کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
(2012-11-25 ساعت 11:46)Pedram2012 نوشته:  دوستان من فارغ التحصیل سال 87 رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد هستم. معدلم 12.90 است . بیشتر از 3 سال سابقه بیمه ای دارم ، زیمنه کاریم در زمینه فروش بوده .3 ماه دیگر امتحان آیلتس دارم . در ضمن مدرک تف کبک هم دارم(احتمالا امتیازی ندارد.) به نظرتان اگر بتوانم آیلتس بالای 6 بگیریم وضعیتم برای مهاجرت به استرالیا چگونه است؟

دوست گرامی استرالیاچندین نوع ویزای مهاجرتی داره که بهترینش اقامت دایم هست که همونطور که قبلا گفتم در سایت اداره مهاجرت موجوده که متاسفانه دوستان سایت رو نمیخونند با این حال من امتیازات مربوطه رو اینجا مینویسم:

You must score at least 60 points (the pass mark) to be eligible to apply for a Skilled Migration visa (subclasses 189, 190 and 489).
Factor Description Points
at time of invitation 18–24 (inclusive) 25
25–32 (inclusive) 30
33–39 (inclusive) 25
40–44 (inclusive) 15
45–49 (inclusive) 0
English language ability
at time of invitation Competent English—IELTS 6 / OET B 0
Proficient English—IELTS 7 / OET B 10
Superior English—IELTS 8 / OET A 20
Skilled employment
at time of invitation

Only 20 points can be awarded for any combination of overseas and Australian skilled employment

Overseas employment in nominated skilled occupation or a closely related skilled occupation

Australian employment in nominated skilled occupation or a closely related skilled occupation Skilled employment outside Australia

At least three but less than five years (of past 10 years)
5
At least five but less than eight years (of past 10 years) 10
At least eight and up to 10 years (of past 10 years) 15
Skilled employment in Australia

At least one but less than three years (of past 10 years)
5
At least three but less than five years (of past 10 years) 10
At least five but less than eight years (of past 10 years) 15
At least eight and up to 10 years (of past 10 years) 20
Educational qualifications
at time of invitation Doctorate from an Australian educational institution or other Doctorate of a recognised standard 20
At least a Bachelor degree, including a Bachelor degree with Honours or Masters, from an Australian educational institution or other degree of a recognised standard 15
Diploma or trade qualification completed in Australia, or qualification or award of recognised standard 10
Australian study requirements
at time of invitation One or more degrees, diplomas or trade qualifications awarded by an Australian educational institution and meet the Australian Study Requirement 5
Other factors
at time of invitation Credentialled community language qualifications 5
Study in regional Australia or a low population growth metropolitan area (excluding distance education 5
Partner skill qualifications 5
Professional Year in Australia for at least 12 months in the four years before the day you were invited 5
Nomination/sponsorship
at time of invitation Nomination by state or territory government (visa subclass 190 only) 5
Nomination by state or territory government or sponsorship by an eligible family member, to reside and work in a specified/designated area (visa subclass 489 only) 10

با توجه به فاکتورهای مربوطه خودتون بهترین مرجع هستید که ببینید امتیاز لازم را میاورید یا خیر.

فقط دو تا مسیله:
1.برای امتیاز مربوط به زبان فارسی به عنوان زبان دوم باید امتحان NAATI بدید.
2.اگر برای این ویزا امتیاز لازم را نیاوردید برای چک کردن سایر ویزاها لینک مربوطه در اداره مهاجرت این است:

http://www.immi.gov.au/skills/skillselect/

موفق باشید

(2012-11-27 ساعت 11:55)sabafarsi1985 نوشته:  دوستان سلام.من لیسانس رادیولوژی دارم.یه مقاله مرتبط با رشته ام تو یه مجله ی علمی هندوستان چاپ کردم.سه سال سابقه ی کاربا بیمه با دستگاههای رادیولوژی دیجیتالی و MRIوCTرو هم دارم.میخوام هم ادامه تحصیل بدم و هم کار پاره وقت داشته باشم.هنوز ایلتس نگرفتم.مشکل بزرگم اینه که پس انداز گنده ندارم.میشه راهنماییم کنین؟

راهنمایی برای پس انداز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Tomas ، alibati
سلام دوستان
من ديروز پروندهام رو لانچ کردم
الان يک سري مدارک هست که بايد upload کنم. مي خواستم بدونم چند روز وقت دارم؟
در ضمن آيا همه اين مدارک رو بايد در اين مرحله براشون بفرستم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2012-12-08 ساعت 11:20)arialonir نوشته:  سلام دوستان

سلام

زمان ما 28 روز بود الان نمیدونم مگه تو سایت کامل توضیح نداده؟
پاسخ
سلام
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا یکی کمک کمه

تو اون مدت 60 روزی که مهلت میدن تا لانج کنیم من 3060 دلار رو پرداخت کردم ولی مدارک هیچی upload نکردم.

الان که 60 روز به پایان رسیده لینک هایی که برای upload کردن مدارک بود حذف شده

حالا به نظر شما چه اتفاقی میوفته؟ من الان باید چیکار کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

(2012-12-08 ساعت 15:49)gbtm نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 11:20)arialonir نوشته:  سلام دوستان

سلام

زمان ما 28 روز بود الان نمیدونم مگه تو سایت کامل توضیح نداده؟

با سلام
من 4 روز مانده بود که این مهلت 60 روزه تموم بشه 3060 دلار را پرداخت کردم.
پس از پرداخت لینک upload مدارک برایم باز شد اما 4 روز بعد که این هلت 60 روزه به پایان رسید این لینک ها هم برداشته شد.
آیا همینطوری است؟
من الان باید چیکارکنم؟
پاسخ
با سلام دوستاتني که تا اخرين مرحله کارشان انجام شده و اقامت گرفته اند لطفاً پاسخ دهند:
ميخواستم بپرسم وقتي همه چي اوکي شد اون آخر سر چه مقدار موجودي بانکي بايد به سفارت ارائه بديم؟
آيا گردش شش ماهه هم مي خواهند؟

چخد ميليون پول بايد داخلش باشد؟ گردش شش ماهه بايد چند ميليون باشد؟

ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد.
پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA ، Tomas
به طور کلی
دوستانی که مدارکشون را آپلود نکردند. اولا میشه بگین چرا اینکارو نکردین؟؟؟!!!!

در ضمن پرونده شما بر اساس مدارک ارسالی بررسی میشه وقتی آفیسر ببینه که شما کسر مدرک دارید براتون ایمیل میده که مدارک را آپلود کنین و مدارک جدید بدین ولی اینکار شما کارتون را عقب میندازه. چون دوباره وقتی مهلت شما رسید و پروندتون باید به جریان بیفته بهتون یک ماه وقت میده و تو این یک ماه هم به پرونده شما رسیدگی نمیشه حتی اگه روز اول ارسال کنید.
البته اینم بگم با این اوضای ایران احتمالا پلیس چک زمانش خیلی خیلی بالا میره ؛خبر ندارم؛ و این زمانها پیش اون گمه. پس به زندگیتون برسین تا موقع چک این پرواز.
این هم یک تجربست برای شروعی تازه. خیلی بزرگش نکنید. روال اداری و ... باید زمانش برسه. هزار بار گفتم قسمت باشه برید میرید. قسمت باشه بمونید میمونید. اگر نه میرین لواشک میخرین دل همه ایرونیهای خارج ایران را آب میکنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Tomas
(2012-12-11 ساعت 14:50)arialonir نوشته:  با سلام دوستاتني که تا اخرين مرحله کارشان انجام شده و اقامت گرفته اند لطفاً پاسخ دهند:
ميخواستم بپرسم وقتي همه چي اوکي شد اون آخر سر چه مقدار موجودي بانکي بايد به سفارت ارائه بديم؟
آيا گردش شش ماهه هم مي خواهند؟

چخد ميليون پول بايد داخلش باشد؟ گردش شش ماهه بايد چند ميليون باشد؟

ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد.

دوست عزیز برای اقامت دایم از طریق Skill migrantاز شما گردش مالی یا حساب بانکی نمیخوان .اصلا شما مصاحبه سفارت نخواهید داشت

مگر از طریق ویزای تجاری
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، HAZARA ، Tomas
با سلام به کاربران محترم مهاجرسرا
تو تاپیک کانادا سوالی مطرح کردم اینجا هم که بخش استرالیا است مینویسم.
خیلی ممنونتونم که پاسخ میدید و ما رو راهنمایی میکنید.
1-من لیسانس حقوق دارم.ایا به رشتم امیدی هست برای مهاجرت؟
2-زبانم قوی باشه چقدر شانسم زیاد میشه؟
3-چندی پیش شنیدم که عده ای به استرالیا رفتن و حتی تو مزارع و کارهای فنی مشغول به کار شدن و گفتن مدتی کمپ بودن بعدش اقامت گرفتن..قضیه اونا چیه؟با کشتی رفتن پس غیر قانونیه ولی چطور اقامت گرفتن؟
4-در مورد مهاجرت راهنمایی کنید و میتونم امیدوار باشم؟ایا بالاخره موفق میشم؟چه مهارتهایی کسب کنم تا موفق شم؟
ممنون از همگی
پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA ، Tomas
سلام براي گرفتن ويزاي كار و اقامت قانوني حتما بايد مدرك ليسانس داشت ما كه مدرك نداريم مثلا ديپلم داريم چه راهي رو براي رفتن به استراليا پيشنهاد ميكنيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، HAZARA
سلام
بنده کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی هستم. همیشه حسرت میخوردم که چرا رشته ای فنی نخوندم که بشه باهاش مهاجرت کرد. اما اتفاقی داشتم لیست مشاغل رو نگاه میکردم متوجه شغل معلم راهنمایی و دبیرستان شدم که تدریس درس زبان هم شاملش بود. من الان علاوه بر دانشگاه و موسسه آزاد یک مدرسه غیر انتفاعی هم تدریس میکنم، میخواستم بدونم میتونم از مدرسه و حتی از مدارس ذیگه گواهی دال بر سابقه تدریس من در اون مدارس بگیرم و در راه گرفتن ویزا ارائه بدم؟ یکی از دوستانم گفت که چون بیمه نیستی نمیشه و گواهی مدیر مدرسه بی ارزشه. نظر شما چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA
(2013-01-28 ساعت 12:21)majid_italy نوشته:  سلام
بنده کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی هستم. همیشه حسرت میخوردم که چرا رشته ای فنی نخوندم که بشه باهاش مهاجرت کرد. اما اتفاقی داشتم لیست مشاغل رو نگاه میکردم متوجه شغل معلم راهنمایی و دبیرستان شدم که تدریس درس زبان هم شاملش بود. من الان علاوه بر دانشگاه و موسسه آزاد یک مدرسه غیر انتفاعی هم تدریس میکنم، میخواستم بدونم میتونم از مدرسه و حتی از مدارس ذیگه گواهی دال بر سابقه تدریس من در اون مدارس بگیرم و در راه گرفتن ویزا ارائه بدم؟ یکی از دوستانم گفت که چون بیمه نیستی نمیشه و گواهی مدیر مدرسه بی ارزشه. نظر شما چیه؟

سلام
اگر منظور شما از ویزای گرفتن اقامت استرالیا است . که باید برای شغل معلمی حتما ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشید .
برای نیوزلند البته هم اکنون شغل استاد دانشگاه را قبول می کنند که برای ان هم باید ایلتس 6.5 داشته باشید .
اگر لیسانس شما مترجمی زبان است می توانید با گرفتن NAATI
“professional” accreditation
که امتحان ان را سفارت استرالیا در ایران هم برگزار می کند برای شغل مترجمی هم اقدام نمایید . داشتن بیمه حتمی و الزامی نیست اما داشتن ان بهتر است . و بستگی به افیسر بررسی کننده پرونده شما دارد . ممکن است قبول کند ممکن است قبول نکند
با توجه به اینکه رشته شما زبان است اطلاعات بهتر را خود می توانید از سایتهای مهاجرت استرالیا و نیوزلند بدست اورید .
اما به این موضوع هم فکر کنید که بعد از رفتن به انجا می خواهید چه کار کنید؟ . چون دانستن زبان در انجا امری بدیهی است و باید به فکر داشتن فن و یا حرفه ایی برای کار گیر اوردن در انجا کنید .
لطفا لیست مورد نیاز ایالت ویکتوریا ( ملبورن) را مطالعه نمایید
اداره مهاجرت نیوزلند
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA ، Saeedv13
(2012-09-21 ساعت 20:58)ParsTrader نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 20:32)danial-kh نوشته:  سلام
من به تازگی عضو سایت شدم اما مدتیه که از سایت خوبتون استفاده میکنم!
میخواستم بپرسم فرده زیر 18 سالی که با ویزای دانش آموزی به استرالیا محاجرت کند و سال 11 و 12 را در مدرسه های استرالیا بگذراند(با توجه به اینکه ایم ویزا 2 سال هست تا گرفتن دیپلم) ، برای گرفتن اقامت چه شرایطی باید داشته باشد، مانند چند سال ماندن و قبولی دانشگاه و ... ؟

ممنون میشم راهنمای کنید
متاسفانه تا لیسانس از دانشگاههای استرالیا نگیرید و کار پیدا نکنید نمی توانید اقامت این کشور را بگیرید. پیشنهادم این است که برای کانادا اقدام کنید و یک فوق دیپلم از دانشگاههای استان مانیتوبا بگیرید در این حالت به شما اقامت دائم می دهند . ضمن اینکه شهریه تحصیل هم بسیار کمتر از استرالیاست .
با ارزوی موفقیت برای همه

دوست عزیز ، شرایط گرفتن فوق دیپلم از دانشگاه های استان مانیتوبا چجوری هستش؟ و به نظر شما چقدر هزینه داره؟

سپاس.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، HAZARA
(2013-01-28 ساعت 12:56)only_flight نوشته:  
میخواستم بپرسم فرده زیر 18 سالی که با ویزای دانش آموزی به استرالیا محاجرت کند و سال 11 و 12 را در مدرسه های استرالیا بگذراند(با توجه به اینکه ایم ویزا 2 سال هست تا گرفتن دیپلم) ، برای گرفتن اقامت چه شرایطی باید داشته باشد، مانند چند سال ماندن و قبولی دانشگاه و ... ؟

ممنون میشم راهنمای کنید
متاسفانه تا لیسانس از دانشگاههای استرالیا نگیرید و کار پیدا نکنید نمی توانید اقامت این کشور را بگیرید. پیشنهادم این است که برای کانادا اقدام کنید و یک فوق دیپلم از دانشگاههای استان مانیتوبا بگیرید در این حالت به شما اقامت دائم می دهند . ضمن اینکه شهریه تحصیل هم بسیار کمتر از استرالیاست .
با ارزوی موفقیت برای همه

دوست عزیز ، شرایط گرفتن فوق دیپلم از دانشگاه های استان مانیتوبا چجوری هستش؟ و به نظر شما چقدر هزینه داره؟

سپاس.
سلام
البته این را به عنوان مثال گفتم ولی گرفتن ویزا برای درس خواندن در کالج های کانادا و گرفتن فوق دیپلم تقریبا غیر ممکن است .
مگر اینکه سن شما کم باشد و سند خانه یا مغازه گرانقیمتی به نام خود داشته باشید .
باکمی جستجو دراینترنت می توانید اطلاعات خوبی بدست اورید .
بهتر است به فکر تحصیل در مقطع فوق لیسانس در انجا باشید که بر خلاف دوره لیسانس هزینه بسیار کمی دارد .
شهریه تحصیل در کانادا در مقطع لیسانس با توجه به دانشگاه در حدود 20000 دلار در سال است .
اما برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه مانیتوبا تنها 8000 دلار در سال است .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: only_flight ، HAZARA ، Saeedv13
(2013-01-28 ساعت 13:19)ParsTrader نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 12:56)only_flight نوشته:  

ممنون میشم راهنمای کنید
با ارزوی موفقیت برای همه

سپاس.
سلام
البته این را به عنوان مثال گفتم ولی گرفتن ویزا برای درس خواندن در کالج های کانادا و گرفتن فوق دیپلم تقریبا غیر ممکن است .
مگر اینکه سن شما کم باشد و سند خانه یا مغازه گرانقیمتی به نام خود داشته باشید .
باکمی جستجو دراینترنت می توانید اطلاعات خوبی بدست اورید .
بهتر است به فکر تحصیل در مقطع فوق لیسانس در انجا باشید که بر خلاف دوره لیسانس هزینه بسیار کمی دارد .
شهریه تحصیل در کانادا در مقطع لیسانس با توجه به دانشگاه در حدود 20000 دلار در سال است .
اما برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه مانیتوبا تنها 8000 دلار در سال است .
با ارزوی موفقیت برای همه

پس برای ارشد بدون فاند ادم اقدام کنه بهتره....
سپاس.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
پاسخ
(2013-01-28 ساعت 12:45)ParsTrader نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 12:21)majid_italy نوشته:  سلام

سلام
اگر منظور شما از ویزای گرفتن اقامت استرالیا است . که باید برای شغل معلمی حتما ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشید .
برای نیوزلند البته هم اکنون شغل استاد دانشگاه را قبول می کنند که برای ان هم باید ایلتس 6.5 داشته باشید .
اگر لیسانس شما مترجمی زبان است می توانید با گرفتن NAATI
“professional” accreditation
که امتحان ان را سفارت استرالیا در ایران هم برگزار می کند برای شغل مترجمی هم اقدام نمایید . داشتن بیمه حتمی و الزامی نیست اما داشتن ان بهتر است . و بستگی به افیسر بررسی کننده پرونده شما دارد . ممکن است قبول کند ممکن است قبول نکند
با توجه به اینکه رشته شما زبان است اطلاعات بهتر را خود می توانید از سایتهای مهاجرت استرالیا و نیوزلند بدست اورید .
اما به این موضوع هم فکر کنید که بعد از رفتن به انجا می خواهید چه کار کنید؟ . چون دانستن زبان در انجا امری بدیهی است و باید به فکر داشتن فن و یا حرفه ایی برای کار گیر اوردن در انجا کنید .
لطفا لیست مورد نیاز ایالت ویکتوریا ( ملبورن) را مطالعه نمایید
اداره مهاجرت نیوزلند

بله منظورم اقامت استرالیا بود. رشته من آموزش زبان است و نه مترجمی. گرفتن نمره آیلتس در هر ۴ مهارت هم واسم مشکل نیست. از نظر شغلی هم یه دوست بسیار صمیمی دارم اونجا که گفته فقط من بتونم بیام شغل رو واسم اوکی میکنه. اما همین دوستم گفت که بیمه نشون دهنده اینه که شما واقعا و رسما مشغول به تدریس در دبیرستان بودید. الان شما میگید اجباری نیست. حالا من موندم که اقدام کنم یا نه، چون دوستم گفت این پروسه تا گرفتن ویزا واسش ۱۰ میلیون و ۲ سال ظول کشید. البته وکیل داشت و پارسال هم رفت استرالیا. به من هم تاکید کرد که با وکیل باید جلو برم. من میترسم برم جلو پول خرج کنم بعدش بخاطر نداشتن بیمه رد شم و علاوه بر پول زمان و امیدم از دست بره...
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان