موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-07-12 ساعت 12:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-12 ساعت 12:48 توسط soheilbadami.)
(2012-07-12 ساعت 09:49)drkam نوشته: (2012-07-12 ساعت 05:19)soheilbadami نوشته: (2012-07-11 ساعت 13:17)drkam نوشته: (2012-07-11 ساعت 01:20)nahid.t نوشته: اطلاعات تكميلي اينكه پرسيدم گفتند براي آفات چون مهم هست و خيلي اهميت مي دهند حتما بايد لايسنس اونجا را بگيري
یعنی امتحان جدا میگیرند ازمون وقتی بریم ؟ یا معادل سازی می کنند ؟
ممنون بابت اطلاعات تکمیلی
هر یک از گرایشهای pest control یک امتحان تقریبا ساده داره برای لایسنس.
حمل بر چیزی نشه اما من خودم 2 تا از لایسنسها رو (در تکزاس) گرفتم اما تا حالا فایده ای نداشته. قصه اینه که اول باید کارش رو جور کرد. یعنی شما اگر شاغل باشی خود کار فرما به موقعش شما رو برا لایسنس میفرسته با مخارج خودش. ولی اینطور که من عمل کردم و البته اطلاع کافی نداشتم جز مقداری هزینه اولیه و هزینه های نگهداری لایسنس فایده ای نداشته. اگر بخواید برای خودتون کار کنید هم جز مشاغل پر مسئولیتی هست که هزینه بیمه بالایی داره که بعیده بشه پولش رو دراورد خصوصا تا چند سال اول.
سلام آقا سهیل عزیز
شما خودتون اونجا در زمینه Pest Control کار کردید یا کار می کنید؟من خودم رشتم در زمینه آفات هست اونجا شرکت ها شرایطشون برای جذب نیرو چیا هست ؟ البته من خودم سابقه کاری ندارم و فوق لیسانس هستم . راستی منظورتون از کارکردن برای خود اینه که باغ یا زمین اجاره کنیم ؟
ممنون
ببینید اینجا دفع افات در 2 شاخه استراکچرال و اگریکالچرال فعاله که هرکدوم هم زیر شاخه ها و تخصصهای متفاوتی دارند. من چون تخصصی در کشاورزی نداشتم از طرفی سالیان پیش شرکتی داشتم در ایران در زمینه کنترل بهداشتی اماکن (که به علت تداخل کاری ادامش ندادم) سراغ همین استراکچرال رفتم و لایسنس ترمایت رو گرفتم چون زمینه کاری خوبی داره و چون خونه ها همه بیمه هستن بیمه هر سال گزارش سلامت چارچوب منزل رو میخواد ( خونه ها همه چوبی هست) و بازرسی مرتبی رو میخواد .ولی نتونستم کاری پیدا کنم ! چون شرکتهای بزرگ سابقه کاری اینجا رو میخواستن و شرکت کوچک هم پوزیشن بازرس تنها رو نداره یعنی باید همه کار رو خودتون بکنید از بازرسی و اجرا عملیات و بیمه لایابلیتی و غیره که مناسب من نبود یعنی جونش رو نداشتم! و دستمزد هم خیلی پایین.
در مورد کار شخصی هم منظور اینه که مثلا شما اگه لایسنس شاخه کشاورزی داری شرکتی میزنی و مثلا چند تا مزرعه یا پرورش ماهی یا غیره رو قرار داد میبندید برای کنترل افات که البته قصه خودش رو داره و اسون نیست.
در ضمن در این سایت اطلاعات خوبی راجع تکزاس هست که البته هر ایالت وزارت کشاورزی خودش رو داره که میتونید سرچ کنین.
http://www.texasagriculture.gov/Home.aspx
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امسال 2013 برنده شدم نمی دونم برم آمریکا یا نرم چون خودم اینجا کارمند دولت هستم ونزدیک به ده سال دیگه بازنشست می شم نزدیک چهل سال دارم ول کردن کار و بازنشستگی وکلیه سوابق در ایران برام مشکله زیاد هم تخصص ندارم چند تا مدرک اداری دارم لیسانس حسابداری دارم ولی زبانم ضعیفه موندم چکار کنم آیا اونجا برام کار پیدا می شه زیاد هم سرمایه ندارم کمک کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من یه سوال داشتم.
من امیر هستم 26 ساله از تهران و تازه وارد کالیفرنیا شدم.
7 سال تو کتابخانه مرکزی دانشگاه شریف کار کردم.(کارای کامپیوتری مثل سرچ کتاب تو تمام سایت های کتاب ها و...)
اما الان اینجا اصلا نمی دونم چطوری باید واسه کار اقدام کنم.
میشه من رو کمک کنید؟؟؟
ممنون می شم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-19 ساعت 08:30)darya نوشته: [quote='silvesterinca' pid='193143' dateline='1342651991']
منتظر جواب نمون. هر روز سرچ کن و اپلای کن. من گاهی توی هر روز برای 20 تا 30 جا اقدام میکردم. میدونم خیلی خسته کنندست. هر سایتی که میری لیست های بلند بالا دارن که باید همه رو پر کنی ولی چاره ای نیست. کسی برنده میشه که تحمل و پشتکار بیشتری داشته باشه.
امیدوارم که خیلی زود کار مورد علاقت رو پیدا کنی.
یعنی این روزی 20 تا درخواست رو کجا باید فرستاد ؟ مثلا در هفته یا ماه چند تا شغل یا گروه شغلی اعلام میشه برای استخدام ؟
در صورت امکان بیشتر راهنمایی بفرمایین.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-20 ساعت 06:48)darya نوشته: من بعضی وقتها گریه می کردم اینقدر که فرمهای مختلف پر میکردم و هیچکس تماس نمی گرفت. یکی دو روز ولش می کردم ولی میدیدم راهی ندارم.
من الان دقیقا توی این وضعیت هستم. دو ماهه دارم همه جا اپلای میکنم اما هیچی نشده
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
سلام دوست عزیز
ممکنه برامون از دوره تخصصی که اونجا گذروندی و در ارتباط با همون هم کار پیدا کردی برامون بگید ؟ و اینکه شما کدام شهر هستید و کلا شرایط هزینه ها و کار چطوره ؟
ممنون از شما
[/quote]
من توی ایران فوق لیسانس فیزیک داشتم . اول هم رفتم تگزاس.ولی متاسفانه نتونستم برای اون کاری پیدا کنم. اینه که اومدم کالیفرنیا شهر carlsbad نزدیک سن دیگو و توی یک موسسه خیلی معروف مدرک جواهرشناسی گرفتم. هزینه اش یک کم زیاد میشه ولی در عوض یک مدرک خیلی خوب با اعتبار جهانی اونم فقط تو مدت شش ماه می گیرید. متاسفانه شانس ما خورده به رکود اقتصادی امریکا. اگه هر زمان دیگه ای بود زود کار پیدا می کردیم. ولی خوب با این مدرک برای همه جواهرفروشی ها همه کمپانی های جواهر سازی و غیره می تونید درخواست بدید. خلاصه اینکه من هم تو یک کمپانی بزرگ تعمیرات جواهرات به عنوان دستیار خرید الماس و سنگهای رنگی استخدام شدم. شهر رنچو یک ساعتی لس آنجلس. الان هم پنج ماهه که اینجام. شهر ساکت و خلوتیه به لس آنجلس هم خیلی دور نیست. هزینه ها هم بد نیست. میشه زندگی کرد. فقط اجاره خونه توی کالیفرنیا از بقیه جاها گرون تره. بقیه چیزها شبیه همه.
اگه اطلاعات دیگه ای در رابطه با اون مدرک خواستید بدونید من در خدمتم.
2010AS3xxx
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
ممکنه برامون از دوره تخصصی که اونجا گذروندی و در ارتباط با همون هم کار پیدا کردی برامون بگید ؟ و اینکه شما کدام شهر هستید و کلا شرایط هزینه ها و کار چطوره ؟
ممنون از شما
[/quote]
من توی ایران فوق لیسانس فیزیک داشتم . اول هم رفتم تگزاس.ولی متاسفانه نتونستم برای اون کاری پیدا کنم. اینه که اومدم کالیفرنیا شهر carlsbad نزدیک سن دیگو و توی یک موسسه خیلی معروف مدرک جواهرشناسی گرفتم. هزینه اش یک کم زیاد میشه ولی در عوض یک مدرک خیلی خوب با اعتبار جهانی اونم فقط تو مدت شش ماه می گیرید. متاسفانه شانس ما خورده به رکود اقتصادی امریکا. اگه هر زمان دیگه ای بود زود کار پیدا می کردیم. ولی خوب با این مدرک برای همه جواهرفروشی ها همه کمپانی های جواهر سازی و غیره می تونید درخواست بدید. خلاصه اینکه من هم تو یک کمپانی بزرگ تعمیرات جواهرات به عنوان دستیار خرید الماس و سنگهای رنگی استخدام شدم. شهر رنچو یک ساعتی لس آنجلس. الان هم پنج ماهه که اینجام. شهر ساکت و خلوتیه به لس آنجلس هم خیلی دور نیست. هزینه ها هم بد نیست. میشه زندگی کرد. فقط اجاره خونه توی کالیفرنیا از بقیه جاها گرون تره. بقیه چیزها شبیه همه.
اگه اطلاعات دیگه ای در رابطه با اون مدرک خواستید بدونید من در خدمتم.
[/quote]
دوست عزیز ایا اگر از ایران این مدرکو بگیریم اونجا اعتبار داره من همسرم این مدرک و از اینجا داره و همچنین ساخت طلا و نقره رو هم بلده اونجا به کارمون میاد؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان