موضوعها: 1
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
عزیز برادر توی تمام قاره اروپا فقط یک کشور زبانش انگلیسیه بقه کشور ها زبان خودشونو دارن . شما وقتی بخوای توی اون کشور زندگی کنی باید زبان اونا رو یاد بگیری همه مردم که انگلیسی بلد نیستن با بقال و نونوا که انگلیسی نمیتونی حرف بزنی تو بعضی از کشور های المانی زبان حتی اگه بلد باشن انگلیسی حرف بزنی جوابتو نمیدن . ایلتس وتافل هم مال زبان انگلیسیه . شما اگه بخوای تو هر کشوری زندگی کنی یک سال باید کلاس زبان بری . تا زبان ملی اون کشور رو یاد بگیری . بعضی از کشورها برای دوره زبان خودشون بهت ویزا میدن .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز. من متأهل هستم خواستم از دوستان بپرسم آیا زندگی در گرجستان برای خانواده مناسبه. و اینکه با ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ تومن میشه یه زشقل خوب اونجا زد . آیا با این پول هتل میشه راه انداخت. شما چه مشاغلی پیشنهاد میکنید .محبت کنید از امنیتش هم بفرمایید. من قبلان مجارستان بودم ولی اونجا به دلیل وجود جیبسیها برای خانواده مناسب نیست . معذرت اگه زیاد نوشتم
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
با صد میلیون تومن هتل بعید میتونم بتونید راه بیندازید ولی در زمینه توریسم کار های دیگری میتوانید بکنید . مثلا تعدادی خودرو بخرید و انها را به توریست ها اجاره دهید . توجه داشته باشید که شما حد اقل 10 میلیون از این پول را برای کار های اولیه مثل مسکن و اقامت و... لازم دارید . رستوران ایرانی هم فکر کنم بتوانید با این پول بزنید . در مورد امنیت وخانواده که فرمودید . تفلیس امن ترین شهر قفقاز است . جیبسیها را نفهمیدم منظورتان چیست ولی اگر منظورتان باند های گنگ است توی گرجستان چنین چیزی وجود ندارد . پلیس هم اقتدار کامل دارد ولی با مردم عادی کاری ندارد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-06 ساعت 15:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-06 ساعت 15:54 توسط ahwazahwaz.)
با عرضه سلام و تشکر از پاسختون .دوست گرامی به نظر شما اونجا چه مشاغلی پر درامد و به چه مقدار سرمای نیاز داره منظورم چه مشاغلی آدمو پولدار میکنن . آیا میشه یه سال با خانواده برم اونجا زندگی کنم بد تصمیم برای سرمای گذاری کنم ؟ هزینه زندگی با اجاره خونه برای ۱ سال برای ۳ نفر یه منطقه خوب و بالا شهر به قول معروف ، چند میشه . تورو خدا معذرت که زیاد مینویسم. درامد اون شرکت اجاره ماشین که فرمودید متوسط در ماه چنده. دوست عزیز آیا اونجا هتل اجاره میدان اگه آره چه مقدار سرمای میخواد. منظورم هتلهای کوچیک هست
با تشکر زیاد
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
ببینید من نمیتوانم به شما بگویم چه شغلی پر در امد است یکی ممکن است از راه رستوران داری در امد خوبی کسب کند یکی از راه تجارت به خود ادم ها بستگی دارد .
در مورد سوال دوم بله می شود که بدون سرمایه گذاری اقامت یک ساله گرفت البته کمی دنگ فنگ دارد ولی امکان پذیر است .
هزینه اجاره یک اپارتمان متوسط در یک محله نسبتا خوب ماهی 400 دلار است (توجه کنید که تفلیس محله خیلی خوب و خیلی بد ندارد اکثر محله ها متوسط هستند میلیاردر ها هم بیرون شهر زندگی میکنند معمولا) هزینه زندگی معقول برای 3 نفر هم ماهی حدود 600 دلار در میاید . شما برای یک سال بین ده تا دوازده هزار دلار پول لازم دارید . به نظر من ارزشش را دارد چون باعث میشود به انجا مسلط شوید و زبان یاد بگیرد و این باعث میشود در سرمایه گذاریتان خیلی موفق تر باشید .
در مورد هتل اطلاعی ندارم اگر بخواهید میپرسم و در مورد شرکت اجاره ماشین هم بستگی به خودتان دارد ولی شما میتوانید در تفلیس یک مرسدس بنز تمیز مدل 2000را به قیمت 7 میلیون بخرید و روزی 50 تا 70 دلار به توریست ها کرایه بدهید . با پول شما تقریبا میشود 10 تا اتومبیل مناسب خرید و یک دفتر اجاره کرد .
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از اطلاعات عالیتون
آیا دانشگاهاش معتبر هستند و مورد تایید امریکا و اروپا؟
هزنه تحصیل چقدرره حدودا و زبان تحصیل چیه ؟
برای اقامت از سریق سرمایه گذاری حداقل چقدر باید سرمایه گذاری بشه /؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-07 ساعت 23:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-08 ساعت 00:25 توسط ahwazahwaz.)
با سلام خدمت شما
دوست عزيز در ابتدا بابت راهنماييهات ممنون و اميدوارم هميشه موفق باشيد.
ميخواستم بدونم اون شركت كرايه ماشين به توريست هميشگيست يعني تو روز ميشه از 7 ماشيني كه فرموديد متوسط چند تا اجاره ميره؟ شما الان ساكن تفليس هستيد ؟ بليط رفت و برگشت چقدر است ؟اي بانكهاي گرجستان تسهيلات ميدهند مثل بقيه كشورها منظورم وامهاي خوب مثلا يكي از بستگان در اتريش با پولي كه گذاشت تو بانك 2 برابرشو وام گرفت ؟ و در اخر اينكه ما مي تونيم با اولين ورود يني ويزاي 45 روزه رو كه گرفتيم بريم اونجا و اقدام كنم براي اقامت . بايد به وكيل وراجعه كنم پروسه چند وقت طول ميكشه اخه ميخوام زمانيكه ميرم همونجا اقدام كنم امكان پذير هست؟ بازم ممنون و با تشكر.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما
اگه لطف کنید و در مورد زمین های کشاورزی در حومه تفلیس اطلاعاتی مثل قیمت . وسعت . مسافتش تا شهر و امکانات برق و اب بدید ممنون میشم
و اگه از کلوب و دیسکو و هتل ها اطلاعی در مورد اجرای موسیقی زنده دارد بگید میتونیم اونجا با دوستم کیبورد و ویولن بزنیم در امدی داره ؟
سپاسگزارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام
دوست عزيز من در يك وبلاگ كه مربوط به گرجستان يك عكس ديدم در رابطه با اعتراضات مردمي عليه دولت در تفليس همه هم چوب به دست بودند . يكي ديگه مسئله اختلافات گرجستان با روسيه است كه ظاهرا شديدم هست . و ديگري زلزله تفليس نميدونم كي بوده خواستم بدونم تفليس زلزله خيز؟ و ايا اون دو مساله صحت داره و اينكه نكنه كشوري باشه كه جنگ بشه يا هر روز خيابوناش شلوغ باشه؟
با تشكر. در ضمن احساس كردم از سوالهاي زياد بنده كمي دلخور شديد . ترو خدا معذرت چون نميخوام بيگدار به اب بزنم دوست دارم اطلاعات كامل داشته باشم ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا راستی زبانشون چه جوریه!
گرجی رو می شه یاد گرفت (به راحتی) یا مثل چینیه مثلا؟
با انگلیسی کارومون راه نمی افته؟
ممنون از شما