موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-14 ساعت 11:09)hs6467 نوشته: سلام عزیزان،راستش تمام تاپیک رو مطالعه کردم دیدم همه از لیسانس و کاردانی و... صجبت می کنند،یه سوالی دارم شاید برای خیلی ها هم این سوال باشه:
اینکه :
1- کسی که مدرک دیپلم نرم افزار داره و 4سال هست که برنامه نویسی وب میکنه بدون بیمه و از مجتمع فنی تهران هم مدارک tafe استرالیا رو مرتبط با همین رشته داره و یا
2- کسی که مدرک دیپلم گرافیک تصویر سازی داره و 3 سال هست که طراحی دکوراسیون داخلی کار می کنه بدون بیمه و مدرک طراحی دکوراسیون داخلی مقدماتی و پیشرفته tafe استرالیا رو از مجتمع فنی تهران داره آیا امیدی برای گرفتن ویزای استرالیا میتونن داشته باشن یا خیر،ضمن اینکه:
- متاهلن و دومی یک بچه 3 ماهه داره
- آیلتس 6.5 رو در هر چهار باند دارن
- سرمایه اونا حدود 40 میلیون هست
- تو حرفه ای که کار می کنن واقعا حرفه ای هستن و خودشنو رو میتونن عملا ثابت کنن
- سن اولی 35 سال و سن دومی 30 سال است.
دوستان گلم ازتون خواهشمند هستم جواب این سوال رو بدید ،هم برای خودم که دومی هستم و هم برای پسر عموم که اولی هست... موفق و پیروز باشید.
سلام
نفر اولی در صورتی که ایلتس 7 در هر 4 باند داشته باشد می تواند اقدام کند . به شرطی که برای سابقه کار بیمه داشته باشد .
نفر دوم خیر نمی تواند .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-04 ساعت 16:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-04 ساعت 17:16 توسط Saber zeynabi.)
ی سوالی که من جوابشو نگرفتم اینه که کسی که میتونه بدون سابقه کار امتیاز کافی بیاره بازم باید سابقه کار داشته باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی من تو کاردانی درسو ول کنم دوسال برم سرکار یا دوسال بخونم کارشناسی بگیرم.ممنون میشم ی نفر که راهو چاهو بلده جواب بده.اگه میفرمایید که ادامه ندم درسو برم سرکار دوسال واقعا تعجب بر انگیز خواهد بود که استرالیا یه فوق دیپلم با دوسال سابقه کار رو قبول کنه ولی یه لیسانس بدون سابقه رو ن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-24 ساعت 02:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-24 ساعت 19:33 توسط alibbest59.)
سلام
به نظرتون کارشناسی دانشگاه آزاد واحد شهرقدس برابر با لیسانس استرالیا ارزیابی مبشه ؟
دانشگاه علمی کاربردی داخل تهران چطور ؟
تهران جنوب و تهران شمال چطور ؟
ممنون
سلام بچه ها
من جایی دو سال سابقه کار برنامه نویسی c# داشتم و الان هم نزدیک به یک سال است که در زمینه جاوا کار میکنم
به نظرتون برای مهاجرت حتما تو یه فیلد باید پیوسته کار کرد یا کار به این صورت مشکلی ایجاد نمی کند ؟
با تشکر
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2014-10-25 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-25 ساعت 13:04 توسط ParsTrader.)
(2014-10-24 ساعت 02:10)alibbest59 نوشته: سلام
به نظرتون کارشناسی دانشگاه آزاد واحد شهرقدس برابر با لیسانس استرالیا ارزیابی مبشه ؟
دانشگاه علمی کاربردی داخل تهران چطور ؟
تهران جنوب و تهران شمال چطور ؟
ممنون
سلام بچه ها
من جایی دو سال سابقه کار برنامه نویسی c# داشتم و الان هم نزدیک به یک سال است که در زمینه جاوا کار میکنم
به نظرتون برای مهاجرت حتما تو یه فیلد باید پیوسته کار کرد یا کار به این صورت مشکلی ایجاد نمی کند ؟
با تشکر
سلام
بستگی به معدل و سابقه کار شما دارد اگر معدل دانشگاه ازاد تهران بالاتر از 14 باشد معمولا لیسانس ارزیابی می شود. برای دانشگاه ازاد شهرستان هم معمولا معدل بالای 17 را به طور کلی لیسانس ارزیا بی می کنند . علمی کاربردی داخل تهران و یا خارج از تهران تاجاییکه من میدانم همگی باید معدل بالای 18 داشته باشند .البته من فردی را دیدم که سابقه کار بالایی داشت و در شرکتهای بزرگ پروژه های بزرگ در سی دی ار خودش نوشته و با معدل پایین از دانشگاه ازاد باز هم لیسانس ارزیابی شده بود . در نهایت همه چیز بستگی به افیسر سازمان اسس کننده دارد. البته فکر کنم برای رشته های کامپیوتر سازمان اسس کننده فرق می کند
برای رشته شما هم استرالیا Software and Applications Programmers را می پدیرد و فرقی نمی کند با کدام زبان برنامه نویسی میکردید و همه در یک شاخه قرار می گیرد .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-25 ساعت 22:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-25 ساعت 22:41 توسط alibbest59.)
حالا به نظر شما باید مدرک ( بین المللی) در زمینه زبان برنامه نویسی داشته باشیم
مثلا برای مایکروسافت mcsd و یا ................
یا همان مدرک تحصیلی و سابقه کار کفایت می کند ؟
---------------
آیا سابقه کار حین تحصیل قابل قبول هست ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یه سوال دیگه
سابقه کار حین خدمت چطور اون قابل قبول هست یا خیر ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به نظرتون مدرک tomer رو برای زبان خارجی قبول میکنن ؟ منظورم به جای زبان فارسی که 5 امتیاز داره
با تشکر از همگی
رتبه:
29
7 تشکر در 1 ارسال
2014-11-02 ساعت 22:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-02 ساعت 22:22 توسط rezijon.)
با سلام و عرض ادب
همسر بنده با سی و دو سال سن دیپلم ریاضی و تقریبا دوازده سال سابقه کار در زمینه ای تی که بیشتر کارش بدون بیمه بودن.
دوازده سال: ۴ سال بعد سربازی در شرکتی کار میکردن و میتونن نامه بگیرن و قابلیت پیگیری داره.از سال ۸۵ هم شرکت خودش رو داره و دو سال شرکت رو خودشون میچرخوندن و بعدش عضو و پارک علم و فناوری شدن ( شش ساله عضویت دارن و مدارکش موجوده ) و البته توی این مدتها نمونه کار بسیاد دارن. مدرکی توی زمینه کامپیوتری نگرفته و همه نرم افزارها رو تجربی یاد گرفته.
الان داره زبان میخونه و بنظر شما باید یه مدرک بین المللی بگیرن یا بدون اون با این شرایط میتونن اقدام کنن؟
ضمنا سول بعد من اینه که اگه مدارکش رو برای اسسمنت فرستاد چند وقت بعدش باید مدرک زبانش رو ارائه بده؟
البته با پارک علم و فناوری صحبت کرده که یه نامه هم از اونجا بگیره مستقیم برای سازمان ارزیابی مدارک به زبان انگلیسی ، ایا این نامه نیاز هست یا نه؟
یکی از پرفسورها که توی زمینه ای تی هم فعالیت دارن و همسرم رو میشناسن هم به همسرم پیشنهاد داده هروقت خواستی اقدام کنی به مهاجرت من یه نامه به سازمان جهت تاییده کارهای شما و فعال بودنتون میزنم، این نامه نیاز هست و کمک میکنه؟ ضمن اینکه ایشون دارای شماره رسمی پورفسراست وتحصیلاتشون در امریکا بوده.
ممنون راهنمایی پلیز
2017 ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یه جایی خوندم سایقه کار امریه تو دوران سربازی چون متبطه حسابه
خوب من خدمتمو امریه بودم مرتبط با رشته ام
چرا کسی جواب نمیده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-17 ساعت 08:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-17 ساعت 08:10 توسط GreenRoad.)
من شرایطی دارم که ممنون میشم اهل فن راهنمایی کنند از کدام طریق می شود اقدام کنم :
1- من مدرک MCSE ام رو سال 2010 گرفتم. در زمینه ی شبکه و.. هم کار کردم تا این زمان، اما بیمه ی تامین اجتماعی نبوده.
1-1 : آیا میشه با همین مدرک و همین 4 سال سابقه ی کار بدون بیمه ، اقدام کنم ؟
1-2 : برای مدارک بین المللی کامپیوتر میشه با آیلتس 6 اقدام کرد ؟
2- من مهندسی عمران ام رو از دانشگاه آزاد رودهن با معدل 15.08 گرفتم.
2-1 : به نظر شما این مدرک لیسانس ارزیابی میشه ؟
2-2 : برای این مدرک هم یک سال سابقه کار بدون بیمه دارم. اگر بدون بیمه قبول نیست حداقل چند سال سابقه بیمه واسه مهندسی عمران نیازه تا خودم رو وارد لیست ارزیابی اقامت کنم ؟
3- در حال تحصیل در ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری ام - Geography and urban planning:
3-1 : آیا پس از گرفتن ارشد این رشته، اصلا می توان با آن جهت ارزیابی مدرک ارشد اقدام کرد یا چون جز لیست رشته های مورد نیاز نیست کلا مقطع ارشد منتفی است و باید با کارشناسی اقدام کنم ؟
با تشکر از راهنمایی شما