موضوعها: 4
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز جواب ندادن بچه ها به این معنا نیست که کسی نمیخواهد راهنمایی کند..مطمئن باشید حتما کسی تجربه در مورد رشته تخصصی شما نداشته که راهنمایی نکرده اند.
به نظرم حتما رزومتون رو حرفه ای و بر مبنای دقیق مواردیکه کار کردین و تخصص دارین تنظیم کنید و هر روز برای سایت craigslist و سایتهای دیگر معروف که در پستهای قبلی گفته شده ارسال کنید. و در قسمت جستجوی شغل هم هر روز در این سایتها بگردین.روزنامه های محلی و پرسو جوی همراه پیاده روی که اینا بهش میگن apply in person or apply in walking رو حتما جدی بگیرید..به همه دوستان و آشنایان هم بسپرید که دنبال کار هستید..نوعش مهم نیست بعد ازین که به امید خدا کاری پیدا کردین که بتونه هزینه هاتونو پر کنه به دنبال کار بهتری میتونید باشید ..هیچ تعهدی ندارید که فقط بخواین واسه یه مدتی واسه کسی کار کنید..من خودم واسه 2 دلار حقوق بیشتر و کار راحتتر کارمو از cashier به office assistant عوض کردم..اینو گفتم که حساب کار دستتون بیاد.
بچه های دیگه هم لطفا بیان تجربه کار پیدا کردنشونو توضیح بدهند..هیچکس توقع نداره شما در سال اول ورود به این کشور پشت میز بشینید مهندسی پروژه رو راهبری کنید ..منم 3 سال سابقه مدیریت تو یه شرکت معتبر بین المللی داشتم و مدرک ووو ..اینا رو باید بزاریم کنار و با واقعیت کنار بیایم.. اکثریت افراد با کار سطح پایین شروع کردن و با پشتکار به درجات بالایی رسیدن افراد ازین دست و مشهور فعلی نمونه های آن است. بدونید که موفقید اگر تلاش کنید و صبر داشته باشین.همین.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من هم یک پیشنهاد دارم که شاید به دوستان جویای کار کمک کنه.البته نمی دونم تا چه حدی عملیه و منظورم این نیست که اسباب زحمت دوستان بشه اما خواهش می کنم عزیزانی که در حال حاضر در امریکا هستند در صورتیکه متوجه شدند در محل کار آنها اقدام به استخدام نیروی جدید شده با ذکر ایالت و شهر به دیگر دوستانی که اونجا ساکن هستند اعلام کنند تا بتونند مراجعه کنند و رزومه خودشون رو بدهند یا حتی اگر هر جای دیگری مثل فروشگاه های شهر و یا از طریق دوستان و آشنایان متوجه شدند که جایی نیرو استخدام می کند از طریق همین سایت به هم ایالتی ها خبر بدهند.
حتی در مورد کارهای تخصصی تر هم (که معمولا دوستان شرایطشون رو اعلام کردن) مثلا اگر شرکت شما در حال رزومه گرفتن است و شما اطلاع پیدا کردید به دوستانی که شرایط رو دارند بگید تا رزومه بفرستند شاید پذیرفته بشه و به محض ورود بتونند کار پیدا کنند به خصوص برای کسانی که تازه وارد شدن و هنوز محل دائم برای اقامت انتخاب نکردند می تونه کمکی باشه تا زودتر مستقر بشن.
ضمنا از کمک های بی دریغ همه دوستان تشکر می کنم که برای راهنمایی کردن بقیه اینقدر وقت می گذارند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . من در رشته interior design در cavendish college- البته شعبه تهران درس میخونم و مدرک postgraduate قراره بگیرم. برای من کار در امریکا چگونه خواهد بوذ؟ سارا - متاهل - 25ساله
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-13 ساعت 00:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-13 ساعت 00:35 توسط jan.)
سلام
من در رشته میکروبیولوژی حدود 9 سال کار کرده ام البته با سمت مسئول کنترل کیفیت در صنایع غذایی . آیا با این مدرک و تجربه کاری در امریکا کار پیدا خواهم کرد ؟ و وضعیت کار ما چطوره ؟
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89
ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-19 ساعت 13:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-19 ساعت 13:05 توسط fool.)
سلام توضیحات و معرفی هاتونو خوندم گفتم منم یه پستی توی این زمینه بدم.
من دانشجو به اصطلاح کاردانی کامپیوتر هستم.
دارم دوره های NIIT رو هم میگذرونم درباره IT و شبکه هستش و مدرک بین المللی میده.
به نظر شما بازار کارش اونجا چیه ممنون میشم توضیح بدین مرسی.
سلام توضیحات و معرفی هاتونو خوندم گفتم منم یه پستی توی این زمینه بدم.
من دانشجو به اصطلاح کاردانی کامپیوتر هستم.
دارم دوره های NIIT رو هم میگذرونم درباره IT و شبکه هستش و مدرک بین المللی میده.
به نظر شما بازار کارش اونجا چیه ممنون میشم توضیح بدین مرسی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان
فردی هستم متاهل،34 ساله،دارای فرزند،مدرک تحصیلی فوق لیسانس مدیریت بازرگانی از ایران، مشغول به کار در ایران(8سال سابقه کار در بانک) هم چنین در دانشگاه پیام نور هم بصورت حق التدریسی فعالیت می کنم. می خواستم بدانم با این ویژگیها آیا راحت در آمریکا می توان کار پیدا کرد؟
در چه مشاغلی می توان کار پیدا کرد؟ و میانگین درآمد ماهانه آن چقدر خواهد بود؟
با سپاس از تمامی شما بخصوص آنهایی که صمیمانه و صادقانه به سوالاتم که دغدغه ذهنی اینجانب می باشد پاسخ خواهند داد.(منتظر جواب)
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
برای کسانی که در رشته های کامپیوتر و آی تی هستند کار راحت تر پیدا میشه. اون هم بستگی به سطح مهارتتون و رشته تون داره.
اما برای کارهای مدیریتی خیلی سخته که شما بتونید کار پیدا کنید. چون سیستم مدیریت اینجا متفاوته و همچنین سطح زبان شما باید فاصله کمی با بومی داشته باشه. البته مدیریت تخصص های خاص متفاوت هستند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
می خواستم بدونم برای کسی که تحصیلاتش در حد پیش دانشگاهی باشه اما دوره ها یی مثل MCITP , MCTS , CIW , CCNA بگذرونه کار پیدا میشه ؟!
تو سایت های کاریابی اغلب حداقل مدرک لیسانس مورد نیاز هست ! اما در مورد شغل هایی مثل web developer گفته میشه تحصیلات آکادمیک چندان اهمیتی نداره !! حالا می خواستم بدونم با دیپلم دبیرستان اما داشتن certification میشه راحت کار پیدا کرد یا بهتره رفتن رو به تعویق انداخت و بعد از گرفتن یه لیسانس رفت و یا اینکه میشه اونجا کار کرد و درس خوند ؟! البته بازم می گم که certification داشته باشیم !! . . . .
با تشکر
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من رشته ام زبان و ادبیات انگلیسیه که دارم واسه فوق لیسانس میخونم و راستش موندم که تو کشوری که زبان اصلیش انگلیسی هست چه شغلی در این زمینه میتونه وجود داشته باشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من لیسانس بهداشت حرفه ای (Occupational Health )یا ( Safety inspector)، دارای 4 سال سابقه در بخش دولتی البته کمی غیر مرتبط، فارغ التحصیل از دانشگاه دولتی با معدل 13.7 هستم در مورد ادامه تحصیل و پیدا کردن کار باید چقدر امیدوار باشم.با سپاس :cool:
روبهکان خروس را خانه به دوش کرداند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
برای رشته ایمنی صنعتی یا بهداشت حرفه ای چه شغلی هست؟ و در ضمن با این رشته برای ادامه تحصیل در یک کالج معمولی چقدر باید امیدوار بود؟
روبهکان خروس را خانه به دوش کرداند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان گلم.....
من به شخصه میخواهم بدانم که دید کشور امریکا نسبت به ورزشکاران (ورزش تخصصی من نجات غریق است ) چگونه است و با تسلط به زبان و تخصص ورزشی راهی برای اقامت و کار میسر هست....؟؟؟؟ از دوستان مقیم ایالت کالیفرنیا و تگزاس هم نظراتشونو بدن ممنون میشم...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من در منطقه valley شهر reseda هستم
دنبال کار هستم
فوق دیپلم کامپیوتر
آشنا به زبان های German,Arabic some Turkish and Japanese
3 سال هم سابقه کار در یک موسسه حسابرسی در ایران رو دارم
لطفا اگر شغل فارسی زبان یا انگلیسی زبان برای من سراغ دارید به من ایمیل بزنید
doreenheimbachse@aol.com