موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 25 سالمه ومجرد .میخواستم بدونم واسه زندگی یک خانم تنها درگرجستان امنیت وجود داره ؟؟ واینکه با کاردانی حسابداری و 7سال سابقه فروشندگی مبلمان میتونم کاری پیدا کنم ؟؟/// و سوال آخر اینکه چقد هزینه واسه اقامت میشه ؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین خیلی سردرگمم........
موضوعها: 9
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
البته به نظرم 10 هزار دلار با توجه به قیمتهای الان چندان رقم مطمئنی برای سرمایه گذاری نیست, یا برای شروع کار.
اینکه معمولا جوونهای گرجی با این رقم شروع به کار میکنن دلیلش اینه که اونها خوب هم آشنا دارند و در محیط کاری زودتر جذب میشن تا یک غریبه که باید خیلی از هزینه ها رو صرف تبلیغات و جلب اعتماد دیگران بکنه, در ضمن اینکه معمولا اونها مثل ما مجبور به صرف هزینه های زیاد بابت اجاره و اقامت و مخارج اضافی دیگه نمیشن.
به نظر من افرادی که بدنبال راه انداختن کسب و کار به این کشورها و حتی کشورهای پیشرفته تر وارد میشن یکی از راههای مناسب میتونه شروع و ورود از سیستم دانشگاهی اون کشور باشه.
با ورود به دانشگاه شما از مشکلات دردسر زای اقامت کاری رها میشید. در ضمن اینکه به تدریج با زبان و فرهنگ مردم آشنا میشید. سوم اینکه در دانشگاه دوستانی رو پیدا میکنید که خیلی مطمئن تر از دوستانی هستند که در محیط خشن کاری پیدا میشن.
معمولا این افراد هم جوون هستن و در سرشون ایده های مختلفی از ایجاد کارهای متفاوته.
در انتها هم شما از دانشگاه همون کشور فارغ التحصیل شدید و احتمال جذب شدن شما به مشاغل در اون کشور خیلی خیلی بیشتر میشه.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-14 ساعت 10:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-14 ساعت 10:14 توسط ginjer.)
من یه سوال توریستی دارم کدوم شهرهای گرجستان برای سفر خوبه ؟ و چه فصلی ؟ممنون میشم پاسخم رو بدید!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
تفلیس غیر از زمستون بخاطر سرما و بادهای تندش در بقیه فصول سال بسیار شهر زیبا و قشنگیه و شاید بتونم بگم برای 4 روز کامل میشه از دیدنی های شهر در حد یک سفر توریستی لذت برد,
باتومی شهر قشنگیه و دیدنیهای زیادی داره. اما فصل بازدید از باتومی از خرداد تا حداکثر اوایل آبانماه هست, البته بعد از شهریور احتمال بارندگی و سرمای هوا رو بدید.
آناکلیا و کبولتی هم در بالای سر باتومی قرار دارن و شهرهای توریستی و قشنگی هستن.
اما گرجستان تنها به باتومی و تفلیس ختم نمیشه. گرجستان فرهنگ بسیار جالبی داره و برنامه ها و مراکز تفریحی بسیار متفاوتی با خیلی از کشورها داره.
بعضی مواقع که نسبتا بیکار میشم و وقت آزادی پیدا میکنم اگر ماشین نداشته باشم یک سر میرم تو سایت راه آهن گرجستان و یه بلیط به یک مقصد جدید رزرو میکنم و میرم سمت یک شهری و معمولا مناطق جالبی رو میبینم.
از جشنواره شراب تا رقصهای محلی و برداشت محصول گرفته تا پیست های اسکی و کوهستانهای بسیار بسیار زیبا.
راستش در حال جمع آوری یکسری مطالب هستم تا بتونیم این اطلاعات رو در اختیار همه قرار بدیم.
امیدوارم تا پایان تعطیلات عید امسال بتونیم دسته بندی خوبی درباره گرجستان و بعد ارمنستان در این سایت داشته باشیم.
دوستانی که در عید به گرجستان میرن میتونن از پیستهای اسکی گوداوری و باکوریانی هم دیدن کنن که بسیار زیبان.
میتونید از ایستگاه دیدوبه با مینی بوس که حدود 2-3 ساعت زمان میبره به این پیست برسید.
به باکوریانی هم مینی بوس هم قطار هر روزه هست. این پیستها معمولا تا اواسط آپریل باز هستن.
قلعه راباتی هم در شهر آخالتسیخه دیدنیه که تقریبا در مرز ترکیه قرار داره و کسانی که با ماشین شخصی از ترکیه به مقصد تفلیس میرن از همون شهر میتونن عبور کنن. یا از طریق مینی بوس یا قطار باتومی(ایستگاه بورجومی و سپس با اتوبوس یا تاکسی) به آخالتسیخه برن
اینها مطالب پراکنده ای بود که به ذهنم رسید ولی در روزهای آینده امیدوارم بشه مطالبی رو بطور مرتب در سایت قرار بدیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود.سوال دارم در مورد کسب و کار در گرجستان.چه کار فنی خوبه و در آمد داره؟بعدش کار بسته بندی مرکبات و سبزیجات آماده طبخ چجوریه؟ پیشاپیش سپاس از جوابهایتان!!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ممنون از اطلاعات شما دوست عزیز . اگر ممکن اعلام کنید چطور میتونیم اطلاعات مربوطه دربارهٔ سرمایهگذاری خودمونو کسب کنیم . مثلا رفتن به سفارت کمکی میکنه .ی قیمت اجاره مغز اونجا چطوره ؟ اینو میخوام بدونم و برخی مطالب دیگه و اگه لطف بفرماییدو بهمون اطلاعات بدین ممنون میشم
با تشکر
روزبه مینویی
ایمیل : roozbeh_minooei@yahoo.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم بدونم با صد هزار دلار میشه خونه زندگی و کسب و کار مناسبی تو باتومی درست کرد؟ ممنون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با صد هزار دلار میشه مغازه خرید و شاید یک آپارتمان کوچک. بهتره بیشتر به فکر پیش خرید باشید تا خرید مغازه یا ملک آماده شده. چون هزینه های بیشتری داره در ضمن اینکه قدرت خرید و انتخابتون هم کمتر میشه.
اما توصیه میکنم حتما برای خرید ملک با صبر و حوصله عمل کنید و وقت بذارید و محل و شرایط اقامت رو بسنجید.
وقتی ملک رو بخرید تقریبا مسئله تموم شده و اگر مورد مناسبی در محل مناسبی نباشه به احتمال زیاد مجبورید با ضرر خیلی زیاد اون رو اگر شانس بیاریذ از دست بدید.
در مورد آپارتمان من مساحتهای بزرگ رو بهتون توصیه نمیکنم. به ندرت به فضای بزرگ در منزل نیاز دارید و برای مساحتهای زیاد بهتره سراغ اجاره برید اما در باتومی آپارتمانهای کوچکی از 18 هزار دلار برای پیش خرید وجود دارند.
دقت کنید در اکثر مناطق گرجستان خانه های نوساز(پیش خرید شده) بدون لوله کشی و نقاشی و به اصطلاح دیوار سیاه تحویل داده میشوند. و بعد از تحویل شما هزینه جداگانه ای برای راه اندازی ساختمان پیش رو دارید.
من سرگرم آماده کردن مطالبی هستم که در روزهای آینده برای راهنمایی درباره سرمایه گذاری در گرجستان سعی میکنم در اینجا منتشر کنم.
اما توصیه بزرگ من به شما اینه که به سراغ افرادی که فقط برای یک گروه خاص سرویس دهی میکنند نرید. یعنی چی؟
یعنی افرادی که فقط کارشون فروش ملک به ایرانی هاست, یا به اصطلاح کار ایرانی ها رو راه میندازن. دقت کنید اگر فردی در زمینه ای تخصص فعالیت داشته باشه فقط برای یک قشر خاص (خصوصا قشر نابلد تازه وارد) خدمات ارائه نمیده و خدماتش برای کل افراد داخل اون کشور هست. پس اگر به سراغ افرادی رفتید که کارشون فقط با ایرانی هاست یا فقط با فلان قشر خاص هست بهتره در ابتدا شک کنید. برای انجام هر کاری در گرجستان کافیه به انگلیسی تا حد معمول مسلط باشید یا کسی رو از آشناها با خودتون ببرید که انگلیسی بدونه , در بدترین شرایط میتونید مترجم انگلیسی به گرجی در گرجستان پیدا کنید که بتونه در جاهایی که زبان گرجی نیاز هست کارتون رو راه بیاندازه. و مطمئن باشید و مطمئن باشید و موکدا مطمئن باشید این روش بسیار کم هزینه تر و مطمئن تر و امن تر از همه روشهای دیگه هست. ضمنا یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه اگه دیدی همه چیز خیلی خوبه به کل جریان شک کن.
یکی از روشهای معمول کلاهبردارها بخصوص در گرجستان خوب نشان دادن همه چیز هست. بر اساس نظر اونها با هر پولی میشه خونه خرید و اقامت راحت کسب میشه و کار خیلی سریع راه میافته و شما با هر سرمایه ای میتونید اونجا میلیاردر بشید.
صحبت طولانی شد و اجازه بدید در متنهایی که در آینده منتشر خواهد شد اطلاعات کاملتری رو براتون ارائه کنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.چند تا سوال ازتون داشتم.میخواستم یه مغازه تو خیابون پکینی یا روستاولی اجاره کنم.اولا هزینه اجاره چقدره ؟ گرفتن اقامت چه جوریه ؟ چقدر سرمایه میخواد ؟