موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-11-13 ساعت 03:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-13 ساعت 03:35 توسط yami.)
اول شما از اون بالا دگمــــــــــــــــــــه تشکر رو بزنید ببینم ماوستون درست کار میکنه یا نه!!
بعدش اینکه مثل اینکه تا جایی که من میدونم، در مهاجرسرا زندگی مثل تبلیغات سونی، دگمه بازگشت ندارد!! و پست رو میشه ویرایش کرد ولی نمیشه پاک کرد.
فقط مدیرها میتونن پاک کنند.
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان.من الان حدود یک ماهه اومدم امریکا و کار تخصصیم هم ورزش حرفه ای والیبال هستش.سالها تیمهای ملی والیبال ایران بازی کردم و الانم کارت مربیگری ملی رو هم دارم.میخواستم بدونم ایا میتونم توی رشته خودم کاری پیدا کنم؟خیلی ممنونم از راهنماییتون
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من 24 سالم هست، کاردانی کامپیوتر از دانشگاه آزاد دارم ، فعلا کارگری هر جا که باشه میرم و کار می کنم .
به نرم افزار فتوشاپ تسلط دارم ، دارم میرم به سمت طراحی وب ، از لحاظ زبان انگلیسی هم که از صفر شروع کردم و دارم در منزل کار می کنم .
کار فنی از قبیل جوشکاری ، مکانیک تاسیسات نفتی و گازی هم کار کردم ، لوله کشی هم کار میکنم .
ولی علاقه به کار با کامپیوتر دارم ، و قصد دارم در صورت گرفتن اقامت آمریکا در همین زمینه هم ادامه تحصیل بدم.
کل سرمایه ام تا به امروز 10 میلیون هست .
ساپورت مالی هم نمیشم .
من همیشه بدترین حالت رو در نظر میگیرم ، بنظر شما چه شغلی در آمریکا می تونم پیدا کنم ؟
این سرمایه ای که دارم اصلاً میشه به آمریکا اومد و از صفر شروع کرد ؟
من هیچ کسی رو اونجا ندارم و تنها هستم !
خوشحال میشم راهنمایی کنید . ممنون
شرمنده چند تا سوال رو با هم پرسیدم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . اینجانب دبیر جامعه شناسی هستم . مدرک کارشناسی ارشد رشته politicl science دانشگاه علامه طباطبایی دارم . می خواهم قبل از اقدام برای ورود به آمریکا اطلاعات لازم را کسب و پیش فرض خود قرار دهم.در صورت امکان ورود به آمریکا آیا می توانم در مدارس ایرانی یا آمریکایی در این کشور به تدریس مشغول شوم. ضمنا علاقه مندم در همین رشته political scienceدر مقطع دکترا ادامه تحصیل دهم.درمورد job growthهم سایت مربوطه را دیدم اما اطلاعات درستی از آن نتوانستم استخراج کنم. لطفا راهنمایی فرمایید.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من با مدارک بین المللی ایزو می تونم کاری در امریکا پیدا کنم