موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-28 ساعت 21:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-29 ساعت 18:09 توسط ParsTrader.)
سلام
دوستان برای مهاجرت به استرالیا حداقل چند میلیون ایران و یا دلار استرالیا پول لازم هست؟
اگه بشه اول هزینه پروسه مهاجرت و بعد توان مالی که حذاقل باید داشت تا بتونی به استرالیا بری؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خوهش میکنم جواب سوالهای من رو بدید؟
هزینه آزاد سازی مدرک کارشناسی وزرارت بهداشت ورودی 90 چقدر است؟
هزینه ارزیابی مدرک کارشناسی توسط سازمان مربوطه در استرالیا(رشته های غیر مهندسی ) چقدر است؟
هزینه گرفتن ویزا کاری در استرالیا چقدر است؟
باید چند میلیون پول در حساب بانکی ام در زمان گرفتن ویزا باشد؟
و حداقل پولی که باید داشته باشی و با خودت به استرالیا ببری بتونی حداقل 2 ماه با هزینه شخصی زندگی کنی تا بتونی کار چه مرتبط چه غیر مرتبط پیداکنی؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .
یه سوالی ازتون داشتم ... ممنونتون میشم اگر کسی از دوستان جواب رو میدونست من و راهنمایی کنه ..
ظاهرا طبق قانون جدید مهاجرت دانشگاه های ایران ببه دو گروه یک و دو تقسیم شدن ..
کسی از دوستان میدونه کدوم یکی از واحد های دانشگاهی دانشگاه آزاد گروه یک و همون سطح یک به حساب میان؟؟؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-18 ساعت 13:45)sky center نوشته: سلام دوستان .
یه سوالی ازتون داشتم ... ممنونتون میشم اگر کسی از دوستان جواب رو میدونست من و راهنمایی کنه ..
ظاهرا طبق قانون جدید مهاجرت دانشگاه های ایران ببه دو گروه یک و دو تقسیم شدن ..
کسی از دوستان میدونه کدوم یکی از واحد های دانشگاهی دانشگاه آزاد گروه یک و همون سطح یک به حساب میان؟؟؟
سلام
اگر منظور شما برای اسسمنت است که علاوه بر واحد دانشگاهی به کیفیت و میزان سابقه کار هم دقت می کنند مثلا فردی که از دانشگاه ازاد شهرستان کوچکی که سابقه کار خوب و منسابی داشت مدرکش را معادل لیسانس ارزیابی کرده بودند.
اما در کل دانشگاه ازاد شهر های کوچک را در درجه دوم قرار می دهند و داشنگاه ازاد کلانشهر ها در درجه اول.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
2015-01-01 ساعت 11:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-01 ساعت 11:31 توسط only_flight.)
با سلام . آیا با دیپلم فنی (11 ساله ) کامپیوتر و کاردانی پیوسته نرم افزار (دانشکده دولتی شهرستان) هم میشه اقدام کرد ؟ آیلتس چند میخواد ؟
با تشکر.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض خسته نبا شيد به همه دوستان بابت اطلاعات و زحماتي براي هم وطن هاتون ميکشيد.
من یک سوال کلی داشتم و هرچی گشتم نمیدونستم توی کدوم انجمن مطرح کنم و همینجا معذرت میخوام بابت مطرح کردنش توی این انجمن اما واقعا چاره ای نداشتم..
من متولد 2/1368 هستم و ميخوام اقامت دائم استراليا بگيرم و تا 200000 دلار سرمايه دارم.لطفا کمکم کنيد که بهترين و سريعترين روش اقامت بگيرم و زبان هم مدرک خاص ندارم.در ضمن ميتونم با مدرک فني حرفه اي کامپيوتر که 945 ساعت آموزش ديدم دانشگاه برم ؟؟
من مدارک تحصيلي ديپلم کامپيوتر کار و دانش-پيش دانشگاهي علوم انساني - مدرک فني حرفه اي کامپيوتر درجه 1 و 2 و برنامه نويسي ويژوال بيسيک و گذراندن 945 ساعت آموزش دارم.لطفا اگه شما کشور ديگه که به نظرتون من شرايطش دارم و اقتصاد خوبي داره بهم معرفي کنيد و کمکم کنيد در ضمن ميخواستم بدونم اگه از طريق ويزاي دانشجويي اقدام کنم آيا بعد اتمام تحصيل ويزاي من به دائم تبديل ميشه و يا اينکه بايد دنبال گرفتن ويزاي دائم از صفر باشم و آيا همزمان ميتونم هم دانشجو باشم هم براي خودم يک کار کوچيک راه اندازي کنم و اگه ميشه در کدام کشور ها ؟؟؟
ممنون
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2015-02-09 ساعت 11:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-09 ساعت 11:59 توسط victor2016.)
اگر کسی با ویزای تحصیلی بیاد استرالیا و چندسال اونجا بمونه، میتونه بعدش درخواست اقامت بده؟
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .