موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نه اصلا زبان هیچ ربطی نداره. مصاحبه گرها فارسی زبانن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نه نه، من نمیدونستم که توی فرانسه یا ایتالیا میخواهید مصاحبه بشید. منظور من دبی و آنکارا هستش. اگر انگلیسیتون خیلی هم خوب نباشه، مهم نیستا، سوالایی که میکنن کلیشه ایه. درضمن از قبرس هم میتونید اقدام کنید. یادمه تا چند سال پیش میذاشتن که مترجم با خودتون ببرید. الانو نمیدونم.
اما بهتره قبل از اینکه از ایتالیا و فرانسه اقدام کنید، حتما بهشون ایمیل بزنید و بپرسید که اولا ایرانیارو میپذیرن یا نه. دوما آیا مترجم راه میدن یا نه.
معمولا ایرانیارو هیچ سفارتی غیر از دبی و باکو و آنکارا و عشق آباد و قبرس نمیپذیره، مگر اینکه مقیم اون کشور باشید یا مثلا با ویزای دانشجویی توی اون کشور باشید.
قبل از اقدام حتما با ایمیل بپرسید.
آلمان هم ایرانیارو مصاحبه میکنه. میتونید بپرسید. البته ناپل ایتالیا هم ایرانیارو مصاحبه میکنه. به احتمال قوی آفیسر فارسی زبان دارن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
به یکی از دوستانم سپردم که فردا زنگ بزنه سفارت ناپل بپرسه تا ببینیم آفیسر فارسی زبان هم داره یا نه ؟! یه سوال دیگه داشتم و اون اینکه کدام سفارت باشه هم تاثیری داره؟! مثلاْ امکان جواب گرفتن از ناپل بیشتر از آنکارا و دوبی و باکو و عشق آباد و قبرس هست یا فرقی با هم نمیکنن؟!
فعل و انفعال ، جزر و مد جریان ، آزمون و خطا ، تغییر ......> این است ریتم زندگی.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
در این مورد بین علما اختلاف نظر هست
ولی به هر حال کسی که از اروپا اقدام میکنه، یعنی یه ویزای شینگن تو پاسش خورده و این امتیاز بزرگیه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این علمای اعلم کاش اختلافاتشون رو بذارن کنار و به دادمون برسن.. D:
فعل و انفعال ، جزر و مد جریان ، آزمون و خطا ، تغییر ......> این است ریتم زندگی.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. میشه بگید چه جوری میشه از سفارت دبی وقت مصاحبه گرفت؟ باید تلفن زد؟ یا آن لاینه؟ میشه شمارشو بدین و بگین کی باید زنگ زد؟ یا اگه آن لاینه، وب سایت... ؟ یک دنیا ممنون.
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
دوست عزیز
من وکالت و امور مهاجرت نخوندم که بگم ۱۰۰ درصد می تونم کمکتون کنم ولی اگه یه کمی از مشخصات خودتون اینجا بنویسید نظرات بهتری دریافت خواهید کرد. مثلا چند سالتونه؟ متاهل یا مجرد؟ تحصیلاتون، شغل، حرفه و مدارکی که دارید. به کجاها سفر کردید ومهر کدوم کشورها وارد پاسپورتتون شده؟ درآمدتون از کجا و چه مقدار هست و چه وابستگی هایی به ایران دارید؟
و اما در مورد استرالیا و ویزای توریستی، این رو مطمئن هستم که دست کمی از ویزای آمریکا نداره، حتی با وجود اینکه مشاغل زیادی رو به عنوان مهاجر می گرفت و ویزای دانشجویی راحتی می داد، ظرف یکسال اخیر خیلی این امار پایین اومده.
به غیر از تعداد انگشت شماری از وکلای بین المللی که حرف راست رو می زنند و گاهی آب پاکی رو رو دست می ریزند، تمام آژانسها و شرکتهای مهاجرتی این اطمینان رو به شما می دند که براتون ویزا می گیرند ... چرا؟ چون به فکر پولش هستند! ولی چه تضمینی به شما می دند؟ اون مهمه!
موفق باشید
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
خوب منظور من از وابستگی مادی، معنوی و خانوادگی است. مادی یعنی اینکه شما نشون بدید که درآمد خوبی دارید توی ایران و حاضر نیستید که شغلتون رو ترک کنید. یا اینکه همونطوری که گفتید مالکیت جایی رو داشته باشید که ارزش چشم گیری داشته باشه. وابستگی های معنوی مثل داشتن نامزد (دوست دختر) یا اینکه سرپرستی جایی یا کسی. و خانوادگی هم که مثل سرپرستی و مراقبت از خانواده و والدین.
ویزای شنگن شما برای سفارت آمریکا خیلی پوینت خوبی هست. من قبل از ویزای نامزدی، ویزای توریستی آمریکا رو گرفتم در حالیکه مثل شما تنها یک ویزای شنگن داشتم.
اگر هزینه این سفر براتون چندان زیاد نیست، می تونید شانستون رو امتحان کنید. ولی باید مدارک کاری و مالی خوبی ارائه بدید.
بله استرالیا بسیار سخت گیر شده، حتما قبل از اینکه مبلغی رو به کسی بدید بیشتر تحقیق کنید و از فروم های کشورهای دیگه پرس و جو کنید.
موفق باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تا یک هفته دیگه وقت سفارت در دبی دارم
مشخصات من ۳۰ سال سن دارم با همسر و یک فرزند ۷ ماهه
۱-حساب بانکی ۲۵۰ میلیون تومان و ۶ ماه گردش حساب که ۴۰ صفحه میشه .
۲-سند یک خانه ( به نام همسر ) سند فروشگاه ام .
۳- جوازکسب ( البته تاریخش مال ۴ ماه پیش است ) البته از اتحادیه سابقه ۴ سال کار دارم .
۴- ویزا شینکن ۲ ماه پیش ( حتی داخل پاسپورت پسرم )
۵- قواله ازدواج - شناسنامه - عکس ( ۵*۵ )
۶- عکس از محل کار
۷- یک قرارداد ۱۰ ساله با یک شرکت
۸- دعوت نامه از دایی همسرم
۹- بلیط رفت و برگشت لس آنجلس یک ماهه
۱۰- فیش سفارت
دوستان با تجربه من .... ما بار اول هست که تقاضا میدیم آیا با این مدارک چند درصد قبولیم یا چی کم داریم راهنمای کنید .
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز ترجمه عقدنامه و شناسنامه هاتون و کارت ملی هم همراهتون باشه. فیش سفارت و برگه کانفرمیشن وقت مصاحبه هم ببرید.
شانستون به نظر من بالای 90 درصده
موفق باشید