موضوعها: 1
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
بهترین کاری که که با این سرمایه به نظر من میرسد خرید یک ون 10 نفره بنز است (از اینهایی که ایران امبولانس هستند)که با حدود 15 تومن یه تمیزش گیرتان می اید . بعد باید خودتان با اژانسهای توریستی در ایران هماهنگ کنید که کار ترانسفر مسافر را انجام دهید . درامد قابل قبولی دارد . البته باید اول اقامت بگیرید و گواهینامه رانندگی گرجی را هم بگیرید . مالیات در گرجستان دو شکل دارد اول مالیات بر ارزش افزوده که شما هر چیزی که بخرید 18 درصدش مالیات است . دوم مالیات بر عایدی که 15 درصد سود خالص شماست . تو این یه قلم دولت گرجستان با هیچ کس شوخی ندارد و مالیات را باید حتما بپردازید . ترکیه را بنده اطلاع ندارم وضعیت کاری اش چطور است .
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
اگر میشه درباره روند گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکایی و انگلیسی زبان گرجستان کمی روشنگری کنید
تافل یا آیلتس در چه رده ای میخوان؟
آیا خود دانشگاه ها کلاسهای زبان برگزار میکنن؟
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
هر دانشگاهی برای رشته ها و مقاطع مختلف سطوح مختلف زبان را می خواهد . دانشگاه های دولتی اکثرا به زبان گرجی هستند ولی چند دانشگاه خصوصی بسیار خوب در گرجستان وجود دارد که به زبان انگلیسی هستند . شما رشته و مقطع مشخص کنید تا جواب دقیق بدهم . اما در کل فکر نکنم نمره کمتر از 550 از شما قبول کنند . خود دانشگاه ها هم بله کلاس دارند ولی نمیدانم برای دوره زبان انگلیسی اقامت تحصیلی میدهند یا نه اگر میخواهید میپرسم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سپاس از پاسخ دهیتون
راستش میخواستم برای کارشناسی در رشته هایی مانند MBA از یک دانشگاه انگلیسی زبان پذیرش بگیرم
اگر میشه و براتون سخت نیست پرس و جو کنید چون میخواستم زبانم رو در همون دانشگاهی که پذیرش میگیرم به رده آیلتس یا تافل برسونم هرچند هم اکنون هم زبانم بد نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درست میفرمایید من چون هم اکنون هم دانشجو هستم و پیشتر برنامه داشتم برای ارشد پذیرش بگیریم این MBA رو زبونم بود
روی هم رفته میخوام رشته فنی نباشه و آینده کاری هم داشته باشه
گمونم همون بیزینس بهترین گزینه باشه
بازم سپاس برای پاسخ دهی
بزرگواری میکنید اگر پاسخ من رو هفته آینده بذارید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و سپاس
دوست عزیز قیمت وسایل برقی مثل تلویزیون یخچال و ماشین لباسشویی مایکروفر و.... در تفلیس گران تراست؟ میخوام بدونم برای رفتن چه چیزهایی را باید باخود ببریم و چه چیزهایی را در آنجا تهیه کنیم چون با وجود یک پسر شیطون 5 ساله میترسم که به وسایل آنجا صدمه وارد شود.
آیا گرجستان هم مثل ارمنستان و یا جاهای دیگر شوروی سابق دارای امکانات عالی یادگیری موسیقی میباشد؟ چون پسرمن دوره ارف را در یک موسسه معتبر موسیقی در حال یادگیری است و میخواهم که بلافاصله بعد از اقامت ادامه دهد و اگر راهنمایی فرمایید متشکر میشوم .
با توجه به اینکه شهریور برای مدت کوتاهی به تفلیس می آییم میخواستم بدونم چطوری به دنبال یک مهد خوب انگلیسی زبان بگردیم البته یک مدرسه بزرگ آمریکایی را در گوگل پیدا کردم ولی نمیدونستم که چطوری باید شهریه و شرایطش را پرسید و فکر میکنم دارای هزینه سرسام آوری باشد
ترجیح میدهم که زبان مدرسه را انگلیسی بخواند و گرجی را در محیط یادبگیرد . راستش در مورد پسرم حسابی گیج شدم و فکر میکنم زبان نوشتاریش بهتر است زبانی بغیر از گرجی باشد نظر شما چیست؟
درضمن باید بگم که شما دلگرمی و اعتماد بنفس زیادی به من و همسر دادید و بابت راهنمایی های شما خیلی ممنون هستیم
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
اگر برای مترجم مشکل داشتید به من پیام خصوصی بدهید تا یک نفر را معرفی کنم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه عضو این سایت شدم. می خواستم بدونم چطوری می تونم در مورد هزینه ملک برای یک دیسکو یا کلاپ اطلاعات پیدا کنم؟آیا جایی ویا کسی هست که منو راهنمایی کنه؟ اصلا این جور کار ها اونجا خوب هست؟ متشکرم از راهنمایی شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنونم از کمکتون من خیلی در مورد گرجستان اطلاع ندارم تو شهری که ایرانی وتوریست ایرانی زیاد باشه و جایی که به نظر خودتون خوب باشه واسه دیسکو چقدر تقریبا سرمایه لازم داریم؟ من برادرم چند سال تو دبی بادی گارد دیسکو بوده حالا می خاستیم تو ارمنستان یا گرجستان یه کلاب یا دیسکو بزنیم در مورد ارمنستان اطلاع دارم می خاستم بدونم اونجا چطوریه؟ ببخشید خیلی طولانی شد تو دیسکو یا کلاب بادیگارد استخدام می کنن؟حققوقشو ن تقریبا چقدره؟ ممنونم از راهنمایی شما