کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
(2013-01-28 ساعت 14:39)majid_italy نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 12:45)ParsTrader نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 12:21)majid_italy نوشته:  سلام
بنده کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی هستم. همیشه حسرت میخوردم که چرا رشته ای فنی نخوندم که بشه باهاش مهاجرت کرد. اما اتفاقی داشتم لیست مشاغل رو نگاه میکردم متوجه شغل معلم راهنمایی و دبیرستان شدم که تدریس درس زبان هم شاملش بود. من الان علاوه بر دانشگاه و موسسه آزاد یک مدرسه غیر انتفاعی هم تدریس میکنم، میخواستم بدونم میتونم از مدرسه و حتی از مدارس ذیگه گواهی دال بر سابقه تدریس من در اون مدارس بگیرم و در راه گرفتن ویزا ارائه بدم؟ یکی از دوستانم گفت که چون بیمه نیستی نمیشه و گواهی مدیر مدرسه بی ارزشه. نظر شما چیه؟

سلام
اگر منظور شما از ویزای گرفتن اقامت استرالیا است . که باید برای شغل معلمی حتما ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشید .
برای نیوزلند البته هم اکنون شغل استاد دانشگاه را قبول می کنند که برای ان هم باید ایلتس 6.5 داشته باشید .
اگر لیسانس شما مترجمی زبان است می توانید با گرفتن NAATI
“professional” accreditation
که امتحان ان را سفارت استرالیا در ایران هم برگزار می کند برای شغل مترجمی هم اقدام نمایید . داشتن بیمه حتمی و الزامی نیست اما داشتن ان بهتر است . و بستگی به افیسر بررسی کننده پرونده شما دارد . ممکن است قبول کند ممکن است قبول نکند
با توجه به اینکه رشته شما زبان است اطلاعات بهتر را خود می توانید از سایتهای مهاجرت استرالیا و نیوزلند بدست اورید .
اما به این موضوع هم فکر کنید که بعد از رفتن به انجا می خواهید چه کار کنید؟ . چون دانستن زبان در انجا امری بدیهی است و باید به فکر داشتن فن و یا حرفه ایی برای کار گیر اوردن در انجا کنید .
لطفا لیست مورد نیاز ایالت ویکتوریا ( ملبورن) را مطالعه نمایید
اداره مهاجرت نیوزلند

بله منظورم اقامت استرالیا بود. رشته من آموزش زبان است و نه مترجمی. گرفتن نمره آیلتس در هر ۴ مهارت هم واسم مشکل نیست. از نظر شغلی هم یه دوست بسیار صمیمی دارم اونجا که گفته فقط من بتونم بیام شغل رو واسم اوکی میکنه. اما همین دوستم گفت که بیمه نشون دهنده اینه که شما واقعا و رسما مشغول به تدریس در دبیرستان بودید. الان شما میگید اجباری نیست. حالا من موندم که اقدام کنم یا نه، چون دوستم گفت این پروسه تا گرفتن ویزا واسش ۱۰ میلیون و ۲ سال ظول کشید. البته وکیل داشت و پارسال هم رفت استرالیا. به من هم تاکید کرد که با وکیل باید جلو برم. من میترسم برم جلو پول خرج کنم بعدش بخاطر نداشتن بیمه رد شم و علاوه بر پول زمان و امیدم از دست بره...
سلام
اول ازهمه از نظر من داشتن وکیل الزامی نیست . حالا چرا دوستتون اصرار داشتند که وکیل داشته باشید نمی دونم .دوم اینکه الان استرالیای جنوبی ( ادلاید ) استاد دانشگاه می پذیرد که البته شرط ان داشتن ایلتس 7 در هر 4 قسمت است که برای شما گویا مشکلی ندارد .با توجه به اینکه در دانشگاه تدریس می کنید می توانید از ان استفاده کنید .
اطلاعات کاملتر هم در سایت مهاجرت استرالیا هست . که خودتون باید وقت بگذارید و مطالعه کنید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA ، only_flight ، majid_italy ، Saeedv13 ، storagemeter ، gbtm
در یکی از سایت یا وبلاگهای ایرانی خونده بودم ، اونایی که مدرک سیسکو و یا مایکروسافت دارن میتونن با فوق دیپلم و صدالبته IELTS برای کانادا یا استرالیا اقدام کنن...
این موضوع تا چه حد صحت داره؟

سپاس.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، HAZARA
(2013-01-30 ساعت 16:25)only_flight نوشته:  در یکی از سایت یا وبلاگهای ایرانی خونده بودم ، اونایی که مدرک سیسکو و یا مایکروسافت دارن میتونن با فوق دیپلم و صدالبته IELTS برای کانادا یا استرالیا اقدام کنن...

سپاس.
سلام
اگه منظور فوق دیپلم کامپیوتر هست بله می توان با فوق دیپلم کامپیوتر برای استرالیا اپلای کرد . اما لازمه ان داشتن ایلتس 7 در هر 4 قسمت است که کار را کمی سخت می کند .
کسانی که مدرک MSCE هم دارند می توانند برای استرالیا اپلای کنند که البته باز هم به شرطی که حتما ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشند .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، HAZARA ، only_flight ، gbtm
(2013-01-31 ساعت 13:51)ParsTrader نوشته:  
(2013-01-30 ساعت 16:25)only_flight نوشته:  در یکی از سایت یا وبلاگهای ایرانی خونده بودم ، اونایی که مدرک سیسکو و یا مایکروسافت دارن میتونن با فوق دیپلم و صدالبته IELTS برای کانادا یا استرالیا اقدام کنن...

سپاس.
سلام
اگه منظور فوق دیپلم کامپیوتر هست بله می توان با فوق دیپلم کامپیوتر برای استرالیا اپلای کرد . اما لازمه ان داشتن ایلتس 7 در هر 4 قسمت است که کار را کمی سخت می کند .
کسانی که مدرک MSCE هم دارند می توانند برای استرالیا اپلای کنند که البته باز هم به شرطی که حتما ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشند .
با ارزوی موفقیت برای همه

خوب اونجوری باشه که خیلی خوبه برادر....
فقط باید برای ایلتس خودم رو اماده کنم....
من دیپلم یازده ساله فنی ، کامپیوتر دارم....
تا خرداد 92 هم فوق دیپلم (کاردانی) نرم افزار میگیرم از دانشکده دولتی فنی میگیرم....
سابقه کار نمیخواد؟
20 سال سن دارم.

پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، HAZARA
(2013-01-31 ساعت 18:42)only_flight نوشته:  

سپاس.
سلام
با ارزوی موفقیت برای همه

تا خرداد 92 هم فوق دیپلم (کاردانی) نرم افزار میگیرم از دانشکده دولتی فنی میگیرم....
سابقه کار نمیخواد؟
20 سال سن دارم.
سلام
خوب خدا را شکر شما جزو جوانهایی نیستید که می خواهند بدون زحمت کشیدن به نتیجه دلخواه خود برسند .
البته گرفتن ایلتس 7 در هر 4 قسمت کار مشکلی است ولی من از سطح زبان شما خبر ندارم اگر تازه می خواهید زبان خواندن را شروع کنید پیشنهادم این است که همزمان با زبان خوندن لیسانس خود را بگیرید که بعدن راحتتر می توانید اگر مایل بودید در استرالیا ادامه تحصیل دهید .
اگر لیسانس ندارید حداقل باید 3 سال سابقه کار داشته باشید . که این سابقه کار باید بعد از گرفتن مدرک تحصیلی شما باشد .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: only_flight ، storagemeter ، gbtm ، Saeedv13 ، HAZARA
(2013-01-31 ساعت 19:15)ParsTrader نوشته:  

سپاس.
سلام
با ارزوی موفقیت برای همه

سابقه کار نمیخواد؟
20 سال سن دارم.
سلام
خوب خدا را شکر شما جزو جوانهایی نیستید که می خواهند بدون زحمت کشیدن به نتیجه دلخواه خود برسند .
البته گرفتن ایلتس 7 در هر 4 قسمت کار مشکلی است ولی من از سطح زبان شما خبر ندارم اگر تازه می خواهید زبان خواندن را شروع کنید پیشنهادم این است که همزمان با زبان خوندن لیسانس خود را بگیرید که بعدن راحتتر می توانید اگر مایل بودید در استرالیا ادامه تحصیل دهید .
اگر لیسانس ندارید حداقل باید 3 سال سابقه کار داشته باشید . که این سابقه کار باید بعد از گرفتن مدرک تحصیلی شما باشد .
با ارزوی موفقیت برای همه
اگه مستقیم ، بعد از کاردانی پیوسته ، برای کارشناسی ناپیوسته اقدام کنم و مدرکشو بگیرم ، IELTS هم هر 4 مورد را 7 بگیرم ؛ سابقه کار نمیخوادش؟

پاسخ
تشکر کنندگان: HAZARA
(2013-01-31 ساعت 20:13)only_flight نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 19:15)ParsTrader نوشته:  

سپاس.
سلام
با ارزوی موفقیت برای همه

سابقه کار نمیخواد؟
20 سال سن دارم.
سلام
با ارزوی موفقیت برای همه
اگه مستقیم ، بعد از کاردانی پیوسته ، برای کارشناسی ناپیوسته اقدام کنم و مدرکشو بگیرم ، IELTS هم هر 4 مورد را 7 بگیرم ؛ سابقه کار نمیخوادش؟
سلام
طبق قانون فعلی داشتن سابقه کار الزامی نیست .
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، HAZARA ، only_flight
سلام
این قضیه ۵ امتیاز زبان فارسی چیه؟چجوری باید این امتیاز گرفت؟یه سوال دیگه اینکه ایا داشتن مدرک بین المللی سیسکو ۱۰ امتیاز داره؟
پاسخ
(2013-02-02 ساعت 01:10)zarei1988 نوشته:  سلام
این قضیه ۵ امتیاز زبان فارسی چیه؟چجوری باید این امتیاز گرفت؟یه سوال دیگه اینکه ایا داشتن مدرک بین المللی سیسکو ۱۰ امتیاز داره؟
سلام
برای 5 امتیاز ناتی باید یک امتحان ترجمه زبان غیر حرفه ایی بدید . با توجه به اینکه این امتحان فقط در سطح حرفه ایی در ایران برگزار میشه . دیگه هیچ کس نمی تونه این امتیاز را بگیره و در این دو سال اخیر همه بدون این 5 امتیاز اپلای کردند .و شما هم بدون این 5 امتیاز باید امتیاز خود را به 60 برسونید .
مدرک سیسکو هم در سطح فوق دیپلم ارزیابی میشه و افرادی که مدرک دانشگاهی ندارند می تونند از این مدرک 10 امتیاز به عنوان مدرک تحصیلی بگیرند .
البته اگر ایلتس 7 در هر 4 قسمت نداشته باشید نمی تونید با این مدرک برای استرالیا اقدام کنید .
با ارزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، HAZARA
با سلام
ببخشید میشه بگید این 5 امتیازی که به همسر متقاضی میدن چجوریه؟ یعنی هم باید ایلتس ۶ داشته باشه هم لیسانس داشته باشه وهم یک سال سابقه کار داشته باشه وهم رشتش جزو رشته های اعلام شده باشه؟ یعنی اگر یکی از اینارو نداشته باشه هیچ امتیازی نمیگیره؟؟
یه سوال دیگه اینکه کارشناس بیمه جزو رشته های الویت اول هستش؟ و ایا کسی که در ایران نمایندگی بیمه داره و چند سال سابقه کار در نمایندگی بیمه داره میتونه به عنوان کارشناس بیمه اقدام کنه واز سابقه خودش واسه گرفتن امتیاز استفاده کنه؟
پاسخ
(2013-02-02 ساعت 18:51)zarei1988 نوشته:  با سلام
ببخشید میشه بگید این 5 امتیازی که به همسر متقاضی میدن چجوریه؟ یعنی هم باید ایلتس ۶ داشته باشه هم لیسانس داشته باشه وهم یک سال سابقه کار داشته باشه وهم رشتش جزو رشته های اعلام شده باشه؟ یعنی اگر یکی از اینارو نداشته باشه هیچ امتیازی نمیگیره؟؟
یه سوال دیگه اینکه کارشناس بیمه جزو رشته های الویت اول هستش؟ و ایا کسی که در ایران نمایندگی بیمه داره و چند سال سابقه کار در نمایندگی بیمه داره میتونه به عنوان کارشناس بیمه اقدام کنه واز سابقه خودش واسه گرفتن امتیاز استفاده کنه؟
سلام
بله همسر باید هر سه شرط را داشته باشد تا بتوانید امتیاز همسر را بگیرید
اگر رشته شما جزو لیست اول باشد می توانید برای اقامت اقدام کنید .
اما اگر رشته شما جزو لیست اول استرالیا نباشد اما جزو لیست دوم باشد انگاه تنها در صورتی می توانید برای استرالیا اقدام کنید که از یکی از ایالتهای استرالیا اسپانسر شیپ بگیرید .
لیست اول رشته های مورد نیاز استرالیا
http://www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1.pdf
لیست اول و دوم رشته های مورد نیاز استرالیا
http://www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1-2.pdf

الان رشته بیمه را ایالت استرالیای جنوبی می پذیرد
پاسخ
من لیسانس مهندسی صنایع دارم حدود 3 سال سابقه بیمه دارم 28 سالم هست
ایلتس ندارم اما خب اگر شرایطش رو داشته باشم میرم دنبالش تا بگیرم ‍
سوالم اینه که من می تونم از طریق رشته ام اقدام کنم اما اونجا یه کار دیگه انجام بدم یا اینکه باید حتما همون کاری که مرتبط به رشته تحصیلی ام هست رو انتخاب کنم ! یا می تونم برم دوره های فنی و حرفه ای رو ببینم اون کاری که اونجا زودتر بهش اقامت میده رو دوره اش رو ببینم بعد اونجا که اقامت گرفتم یه کار دیگه انجام بدم ؟
هزینه درخواست برای اقامت دایم چقدر درمیاد ؟ پروسه اش چقدر طول میکشه حدودا ؟
بعضی ها رو دیدم قاچاقی رفتن بعد از یک سال اقامت گرفتن اما من فقط می خوام قانونی اقدام کنم
ویزا بیزینس استرایا حداقل سرمایه ای که می خواد چقدر هست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2013-02-02 ساعت 22:20)alibati نوشته:  من لیسانس مهندسی صنایع دارم حدود 3 سال سابقه بیمه دارم 28 سالم هست
سوالم اینه که من می تونم از طریق رشته ام اقدام کنم اما اونجا یه کار دیگه انجام بدم یا اینکه باید حتما همون کاری که مرتبط به رشته تحصیلی ام هست رو انتخاب کنم ! یا می تونم برم دوره های فنی و حرفه ای رو ببینم اون کاری که اونجا زودتر بهش اقامت میده رو دوره اش رو ببینم بعد اونجا که اقامت گرفتم یه کار دیگه انجام بدم ؟
بعضی ها رو دیدم قاچاقی رفتن بعد از یک سال اقامت گرفتن اما من فقط می خوام قانونی اقدام کنم
سلام
شما می تونید برای استرالیا اقدام کنید فقط شرطش اینه که ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشید .
بعد از اینکه اقامت گرفتید می تونید هر شغلی که می خواهید داشته باشید همانطور که الان خیلی از ایرانی ها اینجا کار نقاشی ساختمان انجام می دهند .
هزینه در خواست برای اقامت حدود 3500 دلار استرالیا می شود .
برای ویزا بیزنس هم حداقل باید 500.000 دلاراسترالیا سرمایه داشته باشید
دلار استرالیا کمی از دلار امریکا گرانتر است .
موفق باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، alibati ، only_flight
(2013-02-03 ساعت 09:47)ParsTrader نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 22:20)alibati نوشته:  من لیسانس مهندسی صنایع دارم حدود 3 سال سابقه بیمه دارم 28 سالم هست
سلام
شما می تونید برای استرالیا اقدام کنید فقط شرطش اینه که ایلتس 7 در هر 4 قسمت داشته باشید .
بعد از اینکه اقامت گرفتید می تونید هر شغلی که می خواهید داشته باشید همانطور که الان خیلی از ایرانی ها اینجا کار نقاشی ساختمان انجام می دهند .
دلار استرالیا کمی از دلار آمریکا گرانتر است .
موفق باشید .

ممنون از شما به خاطر راهنمایی که می کنید
من دارم سایت اداره مهاجرت رو جستجو می کنم و می خونم اما خب یه کم پیچیده هست و گیج شدم! نوع های مختلفی از ویزا توش هست که با شماره
مشخص شده فقط شما نگفتید من با این شرایط کدوم نوع ویزا برام مناسب هست؟ بعد از 3 سال می تونم درخواست شهروندی کنم ؟
[عکس: mttlti7i1nz7butm54x.jpg]
و چه مدارکی به جز ایلتس باید داشته باشم به جز هزینه
و دیگه اینکه اگر من برم در داخل استرالیا و اونجا بخوام دوره زبان ببینم یعنی با ویزای تحصیلی وارد بشم و اونجا بخوام تو کالج درس بخونم برای اماده شدن برای ایلتس اون زمانی که اونجا هستم برای گرفتن ایلتس جزئ مدت زمانی که باید برای شهروندی اونجا بود حساب میشه یا خیر ؟‌ هزینه های تحصیل در استرالیا
برای کسی که فقط می خواد دوره زبان رو بگذرونه حدودا چقدر هست ؟
چون من بخوام فشرده هم خودم رو به ایلتس 7 برسونم حداقل 6 ماه زمان می خوام می خوام ببینم اگر با ویزای تحصیلی برم شانسم بیشتر نیست ؟
یه نوع ویزا هست که کارفراد درخواست میفرسته اون ویزا رو هم اگر میشه توضیح بدید که چه شرایطی باید داشته باشه
ببخشید سوال هام زیاد شد
از نظر هزینه های زندگی در استرالیا برای یک نفر حدودا چقدر هزینه در ماه داره
من شنیدم اونجا همه خونه ها ویلایی هست
مقدار مالیات هم شنیدم اونجا زیاد هست درسته ؟‌ من وقتی اقامت گرفتم باید مالیات بدم یا فقط وقتی شهروند باشم باید مالیات بدم ؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-03 ساعت 13:06)alibati نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 09:47)ParsTrader نوشته:  
سلام
دلار استرالیا کمی از دلار آمریکا گرانتر است .
موفق باشید .

ممنون از شما به خاطر راهنمایی که می کنید
من دارم سایت اداره مهاجرت رو جستجو می کنم و می خونم اما خب یه کم پیچیده هست و گیج شدم! نوع های مختلفی از ویزا توش هست که با شماره
مشخص شده فقط شما نگفتید من با این شرایط کدوم نوع ویزا برام مناسب هست؟ بعد از 3 سال می تونم درخواست شهروندی کنم ؟
[عکس: mttlti7i1nz7butm54x.jpg]
و چه مدارکی به جز ایلتس باید داشته باشم به جز هزینه
و دیگه اینکه اگر من برم در داخل استرالیا و اونجا بخوام دوره زبان ببینم یعنی با ویزای تحصیلی وارد بشم و اونجا بخوام تو کالج درس بخونم برای اماده شدن برای ایلتس اون زمانی که اونجا هستم برای گرفتن ایلتس جزئ مدت زمانی که باید برای شهروندی اونجا بود حساب میشه یا خیر ؟‌ هزینه های تحصیل در استرالیا
برای کسی که فقط می خواد دوره زبان رو بگذرونه حدودا چقدر هست ؟
چون من بخوام فشرده هم خودم رو به ایلتس 7 برسونم حداقل 6 ماه زمان می خوام می خوام ببینم اگر با ویزای تحصیلی برم شانسم بیشتر نیست ؟
یه نوع ویزا هست که کارفراد درخواست میفرسته اون ویزا رو هم اگر میشه توضیح بدید که چه شرایطی باید داشته باشه
ببخشید سوال هام زیاد شد
از نظر هزینه های زندگی در استرالیا برای یک نفر حدودا چقدر هزینه در ماه داره
من شنیدم اونجا همه خونه ها ویلایی هست
مقدار مالیات هم شنیدم اونجا زیاد هست درسته ؟‌ من وقتی اقامت گرفتم باید مالیات بدم یا فقط وقتی شهروند باشم باید مالیات بدم ؟
ممنون
سلام
شما برای زبان حداقل باید یکسال وقت بگذارید هزینه شهریه کلاسهای زبان برای 6 ماه حدود 10000 دلار خواهد شد و هزینه زندگی هم حدقل ماهی 1300 دلار می شود .
زمانی که در استرالیا کار می کنید چه با ویزای کاری چه با اقامت دائم و چه همزمان با دانشجویی و یا زمانی که سیتیزن هستید باید مالیات بدید .
کلا شما اول شروع کنید به زبان خوندن بعدن بقیه مسائل را متوجه میشید
برای استرالیا باید حدقل 4 سال در ان کشور باشید و ان زمان دانشجویی هم حساب میشه . البته تا زمانی که اقامت دائم نگرفتید نمی تونید برای سیتیزن شدن اقدام کنید .
برای ویزای کاری هم حتما باید یک کارفرما از داخل استرالیا شما را بخواد که الان گرفتن این نوع ویزا از ایران بسیار سخت و تقریبا غیر ممکنه . شما به ان فکر نکنید .
شما یا با ویزای 189 و یا با ویزای 190 می تونید برای استرالیا اقدام کنید .که در این قسمت سایت کامل توضیح داده است . http://www.immi.gov.au/skills/skillselect/
همانظور که گفتم اول شروع کنید به زبان خوندن بعد با خوندن سایت مهاجرت از همه چی را خودتون متوجه میشید
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، alibati

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان