موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-28 ساعت 22:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-12 ساعت 11:08 توسط masoud.v.)
This message has been deleted.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-30 ساعت 20:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-30 ساعت 20:58 توسط satin.)
سلام.من متوجه نشدم برای ویزای تخصص 189سابقه کار شرط لازمه یعنی بدون سابقه کار مرتبط نمیشه اقدام کرد یا اینکه داشتنش فقط باعث میشه امتیازمون افزایش پیدا کنه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
من تصمیم دارم برا نیو زلند اقدام کنم شرایط من اینه
در حال حاضر دانشجوی دکترا (از ساله ۲۰۱۲) رشتهٔ Computer science and applied mathematics یکی از دانشگاههای مسکو
ساکن مسکو به ویزای دانشجویی
فوق لیسانس با این عنوان دانشگاه تربیت مدرس: (Information technology engineering/Information systems)
لیسانس: Industrial engineering
۸ سال سابقه کار در دفتر ایت یک سازمان دولتی به صورت پیمانی با بیمه
متاهل
به نظر شما من برای نیو زلند الیگیبل هستم
من سایت امتیازدهی نیو زلند رو دیدم ولی یک سری ایتمهاشو نمیفهمم
یک راه دیگه که در نظرمه اینه که برا همسرم پذیرش بگیرم اونجا برا فوق بریم اونجا بعد از مدتی برا اقامت اونجا اقدام کنیم
نظر شما دوستان با تجربه چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام چرا من نمیتونم موضوع جدید مطرح کنم من عضو انجمن شدهام ولی در قسمت موضوعات جدید نمیتوانم وارد شوم
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2014-02-15 ساعت 09:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-15 ساعت 09:27 توسط ParsTrader.)
(2014-02-15 ساعت 07:18)ف-سعادت پور نوشته: باسلام چرا من نمیتونم موضوع جدید مطرح کنم من عضو انجمن شدهام ولی در قسمت موضوعات جدید نمیتوانم وارد شوم
سلام
در حال حاظر فقط مدبران اجازه باز کردن تاپیک جدید را دارند و برای تمامی موضوعات تاپیک مناسب باز شده است و شما با کمی جستجو می توانید سوال خود را در تاپیک مناسب مطرح کنید . در صورتی که باز هم تاپیک مورد نظر خودتون را پیدا نکردید سوال خود را در همین تاپیک بپرسید درصورت نیاز من برای سوال شما یک تاپیک جدید باز می کنم
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برای چندمین بار سوالمو مطرح میکنم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمکم کنه.
خواهرم بعداز سه سال از همسرش جدا شدن سال گدشته بالاخره بعد از گذشت 27 ماه هردو پرمننت ویزا گرفتن که main همسرش بود ولی هردو پرمننت گرفتن و برای ورود اول فقط یکماه در سیدنی بودند وبه ایران برگشتن آیا بعد از طلاق خواهرم میتونه به تنهایی به استرالیا بره ویا اونجا زندگی کنه یا ویزای دائمی که داشت باطل میشه؟
ولطفا راهنماییم کنیم از چه طریقی با اداره مهاجرت استرالیا تماس داشته باشم؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-29 ساعت 08:36)آفرینش نوشته: سلام من برای چندمین بار سوالمو مطرح میکنم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمکم کنه.
خواهرم بعداز سه سال از همسرش جدا شدن سال گدشته بالاخره بعد از گذشت 27 ماه هردو پرمننت ویزا گرفتن که main همسرش بود ولی هردو پرمننت گرفتن و برای ورود اول فقط یکماه در سیدنی بودند وبه ایران برگشتن آیا بعد از طلاق خواهرم میتونه به تنهایی به استرالیا بره ویا اونجا زندگی کنه یا ویزای دائمی که داشت باطل میشه؟
ولطفا راهنماییم کنیم از چه طریقی با اداره مهاجرت استرالیا تماس داشته باشم؟
سلام
اگر طلاق ایشون بعد از ورو اول به استرالیا بوده ایشون دارای اقامت دائم استرالیا هستند و هیچ مشکلی نیست ولی اگر قبل از اینکه وارد استرالیا بشوند طلاق گرفتند باید از خود سفارت استرالیا در تهران سوال کنید .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوستان خواهش ميكنم اگر اطلاعاتي دارين راهنماييم كنين.
من ٤٩ سالمه مهندس مكانيك هستم سابقه كار هم تا دلتون بخواد، اما گفتن كه سن زياده براي مهاجرت درسته؟
اگه اينطوريه ميشه از طريق همسرم اقدام كنم؟ ايشون 39 سالشه پرستار هست با ١٥ سال سابقه كار.
و اينكه در پرث هم اشنا دارم اونها ميتونن اثر داشته باشن تو قبول شدن؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2014-04-07 ساعت 16:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-08 ساعت 16:16 توسط ParsTrader.)
(2014-04-05 ساعت 00:20)arminbhz نوشته: سلام، دوستان خواهش ميكنم اگر اطلاعاتي دارين راهنماييم كنين.
من ٤٩ سالمه مهندس مكانيك هستم سابقه كار هم تا دلتون بخواد، اما گفتن كه سن زياده براي مهاجرت درسته؟
اگه اينطوريه ميشه از طريق همسرم اقدام كنم؟ ايشون 39 سالشه پرستار هست با ١٥ سال سابقه كار.
و اينكه در پرث هم اشنا دارم اونها ميتونن اثر داشته باشن تو قبول شدن؟
همسرم تا چه سني ميتونه اقدام كنه؟
سن شما بالاست و نمی تونید برای استرالیا اقدام کنید . همسر شما هم در صورتی می توانند اقدام کنند که ایلتس 7 در هر 4 باند داشته باشند که گرفتن ان خیلی مشکل است اما شدنی است .
ان دوست و اشنا هم فایده ایی ندارد برای اسپانسرشیپ خانوادگی فقط خواهر و برادر و پدرو مادر .
همسر شما تا سن چهل سالگی می توانند امتیاز لازم را برای مهاجرت به استرالیا کسب کنند . البته تا سن 49 سالگی می توانند برای مهاجرت اقدام کنند اما 60 امتیاز لازم را نمی توانند کسب کنند . برای محاسبه امتیاز خود و همسرتان می توانید از لینک زیر کمک بگیرید .
http://www.mohajersara.com/thread-5431.html
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم.برای رفتن به سفارت استرالیا چه مدارکی لازمه؟من ترکیه هستم و شناسنامه همراه ندارم آیا شناسنامه هم لازمه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید ممنون میشم یه دنیا کامل جواب بدید
من مدرک دیپلم کامپیوتر دارم
+
مدارک
طراحی و اجرای شبکه رایانه ای
امنیت شبکه
ICDL
CISCO
++C
که تمامی مدارم بین المللی بوده و از موسسه QAL انگلیس میباشد
بنده 3 سال سابقه کار بدون بیمه دارم
ایلتس 7 هم دارم
و قصد مهاجرت به استرالیا شهر ادلاید رو دارم ایا با این شرایط امکان پذیر است؟؟ چطوری؟
داداشای گلم چرا انجمن انقد بی روحه کسی نیست من سوالاتمو ازش بپرسم؟؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-24 ساعت 16:52)ramsam نوشته: با سلام و خسته نباشید ممنون میشم یه دنیا کامل جواب بدید
من مدرک دیپلم کامپیوتر دارم
+
مدارک
طراحی و اجرای شبکه رایانه ای
امنیت شبکه
ICDL
CISCO
++C
که تمامی مدارم بین المللی بوده و از موسسه QAL انگلیس میباشد
بنده 3 سال سابقه کار بدون بیمه دارم
ایلتس 7 هم دارم
و قصد مهاجرت به استرالیا شهر ادلاید رو دارم ایا با این شرایط امکان پذیر است؟؟ چطوری؟
داداشای گلم چرا انجمن انقد بی روحه کسی نیست من سوالاتمو ازش بپرسم؟؟
سلام
با داشتن ایلتس 7 فقط کافی است کمی وقت بگذارید و سایت مهاحرت استرالیا را مطالعه نمایید.شما شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید به شرظی که این مدارک را با دادن ازمون های بین المللی در خارج از کشور بدست اورده باشید نه از طریق موسسات بنجلی داخلی که مدارک تقلبی به اسم کشورهای معتبر را ارائه می نمایند .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان،راستش تمام تاپیک رو مطالعه کردم دیدم همه از لیسانس و کاردانی و... صجبت می کنند،یه سوالی دارم شاید برای خیلی ها هم این سوال باشه:
اینکه :
1- کسی که مدرک دیپلم نرم افزار داره و 4سال هست که برنامه نویسی وب میکنه بدون بیمه و از مجتمع فنی تهران هم مدارک tafe استرالیا رو مرتبط با همین رشته داره و یا
2- کسی که مدرک دیپلم گرافیک تصویر سازی داره و 3 سال هست که طراحی دکوراسیون داخلی کار می کنه بدون بیمه و مدرک طراحی دکوراسیون داخلی مقدماتی و پیشرفته tafe استرالیا رو از مجتمع فنی تهران داره آیا امیدی برای گرفتن ویزای استرالیا میتونن داشته باشن یا خیر،ضمن اینکه:
- متاهلن و دومی یک بچه 3 ماهه داره
- آیلتس 6.5 رو در هر چهار باند دارن
- سرمایه اونا حدود 40 میلیون هست
- تو حرفه ای که کار می کنن واقعا حرفه ای هستن و خودشنو رو میتونن عملا ثابت کنن
- سن اولی 35 سال و سن دومی 30 سال است.
دوستان گلم ازتون خواهشمند هستم جواب این سوال رو بدید ،هم برای خودم که دومی هستم و هم برای پسر عموم که اولی هست... موفق و پیروز باشید.