کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
ببینید دوستان. من یک نکته ای رو بهش باید اشاره کنم.
اینجا کشور سرمایه داریه. یعنی سرمایه دارها اینجا همه چیز رو تعیین می کنند. شما نمی تونید با تفکر و دید ایرانی تو این کشور زندگی کنید. اینجا مغازه های کوچیک و زمین های کشاورزی کوچیک وجود نداره. یعنی مقدارشون خیلی کمه اگر نگم وجود نداره.
اینجا همه چیز زنجیره ای است. یعنی بیشتر کشورهای دنیا به این شکله. چون مغازه ها و شرکت های زنجیره ای بهتر کار می کنند. اگر در ایران به این شکل نیست به این دلیله که اجازه ورود این شرکت ها رو به ایران نمی دهند. اگر نه مک دونالد اگر وارد ایران بشه همه ساندویچی های ایران رو تو چند سال می بلعه و ساندویچ سوسیس بندری و فلافل رو تو بسته بندی مک دونالد با قیمت خیلی مناسب میده دستتون. هر جای ایران هم برید همون قیمت خواهد بود و همون کیفیت. دیگه هیچ کس هم جرعت نمی کنه بره ببینه اون ساندویچیه سر کوچه چطور جاییه!
من چند تا مثال میزنم ببینید اینجا چه شرکت هایی هستند که فروشگاه های زنچیره ای در سراسر آمریکا دارند:
والمارت: سوپر مارکت. مثل شهروند یا هایپر استار
تارگت: سوپر مارکت
جونز: سوپر مارکت
رفلز(Ralph's) سوپر مارکت (سوپر مارکت های خیل زیادی هستند که هر کدومشون مثل اینها هزاران شعبه در آمریکا و کشورهای دیگه دارند.)
استارباکس: فروش قهوه یا به قول خودمون کافی شاپ زنجیره ای (البته کافی شاپ تو انگلیسی به کل معنی دیگه ای میده)
Eleven-7: فروش سیگار و نوشیدنی سر راهی و اینها زنجیره ای
jiffy lube: تعویض روغنی زنجیره ای
TGI Friday: رستوران آمریکایی زنجیره ای
Embassy Hotels: هتل زنجیره ای
سوپرکات: آرایشگاه زنچیره ای
لاک اسمیت..: کلید سازی زنجیره ای
یو هال: کرایه کامیون زنجیره ای
انترپرایز: اجاره ماشین زنجیره ای (این شرکت ها به لطف داشتن شعبه های زیاد به شما این امکان رو میدن که ماشین رو در یک شهر اجاره کنید و در شهر دیگر تحویل بدید. فکر کنید چطور میشه با همچین شرکتی رقابت کرد؟!)

و هزار شرکت زنجیره ای تخصصی دیگه که هر کدومشون غول های تجاری هستند و برای خودشون رقیب دارند در حد و اندازه خودشون. مثل تارگت و والمارت. اینها به مشتری ها کارت عضویت، تخفیف، کد تخفیف، و هزار راه که مشتری رو قانع کنه که از اونها خرید کنند میدن.
حالا شما حساب کنید تو این بازار شما بخواهید یک مغازه راه بیاندازید و با اینها رقابت کنید.
تنها مغازه هایی که زیاد شاخشون به شاخ این شرکت ها گیر نمیکنه رستوران ها هستند. چون مردم آمریکا علاقه وافری به کشف رستورانهای ناشناخته دارند. یعنی شما رستوران غذاهای حشره ای بزنید و تبلیغات کنید هم مشتری براش پیدا میشه.
پاسخ
(2011-08-23 ساعت 22:43)somisomi نوشته:  بچه ها من مترجمی انگلیسی خوندم ، و در شرکت بازرگانی کار واردات کردم. البته توقع ندارم اونجا هم این کار برام پیدا بشه اما به نظر شما من چی یاد بگیرم اینجا؟
دارم عکاسی یاد میگیرم و کاشت ناخن هم دوست دارم. کسی اطلاعاتی داره در این موارد؟ ممنون میشم کمکم کنید.

فامیل ما, خانمی جوان و دارای فوق لیسانس عکاسی هنری, سیتزن و اصالتا هم آمریکایی هست و هنوز نتونسته کار مرتبط با عکاسی پیدا کنه. بهترین کار برای اونا که همه دنبالش هستن و دولتی هست, عکاسی صحنه جرم هست که بصورت لباس شخصی با پلیس کار میکنن ولی بعید میدونم که حتی نوبت به غیر سیتیزن ها هم برسه. اگه واقعا فکر کار عکاسی و اینجور چیزها هستین کمی بیشتر تحقیق کنین. اینجا همه داروخانه ها و فروشگاههای بزرگ قسمت ظهور فیلم و چاپ عکس دارن. اگه کارش رو یاد بگیرین خیلی خوبه و احتمال کار پیدا کردن در اونا در اول کار بیشتره.
کار ناخن هم شامل پدیکور و مانیکور هم برای آقایون و هم خانومها هست, معمولا بصورت فوق تخصصی دست چینی ها هست که واقعا کیفیت کارشون عالیه و در چین دوره تخصصی دیدن. معمولا هم در Health Spaها و در کنار خدمات ماساژ و پوست ارائه میشه. برای پدیکور ناخن پا حداقل 25 دولار میگیرن.
اطلاعاتی که گفتم مال جنوب فلوریدا بود.
پاسخ
(2011-08-23 ساعت 23:13)somisomi نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 22:53)yami نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 22:43)somisomi نوشته:  بچه ها من مترجمی انگلیسی خوندم ، و در شرکت بازرگانی کار واردات کردم. البته توقع ندارم اونجا هم این کار برام پیدا بشه اما به نظر شما من چی یاد بگیرم اینجا؟
دارم عکاسی یاد میگیرم و کاشت ناخن هم دوست دارم. کسی اطلاعاتی داره در این موارد؟ ممنون میشم کمکم کنید.

فامیل ما... اطلاعاتی که گفتم مال جنوب فلوریدا بود.

ممنون. من احتمالا به تگزاس - دالاس برم. پیشنهادی ندارین برای دوره ای که اینجا ببینم؟

واله راههای رسیدن به خدا بسیاره! (دیالوگ فیلم مارمولک) تازه از قدیم هم گفتن «کل اگر طبیب بیدی, سر خود دوا بکردی»! یعنی اینکه اگه اطلاعات بدرد بخوری داشتم, الان خودم دنبال کار نمیگشتم!! ولی خوب با توجه به رشته تون اگه بخواهین کار کنین میتونین دنبال کارهای مترجمی و لینگوئیست باشین که خوشبختانه یا متاسفانه جذب کننده اصلیش شرکتهای امنیتی و همچنین ارتش هست. دومی رو که فکر نمیکنم اهلش باشین و اولی هم شرایط بسیار سختی برای ورود دارن و به این راحتی ها نمیشه استخدامشون شد حالا اینکه بعدا نمیتونین به ایران برین و اینا هم جای خود. دارالترجمه های معمولی هم مگه چندتاشون مترجمی فارسی دارن؟ یک چیزی یادم اومد اینجا بگم به درد همه بر و بچه های زبان میخوره. اینجا احتمالا به آگهی هایی بر خواهید خورد که ادعا میکنه برای پروژه ارتقا کیفیت موتورهای جستجو به افراد دو زبانه از هر زبانی که باشند نیاز دارن. آقایون خانمها! این شرکتها کلاه بردار هستن. من که کم مونده بود تو تله یکشون بیوفتم که خوشبختانه کنجکاویم گل کرد و قبل از اقدام به ارسال درخواست یک جستجویی کردم و دیدم بله! از مردم یکی دو ماه بصورت از راه دور کار کشیدن و بعد دیگه ازشون خبری نشده.
خلاصه بسته به اینکه کی قراره بیایین اینجا, خودتون یکی دو دوره درست حسابی که واقعا در این مدت بشه درش صاحب تخصص شد پیدا کنین و یاد بگیرین. ممکنه باورتون نشه اما اینجا برای جنیتوری و نظافتچی هم سرتیفیکیت دارن! طرف مثلا روش درست نظافت و اینکه کدام مواد چه لکه هایی رو پاک میکنه و چی رو رو چی نباید ریخت و ... رو یاد میگیره! حالا دیگه بقیه کار و تحقیق از سایتهای کاریابی که چه کاری به دردتون میخوره, به عهده خودتون.

یک چیز مهم تر هم که همیشه میخواستم بگم و یادم میرفت...
آقایون و خانمها! تا نیومدین «زور بازو و قدرت بدنی و استقامت» تون رو افزایش بدین! شوخی نمیکنم. اینجا اول کار اکثرا کارای بدنی نصیبتون (نصیبمون!) خواهد شد. تا روزی که میاین اینجا رفتن به کلاس بدنسازی از اوجب واجبات هست.
پاسخ
به نظر من الآن شرایط کار در امریکا کمی بهتر از چند سال گذشته است ولی فراموش نکنید که شما باید برای گرفتن کار در امریکا واجدالشرایط باشید و سپس انتظار پیدا کردن کار را داشته باشید. مسلط بودن به زبان انگلیسی, مهارت کاری و تحصیلات دانشگاهی مثلثی است که پیدا کردن کار در امریکا را تضمین می کند. در ضمن شما باید برای پیدا کردن کار صبور باشید و اگر حتی شش ماه بیکار بودید بدانید که چنین زمان انتظاری برای پیدا کردن کار در امریکا عادی است.
برخی از دوستان عزیز تصویر غیر واقعی از شرایط خودشان دارند و مثلا دوستان جوان عزیزی به دنبال کار می گردند که در این سن و سال نباید به جز درس خواندن به هیچ چیز دیگری فکر کنند. اگر زیر سی سال هستید و تخصص و تحصیلات چشمگیری ندارید سعی کنید که حتما برای درس خواندن در دانشگاه برنامه ریزی کنید زیرا حتی اگر کار موقت پیدا کنید نیز حاصلی برای شما نخواهد داشت.
راستش من مخالف این هستم که کسی برای گذران امورات خودش در امریکا به دنبال کار یدی باشد. شما اول باید خودتان و قابلیت ها و شان خودتان را ارزیابی کنید و سپس فقط در همان محدوده برای خودتان برنامه ریزی کنید. مثلا اگر شما لیسانس حسابداری هستید و ده سال هم سابقه کار دارید نمی توانید در امریکا کاری در رابطه با شغلتان پیدا کنید و اگر هم بخواهید شغل یدی بگیرید هرگز از وضعیت خودتان راضی نخواهید بود و بعید است که دوام بیاورید. بنابراین تنها راهی که برای شما وجود دارد این است که در امریکا درس بخوانید تا به مرور وارد جامعه و بازار کاری شوید که متناسب با شان اجتماعی شما است.
معمولا دوستانی که در ایران هستند مهاجرت را از شروع تا لحظه رسیدن به امریکا می دانند. دوستانی که تازه به امریکا رسیده اند گمان می کنند که بزرگ ترین مشکل زندگی در امریکا پیدا کردن کار است در حالی که چنین نیست. دوستانی که کار پیدا می کنند گمان می کنند که بزرگ ترین مشکل زندگی در امریکا انطباق زبانی و فرهنگی است و دوستان دیگری که مثلا سی سال است در امریکا زندگی می کنند نیز مشکلات دیگری دارند که شاید به نظر ما مسخره بیاید.
به هرحال در مورد کار باید بگویم که بچه هایی که من می شناسم و به امریکا آمده اند و واقعا شرایط کار کردن در امریکا را داشته اند کار خوبی پیدا کرده اند و مشکلی در این رابطه نداشته اند. بعضی دوستان به امریکا آمدند و به درستی فهمیدند که با شرایط موجود خودشان چاره ای جز درس خواندن ندارند و راه درست را انتخاب کردند. بعضی دوستان هم به امریکا آمده اند ولی چون جایگاه خودشان را نمی شناسند به جای درس خواندن به دنبال کار هستند که در این صورت یا کار پیدا نمی کنند و یا کاری پیدا می کنند که جز نارضایتی و سرکوفت اجتماعی حاصلی برای آنها ندارد. مثلا دوستان جوان بیست و چند ساله ای هستند که چون چهار تا سیستم عامل نصب کرده اند و یا دو تا هارد دیسک عوض کرده اند گمان می کنند که به جای درس خواندن می توانند یک کار خوب در زمینه کامپیوتر گیر بیاورند در حالی که من همین جا آب پاکی را بر روی دست همه آن عزیزان می ریزم و می گویم چنین چیزی محال است و آنها حتما باید به کالج بروند و چندین سال درس بخوانند. در ایران ممکن است فک و فامیل در پستی باشند و شما را در اداره استخدام کنند ولی در امریکا چنین اتفاقی روی نخواهد داد و شما به مرور فرصت درس خواندن خودتان را هم از دست خواهید داد.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
سلام به همه دوستان:
من معماری خوندم و ارشد دارم، به نرم افزارهای autocad و photoshop تسلط دارم و archicad ،3Dmaxرو هم تا حدی بلدم... به عکاسی آشنایی دارم و مدرکش هم دارم... و کلاً به کارها و رشته های هنری علاقه مندم...
اگر کسی از دوستان در مورد رشته معماری و وضعیت بازار کارش در آمریکا اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم که در اختیار من هم قرار بده و اینکه چه نرم افزارهایی اونجا برای کارهای معماری بیشتر استفاده میشه؟
در مورد رشته طراحی صنعتی هم کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم...
در ضمن، احتمال زیاد به تگزاس خواهم رفت... آیا کسی از وضعیت کار معماری در تگزاس خبر داره؟

شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 Aug 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت نامه دوم:19 Apr 2012
تاریخ مصاحبه:4 Jun 2012
تاریخ دریافت ویزا: یکضرب Cool
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
هزینه:9000 عکس + 39500 پست + 14500 واکسن + 106000 ترجمه
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، bahram20002002
با سلام و خسته نباشید
من مهندس IT هستم با 4 سال سابقه کار و زبان انگلیسیم در حد متوسط رو به بالا است به نظر شما در کدام ایالت و کدام شهر هم کار مرتبط به رشته من زیاد است و هم زیاد مخارج در آنجا گران نیست و هم امنیت در آنجا خوب است ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57
من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم اینجا شغلم حسابداری .تو صرافی کار میکنم با کار ارز و سهام و فارکس مدتی آشنا هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، behzadb57
(2011-08-25 ساعت 19:40)siminelikaee نوشته:  من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم اینجا شغلم حسابداری .تو صرافی کار میکنم با کار ارز و سهام و فارکس مدتی آشنا هستم

آقا اینجا چم و خم کار فارکس و سهام دستت بیاد که نونت تو روغنه! نمیخواد اصلا کار کنی, روزی دو سه ساعت پای کامپیوتر و ماهی فلان قدر درآمد اما اینکه تا همون چم و خمه دستتون بیاد چقدر ضرر میدین پای اینکار بحث دیگه ای هست که من نظری ندارم.
البته من از فارکس سر در نمیارم ولی خوب تا جایی که میدونم به علت تحریم نبودن در اینجا دست آدم خیلی بازتره.
پاسخ
(2011-08-25 ساعت 19:50)yami نوشته:  
(2011-08-25 ساعت 19:40)siminelikaee نوشته:  من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم اینجا شغلم حسابداری .تو صرافی کار میکنم با کار ارز و سهام و فارکس مدتی آشنا هستم

آقا اینجا چم و خم کار فارکس و سهام دستت بیاد که نونت تو روغنه! نمیخواد اصلا کار کنی, روزی دو سه ساعت پای کامپیوتر و ماهی فلان قدر درآمد اما اینکه تا همون چم و خمه دستتون بیاد چقدر ضرر میدین پای اینکار بحث دیگه ای هست که من نظری ندارم.

فارکس به اون شکل که در ایران کار میشه در امریکا غیر قانونی هست.
فقط جهت اطلاع عرض کردم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: free_free ، mohsen324 ، OverLord ، 1979SAM
(2011-08-26 ساعت 09:46)soheilbadami نوشته:  
(2011-08-25 ساعت 19:50)yami نوشته:  
(2011-08-25 ساعت 19:40)siminelikaee نوشته:  من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم اینجا شغلم حسابداری .تو صرافی کار میکنم با کار ارز و سهام و فارکس مدتی آشنا هستم

آقا اینجا چم و خم کار فارکس و سهام دستت بیاد که نونت تو روغنه! نمیخواد اصلا کار کنی, روزی دو سه ساعت پای کامپیوتر و ماهی فلان قدر درآمد اما اینکه تا همون چم و خمه دستتون بیاد چقدر ضرر میدین پای اینکار بحث دیگه ای هست که من نظری ندارم.

فارکس به اون شکل که در ایران کار میشه در امریکا غیر قانونی هست.
فقط جهت اطلاع عرض کردم.

سهیل جان منم فارکس کارم میشه ازت خواهش کنم بیشتر تو این مورد توضیح بدی؟



آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بر همه دوستان
رشته ام حقوقه و الان قصد گرفتن ارشد رو دارم . اما می خوام برای ارشد طوری برنامه ریزی کنم که به درد امریکا هم بخوره. این چند سال ارشد رو هم می خوام از نظر سابقه کاری و هم تحصیلی طوری برنامه ریزی کنم که بعد از ارشد وقتی می خوام بیام امریکا دستم خالی نباشه.

برای ارشد شما حقوق رو پیشنهاد می دید یا مدیریت بازرگانی؟

که تو این چند سال هم کار مرتبط با رشته ام رو تو ایران انجام بدم و یه سابقه کاری داشته باشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: حمید3943
(2011-08-26 ساعت 11:54)30757 نوشته:  سلام بر همه دوستان
رشته ام حقوقه و الان قصد گرفتن ارشد رو دارم . اما می خوام برای ارشد طوری برنامه ریزی کنم که به درد امریکا هم بخوره. این چند سال ارشد رو هم می خوام از نظر سابقه کاری و هم تحصیلی طوری برنامه ریزی کنم که بعد از ارشد وقتی می خوام بیام امریکا دستم خالی نباشه.

برای ارشد شما حقوق رو پیشنهاد می دید یا مدیریت بازرگانی؟

که تو این چند سال هم کار مرتبط با رشته ام رو تو ایران انجام بدم و یه سابقه کاری داشته باشم؟

من از حقوق اطلاعات زیادی ندارم. اما آمریکا و ایران به نظر تفاوتهای بنیادی در زمینه حقوق دارند. فکر نمی کنم مدرک حقوق ایران رو اینجا بپذیرند.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، OverLord ، AmericanHamid
(2011-08-26 ساعت 11:54)30757 نوشته:  سلام بر همه دوستان
رشته ام حقوقه و الان قصد گرفتن ارشد رو دارم . اما می خوام برای ارشد طوری برنامه ریزی کنم که به درد امریکا هم بخوره. این چند سال ارشد رو هم می خوام از نظر سابقه کاری و هم تحصیلی طوری برنامه ریزی کنم که بعد از ارشد وقتی می خوام بیام امریکا دستم خالی نباشه.

برای ارشد شما حقوق رو پیشنهاد می دید یا مدیریت بازرگانی؟

که تو این چند سال هم کار مرتبط با رشته ام رو تو ایران انجام بدم و یه سابقه کاری داشته باشم؟

آقا مدرک حقوق ایران رو اینجا قبول ندارن. یعنی قبول بکنن هم بدرد شما نمیخوره! چون چیزی از سیستم اینجا نمیدونین. کلا بجای همه این ارشدها اگه دو تا حرفه و صنعت خوب و بدردبخور در حد اعلی یاد بگیری اینجا تا مدرک تحصیلی آمریکایی تو بگیری و جایی استخدام بشی راحت میتونی برای خودت زندگی کنی. حالا چه حرفه ای من راستش نمیدونم. به قولی کل اگر طبیب بودم! سر خود دوا بکردم! ولی خوب مکانیکی خوبه, تعمیرات سیستمهای تهویه مطبوع هم خوبه. راننده پایه یک هم اگه عشق تریلی و اینا باشی خوبه چون با داشتن گواهینامه تریلی راحت تو شرکتها استخدامت میکنن و بدون ضمانت و اینا مثل ایران بهت یک تریلی میدن برو کار کن!! (خداییش تو این کارشون موندم!)
زبانت هم که باید قوی کنی مخصوصا لیسینینگ که اکثرا همه توش مشکل دارن.

ولی یک سوالی!!؟
اینجا دوستان میان مینویسن که من اینم و اونم چکار کنم که «بعدا» که میخوام بیام آمریکا ...
این جریان بعدا چیه؟ نکنه مثل اون یکی دوستمون که نوشته بود ایشالا سال بعد گرین کارت قراره برنده بشیم, هست؟؟؟
پاسخ
@free
این بحث تا حدودی مفصل و شاید نامربوط است اما خلاصه عرض میکنم که فارکسی که در ایران یا بسیاری از دیگر نقاط کار میشود به واسطه معامله با یک مارکت میکر است یعنی شرکتی که قیمت جفت ارزها را بر اساس نرخ اسپات ارز شبیه سازی میکند حال انکه به شکل قانونی معاملات اسپات در اختیار بانکهای مرکزی است.
پس این شبیه سازی درست مثل اینست که کسی کازینویی داشته باشد با تعدادی مشتری که با هم بازی میکنند و درصد صاحب شرکت را میپردازند. اما معاملات بورسی ارزها در بورس و بر اساس قراردادهای فیوچر هستند.
همانطور که شما میدانید در مدل فارکس مارکت میکری شما با حتی 100 دلار ! هم برای معامله پذیرفته هستید.
اما این در رقم در بورس حد اقل 8000 دلار امریکاست و این اختلاف برای بیننده عاقل به تنهایی گویای همه ماجراست.
القصه بنابر قوانین فدرال در امریکا هیچ مارکت میکری در خاک سرزمینی حق ثبت ندارد. به همین خاطر شرکتهایی که خود رو امریکایی معرفی میکنند همگی در حوزه دریای کارائیب ثبت شده اند و از قوانین مالیاتی و نظارتی مستثنی هستند.
از علل دیگر غیر قانونی بودن اینها مسائلی مانند همین مالیات پولشویی و غیره میباشد.
برای اطلاعات بیشتر به سایت اینوستو پدیا مراجعه کنید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
(2011-08-27 ساعت 13:14)soheilbadami نوشته:  @free
این بحث تا حدودی مفصل و شاید نامربوط است اما خلاصه عرض میکنم که فار. کسی که در ایران یا بسیاری از دیگر نقاط کار میشود به واسطه معامله با یک مارکت میکر است یعنی شرکتی که قیمت جفت ارزها را بر اساس نرخ اسپات ارز شبیه سازی میکند حال انکه به شکل قانونی معاملات اسپات در اختیار بانکهای مرکزی است.
پس این شبیه سازی درست مثل اینست که کسی کازینویی داشته باشد با تعدادی مشتری که با هم بازی میکنند و درصد صاحب شرکت را میپردازند. اما معاملات بورسی ارزها در بورس و بر اساس قراردادهای فیوچر هستند.
همانطور که شما میدانید در مدل فار. کس مارکت میکری شما با حتی 100 دلار ! هم برای معامله پذیرفته هستید.
اما این در رقم در بورس حد اقل 8000 دلار امریکاست و این اختلاف برای بیننده عاقل به تنهایی گویای همه ماجراست.
القصه بنابر قوانین فدرال در امریکا هیچ مارکت میکری در خاک سرزمینی حق ثبت ندارد. به همین خاطر شرکتهایی که خود رو امریکایی معرفی میکنند همگی در حوزه دریای کارائیب ثبت شده اند و از قوانین مالیاتی و نظارتی مستثنی هستند.
از علل دیگر غیر قانونی بودن اینها مسائلی مانند همین مالیات پولشویی و غیره میباشد.
برای اطلاعات بیشتر به سایت اینوستو پدیا مراجعه کنید.

سلام
با تشکر از راهنمایی شما من چند مورد را خدمت شما عرض می کنم
نگاه کنید درست است که شما برای خرید وفروش در بازار فلور نیویورک حتما باید به صورت فیوچر خرید وفروش ارز بپردازید هر چند که اگر کسی با اسپات کار کرده باشد کارکردن با فیوچر هم برای او فرقی نمی کند و در کل از نظر حرکت بازار با هم تفاوت چندانی ندارند
اما این دلیل نمی شود که بگوییم مارکت میکر در کل بد است الان در خود امریکا هم بروکرهای شناخته شده مانند FXCM و در کانادا OANDA و در انگلستان IG MARKETSخود مارکت میکر هستند و اینها تحت قوانین NFA فعالیت می کنند که چون مربوط به این سایت نیست ترجیح می دهم توضیح بیشتر ندهم اما NFA موسسه نظارتی معتبر خود امریکاست
درکل در مارکت میکر می توان بروکر های خوب پیدا کرد و بروکر بد هم خیلی راحت پیدا کرد که البته متاسفانه بروکرهایی با ایران حاضر کار می کنند اغلب بروکر های درجه 6و 7 هستند که مشکلات زیادی را هم بوجود می اورند اما درکل من هم کار با بروکر های ECN که به بازار متصل هستند ر ا ترجیح میدهم
البته در مورد قوانین هم بد نیست خدمت دوستان عرض کنم که الان لوریج بر اساس قوانین امریکا به 50 کاهش پیدا کرده و البته خرید و فروش سهام امریکا به شکل CFD برای افرادی که گرین کارت دارند غیر قانونی است
ضمن اینکه طبق قوانین جدید هدج کردن هم ممنوع می باشد .
و اگر افرادی از این روشها استفاده می کنند باید به این نکات هم توجه داشته باشند
با ارزوی موفقیت برای همه

آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان