمال ان خیلی کم است
برای مهاجرت بستگی به خودتون داره که چقدر واقعا تخصص و تجربه دارید و سطح زبان شما جقدر بالاست . در حالت کلی اگر مهارت و تخصص دارید و زبان خوب و قوی دارید می توانید امیدوار باشید و گرنه صرف داشتن یک مدرک و دانستن کمی زبان برای شما مفید فایده نخواهد بود .
2- اگر منظورتون اینه که بعد از اینکه وارد استرالیا شدید با این ویزا تقاضای اقامت دائم کنید بله میتوانید
سطح زبان شما پایین است و با این سطح زبان برای کار پیدا کردن در استرالیا دچار مشکل می شوید باید لیسنینگ و اسپیکینگ شما 7 به بالا باشد .اگر چنین مهارتی بدست اوردید انوقت برای ویزای 476 اقدام کنید
پیشنهادم این است که فعلا سطح زبان خود را بالا ببرید
با ارزوی موفقیت برای شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان همسر من الان دو سال برای استرالیا اقدام کرده از طریق یک وکیل اما متاسفانه این وکیل حتی راضی به دادن شماره یا اسسمنت نبود که ما مطمئن بشیم ایا در خواست همسرم درست بوده یا نه دیروز یک اسسمنتی به ما داد اما من نمیدونم در چه سایتی و چه جوری میتونم پیگیر کارهای همسرم باشم از دوستان اگر کسی میتونه لطفا ما رو راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود.
من چند سالی هست شبکه کار میکنم. مدرک لیسانسم غیر مرتبط با کارمه.
دارای مدارک بین المللی شبکه-ماکروسافت هم هستم(MCITP)
البته تو این چند سال فقط نزدیک دوسال بیمه ام رد شده.
خواستم من رو راهنماییم کنید که کیس من چطوره و از کجا باید اقدام کنم.
با سپاس فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه میشه در رابطه با داروین اطلاع رسانی کنید مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من فارغ التحصیل سال 87 رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد هستم. معدلم 12.90 است . بیشتر از 3 سال سابقه بیمه ای دارم ، زیمنه کاریم در زمینه فروش بوده .3 ماه دیگر امتحان آیلتس دارم . در ضمن مدرک تف کبک هم دارم(احتمالا امتیازی ندارد.) به نظرتان اگر بتوانم آیلتس بالای 6 بگیریم وضعیتم برای مهاجرت به استرالیا چگونه است؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.من لیسانس رادیولوژی دارم.یه مقاله مرتبط با رشته ام تو یه مجله ی علمی هندوستان چاپ کردم.سه سال سابقه ی کاربا بیمه با دستگاههای رادیولوژی دیجیتالی و MRIوCTرو هم دارم.میخوام هم ادامه تحصیل بدم و هم کار پاره وقت داشته باشم.هنوز ایلتس نگرفتم.مشکل بزرگم اینه که پس انداز گنده ندارم.میشه راهنماییم کنین؟