2012-07-23 ساعت 00:11
(2012-07-23 ساعت 00:01)smpf نوشته:(2012-07-22 ساعت 20:08)darya نوشته:(2012-07-22 ساعت 19:50)smpf نوشته: بزاي كسي كه خياطي بلده و هم دوره طراحي جواهر گذرونده روي كدوم يكي زوم كنه و مدرك بگيره راحتتر شغلي گيرش مياد البته با حقوق بالاتر
خیاطی هم تا اونجایی که من میدونم درامد خوبی داره. و فکر می کنم چون سرمایه خاصی نمی خواد میشه به عنوان یک شغل مستقل بهش فکر کرد. ولی خوب با مدرک جواهرات باید سرمایه خیلی زیادی داشت که بتونیم برای خودمون بیزینس داشته باشیم. در مورد طراحی جواهرات هم من خیلی به این موضوع علاقه داشتم ولی راستش با تحقیقی که کردم متوجه شدم کار گرفتن براش خیلی سخته. یعنی خیلی شانسیه. ممکنه یکی دو طرح بدید به یک کمپانی بزرگ و اونا خوششون بیاد و استخدام بشید. ممکنه هیچکس از طرح های شما استقبال نکنه. بچه های طراحی توی همون موسسه gia یک نمایشگاه از کاهاشون گذاشته بودند که بی نظیر بود ولی من کسایی رو می شناسم که هنوز نتونستند کار بگیرند. کار پیدا کردن اینجا تو امریکا یک مقدار شانسیه.
به نظرم اگه امکانش رو دارید هر دو رو تقویت کنید و برای هر دو با دو تا رزومه مختلف دنبال کار باشید. هر چه تخصص های بیشتری بدونید پرش های بلندتری به سمت موفقیت خواهید داشت.
منظور از خياطي در اونجا همون تعميرات لباسه ديگه؟ ممنون از پاسختون
هم تعمیرات و هم دوخت لباس. یکی از دوستامون تو لس آنجلس می گفت اونجا خیلی کارگاهها هستند که خیاط می خوان. البته من خودم هیچ اطلاع خاصی از این حرفه ندارم. فقط میدونم برای یک کوتاه کردن پای شلوار کلی باید پول بدی. طوریکه گاهی هزینش از قیمت خود شلوار بالاتر میشه
2010AS3xxx