کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوهاي مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشي دوم لاتاري ۲۰۱۲
با سلام منم برنده ی جدید لاتاری امسال هستم
ولی خوب یه سری مشکلات هست که میخوام براتون بیان کنم که اگه بشه راهنماییم کنیم .
من 16 سالم و متولد 2/2/74 هستم ساله دومم تمام شده و یک سال مونده که دیپلم بگیرم و با توجه به قوانین که من خوندم اگه دیپلم یا دو سال سابقه کار نداشته باشن احتمال قبول شدنتون کم میشه البته 2 سال سابقه کار نوشته بود باید 2 سال هم آموزش دیده باشی من الان حدود 2 ساله دارم توی یه فروشگاه کامپوتری کار میکنم ولی تا الان بیمه نبودم و آموزش خاصی هم ندیدم به نظر شما میشه کار خاصی کرد .
ممنون میشم درمورد سوالات کمکم کنید

Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 18:29)edge نوشته:  با سلام منم برنده ی جدید لاتاری امسال هستم
من 16 سالم و متولد 2/2/74 هستم ساله دومم تمام شده و یک سال مونده که دیپلم بگیرم و با توجه به قوانین که من خوندم اگه دیپلم یا دو سال سابقه کار نداشته باشن احتمال قبول شدنتون کم میشه البته 2 سال سابقه کار نوشته بود باید 2 سال هم آموزش دیده باشی من الان حدود 2 ساله دارم توی یه فروشگاه کامپوتری کار میکنم ولی تا الان بیمه نبودم و آموزش خاصی هم ندیدم به نظر شما میشه کار خاصی کرد .

اخی فکر کنم شما کوچیک ترین برنده سایت باشین،خیلی تبریک میگم ،نگران نباش دوست عزیز حتما خودشون میدونند شما که خیلی خیلی جون هستید و هنوز درستون هم تمام نشده نمیتونید زیر این قانون قرار بگیرید بزرگ تر ها حتما جواب میدهند اگه مشابهه حالت شما را دیده باشند اما دوستم به نظر من بدون فکر کردن به این مسائل همه کارهات را بکن و برو و اصلآ هم نگران نباش البته من نمیدونم زمان ثبت نام شرط سنی هست یا نه که شما یک وقت انجا گیر نیفتید انشاالله که موفق باشید Rolleyes
(2011-07-18 ساعت 10:23)genix21 نوشته:  کسانی که مصاحبه آنکارا افتادن باید فرمها رو هم برای سفارت هم برای KCC بفرستن ؟

بله ولی الان لازم نیست برای سفارت بفرستید ،بعدا که کارنت شدید باید برای سفارت بفرستید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: edge
سلام تبریک میگم
در مورد تحصیل که نوشته حتما باید 12 سال باشه یعنی اگر دیپلم رو بگیری بازم قبول نمیکنند. و در مورد کا رهم نوشته سابقه کار در شغلی که نیاز به 2 سال تحصیل داره نه اینکه در اون کار 2 سال آموزش دیده باشی.
من پیشنهاد میکنم اگر میتونی مدرک فنی حرفه ای بگیر که نشون بده آموزش دیدی که فقط باید بری ثبت نام کنی و امتحان بدی. ونیازی به کلاس رفتن نداری

تشکر کنندگان: Donkey chance
(2011-07-18 ساعت 21:52)AmericanHamid نوشته:  
سلام تبریک میگم
در مورد تحصیل که نوشته حتما باید 12 سال باشه یعنی اگر دیپلم رو بگیری بازم قبول نمیکنند. و در مورد کا رهم نوشته سابقه کار در شغلی که نیاز به 2 سال تحصیل داره نه اینکه در اون کار 2 سال آموزش دیده باشی.
من پیشنهاد میکنم اگر میتونی مدرک فنی حرفه ای بگیر که نشون بده آموزش دیدی که فقط باید بری ثبت نام کنی و امتحان بدی. ونیازی به کلاس رفتن نداری

ضمن تبریک و تایید صحبت های AmericanHamid باید اضافه کنم که حتما حتما یا راهی که پیشنهاد شد را پیگیری کن یا بدنبال سابقه ی کاری که بهت بخوره باش( سابقه کار را می تونی از طریق آشنایانت ردیف کنیWink )
دوست خود من از 15 سالگی در شرکت کامپیوتری دایی اش کار می کرد و البته در زمینه ی کامپیوتر هم کار بلد بود، یعنی اینکه خیلی هم عجیب نیست اگر پسری به سن شما در ایران سابقه کار داشته باشد.
در ضمن برای آنها دیپلم کاردانش یا فنی حرفه ای به تنهایی قابل قبول نیست و باید 12 سال کامل (پیش دانشگاهی)درس خوانده باشی، فکر می کنم تنها راه شما جور کردن سابقه کار و تلاش خودت برای یادگیری آن حرفه باشد(که در همان مراکز فنی حرفه ای میتوانی یاد بگیری و در کنارش واقعا کار کنی).

البته اصلا قصد ترساندنت یا ناامید گردنت را ندارم،فقط می خوام بگم این شانس برای شما آنقدر ارزش داره که بخاطرش یه کمی به زحمت بیفتی و بیخیالی طی نکنی.
از همین الان دنبالش باش و مطمئن باش وقتی انقدر شانس داشتی و خدا کمکت کرده برنده بشی ، بهمان میزان هم دونه به دونه کارهات با پیگیری خودت و لطف خدا حل میشه.
به امید دیدن جوانترین برنده ی لاتاری در امریکاWink
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان:
(2011-07-16 ساعت 15:39)خانه به دوش نوشته:  سلام.
از عزیزان مهاجرسرائی کسی هست که در هر دو نوبت(قبلی و فعلی)برنده شده باشه؟

من متاسفانه دوباره برنده نشدم!! و از خیلی از برنده های قبلی هم شنیدم که دوباره برنده نشدن. در حالت خوش بینی فکر می کنم شاید اسامی ما از دیتابیس قرعه کشی حذف شده تا بعدا بگن همه شما می تونید با کیس نامبر های قدیمیتون اقدام کنید!!!!!!! امیدوارم برنده های جدید با وضعیت ایجاد شده خیلی خیلی قدر این شرایط قبولی رو بدونن.
تشکر کنندگان:
واقعاً جای تعجب داره Sad. بعضی از دوستان برنده میشن ولی میگن ما اصلاً نمیدونیم چی هست و حس خاصی نداریم و یه جورایی صحبت میکنن که انگار حتی دیگه پیگیری هم نمیخوان بکنن اونوقت ما در به در دنبال یه موقعیت میگردیم که بریم اونور آب اما هیییییییییییییییییچ. خدایااااااااا یه نگاهی هم به ما بنداز. عیبی نداره به هر حال باید به همة دوستانی که برنده شدن تبریک گفت انشاءالله همة اونایی که برنده شدن همه مراحل رو با موفقیت دنبال کنن و وارد آمریکا بشن. میدونم که بالاخره نوبت ما هم میرسه.
SmileSmileSmile
تشکر کنندگان: nastaran86 ، h4di ، baran2020 ، jayjay
با سلام به دوستان، من امسال انتخاب شدم اما بعدا فهمیدم کیس نامبر من زیاد خوب نیست، 63700 هستش، لطفا دوستانی که اطلاعات موثق دارن به من بگن که چقدر شانس دارم که به مصاحبه دعوت بشم، و دوست دارم این رو بدونم که مدرک تحصیلی و محل تحصیل می تونه در بالا رفتن شانس برای دعوت به مصاحبه تاثیر داشته باشه یا نه- مرسی
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2011-07-16 ساعت 00:09)KAKO SHIRAZI نوشته:  دوستان عزیز که زبانشون در حد تیم ملی هست کسی میدونه منظور از This web site only supports Internet Explorer 6.0 and Internet Explorer 7.0. و مخصوصا کلمه only چی است ؟ما که اینترنت اکسپلوره ۹ داریم و دیگه نمیتونیم پایین تر نصب کنیم چکار کنیم. سایت هم ارور میده برامون .

کاکو شیرازی من قبلا میدیدم به جای این نوشته که گفتی نوشته بود IE 6 or IE 7 or Higher به این معنی که اینترنت اکسپلولرتون باید از ورژن 6 بالاتر باشه ولی الان بجای OR نوشته And و کلمه higher رو بر داشته اینو ندیده بودم تا الان که کامنت شما رو خوندم. ولی من با فایرفاکس firefox زدم و قبولم نشدم.
از دوستانی که اینجا رو میخونن و اطلاعات دارن لطفا پیام بزارن که آیا این مشکل داره جریان چیه ممکنه به منی که not seelected شدم اشتباه بگه و باید با IE 6 دوباره چک کنم؟
تشکر کنندگان:
دوستان سلام

کسی میدونه تا چند روز دیگه نتایج رو سایت هست، کانفیرم نامبر یکی از دوستان اصفهان هست ولی خودش مشهد کار میکنه و تا یک ماه دیگه نمیتونه بره اصفهان......
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 08:04)Xman نوشته:  دوستان سلام

کسی میدونه تا چند روز دیگه نتایج رو سایت هست، کانفیرم نامبر یکی از دوستان اصفهان هست ولی خودش مشهد کار میکنه و تا یک ماه دیگه نمیتونه بره اصفهان......

نگران نباش تا سال دیگه هم هست Cool
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: alirezagh ، sorena ، Xman
با عرض سلام و ارادت به همه عزیزان مهاجرسرا.
امیدوارم هیچ یک از عزیزان از این حرف من دلگیر نشن امّا بعضاً دیده شده کسانی به عنوان تفریح و بدون اطّلاع کافی از مراحل مهاجرت (و حتّی اساساً نیاز به مهاجرت) ثبت نام میکنند و چه بسا بعد از چند ماه، اصل موضوع رو فراموش میکنند و حتّی نتیجه اون رو هم چک نمیکنند و با این کار یک فرصت طلایی رو از نیازمندان به آن میگیرند. اون هم فقط به خاطر آزمودن شانس و یا تفریح و تفنّن....! (مصداق همون ضرب المثل معروف: سنگ مفت و گنجشک مفت)
بیایید از امسال کمی مسئولانه تر با این موضوع برخورد کنیم نه اینکه صرفاً به دلیل رایگان بودن ثبت نام، برای کسانی که اصلاً به فکر این قضیه هم نیستند فرم پر کنیم.
ضمناً، این فقط یک درد دل ساده با دوستان بود. اگر مدیران محترم اون رو نامناسب تشخیص دادند لطفاً حذفش کنند.
تشکر کنندگان: alirezagh ، artemis21 ، sinswimer ، farnaz82 ، sorena ، iranathai ، baran2020 ، genix21 ، Xman ، jMaster ، ابی22 ، puzzle ، jayjay
Donkey chance عزيز
من براي شما پيام خصوصي فرستادم
لطفا" نگاه كنيد
متشكرم
تشکر کنندگان:
(2011-07-16 ساعت 03:09)sinaone نوشته:  ببخشید فرق بین confirmation number و کیس نامبر چیه ؟
من کیس نامبر ندارم فقط confirmation number دارم.
اینشکلیه 201221ORK6TNLUE8

دوست عزيز
كانفرميشن نامبري كه گفتي منو به فكر انداخت. براي من اولش اينه :
20122IMT
در حاليكه شما اولش رو نوشتي :
201221OP
فكر كنم شما اشتباها به جاي I نوشتي 1
يه بار ديگه برو چك كن شايد قبول شده باشي.
تشکر کنندگان:
یه سوال ..دریافت ویزا همزمان با مصاحبه است؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اره در چه صورتی همون روز مصاحبه ویزارو میدن؟
من پیشنهاد میکنم برندها همدیگرو ببینن من یه دختر 20 ساله هستم و اونجا کسیرو هم ندارم اگه برندها قبل رفتن باهم دوست بشن خیلی خوب میشه یعنی من خودم واقعا نیاز به همسفر دارم..بعد مراحل ارسال فرم خواهش میکنم اقدام بشه ..امکانش هست اینجا ایمیلمو بدم؟
می ترسم .تنهامSadSad
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 16:19)parydaryai نوشته:  یه سوال ..دریافت ویزا همزمان با مصاحبه است؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اره در چه صورتی همون روز مصاحبه ویزارو میدن؟
من پیشنهاد میکنم برندها همدیگرو ببینن من یه دختر 20 ساله هستم و اونجا کسیرو هم ندارم اگه برندها قبل رفتن باهم دوست بشن خیلی خوب میشه یعنی من خودم واقعا نیاز به همسفر دارم..بعد مراحل ارسال فرم خواهش میکنم اقدام بشه ..امکانش هست اینجا ایمیلمو بدم؟
می ترسم .تنهامSadSad

پیشنهاد خوبی دادی Smile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان