موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-20 ساعت 10:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-24 ساعت 19:45 توسط jan.)
سلام
من در رشته میکروبیولوژی حدود 9 سال کار کرده ام البته با سمت مسئول آزمایشگاه و کنترل کیفیت در صنایع غذایی . آیا با این مدرک و تجربه کاری در امریکا کار پیدا خواهم کرد ؟ و وضعیت کار ما چطوره ؟ دوستان اگر در این زمینه . شغلی در سیاتل یا دیگر ایالت ها داشتند با این ایمیل لطفآ به بنده اطلاع دهند jan_jefferson32@yahoo.com با تشکر جان
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89
ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه وضعیت کار برای رشته حسابداری به چه صورتیه؟ با تسلط به زبان و کامپیوتر در حد خوب.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-22 ساعت 10:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-22 ساعت 10:28 توسط mohamadtj.)
سلام
بچه ها مدرک من لیسانس مکانیک گرایش سیالات هست و الان 5 سالی هست که دز صنعت نفت و گاز به عنوان کارشناس پایپینگ کار میکنم و تقریبا تمام نرم افزارهای مرتبط طراحی سه بعدی رو آشنا هستم. زبان هم بد نیست آیلتس 6 جنرال دارم توی کامپیوتر هم کم وارد نیستم و ایالتی که میرم تگزاس شهر هوستون هست به نظرتون چی میشه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-20 ساعت 12:58)m@ry@m نوشته: دوستان کسی میدونه وضعیت کار برای رشته حسابداری به چه صورتیه؟ با تسلط به زبان و کامپیوتر در حد خوب.
سلام
دوست عزیز در سفری که به سیاتل داشتم در مورد کار حسابداری پرسیدم که گفته ها و آنچه من دیدم حاکی از وضعیت خوب کاری برای رشنه شماست اما ( دقت کنید اما ) اگر رشته شما را در امریکا بعد از ارزیابی قبول کنند و زبان هم خوب بدانید کار خیلی خوبی خواهید داشت . موفق باشید .
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89
ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱
موضوعها: 3
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بازار کار مهندسین عمران چطوره؟؟؟
=========================
آرش
به آرزوم میرسم، شک ندارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
من لیسانس زبان انگلیسی دارم و زبانم در حد متوسط است. در ایران در آژانس هواپیمایی 3 سال کار می کنم و مدرک بند ب آژانس از سازمان گردشگری دارم و در کار آرایشگری هم سررشته دارم بخصوص در کار مانیکور.و مدرک این کار را هم دارم از فنی حرفه ایی. از شهرهایی که برای زندگی انتخاب کردو سانتا باربارا و سیاتل است.ولی نمی دانم وضعیت کار و هزینه زندگی را در این 2 شهر.اگه کسی اطلاعاتی راجع به این دو شهر و وضعیت کار داره منو راهنمایی کنه لطفا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من الان سن دیگو هستم کارشناسی کامپیوتر خوندم 5 سال تو ایران کارای معمول شبکه و pc و تا حدودی برنامه نویسی رو انجام میدادم زبانم خوب نیست از دوستان کسی اینحا هست برای راهنمای و کار ممنون میشم تماس داشته باشیم .mahsun_k2002@yahoo.com
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ي دوستان
آيا كسي از دوستان كه در فرودگاه ويا ايرلاينها كار كنه هست يا نه؟ من flight dipatcher هستم با 10 سال سابقه كار و مشكل زبان هم ندارم.گواهينامه ي بين المللي ICAO را هم دارم مه ميدونم بايد اون در آمريكا به FAA تبديل كنم . به نظرتون ميتونم اونجا كاري پيدا كنم يا نه؟
با تشكر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من در قرعه کشی 2012 برنده شده ام متاهل هستم ویک فرزند دارم و هیچ آشنایی تو امریکا ندارم و مهندس عمران هستم با ده سال سابقه کار
دوستان لصفا راهنمایی کنند کدوم شهر را انتخاب کنم که بتونم کار پیدا کنم و چه میزان پول با خودم بیاورم که مدتی باهاش سر کنم خیلی ممنون که جواب خواهید داد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان پارسی.
من دختری هستم 35 ساله مجرد و علاقه مند به هنر.
در زمینه صنایع دستی، فرش و گلیم ، نقاشی و نویسندگی و دوبله کار کرده ام، سابقه مدیریتی هم دارم و علاقه مندم به آمریکا یا کانادا بیام تا بتونم از توانایی هام بیشتر و بهتر استفاده کنم. در زمینه پرورش و تربیت پرندگان زینتی و پرورش ماهی های زینتی هم تجاربی دارم و بافت تابلو و گلیم های تزئینی هم تدریس میکنم و در زمینه رفو فرش هم کمی مهارت دارم.
در مورد کامپیوتر و طراحی وب و وبلاگ نویسی هم کمی اطلاعات دارم و کار کرده ام و بازاریابی و تبلیغات هم میدانم.
آیا از طریق کار میتوانم اقدام کنم و آیا کسی از دوستان این جمع میتوانند در یافتن کار مرا یاری دهند و به تخصص های من نیازی هست.
با سپاس فراوان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود به بچه های انجمن
بنده تازه عضو شدم لطفا منو راهنماییم کنید
من 2 سال دیگه در رشته کشاورزی فارغ التحصیل میشم چند روز پیش در مورد خرید زمین کشاورزی در ایران سرچ میکردم که سر از زمین های کشاورزی امریکا در اوردم که قیمت های مناسب و وسعت این زمین ها غافلگیرم کرد.
حالا با توجه به قیمت محصولات کشاورزی و این که روز به روز نیاز به این محصولات بیشتر میشه من میتونم با خرید یه مزرعه و شغل کشاورزی اقدام به مهاجرت به امریکا بکنم؟(با صد هزار$) که میشه یه مزرعه 20 هکتاری خرید)
میشه از وام برای مکانیزه کردنش استفاده کرد؟
اگه کشاورزی نشه ! من موسیقی رو خارج از دانشگاه خوندم و مدرکی ندارم اما 2 سالی هست که هنر جو دارم و ویولن ایرانی تدریس میکنم از این طریق میتونم اقدام کنم؟
میخواستم بدونم رو کدوم بیشتر انرژی بذارم با عرض پوزش که طولانی شد
با سپاس