موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ديروز پروندهام رو لانچ کردم
الان يک سري مدارک هست که بايد upload کنم. مي خواستم بدونم چند روز وقت دارم؟
در ضمن آيا همه اين مدارک رو بايد در اين مرحله براشون بفرستم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستاتني که تا اخرين مرحله کارشان انجام شده و اقامت گرفته اند لطفاً پاسخ دهند:
ميخواستم بپرسم وقتي همه چي اوکي شد اون آخر سر چه مقدار موجودي بانکي بايد به سفارت ارائه بديم؟
آيا گردش شش ماهه هم مي خواهند؟
چخد ميليون پول بايد داخلش باشد؟ گردش شش ماهه بايد چند ميليون باشد؟
ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد.
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
به طور کلی
دوستانی که مدارکشون را آپلود نکردند. اولا میشه بگین چرا اینکارو نکردین؟؟؟!!!!
در ضمن پرونده شما بر اساس مدارک ارسالی بررسی میشه وقتی آفیسر ببینه که شما کسر مدرک دارید براتون ایمیل میده که مدارک را آپلود کنین و مدارک جدید بدین ولی اینکار شما کارتون را عقب میندازه. چون دوباره وقتی مهلت شما رسید و پروندتون باید به جریان بیفته بهتون یک ماه وقت میده و تو این یک ماه هم به پرونده شما رسیدگی نمیشه حتی اگه روز اول ارسال کنید.
البته اینم بگم با این اوضای ایران احتمالا پلیس چک زمانش خیلی خیلی بالا میره ؛خبر ندارم؛ و این زمانها پیش اون گمه. پس به زندگیتون برسین تا موقع چک این پرواز.
این هم یک تجربست برای شروعی تازه. خیلی بزرگش نکنید. روال اداری و ... باید زمانش برسه. هزار بار گفتم قسمت باشه برید میرید. قسمت باشه بمونید میمونید. اگر نه میرین لواشک میخرین دل همه ایرونیهای خارج ایران را آب میکنین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به کاربران محترم مهاجرسرا
تو تاپیک کانادا سوالی مطرح کردم اینجا هم که بخش استرالیا است مینویسم.
خیلی ممنونتونم که پاسخ میدید و ما رو راهنمایی میکنید.
1-من لیسانس حقوق دارم.ایا به رشتم امیدی هست برای مهاجرت؟
2-زبانم قوی باشه چقدر شانسم زیاد میشه؟
3-چندی پیش شنیدم که عده ای به استرالیا رفتن و حتی تو مزارع و کارهای فنی مشغول به کار شدن و گفتن مدتی کمپ بودن بعدش اقامت گرفتن..قضیه اونا چیه؟با کشتی رفتن پس غیر قانونیه ولی چطور اقامت گرفتن؟
4-در مورد مهاجرت راهنمایی کنید و میتونم امیدوار باشم؟ایا بالاخره موفق میشم؟چه مهارتهایی کسب کنم تا موفق شم؟
ممنون از همگی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام براي گرفتن ويزاي كار و اقامت قانوني حتما بايد مدرك ليسانس داشت ما كه مدرك نداريم مثلا ديپلم داريم چه راهي رو براي رفتن به استراليا پيشنهاد ميكنيد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بنده کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی هستم. همیشه حسرت میخوردم که چرا رشته ای فنی نخوندم که بشه باهاش مهاجرت کرد. اما اتفاقی داشتم لیست مشاغل رو نگاه میکردم متوجه شغل معلم راهنمایی و دبیرستان شدم که تدریس درس زبان هم شاملش بود. من الان علاوه بر دانشگاه و موسسه آزاد یک مدرسه غیر انتفاعی هم تدریس میکنم، میخواستم بدونم میتونم از مدرسه و حتی از مدارس ذیگه گواهی دال بر سابقه تدریس من در اون مدارس بگیرم و در راه گرفتن ویزا ارائه بدم؟ یکی از دوستانم گفت که چون بیمه نیستی نمیشه و گواهی مدیر مدرسه بی ارزشه. نظر شما چیه؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-28 ساعت 12:21)majid_italy نوشته: سلام
بنده کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی هستم. همیشه حسرت میخوردم که چرا رشته ای فنی نخوندم که بشه باهاش مهاجرت کرد. اما اتفاقی داشتم لیست مشاغل رو نگاه میکردم متوجه شغل معلم راهنمایی و دبیرستان شدم که تدریس درس زبان هم شاملش بود. من الان علاوه بر دانشگاه و موسسه آزاد یک مدرسه غیر انتفاعی هم تدریس میکنم، میخواستم بدونم میتونم از مدرسه و حتی از مدارس ذیگه گواهی دال بر سابقه تدریس من در اون مدارس بگیرم و در راه گرفتن ویزا ارائه بدم؟ یکی از دوستانم گفت که چون بیمه نیستی نمیشه و گواهی مدیر مدرسه بی ارزشه. نظر شما چیه؟
سلام
اگر منظور شما از ویزای گرفتن اقامت استرالیا است . که باید برای شغل معلمی حتما ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشید .
برای نیوزلند البته هم اکنون شغل استاد دانشگاه را قبول می کنند که برای ان هم باید ایلتس 6.5 داشته باشید .
اگر لیسانس شما مترجمی زبان است می توانید با گرفتن NAATI
“professional” accreditation
که امتحان ان را سفارت استرالیا در ایران هم برگزار می کند برای شغل مترجمی هم اقدام نمایید . داشتن بیمه حتمی و الزامی نیست اما داشتن ان بهتر است . و بستگی به افیسر بررسی کننده پرونده شما دارد . ممکن است قبول کند ممکن است قبول نکند
با توجه به اینکه رشته شما زبان است اطلاعات بهتر را خود می توانید از سایتهای مهاجرت استرالیا و نیوزلند بدست اورید .
اما به این موضوع هم فکر کنید که بعد از رفتن به انجا می خواهید چه کار کنید؟ . چون دانستن زبان در انجا امری بدیهی است و باید به فکر داشتن فن و یا حرفه ایی برای کار گیر اوردن در انجا کنید .
لطفا لیست مورد نیاز ایالت ویکتوریا ( ملبورن) را مطالعه نمایید
اداره مهاجرت نیوزلند
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-09-21 ساعت 20:58)ParsTrader نوشته: (2012-09-21 ساعت 20:32)danial-kh نوشته: سلام
من به تازگی عضو سایت شدم اما مدتیه که از سایت خوبتون استفاده میکنم!
میخواستم بپرسم فرده زیر 18 سالی که با ویزای دانش آموزی به استرالیا محاجرت کند و سال 11 و 12 را در مدرسه های استرالیا بگذراند(با توجه به اینکه ایم ویزا 2 سال هست تا گرفتن دیپلم) ، برای گرفتن اقامت چه شرایطی باید داشته باشد، مانند چند سال ماندن و قبولی دانشگاه و ... ؟
ممنون میشم راهنمای کنید
متاسفانه تا لیسانس از دانشگاههای استرالیا نگیرید و کار پیدا نکنید نمی توانید اقامت این کشور را بگیرید. پیشنهادم این است که برای کانادا اقدام کنید و یک فوق دیپلم از دانشگاههای استان مانیتوبا بگیرید در این حالت به شما اقامت دائم می دهند . ضمن اینکه شهریه تحصیل هم بسیار کمتر از استرالیاست .
با ارزوی موفقیت برای همه
دوست عزیز ، شرایط گرفتن فوق دیپلم از دانشگاه های استان مانیتوبا چجوری هستش؟ و به نظر شما چقدر هزینه داره؟
سپاس.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-28 ساعت 12:56)only_flight نوشته: (2012-09-21 ساعت 20:58)ParsTrader نوشته: (2012-09-21 ساعت 20:32)danial-kh نوشته: سلام
میخواستم بپرسم فرده زیر 18 سالی که با ویزای دانش آموزی به استرالیا محاجرت کند و سال 11 و 12 را در مدرسه های استرالیا بگذراند(با توجه به اینکه ایم ویزا 2 سال هست تا گرفتن دیپلم) ، برای گرفتن اقامت چه شرایطی باید داشته باشد، مانند چند سال ماندن و قبولی دانشگاه و ... ؟
ممنون میشم راهنمای کنید
متاسفانه تا لیسانس از دانشگاههای استرالیا نگیرید و کار پیدا نکنید نمی توانید اقامت این کشور را بگیرید. پیشنهادم این است که برای کانادا اقدام کنید و یک فوق دیپلم از دانشگاههای استان مانیتوبا بگیرید در این حالت به شما اقامت دائم می دهند . ضمن اینکه شهریه تحصیل هم بسیار کمتر از استرالیاست .
با ارزوی موفقیت برای همه
دوست عزیز ، شرایط گرفتن فوق دیپلم از دانشگاه های استان مانیتوبا چجوری هستش؟ و به نظر شما چقدر هزینه داره؟
سپاس.
سلام
البته این را به عنوان مثال گفتم ولی گرفتن ویزا برای درس خواندن در کالج های کانادا و گرفتن فوق دیپلم تقریبا غیر ممکن است .
مگر اینکه سن شما کم باشد و سند خانه یا مغازه گرانقیمتی به نام خود داشته باشید .
باکمی جستجو دراینترنت می توانید اطلاعات خوبی بدست اورید .
بهتر است به فکر تحصیل در مقطع فوق لیسانس در انجا باشید که بر خلاف دوره لیسانس هزینه بسیار کمی دارد .
شهریه تحصیل در کانادا در مقطع لیسانس با توجه به دانشگاه در حدود 20000 دلار در سال است .
اما برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه مانیتوبا تنها 8000 دلار در سال است .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
(2013-01-28 ساعت 13:19)ParsTrader نوشته: (2013-01-28 ساعت 12:56)only_flight نوشته: (2012-09-21 ساعت 20:58)ParsTrader نوشته: (2012-09-21 ساعت 20:32)danial-kh نوشته: سلام
ممنون میشم راهنمای کنید
با ارزوی موفقیت برای همه
سپاس.
سلام
البته این را به عنوان مثال گفتم ولی گرفتن ویزا برای درس خواندن در کالج های کانادا و گرفتن فوق دیپلم تقریبا غیر ممکن است .
مگر اینکه سن شما کم باشد و سند خانه یا مغازه گرانقیمتی به نام خود داشته باشید .
باکمی جستجو دراینترنت می توانید اطلاعات خوبی بدست اورید .
بهتر است به فکر تحصیل در مقطع فوق لیسانس در انجا باشید که بر خلاف دوره لیسانس هزینه بسیار کمی دارد .
شهریه تحصیل در کانادا در مقطع لیسانس با توجه به دانشگاه در حدود 20000 دلار در سال است .
اما برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه مانیتوبا تنها 8000 دلار در سال است .
با ارزوی موفقیت برای همه
پس برای ارشد بدون فاند ادم اقدام کنه بهتره....
سپاس.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست