کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوهاي مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشي دوم لاتاري ۲۰۱۲
(2011-07-19 ساعت 16:19)parydaryai نوشته:  یه سوال ..دریافت ویزا همزمان با مصاحبه است؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اره در چه صورتی همون روز مصاحبه ویزارو میدن؟
من پیشنهاد میکنم برندها همدیگرو ببینن من یه دختر 20 ساله هستم و اونجا کسیرو هم ندارم اگه برندها قبل رفتن باهم دوست بشن خیلی خوب میشه یعنی من خودم واقعا نیاز به همسفر دارم..بعد مراحل ارسال فرم خواهش میکنم اقدام بشه ..امکانش هست اینجا ایمیلمو بدم؟
می ترسم .تنهامSadSad

دوست عزیز، پیشنهاد شما به دلایل گوناگون عملی نیست و مهاجرسرا هیچگونه اقدامی در این باره نخواهد کرد.
در مورد زمان دریافت ویزا لطفا تاپیک های کلیرنس لاتاری های 2010 و 2011 را مطالعه فرمایید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: alirezagh
سلام دوستان
1.کسی میدونه ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو تو قسمت بی سوال 6 <فرم 122> چی بنویسم؟
آخه دیپلم اونا 12 ساله است. ولی ما سوم دبیرستان دیپلم گرفتیم.
و خود پیش دانشگاهی رو هم باید SCHOOL بگیم یا COLLEGE?
2.آدرس ایمیلم جا نمیشه تو قسمت 12 فرم 230 . اگه دات کام (.COM) رو ننویسم اشکالی داره؟
تشکر کنندگان:
سلام

من
Confirmation Number
خودمو به خاطر نمیارم !!! حالا باید چطوری چک کنم ؟ Sad
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 17:48)الی الی نوشته:  سلام دوستان
1.کسی میدونه ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو تو قسمت بی سوال 6 <فرم 122> چی بنویسم؟
آخه دیپلم اونا 12 ساله است. ولی ما سوم دبیرستان دیپلم گرفتیم.
و خود پیش دانشگاهی رو هم باید SCHOOL بگیم یا COLLEGE?
2.آدرس ایمیلم جا نمیشه تو قسمت 12 فرم 230 . اگه دات کام (.COM) رو ننویسم اشکالی داره؟

به شما دوست عزیز و همه دوستانی که به مبارکی و میمنت امسال برنده شدن توصیه می کنم که از همین ابتدا سعی کنید هر سوالی رو در تاپیک مربوط به خودش بپرسین. و حتی قبل از طرح سوال یک بار تاپیک را مرور کنید تا شاید قبلا کسی آن را پرسیده و جوابش را گرفته باشد. از قابلیت جستجو نیز می توانید استفاده کنید تا به جوابتان قبل از طرح سوال برسید.
متشکرم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: alirezagh
(2011-07-19 ساعت 17:51)Mechatronic Man نوشته:  سلام

من
Confirmation Number
خودمو به خاطر نمیارم !!! حالا باید چطوری چک کنم ؟ Sad

دوست عزیز، پس از باطل شدن قرعه کشی برای بار اول، مسئولان برگزارکننده لاتاری اقدام به ارسال Confirmation numbers به آدرس ایمیل های شرکت کننده ها کرده اند. پس کافیه ایمیلی رو که موقع ثبت نام نوشتید رو چک کنید یا عبارت "eDV Lottery Confirmation Number" رو در inbox ایمیل جستجو کنید، ایشالا برای شما هم ارسال کرده اند.
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 09:10)خانه به دوش نوشته:  با عرض سلام و ارادت به همه عزیزان مهاجرسرا.
امیدوارم هیچ یک از عزیزان از این حرف من دلگیر نشن امّا بعضاً دیده شده کسانی به عنوان تفریح و بدون اطّلاع کافی از مراحل مهاجرت (و حتّی اساساً نیاز به مهاجرت) ثبت نام میکنند و چه بسا بعد از چند ماه، اصل موضوع رو فراموش میکنند و حتّی نتیجه اون رو هم چک نمیکنند و با این کار یک فرصت طلایی رو از نیازمندان به آن میگیرند. اون هم فقط به خاطر آزمودن شانس و یا تفریح و تفنّن....! (مصداق همون ضرب المثل معروف: سنگ مفت و گنجشک مفت)
بیایید از امسال کمی مسئولانه تر با این موضوع برخورد کنیم نه اینکه صرفاً به دلیل رایگان بودن ثبت نام، برای کسانی که اصلاً به فکر این قضیه هم نیستند فرم پر کنیم.
ضمناً، این فقط یک درد دل ساده با دوستان بود. اگر مدیران محترم اون رو نامناسب تشخیص دادند لطفاً حذفش کنند.

بنده کاملاً با صحبت شما دوست عزیز موافقم. اما چه فایده؟ ما باید دردمون رو به کی بگیم؟ ناراحتی در مورد این موضوع فایده نداره دوست عزیز. من هم خودم حاضرم شرط ببندم که کسانی هستند که حتی اصلاً یادشون رفته که توی این بخت آزمایی شرکت کردند و حتی نتیجه اون رو هم دنبال نمیکنند. یا به قول شما برای کسانی ثبت نام میکنند که حتی اگر به اونا بگن ویزاتون آمادست باز هم حاضر نیستند دنبال کنن. با این حال بعضی وقتها به این موضوع که فکر میکنم خیلی ناراحت میشم.
SadSadSad
تشکر کنندگان: ابی22 ، behzad7
ولی من چنین ای میلی دریافت نکردم alirezagh عزیز !
تشکر کنندگان:
سلام به همه
من این اولین سالیه که اقدام کردم و برنده شدم من تقریبا نوشته های همه رو خوندم و خیلی ناراحت شدم برای اونایی که قبول نشدند.
ولی به طرز عجیبی خدا بزرگه . من مسیر زندگیم این بود.
ببخشید من فونت فارسی ندارم همین دو خط هم دو سال طول کشید تا بنویسم.
یه سوال من کیس نامبرم ۸xxx این یعنی چی؟

ضمن تبریک به شما لطفا از نوشتن شماره کیس خود به صورت کامل خودداری کنید
ParsTrader
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 18:22)Mechatronic Man نوشته:  ولی من چنین ای میلی دریافت نکردم alirezagh عزیز !

در بخش spam های ایمیل تان را هم بگردید. اگر نبود بنظرم باید یا ایمیل یا زنگ بزنید و سئوال کنید.
ایمیل : KCCDV@state.gov
تلفن : 6065267500 ( ساعت تماس : 7.5 تا 16 به وقت امریکا)
(2011-07-20 ساعت 00:25)lolita نوشته:  سلام به همه
من این اولین سالیه که اقدام کردم و برنده شدم من تقریبا نوشته های همه رو خوندم و خیلی ناراحت شدم برای اونایی که قبول نشدند.
یه سوال من کیس نامبرم ۸۸XX این یعنی چی؟

ضمن تبریک قبولیتان عرض کنم که این یعنی اینکه شما ID ات را عوض کن بزار Donkey chance 1 Big Grin
امسال با توجه رقم های کیس نامبر بقیه ی دوستان، که خیلی بالا هستش، کیس نامبر شما که 8 هزار شده، خیلی خوبه و این یعنی شما احتمالا جزو اولین سریه کارنت شده های 2012 برای مصاحبه خواهید بود.
هر چه زودتر فرم ها را با دقت پر کنید و بفرستید و مدارک بعدی برای مصاحبه را آماده کنید.
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان:
به نظر شما کیس نامبر 66000 امکان گرفتن ویزا رو داره؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 18:16)molasani نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 09:10)خانه به دوش نوشته:  با عرض سلام و ارادت به همه عزیزان مهاجرسرا.
امیدوارم هیچ یک از عزیزان از این حرف من دلگیر نشن امّا بعضاً دیده شده کسانی به عنوان تفریح و بدون اطّلاع کافی از مراحل مهاجرت (و حتّی اساساً نیاز به مهاجرت) ثبت نام میکنند و چه بسا بعد از چند ماه، اصل موضوع رو فراموش میکنند و حتّی نتیجه اون رو هم چک نمیکنند و با این کار یک فرصت طلایی رو از نیازمندان به آن میگیرند. اون هم فقط به خاطر آزمودن شانس و یا تفریح و تفنّن....! (مصداق همون ضرب المثل معروف: سنگ مفت و گنجشک مفت)
بیایید از امسال کمی مسئولانه تر با این موضوع برخورد کنیم نه اینکه صرفاً به دلیل رایگان بودن ثبت نام، برای کسانی که اصلاً به فکر این قضیه هم نیستند فرم پر کنیم.
ضمناً، این فقط یک درد دل ساده با دوستان بود. اگر مدیران محترم اون رو نامناسب تشخیص دادند لطفاً حذفش کنند.

بنده کاملاً با صحبت شما دوست عزیز موافقم. اما چه فایده؟ ما باید دردمون رو به کی بگیم؟ ناراحتی در مورد این موضوع فایده نداره دوست عزیز. من هم خودم حاضرم شرط ببندم که کسانی هستند که حتی اصلاً یادشون رفته که توی این بخت آزمایی شرکت کردند و حتی نتیجه اون رو هم دنبال نمیکنند. یا به قول شما برای کسانی ثبت نام میکنند که حتی اگر به اونا بگن ویزاتون آمادست باز هم حاضر نیستند دنبال کنن. با این حال بعضی وقتها به این موضوع که فکر میکنم خیلی ناراحت میشم.
SadSadSad
از مدیران محترم و سایر اعضاء فرهیخته مهاجرسرا تقاضا میکنم با روشنگری بیشتر در این زمینه، حدّاقل برای عزیزان مهاجرسرا، به وضوح از ظلمی که در اثر این کار بر متقاضیان نیازمند مهاجرت تحمیل میشود تاکید نمایند.
دوستان، صادقانه بپذیریم که با ثبت نام افراد بی انگیزه، بی هدف و فاقد شرایط، نه تنها لطفی در حق ایشان نکرده ایم بلکه آینده اشخاص نیازمند و واجد شرایط را نیز در معرض مخاطره قرار میدهیم.
تغییر و تعالی در زندگی، زائیده تصادف و اتفاق نیست بلکه حاصل آگاهی، برنامه ریزی و آینده نگری است.
هنوز فراموش نکرده ایم دانش آموزانی که صرفاً به عشق داشتن مدرک و به ضرب و زور و .... وارد دانشگاه میشدند و در نیمه راه از تحصیل منصرف شده یا نهایتاً به اخذ مدارک معادل رضایت میدادند و با اشغال یک ظرفیّت، فرصت تحصیل را از افراد ذیحقّ سلب مینمودند.
تشکر کنندگان: ParsTrader ، jayjay ، farnaz82 ، shervean
(2011-07-20 ساعت 00:25)Donkey chance نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 18:22)Mechatronic Man نوشته:  ولی من چنین ای میلی دریافت نکردم alirezagh عزیز !

در بخش spam های ایمیل تان را هم بگردید. اگر نبود بنظرم باید یا ایمیل یا زنگ بزنید و سئوال کنید.
ایمیل : KCCDV@state.gov
تلفن : 6065267500 ( ساعت تماس : 7.5 تا 16 به وقت امریکا)
(2011-07-20 ساعت 00:25)lolita نوشته:  سلام به همه
یه سوال من کیس نامبرم ۸۸XX این یعنی چی؟

ضمن تبریک قبولیتان عرض کنم که این یعنی اینکه شما ID ات را عوض کن بزار Donkey chance 1 Big Grin
امسال با توجه رقم های کیس نامبر بقیه ی دوستان، که خیلی بالا هستش، کیس نامبر شما که 8 هزار شده، خیلی خوبه و این یعنی شما احتمالا جزو اولین سریه کارنت شده های 2012 برای مصاحبه خواهید بود.
هر چه زودتر فرم ها را با دقت پر کنید و بفرستید و مدارک بعدی برای مصاحبه را آماده کنید.
بچه ها مرسی البته من کلاً هواسم بود و سه تا عددشو الکی نوشتم و لی مرسی که گفتین، راستی کی شماره رو کلاً ویرایش کرده ؟ این برام جالب بود
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 11:38)frz61 نوشته:  سلام به تمام دوستان، من دومین باری بود که شرکت می کردم و قبول شدم ولی شماره کیسم بالاست (43000) نمی دونم از کجا شروع کنم؟؟؟؟
میشه لطفاً من رو راهنمایی کنید؟ ( من دو سال سابقه کار دولتی دارم و در حال حاضر سال سوم PhD هستم)
اگر اگر اگر قبول بشم چه مدت بعد از ورود به آمریکا باید اونجا حضور داشته باشم تا مشکلی پیش نیاد؟ (برای دفاع از پایان نامه ام نیازه که برگردم!!!)
شما از وقتی که ویزا رو بگیرید 6 ماه وقت دارد که وارد آمریکا بشید . آنجا باید حدود یک ماه بمونید که گرین کارت و سوشال رو بگیرید . بعد میتونید برگردید ایران و تا شش ماه توی ایران باشید . و اگر بخواهید بیش از 6 ماه توی ایران باشید باید ری انتری پرمیت بگیرید . و با اون میتونید 2 سال خارج آمریکا باشید

(2011-07-19 ساعت 16:19)parydaryai نوشته:  یه سوال ..دریافت ویزا همزمان با مصاحبه است؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اره در چه صورتی همون روز مصاحبه ویزارو میدن؟
من پیشنهاد میکنم برندها همدیگرو ببینن من یه دختر 20 ساله هستم و اونجا کسیرو هم ندارم اگه برندها قبل رفتن باهم دوست بشن خیلی خوب میشه یعنی من خودم واقعا نیاز به همسفر دارم..بعد مراحل ارسال فرم خواهش میکنم اقدام بشه ..امکانش هست اینجا ایمیلمو بدم؟
می ترسم .تنهامSadSad
برای شما که خانم جوان هستید و توی ایران کار نکردید و سربازی هم نرفتید به احتمال زیاد همزمان با مصاحبه ویزا رو میدن
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: parydaryai
(2011-07-20 ساعت 09:07)خانه به دوش نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 18:16)molasani نوشته:  

SadSadSad
از مدیران محترم و سایر اعضاء فرهیخته مهاجرسرا تقاضا میکنم با روشنگری بیشتر در این زمینه، حدّاقل برای عزیزان مهاجرسرا، به وضوح از ظلمی که در اثر این کار بر متقاضیان نیازمند مهاجرت تحمیل میشود تاکید نمایند.
دوستان، صادقانه بپذیریم که با ثبت نام افراد بی انگیزه، بی هدف و فاقد شرایط، نه تنها لطفی در حق ایشان نکرده ایم بلکه آینده اشخاص نیازمند و واجد شرایط را نیز در معرض مخاطره قرار میدهیم.
تغییر و تعالی در زندگی، زائیده تصادف و اتفاق نیست بلکه حاصل آگاهی، برنامه ریزی و آینده نگری است.
هنوز فراموش نکرده ایم دانش آموزانی که صرفاً به عشق داشتن مدرک و به ضرب و زور و .... وارد دانشگاه میشدند و در نیمه راه از تحصیل منصرف شده یا نهایتاً به اخذ مدارک معادل رضایت میدادند و با اشغال یک ظرفیّت، فرصت تحصیل را از افراد ذیحقّ سلب مینمودند.

سلام دوست عزیز
شما منطقاً درست می گی اصلاً توش هیچ حرفی نیست. من فقط یه چند تا نکته کوچولو بگم.
کلاً مهاجرا مخصوصاً به آمریکا رویای خیلی هاست حتی کسانی که سنی ازشون گذشته و اصلاً مهاجرت کردن ولی تو کشوری هستند که ترجیح می دهند که برن آمریکا.می خوام یه داستان بگم. من دوستی دارم که مادرش در اثر سرطان فوت کرد، ماهای آخر دوستم یه پالتو خریده بود مادرش کفت بده منم بپوشم و خیلی خوشش آمد و گفت....... نظرت چیه منم یه دونه بگیرم دوستم می گفت با وجود اینکه ما می دونستیم که چند ماه بیشتر زنده نیست ولی خوب زندگی آنقدر دوست داشتنیه که تسلیم نشده بود و امیدوار بود. همسایه ما هم امسال قبول شد که پنجاه و اندی سالشه و یه پسرش کاناداست و یکی انگلیس و البته اصلاً یکی دیگه براشون اقدام کرد و حالا هم اونا می خوان دنبالشو بگیرن. اولین حسه منم ان بود که نگاه دوست من نباید برنده بشه و بجاش اینا که نیازی ندارن برنده شدن اما داستان اینکه اونا هم شرایط بهتر از این می خوان هم برای خودشون و هم بچه هاشون. آیا مرزی هست؟ ایا کسی می تونه بگه تا کجا بسه؟ یا کساییکه رفتندو نصف کاره ول کردندو واقعیت اینکه که زندگی خیلی پیچ و تاب داره و اولویت هات می تونه عوض بشه، شرایط و خیلی چیزای دیگه.
می دونم چه حسی داری در مجموع حرفت درسته اما واقعاً ما از زندگی همدیگه چقدر می دونیم؟ از اینکه چی تو فکرمونه؟ قضیه یه خورده پیچیده تره.
اما بازم می گم در یه سری موارد کاملاً درست میگی
تشکر کنندگان: frozen mind ، babak433
(2011-07-20 ساعت 11:04)lolita نوشته:  سلام دوست عزیز
شما منطقاً درست می گی اصلاً توش هیچ حرفی نیست. من فقط یه چند تا نکته کوچولو بگم.
کلاً مهاجرا مخصوصاً به آمریکا رویای خیلی هاست حتی کسانی که سنی ازشون گذشته و اصلاً مهاجرت کردن ولی تو کشوری هستند که ترجیح می دهند که برن آمریکا.می خوام یه داستان بگم. من دوستی دارم که مادرش در اثر سرطان فوت کرد، ماهای آخر دوستم یه پالتو خریده بود مادرش کفت بده منم بپوشم و خیلی خوشش آمد و گفت....... نظرت چیه منم یه دونه بگیرم دوستم می گفت با وجود اینکه ما می دونستیم که چند ماه بیشتر زنده نیست ولی خوب زندگی آنقدر دوست داشتنیه که تسلیم نشده بود و امیدوار بود. همسایه ما هم امسال قبول شد که پنجاه و اندی سالشه و یه پسرش کاناداست و یکی انگلیس و البته اصلاً یکی دیگه براشون اقدام کرد و حالا هم اونا می خوان دنبالشو بگیرن. اولین حسه منم ان بود که نگاه دوست من نباید برنده بشه و بجاش اینا که نیازی ندارن برنده شدن اما داستان اینکه اونا هم شرایط بهتر از این می خوان هم برای خودشون و هم بچه هاشون. آیا مرزی هست؟ ایا کسی می تونه بگه تا کجا بسه؟ یا کساییکه رفتندو نصف کاره ول کردندو واقعیت اینکه که زندگی خیلی پیچ و تاب داره و اولویت هات می تونه عوض بشه، شرایط و خیلی چیزای دیگه.
می دونم چه حسی داری در مجموع حرفت درسته اما واقعاً ما از زندگی همدیگه چقدر می دونیم؟ از اینکه چی تو فکرمونه؟ قضیه یه خورده پیچیده تره.
اما بازم می گم در یه سری موارد کاملاً درست میگی

Lolitaعزيز.
روي سخن من با آندسته از عزيزاني است كه بدون داشتن شرايط لازم اقدام به ثبت نام براي خودشون يا افراد مشابه خودشون ميكنند.
براي تاييد اين گفته، كافيه به بعضي از انجمن هاي امسال(2012) يه سري بزني و بعضي تاپيك ها رو بخوني.
مثلاً، عزيزي نوشته "ما امسال توی لاتاری اسممون در اومد یعنی اسم خانمم در اومده ولی مایل به اقدام برای رفتن نیست.من که بعنوان همراه..." و شخص ديگري نوشته "من امسال براي اولين بار همينجوري شركت كردم و برنده شدم. الان هم هيچ احساسي ندارم كاش ميشد امتيازم رو بدم به كسي كه نياز داره شايد بعداً حس خوشايندتري بياد سراغم"(نقل به مضمون) و يا عزيز ديگري بدون داشتن ديپلم (سن ايشان 16 سال است) شركت كرده و برنده شده حالا فهميده كه فاقد شرايط لازم بوده. و يا سالهاي گذشته كساني بودن كه امكان پرداخت هزينه هاي مربوطه (از شروع پروسه گرفته تا هزينه سفر و اقامت اوليه) را نداشتند و پس از قبولي به همين دليل منصرف شدند. به نظر شما اين ظلم به ديگران نيست؟
حالا بگذريم از كساني كه با عبارت معروف " حالا كه مفته بريم ببينيم چي ميشه!!" شركت ميكنند.
تشکر کنندگان: jayjay ، babak433

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان