موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 1 ارسال
وقوع انفجار مهیب در منهتن نیویورک
شاهدان عینی از وقوع یک انفجار قوی در منطقه هارلم شرقی واقع در منهتن نیویورک خبر دادند.
به گزارش مهر، وقوع انفجاری قوی در یکی از محله های مرکز تجاری نیویورک موجب ویران شدن چند ساختمان شده است. هنوز گزارشی در مورد علت این انفجار و تلفات احتمالی آن مخابره نشده است. اطلاعات بیشتر در این مورد متعاقبا اعلام خواهد شد.
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
دوستان کسی ساکن راکویل هست؟ و کلا آشنایی با این شهر داره؟ سوال من اینه که کدوم محله هم اجاره خونه مناسب هست و هم محله خوبی هست از نظر امنیتش؟ کسی اگر تجربه ایی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
سپاس.
CR1
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-08-29 ساعت 05:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-08-29 ساعت 05:03 توسط Neha.)
دوستان عزيزي كه به مريلند فكر ميكنيد در قسمت شمال مريلند محله هاي خوب و ارزونتر از راكويل هم وجود داره مثل ellicott city و Columbia مه جزو Howard county هستن كه در سيستم آموزش دولتي امريكا رتبه اول رو داره اين county. از هياهوي راكويل و محله هاي نزديكتر به واشنگتن دي سي به دور هست و ارامش بيشتري داره، من ٤ سال هست كه دارم اينجا زندگي ميكنم و اگر كسي سوْال و كمكي لازم داشته باشه تا حد توانم در خدمت هم وطن هام هستم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی ساکن نیویورک و منهتن اینجا داریم ؟ یکم در مورد خونه پیدا کردن و اجاره ها برامون توضیح بدن ؟