موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-04 ساعت 15:43)mori نوشته: (2013-03-04 ساعت 00:48)mehdi47 نوشته: من هم فعلا منهتن نیویورک هستم،(اگه جا بجا نشم)، سوال خواصی بود در خدمتم.
آقا خوب سوالای بالا رو لطف کنی و جواب بدی، کمک بزرگی به ما کردی...
وقتی راجبه نیویورک(منظورم شهر نیویورک و به طور خاص منهتن) از کسانی که آمریکا بودن و هستن می پرسین، اولین چیزی که همه بهتون میگن،میگن اصلا سمتش نرو که خیلی گرونه، درستم میگن اینجا گرونه اما به همون نسبت درآمدشون هم بیشتره. حالا جزئیات هزینه ها و مزایا و معایبشو رو خدمتتون عرض میکنم.
خدمت عزیزان عرض کنم که اینجا(منهتن)، همونطور که تو پست های گذشته قدیما (تو تاپیک های دیگه) گفتم، سبک زندگی با شهرهای کوچیک فرق داره.
مهمترین مزیتش اینه که شما اینجا اصلا نیازی به ماشین ندارید،سیستم حمل و نقل عمومی عالیه،مترو،اتوبوس،قطار و تاکسی هم که خیلی زیاد(البته تاکسی همونطور که میدونید گرونه) ولی جایی نیست که شما بخواید برید و نتونید با اتوبوس و مترو برید،همه جا میرن حتی قطارش شهرهای اطراف هم میره.
چیزی که اینجا خیلی گرونه،اجاره خونه و هزینه اقامته، مثلا برای اجاره یک اتاق در یک خونه با حمام دستشویی مشترک، توی upper west side که محله خوبیه با 800-900 یه اتاق داغون میتونین بگیرین، اتاق متوسط رو به خوب رو با 1200-1400و1500 میتونین بگیرین، یا یک سوییت خیلی معمولی 1800 به بالا،البته من خونه و سوییت رو خیلی دقیق نمیدونم چون دنبال اتاق بودم بیشتر. محله هاییم که خوبه همون upper west side و east side رو به پایین midtown هستن، سمت west تا خیابون 116 و 118 اینا که دانشگاه کلمبیاس،خوبه، هارلم که خیلی جالب نیست اکثرا سیاه پوستان، east harlem که فاجعس، اصلا سمتش نرین، اینم داخل پرانتز بگم،اگه احیانن اومدین منهتن و خواستین برین dmv واسه آیدی و اینا اصلا dmv ایست هارلم نرین!!!
خب اجاره رو که گفتم،که اصل گرونی بود اما خورد و خوراک فرقی با جاهای دیگه(کالیفرنیا و فلوریدا که من بودم) نداره.
اگه بخوام نیویورک رو با شهرهای ایران مقایسه کنم عینه تهرانه، شلوغ،پر سر و صدا،پر هیاهو،ترافیکای زیاد،بوق زدن های وحشتناک پشت چراغ قرمز(دقیقا شبیه ایران)،آلودگی، اما از اون طرف هم امکانات فراوان و عالی، مرکز شهر فوق العاده، همه چیز عالی. اینجا همه در حال جنب و جوشن، همه چیز سریعه، مردم از صبح تا شب کار میکنن.
فقط 3 تا توصیه میکنم به دوستانی که میخوان بیان،اول این که یا نیاین نیویورک،یا اگه اومدین،فقط منهتن و اونم محله خوبش جا بگیرین،ترجیحا همون upper west side رو به پایین، چون از خیابونای 116 و چندتای بعدش به بعد،محیط و آدما کاملا عوض میشن(باز سمت west بالاها یه مقدار بهتر از east هست) ،از هر 20 نفر تقریبا 19 نفر سیاه پوستن(منظورم سیاه های ناجوره،).
و دوم این که اگر خواستین بیاین،حتما حتما حداقل واسه 1 ماهتون جا از قبل رزرو کنید که دغدغه جا پیدا کردن نداشته باشین.
سوم من فکر میکنم بهتره دوستانی که رزومه خوبی در یک زمینه ای تخصصی دارن بیان اینجا،البته من مطمئنم واسه مشاغل عادی هم اینجا خیلی کار هست،اما شاید واسه شروع بهتر باشه از جای دیگه شروع کنن، آهان یه چیز دیگه ام زبانه،که کلا واسه هر جایی مهمه اما چیزی که من تجربه کردم،اینجا زبان قوی خیلی واجبتر از شهرهای کوچیک تره.
باز خیلی خلاصه مزایا و معایبو خدمتتون عرض کنم،عیب: هزینه بالای اجاره /مزایا: نداشتن هزینه خرید،سوخت،بیمه،نگهداری و پارک اتومبیل،امکانات فراوان،شهر شاد و پر جنب و جوش،موقعیت های شغلی بیشتر از شهرهای کوچک.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2013-03-07 ساعت 01:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-07 ساعت 01:36 توسط mori.)
مهدی جان مرسی از راهنماییت... یه سوال دارم که گویا سوال سختیه... چون از هرکی میپرسم، نمیتونه جواب بده...
منظور از این امکانات فراوان چیه؟ مثلا توی ایران مردم برای خیلی از کارا مثل کار اداری یا امکانات درمانی و خیلی کارای دیگه حتما باید بیان تهران.
ولی آمریکا که اینجوری، همه امکانات اداری که آدم نیازمندش باشه، توی یه شهر نیست... پس منظور از این امکانات چیه که توی ایالتای دیگه نیست؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-07 ساعت 01:35)mori نوشته: مهدی جان مرسی از راهنماییت... یه سوال دارم که گویا سوال سختیه... چون از هرکی میپرسم، نمیتونه جواب بده...
منظور از این امکانات فراوان چیه؟ مثلا توی ایران مردم برای خیلی از کارا مثل کار اداری یا امکانات درمانی و خیلی کارای دیگه حتما باید بیان تهران.
ولی آمریکا که اینجوری، همه امکانات اداری که آدم نیازمندش باشه، توی یه شهر نیست... پس منظور از این امکانات چیه که توی ایالتای دیگه نیست؟
من خیلی واضح گفتم،نمیدونم شما منظورت چیه دقیقا؟ چرا تو شهرهای کوچیک هم امکانات هست. شاید من بد گفتم.
ببینید اختلاف دقیقا در سبک زندگیه،شما وقتی تو یه شهر کوچیک ساکن میشید(هیچ فرقی هم نداره چه ایالتی باشه) بدون ماشین از در خونه بیرون نمیتونید بیاید،زندگی بدون ماشین محاله، بعد حالا ماشین میخرید،اینجوریه که شما سوار میشید یه مسافتی رو رانندگی میکنید،بعد مثلا وارد یه فرعی میشید که این فرعی شما رو میرسونه به چند تا فروشگاه کنار هم،مثلا یه فروشگاه مثل پابلیکس، چندتا فست فودی مثل مک دونالد و کینگ برگر و تاکو بل و .... یا شاید فروشگاه های دیگه،شما خریداتونو انجام میدید،سوار ماشینتون میشین و بر میگردید منزل.همین. هر روزتون همین طوری میگذره(به اضافه اینکه روزها هم سر کار میروید) که از مزایای این شهرهای کوچیک اختلاف قابل توجه در هزینه اجاره مسکن هست نسبت به شهرهای بزرگ و دوم اینکه آرامش واسه کسانی که دنبال زندگی تو یه جای آروم هستن.حالا مثلا اگه این شهری که شما ساکن شدی،حومه لوس آنجلس یا یه شهر بزرگ دیگس و مثلا 2-3 ساعت با شهر بزرگ مورد نظر فاصله داره،شما بخوای یه شب بری تفریح کنی با خانواده یا دوستان،باید برید اونجا دیگه،چون شهر شما که جایی واسه گشتن و دیدن و تفریح کردن نداره،پس باید سوار ماشین بشید و حدودا 6 ساعت رانندگی کنید(رفت و برگشت) تا برید به اون شهرو برگردید(شاید هم کمتر،مثال زدم).
اما اون ضروریاتی که شما باهاش سر و کار داری تو شهر خودت هست،لازم نیست بری شهر بزرگ مثل بانک،پست آفیس،بیمارستان،دکتر،داروخانه،شرکت بیمه،سوشال سکوریتی و .....
حالا اگه منظور شما از امکانات اینایی که گفتم بود،نگران نباش همش نزدیکت هست
سیستم زندگی تو شهر بزرگ مثل نیویورک رو هم که تو پست قبلی گفتم،دیگه تکرار نمیکنم. امیدوارم توضیحات کامل باشه.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2013-03-18 ساعت 14:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-18 ساعت 14:43 توسط mori.)
داره خاک میخوره اینجا همش... از همین تریبون قول میدم به محض اینکه استقرار پیدا کردم، اینجا هم شلوغ بشه... البته اگه تا اون موقع مقصد عوض نشه...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبریک فرارسیدن سال نو با بهترین آرزوها
میخواستم بدونم خرید خونه چقدر هزینه برمیداره؟
----
برای اقامت 6ماهه چقدر پول باید همراه خودمون داشته باشیم؟
ممنونم
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
(2013-03-20 ساعت 17:22)BirdMan نوشته: با سلام و تبریک فرارسیدن سال نو با بهترین آرزوها
میخواستم بدونم خرید خونه چقدر هزینه برمیداره؟
----
برای اقامت 6ماهه چقدر پول باید همراه خودمون داشته باشیم؟
ممنونم
تو امریکا ، هر چقدر پول داشته باشی ، همونقدر به قول معروف " اش " میخوری.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تاپیکی نیست که در مورد شهرهای این ایالت توضیح بده ، کسی راجع به Ithaca چیزی میدونه ؟ همون شهری که دانشگاه cornell در اون واقع شده.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
چه سوت و كوره
من مدت ٧ ماهه كه اومدم لس آنجلس ولى اصلن راضى نيستم به فكر بوستون و نيويورك هستم
معلومه ايراني ها به اين دوتا شهر نظري ندارن
يكي از بچه ها عالى راهنمايي كرده بود
موضوعها: 5
رتبه:
47
4 تشکر در 1 ارسال
نقل و قول
دوستان این تقریبا خلاصه ای هست از تجربیات من در مورد پیدا کردن خونه در منهتن و شهرهای اطراف( نیویورک)
تو نیویورک خودت نباشی خیلی سخت خونه پیدا می شه و احتمالا باید بری چند
وقت باشی دنبال خونه بگردی. در این صورت باید فکر یه جای موقت باشی.
علتش هم این هست که اونجا با بنگاه که می خوای کار کنی باید راه بیفتی
بری خونه ها رو ببینی مثل ایران تقریبا از راه دور نمیشه خونه رو پسندید
که چون برات عکس نمی فرستن بنگاه ها
به اضافه اینکه معمولا خونه ها سریع اجاره می ره و اون ها یک ساعتی رو
تعیین می کنن می گن فلان ساعت همه کسایی که می خوان بیان خونه رو ببینن
وهر کی خواست بیعانه می ذاره می ره سر معامله برای معامله هم سابقه کردیت
شما رو چک می کنن و شرط درآمد برای خودتون داره که معمولا ۴ برابر اجاره همه مستاجرا روی هم هست
و یا ازتون ضامن می خوان که باید سیتیزن آمریکا باشه و۸ برابر اجاره درآمد داشته باشه
که اینها همه مشکلش می کنه وقتی هیچ کدوم رو نداری حتی اونجا هستی
دیگه اینکه بنگاه ها حداقل ۱۵ درصد اجاره سال رو به عنوان دستمزد می گیرن
که باید این رو به قیمت اجاره اضافه کرد.
مثلا یکی از دوستای من که تو نیویورک از طریق بنگاه دنبال خونه می گرده خونه
۸۰۰ تایی پیدا می کنه با پول بنگاه نزدیک ۹۵۰ تا در ماه در میاد به علاوه
اینکه پول آب و برق و تلفن واینترنت معمولا در ماه برای هر شخص حداقل ۵۰
دلار هست
همچنین خونه ها با وسایل خونه نیست و خونه خالی تحویل می گیری باید خودت
بخری که حداقل روی ۱۰۰۰ تا برای تخت و صندلی و دراور و قابلمه ماهی تابه
و وسایل برقی کوچک باید حساب کنی. یخچال و گاز رو خونه ها هست.
با این جمع بندی گزینه هایی که شخصی قبلا اونجا ساکنه و خونه ای اجاره کرده و می خواد یه اتاق اجاره بده دیگه گشتن طاقت فرسا و احتمالا کردیت
چک نخواد البته بعضی هاش می خواد که نمی دونم اون وقت باید چه کار کنیم
در این صورت بهتر هست که شخص رو از قبل از طریق دانشگاه بشناسید چون تو نیویورک خیلی سخت می شه به کرگزلیست اعتماد کرد
راستی بنگاه ها بجز هزینه دلالی بسته به مورد بین ۵۰ تا ۱۰۰ دلار هم از هر نفر برای application می گیرن!!!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها كسي بروكلين زندگي ميكنه ؟
اگه هست ، يكمي برامون از بروكلين بگه
يكي از بچه ها در مورد منهتن و قيمت هاش توضيح داده بود ، در قياس با لس آنجلس بهتره
چون درآمدها بالاتره
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از دوستان نیوجرسی هست ؟ یا میره ؟ وضعیت چطوریاس .. ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک