کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
(2014-11-05 ساعت 15:46)mohammad9631 نوشته:  من یه جایی خوندم سایقه کار امریه تو دوران سربازی چون متبطه حسابه

خوب من خدمتمو امریه بودم مرتبط با رشته ام

چرا کسی جواب نمیده

شاید جوابم به درد بقیه هم بخوره. اگر بعد از سربازی 2 سال سابقه بیمه داشته باشید می تونید (با یه مبلغ حدود 1 میلیون) دوره سربازیتون رو هم به سابقه بیمه اضافه کنید. میتونید از ادارات تامین اجتماعی سوال کنید.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

دوستان برای مهاجرت به استرالیا حداقل چند میلیون ایران و یا دلار استرالیا پول لازم هست؟

اگه بشه اول هزینه پروسه مهاجرت و بعد توان مالی که حذاقل باید داشت تا بتونی به استرالیا بری؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها سلام
من دیروز visa grant شدم Big Grin
ویزای من 5 ساله هست که تا یک سال از الان به من فرصت دادن تا وارد استرالیا بشم.
حالا سوال من اینه که از این 5 سال حداقل چند سالش رو باید اونجا بوده باشم تا بتونم ویزامو بعد 5 سال تمدید کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-30 ساعت 19:16)arialonir نوشته:  بچه ها سلام
من دیروز visa grant شدم Big Grin
ویزای من 5 ساله هست که تا یک سال از الان به من فرصت دادن تا وارد استرالیا بشم.
حالا سوال من اینه که از این 5 سال حداقل چند سالش رو باید اونجا بوده باشم تا بتونم ویزامو بعد 5 سال تمدید کنم؟

سلام،مبارکه، حداقل ۲ سال
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2014-11-28 ساعت 21:22)socialwork.ma نوشته:  سلام

دوستان برای مهاجرت به استرالیا حداقل چند میلیون ایران و یا دلار استرالیا پول لازم هست؟

اگه بشه اول هزینه پروسه مهاجرت و بعد توان مالی که حذاقل باید داشت تا بتونی به استرالیا بری؟

سلام،بسته به این داره چه مدت بخواهید اینجا بمونید و چقدر طول بکشه تا کار پیدا کنید که هزینه‌ها رو کاور کنه. عدد مشخص نداره،یکی‌ ممکن چند ده هزار دلار بیاره،کار پیدا نکنه و از جیب بخوره،آخرش مجبوره برگرده،یکی‌ با ۲-۳ هزار دلار میاد،سریع هم کار پیدا می‌کنه و موندگار می‌شه.
پاسخ
سلام دوستان

خوهش میکنم جواب سوالهای من رو بدید؟

هزینه آزاد سازی مدرک کارشناسی وزرارت بهداشت ورودی 90 چقدر است؟

هزینه ارزیابی مدرک کارشناسی توسط سازمان مربوطه در استرالیا(رشته های غیر مهندسی ) چقدر است؟
هزینه گرفتن ویزا کاری در استرالیا چقدر است؟
باید چند میلیون پول در حساب بانکی ام در زمان گرفتن ویزا باشد؟
و حداقل پولی که باید داشته باشی و با خودت به استرالیا ببری بتونی حداقل 2 ماه با هزینه شخصی زندگی کنی تا بتونی کار چه مرتبط چه غیر مرتبط پیداکنی؟

ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-01 ساعت 08:06)gbtm نوشته:  
(2014-11-28 ساعت 21:22)socialwork.ma نوشته:  سلام

سلام،بسته به این داره چه مدت بخواهید اینجا بمونید و چقدر طول بکشه تا کار پیدا کنید که هزینه‌ها رو کاور کنه. عدد مشخص نداره،یکی‌ ممکن چند ده هزار دلار بیاره،کار پیدا نکنه و از جیب بخوره،آخرش مجبوره برگرده،یکی‌ با ۲-۳ هزار دلار میاد،سریع هم کار پیدا می‌کنه و موندگار می‌شه.

سلام

من میخام مهاجرت کنم برای 5 سال میخام کار کنم چه با رشته ام و چه با غیر رشته ام البته مهاجرت رو میخام با رشته خودم انجام بدم ولی اصلا مهم نیست برام چند ماه اول چه کاری انجام میدم خواستم بدونم جداقل برای مهاجرت کاری و اینکه جقدر پول با خودم به استرالیا ببرم ؟ 1) هزینه پروسه مهاجرت بدون وکیل ؟
2>پولی که باید داشته باشم تا بتونم تا سه ماه حداقل مشکلی برام پیش نیاد و زندگی کنم تا در این فرصت هم زبانم تقویت بشه و هم بتونم کار بهتری پیدا کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-04 ساعت 16:39)socialwork.ma نوشته:  سلام

من میخام مهاجرت کنم برای 5 سال میخام کار کنم چه با رشته ام و چه با غیر رشته ام البته مهاجرت رو میخام با رشته خودم انجام بدم ولی اصلا مهم نیست برام چند ماه اول چه کاری انجام میدم خواستم بدونم جداقل برای مهاجرت کاری و اینکه جقدر پول با خودم به استرالیا ببرم ؟ 1) هزینه پروسه مهاجرت بدون وکیل ؟
2>پولی که باید داشته باشم تا بتونم تا سه ماه حداقل مشکلی برام پیش نیاد و زندگی کنم تا در این فرصت هم زبانم تقویت بشه و هم بتونم کار بهتری پیدا کنم؟
3520دلار استرالیا( بدون مبلغ ترجمهٔ مدارک ،امتحان آیلتس و ...)
برای اقامت دائم
http://www.immi.gov.au/Help/Pages/fees-c.../visa.aspx

در ملبورن، با فرض اقامت در خانهٔ مشترک، و زندگی‌ اقتصادی، برای ۳ ماه، حداقل ۳۶۰۰ دلار
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، ofrfar
سلام و درود

من با خیلی ها صحبت کردم منتها اکثرا گفتن نمه زسمی کفای میکنه و بیمه نیازی ندارند

حالا اینکه حتماً باید دو سا سابقه داشت جای سواه ، من با خدمتم اان سه سال سابقه دارم و اگه آیلتس هفتمو بگیرم شرایطشو دارم

نظرتون چیه؟

(2014-11-23 ساعت 15:37)vahidbaq نوشته:  
(2014-11-05 ساعت 15:46)mohammad9631 نوشته:  من یه جایی خوندم سایقه کار امریه تو دوران سربازی چون متبطه حسابه

خوب من خدمتمو امریه بودم مرتبط با رشته ام

چرا کسی جواب نمیده

شاید جوابم به درد بقیه هم بخوره. اگر بعد از سربازی 2 سال سابقه بیمه داشته باشید می تونید (با یه مبلغ حدود 1 میلیون) دوره سربازیتون رو هم به سابقه بیمه اضافه کنید. میتونید از ادارات تامین اجتماعی سوال کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان .
یه سوالی ازتون داشتم ... ممنونتون میشم اگر کسی از دوستان جواب رو میدونست من و راهنمایی کنه ..
ظاهرا طبق قانون جدید مهاجرت دانشگاه های ایران ببه دو گروه یک و دو تقسیم شدن ..
کسی از دوستان میدونه کدوم یکی از واحد های دانشگاهی دانشگاه آزاد گروه یک و همون سطح یک به حساب میان؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، ostokhan
(2014-12-18 ساعت 13:45)sky center نوشته:  سلام دوستان .
یه سوالی ازتون داشتم ... ممنونتون میشم اگر کسی از دوستان جواب رو میدونست من و راهنمایی کنه ..
ظاهرا طبق قانون جدید مهاجرت دانشگاه های ایران ببه دو گروه یک و دو تقسیم شدن ..
کسی از دوستان میدونه کدوم یکی از واحد های دانشگاهی دانشگاه آزاد گروه یک و همون سطح یک به حساب میان؟؟؟
سلام
اگر منظور شما برای اسسمنت است که علاوه بر واحد دانشگاهی به کیفیت و میزان سابقه کار هم دقت می کنند مثلا فردی که از دانشگاه ازاد شهرستان کوچکی که سابقه کار خوب و منسابی داشت مدرکش را معادل لیسانس ارزیابی کرده بودند.
اما در کل دانشگاه ازاد شهر های کوچک را در درجه دوم قرار می دهند و داشنگاه ازاد کلانشهر ها در درجه اول.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: sky center ، ostokhan
با سلام . آیا با دیپلم فنی (11 ساله ) کامپیوتر و کاردانی پیوسته نرم افزار (دانشکده دولتی شهرستان) هم میشه اقدام کرد ؟ آیلتس چند میخواد ؟

با تشکر.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و عرض خسته نبا شيد به همه دوستان بابت اطلاعات و زحماتي براي هم وطن هاتون ميکشيد.
من یک سوال کلی داشتم و هرچی گشتم نمیدونستم توی کدوم انجمن مطرح کنم و همینجا معذرت میخوام بابت مطرح کردنش توی این انجمن اما واقعا چاره ای نداشتم..
من متولد 2/1368 هستم و ميخوام اقامت دائم استراليا بگيرم و تا 200000 دلار سرمايه دارم.لطفا کمکم کنيد که بهترين و سريعترين روش اقامت بگيرم و زبان هم مدرک خاص ندارم.در ضمن ميتونم با مدرک فني حرفه اي کامپيوتر که 945 ساعت آموزش ديدم دانشگاه برم ؟؟
من مدارک تحصيلي ديپلم کامپيوتر کار و دانش-پيش دانشگاهي علوم انساني - مدرک فني حرفه اي کامپيوتر درجه 1 و 2 و برنامه نويسي ويژوال بيسيک و گذراندن 945 ساعت آموزش دارم.لطفا اگه شما کشور ديگه که به نظرتون من شرايطش دارم و اقتصاد خوبي داره بهم معرفي کنيد و کمکم کنيد در ضمن ميخواستم بدونم اگه از طريق ويزاي دانشجويي اقدام کنم آيا بعد اتمام تحصيل ويزاي من به دائم تبديل ميشه و يا اينکه بايد دنبال گرفتن ويزاي دائم از صفر باشم و آيا همزمان ميتونم هم دانشجو باشم هم براي خودم يک کار کوچيک راه اندازي کنم و اگه ميشه در کدام کشور ها ؟؟؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: barvos
Smile 
(2015-01-13 ساعت 15:58)navid2212 نوشته:  با سلام و عرض خسته نبا شيد به همه دوستان بابت اطلاعات و زحماتي براي هم وطن هاتون ميکشيد.
من یک سوال کلی داشتم و هرچی گشتم نمیدونستم توی کدوم انجمن مطرح کنم و همینجا معذرت میخوام بابت مطرح کردنش توی این انجمن اما واقعا چاره ای نداشتم..
من متولد 2/1368 هستم و ميخوام اقامت دائم استراليا بگيرم و تا 200000 دلار سرمايه دارم.لطفا کمکم کنيد که بهترين و سريعترين روش اقامت بگيرم و زبان هم مدرک خاص ندارم.در ضمن ميتونم با مدرک فني حرفه اي کامپيوتر که 945 ساعت آموزش ديدم دانشگاه برم ؟؟
من مدارک تحصيلي ديپلم کامپيوتر کار و دانش-پيش دانشگاهي علوم انساني - مدرک فني حرفه اي کامپيوتر درجه 1 و 2 و برنامه نويسي ويژوال بيسيک و گذراندن 945 ساعت آموزش دارم.لطفا اگه شما کشور ديگه که به نظرتون من شرايطش دارم و اقتصاد خوبي داره بهم معرفي کنيد و کمکم کنيد در ضمن ميخواستم بدونم اگه از طريق ويزاي دانشجويي اقدام کنم آيا بعد اتمام تحصيل ويزاي من به دائم تبديل ميشه و يا اينکه بايد دنبال گرفتن ويزاي دائم از صفر باشم و آيا همزمان ميتونم هم دانشجو باشم هم براي خودم يک کار کوچيک راه اندازي کنم و اگه ميشه در کدام کشور ها ؟؟؟
ممنون

شما ميتونيد از طريق پيداكردن كارفرما بر خسب ميزان تخصصي كه داريد با شرايط مربوطه كه به كررات در فرومهاي مختلف توضيح داده شده اقدام كنيد .
همچنين شما ميتوانيد با اپلاي در دانشگاه و تحصيل اقامت دانشجويي بگيريد و بعد از ورود همزمان سرمايه گذاري كنيد و نوع اقامتتون رو تغيير بدين و همزمان تحصيل و كار كنيد يا بعد تغيير اقامتتون از تحصيل انصراف و بكار مشغول شويد.
همچنين ميتوانيد از همان ابتدا از طريق سرمايه گذاري اقدام كنيد . البته در تمامي روشها بايد مبلغي رو بعنوان هزينه غير قابل چشمپوشي و غير قابل انكار براي سال اول ورود بسته به هزينه اسكان و زندگي كشوري كه قصد ورود به ان كشور را داريد در نظر بگيريد و براي الباقي سرمايه اي كه دستتون ميمونه بيزينس پلان ارائه بديد يا برنامه ريزي براي اشتغال خودتون بفرماييد.

انتخاب كشور و روش مهاجرت با توجه به خواسته هاتون كاملا شخصيه و كسي نميتونه بغير از شخص شما براتون تصميم بگيره يا در انتخابتون دخيل باشه .
پاسخ
اگر کسی با ویزای تحصیلی بیاد استرالیا و چندسال اونجا بمونه، میتونه بعدش درخواست اقامت بده؟
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان