2012-07-21 ساعت 09:37
(2012-07-21 ساعت 09:18)darya نوشته:دوست عزیز ایا اگر از ایران این مدرکو بگیریم اونجا اعتبار داره من همسرم این مدرک و از اینجا داره و همچنین ساخت طلا و نقره رو هم بلده اونجا به کارمون میاد؟(2012-07-21 ساعت 09:04)سمانه777 نوشته:(2012-07-20 ساعت 19:16)darya نوشته:سلام دوست عزیز
ممکنه برامون از دوره تخصصی که اونجا گذروندی و در ارتباط با همون هم کار پیدا کردی برامون بگید ؟ و اینکه شما کدام شهر هستید و کلا شرایط هزینه ها و کار چطوره ؟
ممنون از شما
من توی ایران فوق لیسانس فیزیک داشتم . اول هم رفتم تگزاس.ولی متاسفانه نتونستم برای اون کاری پیدا کنم. اینه که اومدم کالیفرنیا شهر carlsbad نزدیک سن دیگو و توی یک موسسه خیلی معروف مدرک جواهرشناسی گرفتم. هزینه اش یک کم زیاد میشه ولی در عوض یک مدرک خیلی خوب با اعتبار جهانی اونم فقط تو مدت شش ماه می گیرید. متاسفانه شانس ما خورده به رکود اقتصادی امریکا. اگه هر زمان دیگه ای بود زود کار پیدا می کردیم. ولی خوب با این مدرک برای همه جواهرفروشی ها همه کمپانی های جواهر سازی و غیره می تونید درخواست بدید. خلاصه اینکه من هم تو یک کمپانی بزرگ تعمیرات جواهرات به عنوان دستیار خرید الماس و سنگهای رنگی استخدام شدم. شهر رنچو یک ساعتی لس آنجلس. الان هم پنج ماهه که اینجام. شهر ساکت و خلوتیه به لس آنجلس هم خیلی دور نیست. هزینه ها هم بد نیست. میشه زندگی کرد. فقط اجاره خونه توی کالیفرنیا از بقیه جاها گرون تره. بقیه چیزها شبیه همه.
اگه اطلاعات دیگه ای در رابطه با اون مدرک خواستید بدونید من در خدمتم.
[/quote]
اینکه این مدرک رو دارند و سابقه طلا و نقره هم دارند خیلی خوبه. همین الان کمپانی ما به جواهرساز نیاز داره . اگه شوهرتون کارهایی مثل سوار کردن سنگ و تعمیرات طلا بلدند، فکر کنم اینجا راحت استخدام بشند. من می تونم پارتیشون بشم ولی به طور کلی تو امریکا اینا خیلی رو مدرک gia حساب باز می کنند. یعنی هیچ مدرکی از ایران رو قبول ندارند. من خودم از ایران آنلاین شروع کردم و فقط برای آزمایشگاهها و امتحان نهاییش اومدم اینجا.
هر سوال دیگه ای هم داشتید بپرسید
[/quote]
سلام و ممنون از توضیحاتتون
اگر محبت کنید بفرمایید الان من از ایران چطور میتونم شروع کنم ؟
و اینکه هزینه این دوره چقد بوده ؟ همینطور آیا با توجه به وضعیت نه چندان مناسب کار در اونجا و هزینه ای که برای این طور پرداختید، آیا حقوق مناسبی پرداخت میکنند که راضی کننده باشه ؟ البته پاسخ این سوال خصوصیه و حتماً میگید که توی این شرایط 1000 دلار در ماه هم حقوق بدن خوبه ولی میخوام بدونم آیا میشه به عنوان حتی شغلی دائمی و با ثبات بهش نگاه کرد یا خیر ؟
ممنون از شما