موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-07 ساعت 16:22)parsush نوشته: دوستان يك سوال: تا زماني كه گرين كارت و سوشال نامبر نيومدن ميشه براي گرفتن كار اقدام كرد؟
شما ویزاتون در حقیقت همون گرین کارتته تا یک سال و در مورد سوشال نامبر هم شماره رو همون روز میشه گرفت فقط کارت بعدا ارسال میشه پس مشکلی ندارید!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
2013-01-08 ساعت 06:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 00:24 توسط Saeedv13.)
(2013-01-07 ساعت 21:30)IN.USA@2013 نوشته: [quote='parsush' pid='260206' dateline='1357559528']
دوستان يك سوال: تا زماني كه گرين كارت و سوشال نامبر نيومدن ميشه براي گرفتن كار اقدام كرد؟
سلام دوست عزیز، شماره گرین کارت شما توی ویزاتون نوشته شده یعنی شما رسما یه مقیم قانونی هستید و همین ویزا حکم گرین کارت شما رو داره، ضمنا تا شما رزومه بفرستید و کار گیرتون بیاد همه مدارک شما رسیده، پس اگه جایی برای کار پیدا کردید حتما اقدام کنید. شماره ای که بالا سمت راست ویزا فکر می کنم وارد شده همون که توی فرودگاه یادداشت می کنند میشه A number
Good luck
(2013-01-07 ساعت 18:31)ابی هانی نوشته: اگه کسی شما رو بشناسه میتونه از روز اول ورودتون بهتون کار بده.مشکلی نداره.اما مشکل اینجاست که اگه شمارو نشناسن بدون سوشال شما هویتی ندارین و حتی حساب هم نمیتونید باز کنید
سلام شما اگه دو تا کارت شناسایی عکس دار داشته باشید می تونید حساب باز کنید البته بهتره ترجمه کرده باشید، من کارت ملی و پاسپورت داشتم و همسرم گواهینامه و پاسپورتش رو اورده بود، یه خانم افغانی هم توی بانک کار می کرد که چون فارسی می دونست کارت ملی من که یادم رفته بود ترجمه اش رو ببرم رو تایید کرد، البته ادرس هم باید داشته باشید. این فقط برای حساب دبیت بود، ولی برای حساب کریدیت قبول نکردن و باید حتما گرین کارتمون می اومد.
همونطور که به اون دوستمون گفتم شماره گرین کارت شما توی ویزاتون هست که بهش می گن A number. پس اونطور که فکر می کنید نیست و هویت دارید.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از تاپیک خوبتون
من 27 ساله هستم .. فوق ديپلم مديريت روابط عمومي از دانشگاه علمي- كاربردي دارم و در حال حاضر هم دانشجوي مديريت هتلداري در همين دانشگاه هستم... مدارك ICDL از بيناد ICDL ايران، مهارتهاي كسب و كار و كارآفريني از وزارت تعاون كار و رفاه اجتماعي ، CRM ، خلاقيت و نوآوري در محيط كار از MFT دارم.. در حال حاضر هم حدود 5 سال سابقه كار آموزشي و مدير داخلي در مجتمع فني تهران را دارم. زبان انگليسي هم متاسفانه چندان قوي نيست .. اما قصد قوي كردن آن را دارم...
فكر ميكنيد چه قدر شانس و توانايي پيدا كردن كار رو دارم؟ و اگر پيشنهادي رو هم برام داشته باشيد .. بسيار ممنون ميشم ....!
با سپاس فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز، راستش من پاسپورت آمریکایی دارم و تا الان هیچ اقدامی برای استفاده از اون انجام ندادم. مدرکم کارشناسی ارشد ریاضی هست و 10 سال هم دبیر ریاضی بودم. با این مدرک و سابقه کاری چه نوع کاری می تونم در آمریکا پیدا کنم.آیا لازمه دوره های خاصی رو بگذرونم. ممنون می شم اگه کسانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنند.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-19 ساعت 03:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-19 ساعت 03:52 توسط Chosey.)
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من لیسانس طراحی صنعتی هستم 25 سال دارم . مدرکم رو خارج از ایران گرفتم و تقریبا مشکل خاصی در مورد انگلیسی ندارم
1 سالی میشه که بعد از اتمام تحصیل برای رسیدگی به کارهای اداری پدرم ( سن پدرم بالاست) ایران هستم
به دلیل پیدا نکردن کار مرتبط با رشتم که فکر میکنم مشکل بیشتر بچه های هم سن و سال خودم در ایران هست ( البته قبل از برگشتن هم حدس میزدم ) کار نصب سقف و دیواره کاذب یا همون Dry wall contractor را انجام میدم .
از طرفی 3D Modeling با کامپیوتر هم انجام میدم ولی بیشتر در ارتباط با معماری
ولی به نرم افزارهای CAD از قبیل Auto cad , Solid works , 3D max تسلط کامل دارم با توجه به رشته تحصیلیم و با در نرم افزار های Word Office, Photoshop, Illustrator, تا حد مرتبط با رشتم آشنایی دارم
آیا کار برای من پیدا خواهد شد
البته من برای شروع زندگی در آمریکا بیشتر به شغل Dry wall Contractor فکر میکنم تا وقتی که بتونم شغلی در رابطه با رشتم پیدا کنم
آیا این طرز فکر من درسته لطفا من رو راهنمایی کنید
در مورد درآمد هم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام به دوستان گل و مهربانم
من یکی از برندگان 2013 هستم . فوق لیسانس مهندسی صنایع با 16 سال سابقه می خواهم از دوستان با تجربه بپرسم که برای بالا بردن درصد موفقیت در پیدا کردن کار در آمریکا چه کارهایی باید انجام بدهم . با سپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-01 ساعت 19:15)sadfar نوشته: باسلام به دوستان گل و مهربانم
من یکی از برندگان 2013 هستم . فوق لیسانس مهندسی صنایع با 16 سال سابقه می خواهم از دوستان با تجربه بپرسم که برای بالا بردن درصد موفقیت در پیدا کردن کار در آمریکا چه کارهایی باید انجام بدهم . با سپاس
سلام دوست عزیز
تا جایی که من میدونم بعد از دونستن خوب زبان داشتن مدرک PMP یا همون دوره بین المللی مدیریت پروژه در پیدا کردن کار به شما کمک میکنه
موفق باشین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر صمیمانه از همه عزیزانی که لطف می کنن فرصت می ذارن و حواب بقیه رو می دن.
من لیسانس مهندسی مکانیک هستم و چند تا نرم افزار بلدم.مثل epanet;iکه مربوط به ابرسانی می شه.solidwork کم بلدم.ابتدایی
اتو کد و افیس به نظر شما در چه زمینه ای کمی خودم رو قوی کنم که اونجا کار گیرم بیاد.
اصلا امیدی هست.
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خسته نباشيد
ايا مهندسان براي اشتغال بايد مدارك خود را معادل سازی کنند؟!چه رشته های فرصت های کاری بهتری دارد!؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان من تخصصم طراحی و ساخت مبلمانه با 10 سال سابقه کار، تحصیلاتم هم فوق دیپلم عمران ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در مورد وضعیت صنایع چوبی بخصوص مبلمان بده .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام:
می خواستم وضعیت کار برای رشته زمین شناسی نفت در آمریکا چطوره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-10 ساعت 02:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-10 ساعت 02:45 توسط farhad1985.)
سلام به دوستان گلم...حالا که همه بچه ها گفتن منم بگم...فوق دیپلم کامپیوتر دارم و اصلا هم از رشتم خوشم نمیاد انقدر متنفر شده بودم که تو دانشگاه آزاد تهران جنوب وقتی کارشناسی قبول شدم بیشتر از سه ترم نخوندم و انصراف دادم...اما تمام عشقم و کارم و زندگیم موسیقی هستش درسته مدرک دانشگاهی در زمینه موسیقی ندارم اما از وزارت ارشاد کارت صلاحیت تدریس موسیقی دارم و نزدیک به هفت سال سابقه تدریس...البته نوازندگیم هم به صورت حرفه ای هستش و کلا تو کارم واردم(به خدا تعریف از خود نیست فقط میخوام شرایطمو به دوستان توضیح بدم تا نتیجه بهتری بگیرم)..در ضمن یادم رفت بگم ساز تخصصیم در تدریس و نوازندگی پیانو هست.حالا با این شرایطم آیا میتونم در زمینه موسیقی به عنوان مدرس توی آمریکا کار پیدا کنم و اگه میشه کدوم ایالت بهتره؟ ممنون
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می