موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان درود بر شما کسی واسه ویزا به ترک گوز یا باطومی نره!! از ویزا خبری نیست خود من چند روز پیش ویزا ندادن دوستان به سفارت تهران یا تبریز مراجعه کنن با تشکر از سایت خوبمون و جناب ارش میرزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم در قانون جدید سخت گیری های زیادی برای اتباع ایران وضع نشود
لطفا شرایط جدید را در صورت اطلاع اعلام فرمائید
موضوعها: 1
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
جناب ارش مازیار وبلاگ رو توجه دارید....................
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-26 ساعت 02:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-26 ساعت 03:00 توسط farxam.)
با سلام
من يك دي جي هستم كه در ايران تخصص و تجربه كاري عالي دارم و در كارم تجربه ارسال ميكس به شبكه هاي ماهواره اي و اجراي حد اقل 70 مجلس در بهترين باغهاي عروسي هر ساله در ايران و اجراي افتخاري در يك كلاب در هتل انتاليا هستم
از دوستان اگر كسي توانايي يافتن كار براي من در گرجستلن يا كشور ديگه در ديسكو يا كلاب هست حتما خبرم كنه
ايميل ياهو= kk_mos
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من قبل تر هم توضیح دادم که به دنبال مهاجرت به گرجستان از طریق ویزای کار هستم، در حال حاضر هم تونستم زبان گرجی رو در حد پایه یاد بگیرم و در حال یادگیری بیشتر هستم. حالا میخواستم بدونم با توجه به مشکلاتی که برای اخذ ویزای بلند مدت وجود داره آیا امکان اخذ یک ویزای ۱ ساله یا ۶ ماهه از طریق ثبت نام در دوره هایی مثل دوره های زبان گرجی وجود داره که هزینش هم کم باشه هست تا به این وسیله بتونم مدتی برم تفلیس بمونم تا هم در زبان بیشتر راه بیافتم و هم بتونم دنبال کار بگردم.
البته هنوز طبق برنامه ای که دارم وقت مهاجرتم نرسیده ولی دارم پیشاپیش بررسی میکنم، ممنون میشم اطلاعاتتون در این رابطه را بفرمایید.
موضوعها: 9
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
خدمت همه دوستانی که این سایت رو به قصد تبلیغ انتخاب میکنند :
سایت مهاجر سرا و امثال اون در اثر زحمت و تلاش افراد زیادی با تجربه های متفاوت تبدیل به یک نوع مرجع برای افرادی با نیازهای متفاوت شده, اینکه کسی با دیدن سایتهایی که در نتایج اولیه جستجوی گوگل قرار میگیرند تصمیم به عضویت به جهت تبلیغ و به نوعی سو استفاده از نتایج زحمات افراد دیگه میگیره به هیچ عنوان کار اخلاقی و رفتار متمدنانه ای نیست.
بنابراین خدمت دوستانی که تصمیم به تبلیغ در سایت دارند عرض میکنم که با مدیران اصلی سایت تماس بگیرند و یا اینکه تجربیات خودشون رو در اختیار دیگران قرار بدهند تا دیگران در صورتیکه نیازی داشتند از طریق پیام خصوصی درخواست خودشون رو مطرح کنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی کسی میدونه ویزا لب مرز میدن یا حتما باید از سفارت گرفت؟