کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
(2012-09-21 ساعت 23:45)babak2013 نوشته:  درود عرض احترام به همه من تازه وارد هستم ؛ ولی بسیار خوشحالم که در جمع شما هستم ؛ لطف کنید و به من بگویید من با مدرک تحصیلی فوق لیسانس کشاورزی می تونم کاری مناسب پیدا کنم ، اگه سئوالم ناپخته هستش ببخشید همونطور که گفتم من تازه واردم . ممنوع از همتون

سلام دوست عزیز
بازار کار کشاورزی توی امریکا بد نیست و با یه سرچ توی سایت ها میتونید متوجه بشید توی کدوم ایالت ها بهترین شرایط شغلی وجود داره
اما دوتا مسئله ی خیلی مهم رو مد نظر قرار بدین
1- زبان قوی
2- سابقه کار مرتبط و تجربه ی خوب

شاد و موفق باشین

http://www.agcareers.com/
http://agriculturejobs.org/
توی دو سایت بالا میتونین سرچ کنین
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه

و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، parastoo mohajer ، مانترا ، SEPIDEHHHH ، nedafarsi
سلام دوستان

من 5 صفحه آخرو خوندم , از همه دوستان تشکر می کنم که به دوستان و هموطناشون کمک می کنند
از دریا خانم هم تشکر ویژه دارم چون توی این 5 صفحه خیلی اطلاعات خوبی داده بودن

سوالی داشتم راجب کار مربوط به شبکه
گذروندن چه دوره ها و گرفتن چه مدرک هایی توی آ م ر ی ک ا واسه این رشته لازم هست ؟؟؟ آیا این کلاس ها آموزش به صورت اینترنتی هم دارن که مثلا تئوری رو به صورت اینترنتی , عملی هاشو بعد که اومدیم آ م ر ی ک ا بگذرونیم

پیشاپیش از همه دوستان ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: darya
(2012-10-23 ساعت 04:34)reza6966 نوشته:  سلام دوستان

من 5 صفحه آخرو خوندم , از همه دوستان تشکر می کنم که به دوستان و هموطناشون کمک می کنند

گذروندن چه دوره ها و گرفتن چه مدرک هایی توی آ م ر ی ک ا واسه این رشته لازم هست ؟؟؟ آیا این کلاس ها آموزش به صورت اینترنتی هم دارن که مثلا تئوری رو به صورت اینترنتی , عملی هاشو بعد که اومدیم آ م ر ی ک ا بگذرونیم

دوست عزیز
من تا اونجا که میدونم جناب سراوین ( مدیر ) دارن تو این زمینه درس میخونن.میتونین بهشون یه پی ام بدین و ازشون سوال کنید.
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966
(2012-10-23 ساعت 04:34)reza6966 نوشته:  سلام دوستان

خواهش می کنم... من به همه شما تعلق دارم Tongue
ولی از شوخی گذشته، در مورد شبکه چیزی که من میدونم اینه که دنیای بسیار وسیعی داره. و با چند تا دوره آدم حرفه ای نمیشه. یعنی باید انواع و اقسام دوره های مختلف رو بگذرونی تازه موقع کار که میشه تجربه حرف اول رو میزنه. همسر من یک زمانی خیلی در موردش تحقیق کرد. چند تا موسسه معروف هم تو امریکا هستن که دوره هاش رو آنلاین برگذار می کنند ولی در نهایت به این نتیجه رسیدیم که این کار زود بازده نیست! حداقل 6-7 سال باید تلاش کرد تا حرفی برای گفتن داشته باشید. با این حال از کسانی که این دوره را میخونند هم بد نیست مشورت بگیرید.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، قاصدک مهاجر ، princesess ، SEPIDEHHHH
(2012-10-25 ساعت 00:44)darya نوشته:  خواهش می کنم... من به همه شما تعلق دارم Tongue
ولی از شوخی گذشته، در مورد شبکه چیزی که من میدونم اینه که دنیای بسیار وسیعی داره. و با چند تا دوره آدم حرفه ای نمیشه. یعنی باید انواع و اقسام دوره های مختلف رو بگذرونی تازه موقع کار که میشه تجربه حرف اول رو میزنه. همسر من یک زمانی خیلی در موردش تحقیق کرد. چند تا موسسه معروف هم تو آمریکا هستن که دوره هاش رو آنلاین برگذار می کنند ولی در نهایت به این نتیجه رسیدیم که این کار زود بازده نیست! حداقل 6-7 سال باید تلاش کرد تا حرفی برای گفتن داشته باشید. با این حال از کسانی که این دوره را میخونند هم بد نیست مشورت بگیرید.

ممنون دریا خانوم Big Grin
حق با شماست , من لیسانس کامپیوتر هستم و می خوام ادامه تحصیل بدم توی همین رشته
خواستم ببینم مدرک هایی که در آ م ر ی ک ا معتبر هست توی این شاخه چیا هستن و چگونه هست

بهر حال ممنون از شما Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-25 ساعت 01:17)reza6966 نوشته:  
(2012-10-25 ساعت 00:44)darya نوشته:  خواهش می کنم... من به همه شما تعلق دارم Tongue
ولی از شوخی گذشته، در مورد شبکه چیزی که من میدونم اینه که دنیای بسیار وسیعی داره. و با چند تا دوره آدم حرفه ای نمیشه. یعنی باید انواع و اقسام دوره های مختلف رو بگذرونی تازه موقع کار که میشه تجربه حرف اول رو میزنه. همسر من یک زمانی خیلی در موردش تحقیق کرد. چند تا موسسه معروف هم تو آمریکا هستن که دوره هاش رو آنلاین برگذار می کنند ولی در نهایت به این نتیجه رسیدیم که این کار زود بازده نیست! حداقل 6-7 سال باید تلاش کرد تا حرفی برای گفتن داشته باشید. با این حال از کسانی که این دوره را میخونند هم بد نیست مشورت بگیرید.

ممنون دریا خانوم Big Grin
حق با شماست , من لیسانس کامپیوتر هستم و می خوام ادامه تحصیل بدم توی همین رشته
خواستم ببینم مدرک هایی که در آ م ر ی ک ا معتبر هست توی این شاخه چیا هستن و چگونه هست

بهر حال ممنون از شما Wink

خوب اگه شما تو این زمینه تحصیلات دارید و می خواهید تو همین رشته هم درس بخونید، عالیه. هر چه بیشتر این دوره ها رو بگذرونید توی کار پیدا کردن راحت تر خواهید بود. مایکروسافت یک سری امتحان توی دوره های مختلف برگزار میکنه که اگه بتونید مدرکهاش رو بگیرید خیلی خوبه. فقط نمیدونم کلاس آنلاین هم داره یا فقط امتحان میگیره. میتونید تو سایتش چک کنید.
به هر حال موفق باشید.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966
دوستای خوبم از کار در رشته زیوفیزیک (کارشناسی ارشد) اگه چیزی میدونید بگید لطفا و ممنون میشم .
شنيده ام كه در بلاد كفر آدميان ديندارترند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من 3 ماهه اومدم هر جا رفتم کار پیدا نکردم رشته ام خوبه و کلی نرم افزار و... بلدم بماند خواستم ازتون خواهش کنم که اگر کسی اشنا داره هر کاری تو راس - می سیز- حتر رستوران باشه حتی ساعتی انجام میدم منو معرفی کنید خیلی نگرانم مخصوصا برای اینده دختر 6 ساله ام میگن اگر مثلا تو راس یا فروشگاههای دیگه اشنا داشته باشی و به مدیر معرفی ات کنه سریع استخدام میشی خواهش میکنم اگر اشنا دارید این لطف را در حق من بکنیددد
پاسخ
تشکر کنندگان: pr.kia ، shiraz2013 ، SEPIDEHHHH
(2012-11-25 ساعت 14:57)akimomon نوشته:  سلام بچه ها من 3 ماهه اومدم هر جا رفتم کار پیدا نکردم رشته ام خوبه و کلی نرم افزار و... بلدم بماند خواستم ازتون خواهش کنم که اگر کسی اشنا داره هر کاری تو راس - می سیز- حتر رستوران باشه حتی ساعتی انجام میدم منو معرفی کنید خیلی نگرانم مخصوصا برای اینده دختر 6 ساله ام میگن اگر مثلا تو راس یا فروشگاههای دیگه اشنا داشته باشی و به مدیر معرفی ات کنه سریع استخدام میشی خواهش میکنم اگر اشنا دارید این لطف را در حق من بکنیددد
کار خدماتیم نیست؟! یا شما نمیرید دنبالش؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
برای فروشندگی تو نمایندگی ه برندها کارمیشه کرد؟کار هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-25 ساعت 14:57)akimomon نوشته:  سلام بچه ها من 3 ماهه اومدم هر جا رفتم کار پیدا نکردم رشته ام خوبه و کلی نرم افزار و... بلدم بماند خواستم ازتون خواهش کنم که اگر کسی اشنا داره هر کاری تو راس - می سیز- حتر رستوران باشه حتی ساعتی انجام میدم منو معرفی کنید خیلی نگرانم مخصوصا برای اینده دختر 6 ساله ام میگن اگر مثلا تو راس یا فروشگاههای دیگه اشنا داشته باشی و به مدیر معرفی ات کنه سریع استخدام میشی خواهش میکنم اگر اشنا دارید این لطف را در حق من بکنیددد

دوست عزیز کدوم شهر هستین شما؟
امیدوارم تا الآن کار خوبی پیدا کرده باشین
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه

و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57
سلام دوستان من لس انجلس هستم
هنوز کار پیدا نکردم Sad(((((( نه من و نه شوهرم
من که دونه دونه درب مغازه ها هم رفتم برای فروشنگی و در واقع هر کاری اما ....
می سیز و دو تا فروشگاه پیرو رزومه خوبی که درست کرده بودن رفتم ولی ایمیل تشکر فرستادند و مودبانه رجکت
نمیدونم خدا خودش یه راهی برامون باز کنه
ترو خدا اگر تو لس انجلس اشنایی دارید برای کار پاره وقت و تمپروری معرفی کنید میگن اگر اشنا داشته باشی معرف بشه فروشگاهها سریع میگیرنت
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، afshin_m7 ، rouzbehdarvishi ، roeentan ، مانترا ، shiraz2013
سلام دوستان

کسی راجع به شرایط و مراحل ورود به ارتش آمریکا اطلاعی داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-12-16 ساعت 06:55)gbtm نوشته:  سلام دوستان

کسی راجع به شرایط و مراحل ورود به ارتش آمریکا اطلاعی داره؟

general qualifications*

U.S. citizen or permanent resident alien
17-35 years old
Healthy and in good physical condition
In good moral standing
High school or Equivalent Education

*Some positions may have additional qualifications
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من 2سال مخراج کاری (سوار کردن برلیان روی سرویس های طلا) کردم. میخواستم بدونم چه شهری باید برم برای کار ؟ این کار اونجا میتونه کمکم کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان