2011-07-18 ساعت 18:29
با سلام منم برنده ی جدید لاتاری امسال هستم
ولی خوب یه سری مشکلات هست که میخوام براتون بیان کنم که اگه بشه راهنماییم کنیم .
من 16 سالم و متولد 2/2/74 هستم ساله دومم تمام شده و یک سال مونده که دیپلم بگیرم و با توجه به قوانین که من خوندم اگه دیپلم یا دو سال سابقه کار نداشته باشن احتمال قبول شدنتون کم میشه البته 2 سال سابقه کار نوشته بود باید 2 سال هم آموزش دیده باشی من الان حدود 2 ساله دارم توی یه فروشگاه کامپوتری کار میکنم ولی تا الان بیمه نبودم و آموزش خاصی هم ندیدم به نظر شما میشه کار خاصی کرد .
ممنون میشم درمورد سوالات کمکم کنید
ولی خوب یه سری مشکلات هست که میخوام براتون بیان کنم که اگه بشه راهنماییم کنیم .
من 16 سالم و متولد 2/2/74 هستم ساله دومم تمام شده و یک سال مونده که دیپلم بگیرم و با توجه به قوانین که من خوندم اگه دیپلم یا دو سال سابقه کار نداشته باشن احتمال قبول شدنتون کم میشه البته 2 سال سابقه کار نوشته بود باید 2 سال هم آموزش دیده باشی من الان حدود 2 ساله دارم توی یه فروشگاه کامپوتری کار میکنم ولی تا الان بیمه نبودم و آموزش خاصی هم ندیدم به نظر شما میشه کار خاصی کرد .
ممنون میشم درمورد سوالات کمکم کنید
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic

)
. بعضی از دوستان برنده میشن ولی میگن ما اصلاً نمیدونیم چی هست و حس خاصی نداریم و یه جورایی صحبت میکنن که انگار حتی دیگه پیگیری هم نمیخوان بکنن اونوقت ما در به در دنبال یه موقعیت میگردیم که بریم اونور آب اما هیییییییییییییییییچ. خدایااااااااا یه نگاهی هم به ما بنداز. عیبی نداره به هر حال باید به همة دوستانی که برنده شدن تبریک گفت انشاءالله همة اونایی که برنده شدن همه مراحل رو با موفقیت دنبال کنن و وارد آمریکا بشن. میدونم که بالاخره نوبت ما هم میرسه.