کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
(2012-12-24 ساعت 23:12)omid_usa نوشته:  سلام من 2سال مخراج کاری (سوار کردن برلیان روی سرویس های طلا) کردم. میخواستم بدونم چه شهری باید برم برای کار ؟ این کار اونجا میتونه کمکم کنه؟

باید بگردین، یه جا نیست که مثلا این کارو خیلی لازم داشته باشن،پراکندس. تو سایت gia.com یه قسمت داره job data base اونجا آگهی واسه کارای طلاسازی و مخراج کاری و.... میدن،شرایطشون رو نوشتن و ...آدرسشون هم هست.
اگر هم وضعتون خوبه یه کارگاه بزنین،منم واستون کار میسازم Big Grin
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، Hedieh20 ، mahan L
سلام دوست عزیز
من 10 سال سابقه در تدوین برنامه های مستند دارم و تصویر برداری هم بلدم
و تمام ریزه ککاریهای ایجاد یک شبکه تلویزیونی و به فنی این کار هم کاملا واردم
به نظرت تو کدوم ایالت می تونم کار راحتر پیدا کنم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
با سلام خدمت دوستان من مدرک فنی و حرفه ای دارم در کار بر روی شبکه های برق به صورت برق دار یا بدون برق حدود 5 سال اسم بین المللیش هست lineman به نظر شما براش تو آمریکا کار هست البته الان دارم مهندسی برق هم میخونم ممنون میشم اگر راهنمایی کنین البته من ایرانم و خواهرم هم سیتیزن امریکا هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میتونید از راهنمایی این دوستمون استفاده کنید.
(2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته:  سلام
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم) کار مطابق با سلیقه و معیارهای مناسب خودم پیدا کردم. روش کار پیدا کردن من هم اینچنین بود:
1- ابتدا از یکی از دوستانی که در آمریکا و کانادا در زمینه کاریوقیقا مطابق کار من مشغول است خواستم مهارتهای مهم کار در این کشور رو برام توضیح داد.
2- در سایتهای Indeed و career builder عضو شدم.
3- رزومه های مشابه شغل خودم رو که صاحبان آنها اولا آمریکایی بودن دوما در اینجا تحصیل کرده بودن سوما سابقه کار در شرکتهای معتبر داشتند رو از این سایتها دانلود کردم.
4- اسامی شرکتهای معتبر نفت و گاز را از سایت http://enr.construction.com/toplists گرفتم.
5- با توجه به اطلاعات بند 4 به وب سایت 10-15 شرکت برتر اینجا رفتم و شرح شغل مرتبط با کارم را از قسمت مربوط به استخدام در وب سایتشون گرفتم.
6- جملات / مهارتها / لغات کلیدی مشترک بین موارد 5 و 3 رو درآوردم.
7- رزومه خودم را با استفاده از موارد بند 6 بازنویسی کردم.
8- رزومه ام را در تمامی 10-15 شرکت برتر آپلود کردم.
9- به 2 نفر ایرانی هم که در 2 شرکت نفتی بزرگ کار میکردند رزومه ام را دادم تا به منابع انسانی شرکتشون بدهند.
کارهای فوق 10 روز طول کشید ( از صبح تا شب تو کتابخونه یا منزل)
ظرف 2 هفته بعد از ارسال رزومه ها تقریبا تمام جاهایی که اپلای کردم جواب دادند (رد یا قبول) که نشون میده رزومه خوب تنظیم شده بود که تونست از نرم افزارهای بررسی رزومه جواب بگیره. بعدش با 4 تا از شرکتها قرار مصاحبه گذاشتم و هر 4 تا یک هفته پس از مصاحبه پیشنهادهای خودشون رو ارسال کردند و منهم اونی که برام مناسب تر بود رو انتخاب کردم.

اینها رو نوشتم که ادای دین به سایت کرده باشم. امیدوارم مفید باشه.

یا حق!
پاسخ
دوست عزیز با تشکر از اشتراک این تجربه چنانچه وقتی بود راجع چند مورد زیر هم اگر توضیح مختصری بدهید برای کاربران بسیار مفید خواهد بود و مطلب خوب شما تکمیل خواهد شد.

* چگونگی اقدام برای ارزیابی مدرک دانشگاهی شما
* سطح زبان
* مراحل و چگونگی اخذ پی ای یا سی پی ای ایالتی (تکزاس)
* مراحل مربوط به رفرنس یا در صورت نبود ان نحوه تعامل و توافق با رکریتور
و هر مورد تکمیلی که به نظرتون میرسه.
با تشکر و ارزوی توفیق.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: صوفیا صوری ، pedar ، Tomas
(2012-12-29 ساعت 11:57)soheilbadami نوشته:  دوست عزیز با تشکر از اشتراک این تجربه چنانچه وقتی بود راجع چند مورد زیر هم اگر توضیح مختصری بدهید برای کاربران بسیار مفید خواهد بود و مطلب خوب شما تکمیل خواهد شد.

* چگونگی اقدام برای ارزیابی مدرک دانشگاهی شما
اگه منظورتون ارزیابی مدرک برای ادامه تحصیل است من تجربه ندارم . ولی اگر درمورد کار میفرمایید پس از اینکه مرحله توافق مالی و دریافت رسمی تاییدیه استخدام من انجام شد وارد مرحله بک گراند چک شدم که در این مرحله از من اصل مدرک تحصیلی و ترجمه آن را خواستند و بعد از 2 هفته گفتند چک کردیم همه چیز درست بوده است. وقتی میگویند چک کردیم یعنی حتما چک کرده اند.
* سطح زبان
[/color]من ایران که بودم آیلتس 7.5 جنرال داشتم ( نیست که همش توکار مهاجرت بودم مجبور بودم مرتب تمدیدش کنمBig Grin) و اینجا که اومدم با همین سطح زبان هیچ مشکلی برام پیش نیامده البته تا حالا. لازم به ذکر میدونم که زبان شما در مصاحبه بسیار کاربرد مثبت دارد ولی بعد از آن برای کار خیلی مشکلی ندارید چرا که دایره لغات و Vocab فنی بسیار محدود است.
* مراحل و چگونگی اخذ پی ای یا سی پی ای ایالتی (تکزاس)
تجربه ای ندارم
* مراحل مربوط به رفرنس یا در صورت نبود ان نحوه تعامل و توافق با رکریتور
و هر مورد تکمیلی که به نظرتون میرسه

بهتر است در رزومه هیچ اشاره ای به ریفرنس نفرمایید اگر بخواهند خودشان میگویند.
از من بعد از مصاحبه ها درخواست 3 نفر ریفرنس که رابطه کاری مستقیم با من داشته اند کردند. شرکتی که با آن به توافق کاری/مالی رسیدم برای ریفرنسی که مرتبط با آخرین سابقه کاری ام معرفی کرده بودم (در ایران) ایمیل رسمی فرستاد و فرمی با سوالات بسیار جنرال (مانند : تایید اسم، فامیل، تایید نوع کاری که در رزومه گفته بودم و اعلام نکته ای که فکر میکنند ذکر آن درمورد من لازم باشد)، برای آنها فرستاد که ریفرنس من هم سریعا جواب داده بود.
تمامی موارد کاری من به صورت مستقیم با شرکتها بود و تجربه ای از توافق با رکریتور ندارم.

با تشکر و ارزوی توفیق.

موارد را با رنگ قرمز و در حد 4 ماه حضورم در اینجا عرض میکنم. البته 4 ماه اصلا رقمی نیست و امیدوارم حمل بر بی ادبی و نطق اضافه نشه چون اینجا کابر با چندین سال سابقه زندگی در هیوستون هم هست.

یا حق
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
پاسخ
سلام دوستان
من از برندگان 2013 هستم.خودم مدرک مهندسی الکترونیک دارم و 4 ساله که تو یک شرکت نیمه خصوصی که مربوط به انتقال نیرو است کار میکنم.همسرم هم مهندس برق و سابقه کارش مربوط میشه به اتوماسون صنعتی و BMS.من مدرک معتبر فنی حرفه ای برای اشپز درجه یک و کافی شاپ دارم و خیلی دوست دارم تو امریکا مخصوصا جایی که ایرانی زیاده(کالیفرنیا)بتونم کسب و کاری برای خودم داشته باشم مثلا یه رستوران غذای سنتی.اگر بخوام این کار رو داشته باشم باید ایالتی رو انتخاب کنم که ایرانی زیاد داشته باشم و اگر بخوام به خاطر تخصص خودم و همسرم یه ایالت صنعتی رو انتخاب کنم باید برم یه جای دیگه. الان واقعا مستاصل موندم نمیدونم چی کار کنم.از دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن میخوام که راهنماییم کنن.میتونم اونجا برای خودم کار مورد علاقه ام رو راه بندازم؟؟یا باید دنبال کار با تخصص خودم باشم؟؟؟یا حتی اینکه باید به شغل های غیر مرتبط فکر کنم!!؟؟؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، Tomas
(2012-12-24 ساعت 16:59)gbtm نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 06:55)gbtm نوشته:  سلام دوستان

کسی راجع به شرایط و مراحل ورود به ارتش آمریکا اطلاعی داره؟

general qualifications*

U.S. citizen or permanent resident alien
17-35 years old
Healthy and in good physical condition
In good moral standing
High school or Equivalent Education

*Some positions may have additional qualifications

من میخوام برم توی ارتش
سن 20 سال
قد 170 وزن 67
مدرک تحطیلی هم دیپلم
امکان استخدام شدنم هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-01-06 ساعت 12:00)asdcvb1 نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 16:59)gbtm نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 06:55)gbtm نوشته:  سلام دوستان

کسی راجع به شرایط و مراحل ورود به ارتش آمریکا اطلاعی داره؟

general qualifications*

U.S. citizen or permanent resident alien
17-35 years old
Healthy and in good physical condition
In good moral standing
High school or Equivalent Education

*Some positions may have additional qualifications

من میخوام برم توی ارتش
سن 20 سال
قد 170 وزن 67
مدرک تحطیلی هم دیپلم
امکان استخدام شدنم هست

خوب این شرایط کلی هست:

شهروند ایالات متحده و یا خارجی که دارای اقامت دائم
سنتون بین 17-35 باشه
سالم باشید و شرایط خوب فیزیکی داشته باشید
اخلاقتون خوب باشه
دبیرستان و یا آموزش و پرورش معادل آن
و برخی از مدارک اضافی

مورد اصلی بند آخر هست!!!
شما همه این شرایط رو هم داشته باشید باز هم دلیل نمیشه، چون این شرایط کله ممکنه مثلا یکی از شرایطش (مثلا عرض میکنمااااااااااااااااا جدی نگیرید) ایرانی نبودنه Big Grin
بعد شما ممکنه تو همون مورد رد بشید
ولی گویا شرایط کلی رو دارید، البته مدرکتون قابل قبوله براشون؟ احتمالا زبان رو هم باید فول باشید
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
سلام دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: shiraz2013 ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 04:06)taha_jam_co نوشته:  سلام دوست عزیز
من 10 سال سابقه در تدوین برنامه های مستند دارم و تصویر برداری هم بلدم
و تمام ریزه ککاریهای ایجاد یک شبکه تلویزیونی و به فنی این کار هم کاملا واردم
به نظرت تو کدوم ایالت می تونم کار راحتر پیدا کنم

ایالت کالیفرینا و شهر لس آنجلس پایتخت فیلم سازی دنیاست. شانستون اینجا بیشتره از بقیه جاها. ولی قبل از نهایی کردن تصمیم سری به آگهی های کاری بزنید و ببنید چه مهارت هایی رو نیاز دارند.

دوستان عزیز،

پیدا کردن جواب سوال "کدام ایالت برای من شغل هست" خیلی سخت نیست!
چند تا سایت معروف کاریابی وجود داره از جمله Monster, Careerbuilder, Indeed, Dice, و ....
توی هر کدوم عنوان شغلی خودتون رو جستجو کنید و ببینید توی چه ایالت هایی بیشتر آکهی نشون می ده. اینجوری یک ایده ای به دست می آورید که کدام ایالت بهتر است.
البته بهتره بزرگی و کوچکی ایالت رو هم در نظر بگیرید. مثلا کالیفرنیا و تگزاس ایالت های بزرگ و پر جمعیتی هستند و بنابراین برای هر شغلی آگهی پیدا میشه. اما قطعا شغل های نفتی توی فلوریدا و تکزاس خیلی بیشتر است از کالیفرنیا. و همینظور شغل های مربوط به صنعت سینما در کالیفرنیا بیشتر از هر جای دیگریه، یا شغل های مربوط به خودروسازی در دترویت، ایالت میشیگان انباشته شده اند!
کمی جستجو کنید، عنوان شغلی خودتون رو پیدا کنید، Job Description ها رو بخونید ببنید چه پروانه هایی رو برای کار نیاز دارید، راه گرفتن اون پروانه ها چیه، چقدر ظول می کشه، و از این کارها!
وقتتون رو با این کارها و زبان خوندن پر کنید شانس موفقیت به مراتب می ره بالا!
موفق باشید.
پاسخ
دوستان يك سوال: تا زماني كه گرين كارت و سوشال نامبر نيومدن ميشه براي گرفتن كار اقدام كرد؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: ابی هانی ، sadeghi897 ، Tomas
اگه کسی شما رو بشناسه میتونه از روز اول ورودتون بهتون کار بده.مشکلی نداره.اما مشکل اینجاست که اگه شمارو نشناسن بدون سوشال شما هویتی ندارین و حتی حساب هم نمیتونید باز کنید
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، Tomas
يكي از دوستان گفته بود كه از هفته دوم رفته سر كار برام سوال پيش اومد كه مگه ميشه قبل از گرفتن اوراق هويت اينكارو كرد، كارشونم مربوط به يك شركت صنعتي بود
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، Tomas ، 3pideh ، SEPIDEHHHH ، proje
(2013-01-07 ساعت 19:29)parsush نوشته:  يكي از دوستان گفته بود كه از هفته دوم رفته سر كار برام سوال پيش اومد كه مگه ميشه قبل از گرفتن اوراق هويت اينكارو كرد، كارشونم مربوط به يك شركت صنعتي بود

امکانش هست غیر ممکن نیست. Wink
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: asal1907 ، Tomas ، Hedieh20 ، parsush ، proje

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان