موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
این اطلاعات در مورد نیویورک که خیلی دپرس کننده بود!!!
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-27 ساعت 04:33)mori نوشته: دوستان اینجا یه سری فروشگاه های 99 cent داره که همه چی توش هست مثل Jack's 99 Cent Store که آدرسش 110W 32nd St, New York, NY 10001 هست
همه چی داره
اگه توی توی Jack club هم عضو بشی، 5% تخفیف هم داره که عضویت رایگان هست...
مثلا امروز یه بسته سوسیس که 6 تا توش بود گرفتیم 99 cent چون تاریخ مصرفش 2 روز دیگه تموم میشد، قیمت واقعیش بود 1.59
مترو هم توی سفرنامه قبلیم زده بودم قیمتش رو... البته ماهیانه هم داره که هنوز دنبالش نرفتیم...
تاکسی هم میتونید از http://www.worldtaximeter.com/new-york ببینید چقدره کرایه ش...
اگه از مواد غذاییش بگذریم بقیه چیزاش هم خوبه . مواد غذایی درسته که توی نیویورک یه چند درصدی گرون تره اما اگه قرار باشه حاصری نخوریم تقریبا مشکل حله . متاسفانه محله با محله هم قیمتاش متفاوته و روی فروشگاهای زنجیره ای بیشتر میشه حساب کرد .
شما توی شهر تاکسی استفاده می کنی پولو میدی به به استکبار جهانی ؟ ساب وی که عالیه .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
مرسی گوشزدت rimaya ی عزیز... deineath جان روز اول که بار زیاد داشتیم، تاکسی گرفتیم... وگرنه مترو عالیه... سر هر کوچه مترو داره... نقشه متروش هم میذارم بعدا...
دیروز رفتیم ESL یا همون کلاس زبان رایگان ثبت نام کردیم... از 6th Jan شروع میشه کلاسا... 2 روز در هفته، 12 ظهر شروع میشه، یادم نیست چند ساعت در روز...
آدرسش:
The school at Columbia university, 556 west 110th street
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-28 ساعت 02:25)mori نوشته: مرسی گوشزدت rimaya ی عزیز... deineath جان روز اول که بار زیاد داشتیم، تاکسی گرفتیم... وگرنه مترو عالیه... سر هر کوچه مترو داره... نقشه متروش هم میذارم بعدا...
دیروز رفتیم ESL یا همون کلاس زبان رایگان ثبت نام کردیم... از 6th Jan شروع میشه کلاسا... 2 روز در هفته، 12 ظهر شروع میشه، یادم نیست چند ساعت در روز...
آدرسش:
The school at Columbia university, 556 west 110th street
به به . بسیار هم عالی . می تونم بپرسم کجا ساکنی و وضعیت چطوریاس ؟
من هنوز معلقم بین جرسی و سیتی اما پرسیدن عیب نیست
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
من اطلاعات زیادی راجع به جرسی ندارم ولی اینجوری که از گفته ی دوستان پیداست، اجاره ها زیاد فرقی با نیویورک نداره... ما تازه 4 روزه که اومدیم منهتن... و تقریبا تعطیلات هست و واسه کار اقدامی نکردیم... اطلاعات خاصی بدست آوردم، حتما مینویسم...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
میشه از وضعیت اجاره خونه تو منهتن برامون بنویسی ؟ و اینکه اگر خونه پیدا کردی چه جوری و از چه راهی خونه پیدا کردی ؟ از طریق اینترنت یا ...
خیلی ممنون
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-28 ساعت 09:29)mori نوشته: من اطلاعات زیادی راجع به جرسی ندارم ولی اینجوری که از گفته ی دوستان پیداست، اجاره ها زیاد فرقی با نیویورک نداره... ما تازه 4 روزه که اومدیم منهتن... و تقریبا تعطیلات هست و واسه کار اقدامی نکردیم... اطلاعات خاصی بدست آوردم، حتما مینویسم...
بسیار هم عالی . البته قیمت ها که متفاوته وحشتناک . من یکماه دنباله خونه هستم هر روز چیزای عجیب غریب تازه میبینیم . قیمت جرسی با منهتن با midtown تقریبا 1/4 امه . بما پیشنهاد کردن بروکلین و کویین بریم که متاسفانه آپارتمان 1 خوابه مناسب زیر 1500 تا پیدا نکردیم . توی west bronx و upper منهتن قیمتا خیلی بهتر بود اما لیانشامپوییه واسه خودش . همون موقع که رفتیم خونه رو ببینیم فرار کردیم . منتظر اطلاعات بعدی شما هستیم امیدوارم جای خوب پیدا کنید
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک