موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نه سن بچه هیچ فرقی نمیکنه
شما در هر حال یه قرارداد 10 ساله با یه شرکت دارید که عالیه و جواز کسب 4 ماه پیش هم اصلا مساله ای نیستش
شینگن هم که مال 2-3 سال پیش هم باشه بازم عالیه دیگه چه برسه به 2 ماه پیش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آهان، میتونید خودتون پیشدستی کنید و بگید واسه فلان کار رفتید اروپا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چرا یه راهنما برای پر کردن فرم Ds160 تو مهاجرسرا نیست!! من 2 سوال دارم: 1- منظور از شماره کتابچه گذرنامه چیهو یا همون passport book number؟؟ سوال2: Purpose of Trip to the U.S. یا علت سفر به آمریکا کدام گزینه رو باید انتخاب کنیمو هیچ گزینه ای به عنوان توریست نیست ؟! یک دنیا ممنون اگی جواب منو بدین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما قبول نشدیم
چند تا سوال معمولی پرسید مثل .... برای چی میری . کجاها رفتی . اونجا کی رو داری . چیکاره ای ...
من خیلی مدارک برده بودم هیچکدوم رو نخواست ..
مدارک ما ....
من ۳۰ سالم هست و با همسر و پسر ۷ ماهه
۱- پاسپورت ( ۳ نفرمان ) - شناسنامه - عکس ۵*۵ - کارت ملی
۲- قواله ازدواج
۳- دو تا سند خانه ( بنام همسر ) و دو تا سند فروشگاه خودم و یک زمین
۴- جوازکسب و از اتحادیه ۴ سال سابقه کار گرفتم
۵- حساب بانکی ۲۵۰ میلیون تومان و ۶ ماه گردش حساب که ۴۰ صفحه میشود . و حساب همسرم معمولی
۶- چند عکس از محل کار ( شاید هم مهم نباشد )
۷- قرارداد ۱۰ ساله بین من و یک شرکت
۸- دعوت نامه از لس آنجلس ( دایی همسرم ) که میگن وضعش خوبه ..
۹- داشتن ویزا شنگن ( ۲ ماه پیش در ۳ پاسپورت )
۱۰ - داشتن فرم و فیش سفارت
۱۱- بیلیط رفت و برگشت لس انجلس یک ماهه
ولی گفت شما خانواده هستین نمیشه !!!!!!
بنظر شما من چیکار کنم ؟؟؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا خانوادگی سخت ویزا میدن. با اینکه شرایطتون خیلی خوب بوده.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هفته پیش وقت مصاحبه داشتم همراه با همسرم بعد مصاحبه افیسر به من گفت شما قبولیت و یک برگه زرد داد بدون کیس نامبر که من گفتم پس کیس نامبر احتیاج نیست ایشون هم گفتن که نه ویزاتون صادر شده و میتونید پاسپورتتون رو تحویل بدین ما هم که برای شب بلیط داشتیم اومدیم ایران حالا میهوام پاسپورتمون رو بفرستم میترسم نکنه این افیسر اشتباه کرده باشه تاحالا برای کسی پیش اومده که بدون کیس نامبر بهش ویزا بدن
کردار بیارای و گرد گفتار نگرد چون شود کار گویند که کرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من با خانواده ام مي خواهم براي ويزاي توريستي امريكا اقدام كنم كسي هست كه خانوادگي ويزاي توريستي گرفته باشد فرزند من دوساله است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی می دونه کسی که مجرده و سنش هم کمه و کار و کسب آنچنانی هم نداره مس تونه ممکنه درخواست ویزای توریستی را بپدیرن؟