کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوهاي مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشي دوم لاتاري ۲۰۱۲
(2011-07-17 ساعت 20:05)ماندانا نوشته:  سلام
شوهرم قبول شده فقط کیس نامبرش
2012AS00067XXX
برای یکی از دوستامونم ثبت نام کردم اونام کیسشون
2012AS00071XXX
به نظرتون این کیسها خیلی بالا نیست
خواهشا نظر بدین ما خیلی نگرانیم

شاید این یک روند جدیدی باشه که ما در جریان نیستیم چون برای پارسال تا ۴۵۰۰۰ برنده داشتیم که همه هم کارنت شدند خدا را شکر بنابرین اصلآ نگران نباشید همه کارنت میشند و مصاحبه میشند فقط استرس شما کمی زیاد تر میشه که اونم توصیه میکنم با آرامش و مثبت به جلو برید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maxsoulfly
(2011-07-17 ساعت 19:20)ali004 نوشته:  سلام دوستان من email دریافت کردم که می گه برنده شدی اما وقتی توی سایت مشخصات رو وارد می کنم می گه not selected هستی , کسی می دونه جریان چیه؟

به برنده ها emaily زده نمیشه تا جایی که میدونم...
تشکر کنندگان: frozen mind ، maxsoulfly
در 2011 تعداد برنده شدگان افریقا تا شماره 89000 تا اعلام شده بود و در بولتن اگوست همه کیس نامبر افریقا همگی کارنت شدند
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Ashkan78 ، maxsoulfly
تو سایت لاتاری باید فقط نام خانوادگی را وارد کنم یا هم اسم و نام خانوادگی؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-17 ساعت 22:53)MITA نوشته:  تو سایت لاتاری باید فقط نام خانوادگی را وارد کنم یا هم اسم و نام خانوادگی؟

فقط نام خانوادگي!
پيروز باشيد
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان:
یکی از آشنایان من که سال پیش برنده شده بود به من گفت که هفته اول هرچی تو سایت چک میکرده میزده که قبول نشده ولی هفته دوم چک کرده و گفته بوده که برنده شده.
من گفتم حتما اطلاعات رو درست وارد نمیکردی ولی گفت کاملا مطمئن بوده من خودم برنده نشدم آیا دوستان هم به مورده مشابه اینچنین بر خوردن ؟
ممنون Smile

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maxsoulfly ، jayjay
سال 2010 كه من برنده شدم، هم نامه مي فرستادن و هم روي سايت اعلام مي كردن. اون سال اولين سالي بود كه نتايج روي سايت اعلام مي شد و سايت ديرتر از ارسال نامه ها باز شد. من نامه گرفته بودم اما سايت مي گفت برنده نشدي!!! داشتم قانع مي شدم كه نامه اي كه گرفتم تقلبيه. بالاخره بعد از دو هفته سايت درست شد!

(2011-07-17 ساعت 23:21)kashian نوشته:  سلام به همه دوستان:
یکی از آشنایان من که سال پیش برنده شده بود به من گفت که هفته اول هرچی تو سایت چک میکرده میزده که قبول نشده ولی هفته دوم چک کرده و گفته بوده که برنده شده.
من گفتم حتما اطلاعات رو درست وارد نمیکردی ولی گفت کاملا مطمئن بوده من خودم برنده نشدم آیا دوستان هم به مورده مشابه اینچنین بر خوردن ؟
ممنون Smile

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: nastaran86 ، genix21 ، nima.nabizadeh ، maxsoulfly
با سلام... من امروز متوجه شدم که قبول شدم... کیس نامبر من سه رقمی هست... چقدر وقت دارم که مدارکمو پست کنم؟؟؟؟ 2012AS000007XX
شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: babak433 ، s.kh ، iranathai ، sahel-2012 ، saeedproo
با سلام به دوستان، من امسال انتخاب شدم اما بعدا فهمیدم کیس نامبر من زیاد خوب نیست، 63700 هستش، لطفا دوستانی که اطلاعات موثق دارن به من بگن که چقدر شانس دارم که به مصاحبه دعوت بشم، و دوست دارم این رو بدونم که مدرک تحصیلی و محل تحصیل می تونه در بالا رفتن شانس برای دعوت به مصاحبه تاثیر داشته باشه یا نه- مرسی
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان:
کسانی که مصاحبه آنکارا افتادن باید فرمها رو هم برای سفارت هم برای KCC بفرستن ؟
تارخ ثبت نام در سایت : October 28, 2010
شماره کیس : 2012AS0003XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August 01, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون : 16000T
تشکر کنندگان:
سلام به تمام دوستان، من دومین باری بود که شرکت می کردم و قبول شدم ولی شماره کیسم بالاست (43000) نمی دونم از کجا شروع کنم؟؟؟؟

برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: sorena ، babak433
(2011-07-15 ساعت 21:37)jMaster نوشته:  بنده برای یکی از آشنایان ثبت نام کرده بودم که برنده شدند.
کیس نامبر 56000! تا حالا سابقه داشته اینجور کیس نامبری؟

سلام دوست عزیز
من هم امسال برنده شدم اما کیس نامبر من هم خیلی بالاست: 50XXX
فکر می کنم شانس خیلی کمی داشته باشیم
تشکر کنندگان: alirezagh ، babak433 ، behzad7
(2011-07-18 ساعت 13:27)nasimania نوشته:  
(2011-07-15 ساعت 21:37)jMaster نوشته:  بنده برای یکی از آشنایان ثبت نام کرده بودم که برنده شدند.
کیس نامبر 56000! تا حالا سابقه داشته اینجور کیس نامبری؟

سلام دوست عزیز
من هم امسال برنده شدم اما کیس نامبر من هم خیلی بالاست: 50XXX
فکر می کنم شانس خیلی کمی داشته باشیم

دوست عزیز، روند تخصیص کیس نامبرها هر سال یجور بوده و نمیشه مقایسه کرد، در ضمن تمرکز خود را روی پر کردن فرمها بگذارید. اگه شانس شما کم بود اصلا" برنده نمی شدید.
تشکر کنندگان: nasimania ، frozen mind
من نميدونم وقتي كه ميگن فرم 122 سكيور شده كجايش سكيور شده چون من ميتونم با آدوب آكروبات 8 اونو باز كنم - بنويسم - سيو كنم ... فرمهايي رو كه از سايت وزارت خارجه آمريكا دانلود كردم رو ميگم

ميشه راهنمايي كنيد
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 16:33)sinswimer نوشته:  من نميدونم وقتي كه ميگن فرم 122 سكيور شده كجايش سكيور شده چون من ميتونم با آدوب آكروبات 8 اونو باز كنم - بنويسم - سيو كنم ... فرمهايي رو كه از سايت وزارت خارجه آمريكا دانلود كردم رو ميگم

ميشه راهنمايي كنيد

یعنی نوشته هاتم سیو میشه باهاش؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان